ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 18/9-19:00, cosmotesportsHd
- HARISPAOK83
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 18/9-19:00, cosmotesportsHd
Βρισκω τραγικο να παιζει στο δεκα ο Αουγκουστο οταν εχεις υγιη τον Καντουρι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ινσαιντ ινφο οχι αστεια. Αουγκουστο βασικοςHARISPAOK83 έγραψε:Καπου πηρε το ματι μ για μπισε στο 10 και εκτος ενδεκαδας τον Αουγκουστο...
Τι εγινε? Ναυαγησε η ανανεωση Αουγκουστο και αλλαξε η εντολη για βασικο βρεξει χιονισει?

Το πήρε το μάτι του όμως.αργοπορημενο τρολ.αυτα έπρεπε να τα γράψει στις 9 το πρωί να κάνει σαματά.οχι πριν το ματς που βγαίνουν οι ενδεκάδες.αποκοιμηθηκε επειδη ξενυχτησε.απολυεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Κυρ 18 Σεπ 2022, 17:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Όπως και να το κάνουμε τα κολλήματα του τα έχει.. σε άλλη ομάδα ο Νέλσον ουτε αποστολή δεν έβλεπε .. ας έχει..ας τους γαμησουμε έστω κ έτσι κ ότι θέλουμε ας λέμε
- ΑποστόληςΑ
Και μένα το πήρε κάπου το μάτι μου το Μπισεσβαρ στο 10 αντί του Ντουγκλας. Δεν θυμάμαι site.
Το υπόλοιπο ήταν απορία του φίλου, δεν ξέρω από πού προκύπτει όμως.
2 φορ έχουμε. Δεν γίνεται να μην είναι στην αποστολή.τσιριγωτης έγραψε:Όπως και να το κάνουμε τα κολλήματα του τα έχει.. σε άλλη ομάδα ο Νέλσον ουτε αποστολή δεν έβλεπε .. ας έχει..ας τους γαμησουμε έστω κ έτσι κ ότι θέλουμε ας λέμε
Επίσης, ένας προπονητής μου έλεγε παλιά "είναι πιο σημαντικό με ποιους θα τελειώσω το ματς παρά με ποιους θα το αρχίσω"
Τώρα δεν ξέρω, μπορεί να με κορόιδευε γιατί συνέχεια με έβαζε αλλαγή

- HARISPAOK83
Λες και μιλησα πουθενα για πληροφοριες και ινσαιντ ινφο. Βεβαια δεν παιζει να καθησω να απαντησω στον καθε χαρουμενο π βρηκε ευκαιρια να πει την εξυπνάδα του.Napoli4 έγραψε:Και μένα το πήρε κάπου το μάτι μου το Μπισεσβαρ στο 10 αντί του Ντουγκλας. Δεν θυμάμαι site.
Ουτε εγω θυμαμαι σε ποιο σαιτ το ειδα, αλλα το ειδα. Το δευτερο σκελος ειναι δικη μου εκτιμηση-απορια γιατι δεν βρισκω κανεναν αλλο λογο π να δικαιολογει την χρηση του Αουγκουστο σε θεση για την οποια δεν εχει τα χαρακτηριστικα και δεν προσφερει και τπτ, οταν υπαρχουν αλλοι 5 τουλαχιστον π θα μπορουσαν να δοκιμαστουν.
Πρεπει να γκελαρουμε ρε Ρουμανε. Ελεος με τον Μπισεσβαρ σου και τον Ολιβειρα. Ποιος θα σκοραρει;
- Psuxo_logos
Και εγώ το είδα στο ινπαοκ. Νίκη με όσους είναι παρόντες. Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!Napoli4 έγραψε:Και μένα το πήρε κάπου το μάτι μου το Μπισεσβαρ στο 10 αντί του Ντουγκλας. Δεν θυμάμαι site.
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
Πάλι σου φαγε την γκόμενα ο Ντίλαντσιριγωτης έγραψε:Αχ βρε μπραντον

-
ΧαχαχαχαχαNapoli4 έγραψε:2 φορ έχουμε. Δεν γίνεται να μην είναι στην αποστολή.τσιριγωτης έγραψε:Όπως και να το κάνουμε τα κολλήματα του τα έχει.. σε άλλη ομάδα ο Νέλσον ουτε αποστολή δεν έβλεπε .. ας έχει..ας τους γαμησουμε έστω κ έτσι κ ότι θέλουμε ας λέμε
Επίσης, ένας προπονητής μου έλεγε παλιά "είναι πιο σημαντικό με ποιους θα τελειώσω το ματς παρά με ποιους θα το αρχίσω"
Τώρα δεν ξέρω, μπορεί να με κορόιδευε γιατί συνέχεια με έβαζε αλλαγή
εεε...χμ....με 10αρι τον Αγκούστο το πράγμα πάει για υπομονή και αμυντικότηταPAOKevolution έγραψε:Πάμε να τους πάρουμε κι αυτούς. Με υπομονή και και επιθετικότητα. Πάμε!

- ΑποστόληςΑ