ζέλα - ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- hasio_john
Re: ζέλα - ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Τραγικός ο βάζελος, έπαιζε βίαια σαν πουστρο-πειραιώτικη ομάδα αλάνας !
Δεν έχω να πω πολλά γιατί βιώνω έναν πριαπισμό αυτή την στιγμή και δυσκολεύομαι να γράψω...
Απλά θ' απολαύσω την στιγμή, την βραδιά, τον ήχο της βροχής.
Δεν έχω να πω πολλά γιατί βιώνω έναν πριαπισμό αυτή την στιγμή και δυσκολεύομαι να γράψω...
Απλά θ' απολαύσω την στιγμή, την βραδιά, τον ήχο της βροχής.
Για αυτό έγραψα κ γω για φανταστική νοοτροπία.nunies4 έγραψε:Και ΟΜΩΣ εγώ την ομάδα σήμερα την γουσταρα ακόμα περισσότερο.
Γιατί έπαιξε σαν να μην υπήρχε το 2-0. Ούτε κλείστηκε, ούτε καθυστέρησε, ούτε έπαιξε με σκοπιμότητα του να κρατήσει το σκορ.
Πίεσε πολύ ψηλά, έκανε το παιχνίδι της, προσπάθησε για το build up. Μέταλλο και νοοτροπία που όχι απλά θα μας πάει μπροστά αλλά θα δημιουργήσει κάτι πολύ μεγάλο
Οκ μπορεί να μην έβγαλε πολλές φάσεις. Ούτε δέχτηκε όμως. Ήταν και πολύ σκληρό ματς (που και σε αυτό δεν μάσησε).
Πριν φαμε την πρωτη κιτρινη αυτοι ειχαν φαει ηδη 3.thomas Murg έγραψε: Κίτρινες στους βάζελους το κοράκι άρχισε να δίνει μετά από μια μανούρα που έκανε ο Λούτσε στον τέταρτο.
- thomas Murg
Πριν να φάνε αυτοί την πρώτη κίτρινη είχαν ήδη γλυτώσει κανα δυο τρεις μέχρι να κάνει τη μανούρα
- Μπαρκαρούτσος
blackfox έγραψε:Almere . Γιατι ρωτας? εισαι Ολλανδια και εσυ?Μπαρκαρούτσος έγραψε: Blackfox, σε ποια πόλη είσαι;; Αν θέλεις απάντα Καφενείο.
Απαντάω Καφενείο.
Κολκας στ πορτοκαλί, απολαυστικός!
Δεν παραθέτω το κείμενο επειδή είναι μεγάλο. όλα τα λεφτά ο διαιτητης....Βυζομπαλαινεν!!!

Τον λυπήθηκα καλοί μου φίλοι, γιατί από τη φάτσα που είχε όταν γύρισε το πρόσωπο προς τα εμάς, νόμιζα πως του έδειξαν βίντεο της γυναίκας του με τον κουμπάρο. Ευτυχώς, η κυρία Βυζομπαλολάινεν είναι πραγματική κυρία και το πλάνο είχε μόνο τον καλό μαθητή Τσέριν.
Δεν παραθέτω το κείμενο επειδή είναι μεγάλο. όλα τα λεφτά ο διαιτητης....Βυζομπαλαινεν!!!
Τον λυπήθηκα καλοί μου φίλοι, γιατί από τη φάτσα που είχε όταν γύρισε το πρόσωπο προς τα εμάς, νόμιζα πως του έδειξαν βίντεο της γυναίκας του με τον κουμπάρο. Ευτυχώς, η κυρία Βυζομπαλολάινεν είναι πραγματική κυρία και το πλάνο είχε μόνο τον καλό μαθητή Τσέριν.
Ολιβειρα MVP σημερα,παρολο που τον αντιπαθω παικτικα γιατι το γκολ σε ροη αγωνα το βλεπει μονο με βιντεο.
Ο ανθρωπος εφαγε πολυ ξυλο σημερα και αντεξε,πολλα κερδισμενα φαουλ και εκτελεσμενο σωστα πεναλτυ. Μπραβο του
Γενικα η εβδομαδα των παθων για τον βαζελο,τους πατησαμε σε 3 ματς και εχουν παθει πατατρακ.
Απτις πιο αστειες διαιτησιες που εχω δει παντως,το οτι η ομαδα που εμεινε με δεκα ηταν ο ΠΑΟΚ σημερα,ολοκληρωνει το τραγελαφικο σκηνικο. Να ναι καλα το VAR που τον ξελασπωσε , εστω στην φαση του πεναλτυ
Ο ανθρωπος εφαγε πολυ ξυλο σημερα και αντεξε,πολλα κερδισμενα φαουλ και εκτελεσμενο σωστα πεναλτυ. Μπραβο του
Γενικα η εβδομαδα των παθων για τον βαζελο,τους πατησαμε σε 3 ματς και εχουν παθει πατατρακ.
Απτις πιο αστειες διαιτησιες που εχω δει παντως,το οτι η ομαδα που εμεινε με δεκα ηταν ο ΠΑΟΚ σημερα,ολοκληρωνει το τραγελαφικο σκηνικο. Να ναι καλα το VAR που τον ξελασπωσε , εστω στην φαση του πεναλτυ
Εντομεταξί αυτός είναι ο αληθινός Μπερνάρ ή ειναι ιμιτασιον σαν τον Μπερναρ του Westworld?

Μεγάλο παλτο.

Μεγάλο παλτο.
- Μπαρκαρούτσος
Πολλες φορές τα έχω μαζί του αλλά σήμερα έγραψε. Τους τα γράφει μέσα στα μούτρα τους που ο άλλος ο τρομπας που έχουν για ρεπόρτερ τόλμησε να γράψει για αποβολή Ινγκασον στο 30!Χωρικός έγραψε:Κολκας στ πορτοκαλί, απολαυστικός!
Δεν παραθέτω το κείμενο επειδή είναι μεγάλο. όλα τα λεφτά ο διαιτητης....Βυζομπαλαινεν!!!![]()
![]()
Είναι γελοίοι και ΧΑΙΡΟΜΑΙ πάρα πολύ που δεν καταλαβαίνουν πόσο χωριό έχουν γίνει
- Μπαρκαρούτσος
nunies4 έγραψε:Πολλες φορές τα έχω μαζί του αλλά σήμερα έγραψε. Τους τα γράφει μέσα στα μούτρα τους που ο άλλος ο τρομπας που έχουν για ρεπόρτερ τόλμησε να γράψει για αποβολή Ινγκασον στο 30!Χωρικός έγραψε:Κολκας στ πορτοκαλί, απολαυστικός!
Δεν παραθέτω το κείμενο επειδή είναι μεγάλο. όλα τα λεφτά ο διαιτητης....Βυζομπαλαινεν!!!![]()
![]()
Η τριλογία ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να καταφέρνει ουσιαστικά το απόλυτο απέναντι στον Παναθηναϊκό και όχι μόνο. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.
Ο ΠΑΟΚ καλοί μου φίλοι, δεν είναι μία ομάδα που μπορείς να τη λυγίσεις εύκολα. Ειδικά αυτός του Λουτσέσκου, θα βρει τρόπο να αντέξει όταν αποκτήσεις ταυτότητα και αυτοπεποίθηση. Κάπως έτσι έγινε και σήμερα, όχι τόσο σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά σε έναν αγώνα που με άξονα τον φιλανδό διαιτητή Βυζολάινεν, παίχτηκε περισσότερο κατς.
Προφανώς και πριν το παιχνίδι ήμουν υποψιασμένος από την επιλογή του Μπένετ να ορίσει ελίτ διαιτητή στη Τούμπα και πουλί στη Λεωφόρο. Όταν είδα πως σφύριζε σήμερα, οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν και μπορώ να πω με σιγουριά πως ο Άγγλος συνειδητά επέλεξε αυτή τη στρατηγική για τα δύο παιχνίδια. Η διαφορά άλλωστε μεταξύ Βίντιτς και Βυζομπαλάινεν, αποτυπώνεται και στη διαφορά ποδοσφαιρικού επιπέδου που είχαν οι δύο αναμετρήσεις του κυπέλλου.
Ακόμη μεγαλύτερη επιβεβαίωση των υποψιών μου, αποτέλεσε το γεγονός πως οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς, γνώριζαν πως μπορούνε να κλοτσάνε και να κάνουν καραγκιοζλίκια χωρίς κόστος. Ένα λεπτό χρειάστηκε για να προσφέρει μία εικόνα που θα ζήλευε και ο Χατζιαβάτης, ο αρχηγός της γηπεδούχου ομάδας ονόματι Κουρμπέλης, ο οποίος προκάλεσε χυδαία και για το τίποτα, την αντίδραση του Αουγκούστο στο κόρνερ.
Πάντως υπήρξε στιγμή που αυτή η ηρωϊκή φιλανδική ψυχή με το εντυπωσιακό μπούστο που επιλέγει για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με έκανε να τον λυπηθώ. Αφού δεν είδε αρχικά μία από τις πολλές δεύτερες κίτρινες σε παίκτες του ΠΑΟ, την αγκωνιά του Κουρμπέλη στον λαιμό του Νάρεϊ, δεν είδε και τη φάση του πέναλτι, παρότι ο Τσέριν είχε σηκώσει το χέρι λες και ήθελε να πει το μάθημα και πήγε να το δει στο VAR.
Το να κάνω ποδοσφαιρική ανάλυση σε αυτό το παιχνίδι, αξίζει μόνο στο διάστημα που οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν είχαν καταλάβει πως ο βυζαράς φίλος μας είχε συγκεκριμένο σκοπό. Μετά έπρεπε να προσαρμοστούν σε άλλα δεδομένα μέχρι που έκανε ο Ιβάν το δώρο της αλλαγής σχηματισμού. Το 4-4-2 απλά κλείδωσε την πρόκριση του ΠΑΟΚ.
Έπρεπε να γίνει και η φάση άλλωστε, που θα αναδείκνυε τον τεράστιο Νέλσον Ολιβέιρα που άντεξε περισσότερο ξύλο από αυτό του Ρόκυ Μπαλμπόα στο Ρόκυ 4. Ο Πορτογάλος σήκωσε και την ευθύνη της σειράς, ευστοχώντας με το τέλειο πέναλτι.
Ένα άλλο σημείο που θέλω να καταγράψω για αυτή τη σειρά των τριών αγώνων, είναι η συμπεριφορά ξενόφερτων «κουρσουμιών» στον Γιάννη Κωνσταντέλια.
Ετοιμάζουμε εμείς τα ελληνόπουλα για να χαρεί η ψυχή μας και το μάτι μας, μαζί με εμάς και όλης της κοινωνίας που διψά για εγχώρια ταλέντα και εμφανίζονται κάτι «κουρσούμια» τύπου Σένκεφελντ – Σάρλια για να του σπάσουν τα πόδια. Με την αβάντα των διαιτητών μάλιστα.
Συνολικά, ο ΠΑΟΚ είναι όπως καταλαβαίνετε ο τεράστιος νικητής της τριλογίας. Αυτός που τόσο χλευάστηκε όταν πάλευε να βρει τη νέα του ταυτότητα.
Τα διήμερο ήταν ιδανικό. Ο Ολυμπιακός που είναι ανταγωνιστής πέρασε από το Βικελίδης και θα φορτωθεί δύο ημιτελικούς απέναντι στην ΑΕΚ τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ θα έχει απέναντί του τη Λαμία.
Η ΑΕΚ που θα περνούσε έτσι κι αλλιώς, βρίσκει και αυτή μέσα στον Φεβρουάριο τον Ολυμπιακό μπροστά της. Θα προτιμούσε σίγουρα τον Άρη, που βιώνει μία κατάσταση ιδιαίτερη, χωρίς πολλές λύσεις και χωρίς στόχο μέχρι το τέλος της σεζόν. Κάτι που δύσκολα θα του δώσει την ευκαιρία να αποτελέσει παράγοντα στα πλέι οφς.
Για τον ΠΑΟΚ ο στόχος δεν αλλάζει. Η δημιουργία κορμού για του χρόνου παραμένει η προτεραιότητα. Απλά σήμερα, έδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει και στο αντιποδόσφαιρο.
Να καταγράψουμε πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έχει χάσει ΚΑΜΙΑ πρόκριση στον θεσμό του κυπέλλου ποτέ ως προπονητής του ΠΑΟΚ, έχοντας αποκλείσει τους πάντες από τους μεγάλους.
Σήμερα, το κατάφερε βγάζοντας τον καλύτερό του χαφ γιατί κατάλαβε πως η συνεργασία παικτών Παναθηναϊκό και Βυζομπαλακιάινεν για την αποβολή του, είχε πολύ καλούς αυτοματισμούς.
Δεν είχα καμία διάθεση να ανακτήσω το ειρωνικό μου ύφος στο άρθρο μου, μέχρι που διάβασα κάπου πως έχει ο Παναθηναϊκός παράπονα από τον διαιτητή.
Αν νομίζει κανείς πως μπορεί να πουλήσει μεγαλύτερη τρέλα από μένα, είναι γελασμένος.
Σήμερα, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε ΑΥΤΟ το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο και περισσότερες κάρτες.
Μπένετ θα έπρεπε να ντρέπεσαι πρώτα εσύ για αυτό και μετά ο οργανισμός του Παναθηναϊκού που επέλεξε να βρει αντίδραση με τέτοιο χωριάτικο μοτίβο ποδοσφαίρου.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Και όσο σκέφτομαι ότι κάποιοι (ανάμεσα τους και εγώ) τον θέλαμε το καλοκαίριМир έγραψε:Εντομεταξί αυτός είναι ο αληθινός Μπερνάρ ή ειναι ιμιτασιον σαν τον Μπερναρ του Westworld?
Μεγάλο παλτο.
- Μπαρκαρούτσος
Το σημερινό ματς έδειξε το γιατί έχουμε μειωμένες πιθανότητες για πρωτάθλημα. Όπως και στη φιλαδέλφεια θα αφήνουν στα εκτός έδρας ντέρμπι να πέφτει ανελέητο ξύλο. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Αυτό σε λεοφώρο, χαριλάου και φιλαδέλφεια δε θα το αφήσουν. Βλέπεις πόσο ασύδωτα έπαιξε σήμερα ο Κουρμπέλης και αντίστοιχα ο Βίντα στη φιλαδέλφεια και τρελαίνεσαι. Με αυτόν τον τρόπο τα ματς θα γίνονται κάτι μεταξύ ροντέο και κατς. Αντίθετα στην Τούμπα θα φέρνουν όλους τους ελίτ διαιτητές να νιώθουμε τη χαρά του ποδοσφαίρου..
Υγ. Ο Σβαμπ είναι από τους λίγους παίκτες που θυμάμαι να είναι ικανός στο ίδιο ματς να κάνει το πιο ακραία καλό και το πιο ακραία στραβό. Σήμερα έχει περάσει κάποιες φοβερές κάθετες ανάμεσα στα χαφ και ταυτόχρονα 3 φορές μόνος του και σχεδόν αμαρκάριστος έχει μπερδευτεί με την μπάλα και μας βάζει σε τρελή πίεση έξω από την περιοχή..
Υγ. Ο Σβαμπ είναι από τους λίγους παίκτες που θυμάμαι να είναι ικανός στο ίδιο ματς να κάνει το πιο ακραία καλό και το πιο ακραία στραβό. Σήμερα έχει περάσει κάποιες φοβερές κάθετες ανάμεσα στα χαφ και ταυτόχρονα 3 φορές μόνος του και σχεδόν αμαρκάριστος έχει μπερδευτεί με την μπάλα και μας βάζει σε τρελή πίεση έξω από την περιοχή..