το ποσο που χρειάζεται για να παίξουμε (σύμφωνα με την επίσημη γραμμή τις διοίκησις) όυεφα του χρόνου θα το ξέρουμε γύρο στον οκτώβριο. δε θα είναι πάντως 18000000. θα είναι η αύξηση μείον τα κέρδη που δεν έχουν δημοσιευτεί μείον η μειώσει το χρεών που θα υπάρχει και δε θα έχει δημοσιευτεί. δε θα χρειάζεται καλύψει όλης τις αύξησης που θα προκηρυχθεί. θα χρειάζεται ένα τεράστιο ποσο αλλα όχι όλοGerard04 έγραψε:Κακα τα ψεματα ο λαος ΔΕΝ μπορει να καλυψει ενα ΤΕΤΟΙΟ ποσο! Μιλαμε για 18.000.000!!! 18!! Αυτα τα πραγματα δεν γινονται,και ουτε η διοικηση πιστευω οτι ελπιζει σε κατι τετοιο. Χωρις επιχειριματιες δεν γινεται δουλεια! ΤΕΛΟΣ!
Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Τετ 27 Αύγ 2008, 17:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το κεφαλαιο ποδοσφαιριστές νομίζω δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς. νομίζω η τελευταία φορα που επιτρεπόταν να χρησιμοποιηθεί ήταν επί βεζυρτζή.diniko80 έγραψε:ανεβηκε ε? μυστηριο, αυτο σημαινει μαλλον οτι η χρηση του 07-08 ηταν ζημιογονος ή οτι βγηκαν εκτακτες ζημιες απο το παρελθον ή οτι μειωθηκε η αξια του ροστερ για το 07-08 και αρα το κεφαλαιο ποδοσφαιριστες υποτιμηθηκε
γράψε λάθοςPetm έγραψε:το κεφαλαιο ποδοσφαιριστές νομίζω δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς. νομίζω η τελευταία φορα που επιτρεπόταν να χρησιμοποιηθεί ήταν επί βεζυρτζή.diniko80 έγραψε:ανεβηκε ε? μυστηριο, αυτο σημαινει μαλλον οτι η χρηση του 07-08 ηταν ζημιογονος ή οτι βγηκαν εκτακτες ζημιες απο το παρελθον ή οτι μειωθηκε η αξια του ροστερ για το 07-08 και αρα το κεφαλαιο ποδοσφαιριστες υποτιμηθηκε
www.contra.gr
Λίγα λεπτά χρειάστηκαν για την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα γραφεία της Τούμπας.
Αποφασίστηκε η νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας κατά 22.350.000 ευρώ, με την έκδοση 74.500 νέων ονομαστικών μετοχών. Η τιμή κάθε μετοχής ορίστηκε στα 0,3333 ευρώ.
Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της γενικής συνέλευσης, Ηλίας Βιολίδης, διευκρίνισε ότι το ποσό είναι τόσο μεγάλο γιατί καταργήθηκε η αποτίμηση των ποδοσφαιριστών.
Οπως είπε, ο αρμόδιος υπουργός, υποσχέθηκε ότι στο νέο αθλητικό νόμο που θα ψηφιστεί τον Οκτώβριο θα προβλέπεται παράταση στην αποτίμηση των ποδοσφαιριστών. Συνεπώς, το ποσό της αύξησης του ΜΚ θα μειωθεί τουλάχιστον κατά τέσσερα εκατομμύρια ευρώ που είναι η αποτίμηση των ποδοσφαιριστών του "δικεφάλου του βορρά". Επιπλέον, θα αφαιρεθούν και τα κέρδη από την τελευταία χρήση, οπότε θα μειωθεί περαιτέρω το συνολικό ποσό της αύξησης.
Ο κ. Βιολίδης επεσήμανε: "Υπάρχει αναγκαιότητα κάλυψης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, αφού είναι απαραίτητη για τη λειτουργία της εταιρίας και για τη συμμετοχή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ της επόμενης σεζόν".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Τετ 27 Αύγ 2008, 17:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paoktrella
- paoktrella
- maikopoulos
Ταπεινή μου άποψη πάντως, το μεγάλο μέρος των χρημάτων της αύξησης θα καλυφθεί από τον κόσμο. Αν υπήρχε ο επενδυτής με τα 20 μύρια έτοιμα, δεν νομίζω να περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή για να τα ρίξει. Θα τα έβαζε από την αρχή και θα ήταν τώρα αφεντικό. Γι 'αυτό ας είμαστε ρεαλιστές. Λίγο - λίγο με 50, 100, 200, 1000 ευρώ, όσα αντέχει η τσέπη του καθενός να στηρίξουμε την αγάπη μας για να μπορούμε να ζητάμε ευρωπαϊκά σαλόνια στο τέλος της σαιζόν. Άντε λοιπόν, ευρώ - ευρώ στην άκρη και ΝΤΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ!
- thanasisp04
- maikopoulos
Δεν χρειάζεται άγχος... θέληση από όλους μας χρειάζεται. Πιστεύω έτσι σκέφτονται και τα παιδιά στη Διοίκηση και είναι ήρεμοι. Ούτε τραγικές θυσίες χρειάζονται. Λίγο σφίξιμο στα έξοδά μας 1-2 μήνες και θα είμαστε κομπλέ. Ευκαιρία είναι τώρα να ενισχύσουμε την ομάδα, πριν πιάσει ο χειμώνας, γιατί με τα πετρέλαια με κόβω τσίμα - τσίμα να τη βγάζω. Μια και καλή το χέρι στην τσέπη για να εξαλείψουμε τα χρέη και να αναπνέουμε ελεύθερα από του χρόνου. Σκεφτείτε μόνο τι ομάδα θα μπορέσουμε να φτιάξουμε αν δεν χρωστάμε πουθενά. Θα μας τρέμει η Ευρώπη!
Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΗΡΘΕ η ΩΡΑ ΟΛΩΝ των ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ, που τοσα χρονια ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ...ο νοων νοητο που λενε, και ας το εγραψα ορθογραφικα λαθος...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ ΛΑΟΣ???
πηρα μετοχες τοτε που ειχε γινει το ανοιγμα επι βεζυρτζη, πηρα και τωρα στην πρωτη φαση της αυξησης. Αλλα με πορδες δεν βαφονται αυγα...εδω χρειαζονται ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.
γι αυτο λεω
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.-ΟΧΙ ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ.-

πηρα μετοχες τοτε που ειχε γινει το ανοιγμα επι βεζυρτζη, πηρα και τωρα στην πρωτη φαση της αυξησης. Αλλα με πορδες δεν βαφονται αυγα...εδω χρειαζονται ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.
γι αυτο λεω
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.-ΟΧΙ ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ.-

-
- Gerard04
Ο Λαος δεν τα βγαζει με τιποτα,δεν υπαρχει πιθανοτητα να βγαλουμε αλλα 18.000.000 ευρω! Τι ειμαστε???? Βγαλαμε ηδη τοσα μυρια απ'τα διαρκειας. Κι αλλα?? Που να τα βρουμε?? Μιλαμε για τρομερο ποσο.
Δεν θα ελεγα οτι ειμαι τρομερα απαισιοδοξος,αλλα ειμαι σιγουρα ανησυχος. Αλλα κατι πρεπει να'χουν σκεφτει. Λογικοι ανθρωποι ειναι,δεν μπορει να περιμενουν να βγαλει ο κοσμος 18 μυρια!
Περιμενω και ελπιζω... Αλλιως,του χρονου οχι ΟΥΕΦΑ, Β και Δ εθνικη θα ειμαι και δεν θα μπορω να αντικρισω τους ρουλιδες τους φιλους μου...

Δεν θα ελεγα οτι ειμαι τρομερα απαισιοδοξος,αλλα ειμαι σιγουρα ανησυχος. Αλλα κατι πρεπει να'χουν σκεφτει. Λογικοι ανθρωποι ειναι,δεν μπορει να περιμενουν να βγαλει ο κοσμος 18 μυρια!
Περιμενω και ελπιζω... Αλλιως,του χρονου οχι ΟΥΕΦΑ, Β και Δ εθνικη θα ειμαι και δεν θα μπορω να αντικρισω τους ρουλιδες τους φιλους μου...