ζέλα - ΠΑΟΚ 0-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
3
1%
Sastre
8
4%
Ingason
4
2%
Κουλιεράκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
R. Soares
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Augusto
2
1%
Schwab
2
1%
Narey
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
A. Zivkovic
2
1%
Κωνσταντέλιας
184
83%
Oliveira
7
3%
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάργας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Dantas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Brandon
1
0%
Biseswar
9
4%

Σύνολο ψήφων: 222

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: ζέλα - ΠΑΟΚ 0-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ksenitemenos4 έγραψε:Ο βαρουχας λέει για κάρτα που χαρίστηκε στο σεντεφελντ, ενώ η αθλητική Κυριακή δεν το δείχνει καν στις φάσεις που του είπε να σχολιασει...
Ο σεκεφελντ έχει χώσει μια στον ολιβειρα
Μία χαρισμένη κίτρινη

Χώνει μια στον ντελια τέλος ημιχρονου
Καραμπινάτη κίτρινη, ίσως και κοκκινη

Χώνει στον ντελια δεύτερη που είναι στα όρια της κόκκινης

Και χώνει και στον Μπίσεσβαρ που είναι ορισμός της κοκκινης

Αυτός ο παίκτης πήρε μόνο 2 κίτρινες κάρτες.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

τσιριγωτης έγραψε:ητο μεγάλη πουτσααααα... το μόνο αρνητικό η εμφάνιση του ταισον.. πέραν της πασας στον Νέλσον,δεν ακούμπησε.. πήγαινε την μπάλα προς τα πίσω κάτι που το κάνουν κ αυτοί που έχουμε..ελπίζω να βρει σύντομα τα πατήματά του γιατί θα χρειαστεί
Καλά αυτό είδες από ταυσον.

Προφανώς δόθηκε εντολή για πάγωμα ρυθμού και κυκλοφορία μπαλας.

Ότι από τη μια μεριά βρισκόταν στην άλλη, το ότι γύρισε πίσω έκοψε μπάλες, έδωσε βοήθειες και γενικά κινήθηκε σε όλο το γήπεδο δεν το είδες;;

DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

ιστορικά ρεκόρ σήμερα
1) Αθλιοτερη διαιτησία από εποχές 2010 με Σπαναθαες κτλ σκουπίδια
2) Ποδοσφαιριστης που θα έπρεπε να έχει 2 κίτρινες στο α ημίχρονο, και 2 κόκκινες στο 2ο (σύνολο 4 κάρτες και 3 αποβολες), αποβλήθηκε στο 80 μετά από τεράστια προσπάθεια. Στο κοράκι και τον αληταρα που πήγε να κόψει την μπάλα 2 φορες σε έναν 19χρονο επειδή τον έκανε ταναπου, μακάρι μονο ΟΑΕΔ,μακαρόνια και κονσέρβες για μια ζωή
3) Για το λικικαριο που έπαιζε τον σπικερ, μόνιμη συνταγογραφηση μέχρι τα βαθιά γεράματα.

ΥΓ. ναι ξέρω λόγω γενικότερης ευφορίας και ανωτερότητας κτλ κτλ δεν πρέπει να γράφουμε ευχουλες κτλ, αλλά είναι στιγμές που αποδεικνύουν ΟΛΟΙ τους ότι θέλουν να μας στερησουν μέχρι και την ελάχιστη χαρά. Ο και καλά τεχνοκρατης Νταμπιζας, από όλα τα όργια που έκανε ο Ντελιας, σχολίασε ότι "εύχεται να υπάρξει στοχεύμενη προπόνηση για τον μικρό για τα τελειώματα του που δεν του αρεσουν". Ρε σιχαμοσιχαματα δεν ζητάμε να πείτε μισή καλή κουβέντα, δεν μας αφορά. αλλά όχι να ζείτε και να αναπνέετε για να βγάλετε το μένος σας προς μια ομάδα που και κατά τ'αλλα δεν ασχολειστε κιόλας μαζί της. Οποτε μόνο ευχές σας αρμόζουν ρε στρατιά

ΥΓ Μου αξίζει το μπάνιο αλλά ειλικρινά σήμερα στα 38 μου έσκασα, ΕΣΚΑΣΑΑΑΑΑ
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Τελικα η μικρη ολλανδεζ μπορει να παιξει την πεμπτη ή οχι; Ο ενας λεει ετσι ο αλλος αλλιως, οτι συμπληρωσε 4 κιτρινες και επιλεγει.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Dimg 4 ειχα πει ότι θα βγάλουμε συμπεράσματα στο τέλος της σεζόν για το αν κάνουμε πρωταθλητισμό.
Τελικά νομίζω ότι μπορούμε να πουμε οτι ο Λουτσέσκου έφτιαξε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμο ακόμα κ με αυτό το ρόστερ ακόμα κ με αυτές τις διαιτησίες
Bizim ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ματσάρα! Πραματικά συγκίνιση για αυτή την ομάδα. MVP ο Κωσταντελιας, και ακολουθεί ο Ολιβέιρα, Ίνγκασον και Αουγκούστο.

Τραγικός διαιτητής στο πειθαρχικό για τον ΠΑΟΚ, όμως μου άρεσε που άφησε το ματς να πάρει ρυθμό, και είδαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Οι βαζέλες πάλι πέφταν πριν καν έρθει η μπάλα στα πόδια τους, ελπίζοντας σε κάποιο πέναλτυ. Η κερκίδα του με τη ντουντούκα, μεγάλη ντροπή και κατάντια...

Ο Λουτσέσκου κατάφερε και έκανε ομάδα αρκετά γρήγορα κατά τη γνώμη μου με τόσους νεαρούς και του αξίζουν συγχαρητήρια. Επίσης κατάφερε να φορμάρει τον Ολιβέιρα που πλέον είναι παικταράς. Ο Σάστρε ανεβασμένος. Ο Ράφα καλύτερος σήμερα. Όμως θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ που θέλει πορείες στην Ευρώπη έχει ανάγκη τα βασικά του μπακ να είναι τουλάχιστον επιπέδου Λίνο, αν όχι Μάτος/Βιεϊρίνια (δίχως να μειώνω τον 3 φορές MVP χρονιάς Lino).

Μεγάλη υπόθεση η γκέλα του γαύρου σήμερα, που έχει 6 εξασφαλισμένα πονταλάκια από ρούλη στα πλέι οφ, συν τη διαιτησία που θα κάνει τούμπα ολικής υπέρ του γαύρου. Θα ήθελά πριν τα πλέι οφ να είναι έστω 2 πόντους από κάτω μας.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

διάβασα βαζελοαρδ και είδα και σχόλια.

Χαμός!
Ήδη ο thomas murg13, o asimosG13 kai o prasinos trouman (έβαλα εσάς τους δυο γιατί ξέρω ότι δεν θα γκρινιάξετε) απαιτούν μεταγραφές σε όλες σχεδόν τις θέσεις, βρίζουν τη διοίκηση και την προεδράρα αλφουζ.

Αξία ανεκτίμητη

@proedros
σοβαρά τώρα θέλεις Τσιγγάρα σε αυτήν την ομάδα;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο Ζέκα θα προλάβει τον ημιτελικό;
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

sourmenetes έγραψε:
τσιριγωτης έγραψε:ητο μεγάλη πουτσααααα... το μόνο αρνητικό η εμφάνιση του ταισον.. πέραν της πασας στον Νέλσον,δεν ακούμπησε.. πήγαινε την μπάλα προς τα πίσω κάτι που το κάνουν κ αυτοί που έχουμε..ελπίζω να βρει σύντομα τα πατήματά του γιατί θα χρειαστεί
Καλά αυτό είδες από ταυσον.

Προφανώς δόθηκε εντολή για πάγωμα ρυθμού και κυκλοφορία μπαλας.

Ότι από τη μια μεριά βρισκόταν στην άλλη, το ότι γύρισε πίσω έκοψε μπάλες, έδωσε βοήθειες και γενικά κινήθηκε σε όλο το γήπεδο δεν το είδες;;

Ο άνθρωπος είναι γνωστό ότι δεν νοιώθει από ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Σχολιάζετε όλοι για ντουντούκα (το είχα στο mute) αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν τα φωτορρυθμικά. Πράσινα κόκκινα κίτρινα μπλε
Τι ξεφτυλίκια; Κι όσο σκέφτομαι που στην Τούμπα συνέλαβαν κάποιον με λέιζερ στο ματς με τα Γιάννενα εάν δεν απατώμαι.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Αυτο το πουστρακι ο Σενγκεφελντ, που πηγε να κοψει την μπαλα στον Κωσταντελια, ας ρωτησει το αλλο πουστρακι τον Αιτορ, για την καταρα του ΠΑΟΚτση....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Amsterdamer_87 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Οσο σκεφτομαι τις γκελες με λειβαδιες και οφη.. τωρα θα ημασταν σχεδον στην κορυφη.
Οχι σχεδον Δημητρη..Στην κορυφη θα ημασταν..
Δεν πειραζει ομως ποτε δεν ειναι αργα..
Ξεχνάτε την εντός έδρας ισοπαλία με Αστέρα, όπου ισοφαρίσαμε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Από τον ΟΦΗ χάσαμε 4 βαθμούς σε δύο αγώνες.
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

Δημήτρη, προσπαθώ από διάφορα μέσα να λοιδωρήσω τα "χαμηλά την μπάλα" και "ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους". Μίζερα μότο άλλων δεκαετιών.

Και έχω φάει πολύ βρίσιμο γιαυτό.

Ζω για τη μέρα που ο πιο απαισιόδοξος και μίζερος ΠΑΟΚτσής θα θεωρεί αυτονόητο πως ο τεράστιος ΠΑΟΚ, η μοναδική μεγάλη ομάδα της βόρειας Ελλάδας, κατεβαίνει κάθε χρόνο για το νταμπλ. Δε χρειάζεται να το πει ούτε ο προπονητής ,ούτε η διοίκηση.
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

DimitrisS έγραψε:Παιδιά η ομάδα καλό είναι να μην έχει το βάρος του "πρέπει" του πρωταθλήματος. Ακόμα κι αν ήταν πιο κοντά στην κορυφή- γιατί υπάρχει κι ένα -6.

Δεν είναι χαζός ο Λουτσεσκου που λέει και ξαναλέει ότι δε ν έχουνε στόχο το πρωτάθλημα. Έχουμε στόχο να χτίσουμε την ομάδα για να το πάρει του χρόνου.

Προφανώς θα το διεκδικήσουμε, προφανώς θα μπούμε σε όλα τα ματς για να τα πάρουμε, αλλά επειδή πρώτος από όλους την ομάδα την ξέρει καλύτερα ο προπονητής, γνωρίζει ότι όπως δούλεψε πολύ καλά σήμερα η ομάδα μπορεί σε μια εβδομάδα με τον Λεβαδειακό να μην είναι αυτή που πρέπει.

Γιατί; Γιατί έχει μέσα παίκτες που δημιουργούν ακόμα την ποδοασιφιρικη και όχι μόνο προσωπικότητα τους.

Δεν μου αρέσει καθόλου το μότο "χαμηλά την μπάλα. Είμαστε ΠΑΟΚ και πάντα η μπαλα είναι ψηλά. Όμως φέτος το "πρέπει" του πρωταθλήματος δεν θα πρέπει να μπει μέσα στην ομάδα.

Κι αν έρθει, εδώ θα είμαστε να το χαρούμε όλοι μαζί ακόμα περισσότερο.
συμφωνώ απόλυτα
MrSam1926apc

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

Ψήφισα σαν MVP τον Ντελια, αλλά οι μοντ έπρεπε να βάλουν σαν επιλογή την τραγουδιάρα με την ντουντούκα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”