ΠΟΥΣΤΟΒΑΖΕΛΟΣ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
- PAOKevolution
Re: ΠΟΥΣΤΟΒΑΖΕΛΟΣ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Ρε παίδες αλήθεια, η φάση του Μιτριτσα πως διάολο δεν είναι πέναλτι;! ΠΩΣ;!
-
Δεν θέλω να ανοίξω την κουβέντα Αθήνας Θεσσαλονίκης και εύνοιας ας την ανοίξουμε σε κάποιο άλλο θέμα του forum . Οι πολίτες αυτής της χώρας από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη βιώνουν συνθήκες Αφρικανικής χώρας ,μακάρι να το καταλάβουμε . Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο έχει πρόεδρο πολύ πιο ισχυρό από το κάθε λαμόγιο που έχουν αυτοί. να κάνουνε τις κινήσεις που πρέπει τις ποδοσφαιρικές να τους τελειώσουμε...renegade έγραψε:Γιατί?panpangr77 έγραψε:Η διοικηση πρέπει να σοβαρευτεί γιατί έχει αφήσει την ομάδα ξεβρακωτη ... Αγωνιστικά πρωτίστως . Μετά από αυτή την σφαγή εγώ θέλω να δω σοβαρές ποδοσφαιρικές απαντήσεις ...
Πλέον αναθέσεις κάνουν στα πρωταθλήματα και στα κύπελλα.
Ας παίζουν μόνοι τους και με τον ρουλη.
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία θέση σε αυτό το πρωτάθλημα και σε αυτήν την χωρα
Κλοπή ήταν σήμερα, υπάρχει καθαρό πέναλτι στον Μιτριτα στο τέλος που δεν δίνεται πέρα από τον ουρακοταγκο που έδωσε στον βαζελο.
Αυτό δεν ήταν κατάκτηση κυπέλλου, ήταν απευθείας ανάθεση.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό δεν ήταν κατάκτηση κυπέλλου, ήταν απευθείας ανάθεση.
- NikLiverpool
Α και να μην ξεχνιόμαστε τον Οκτώβρη μονοκουκι στον Μαρινακη. Για το καλό των παιδιών μας βρε όπως είπε και μια ψυχή εδώ μέσα....
Ναι θα χάναμε παλιCaballo Viejo έγραψε:Άλλος ένα κλεμμένος τελικός στην Αθήνα, από ένα άθλιο κοράκι κι ένα συνονθύλευμα που το έκαναν ομάδα οι διθύραμβοι των αθλητικών sites. Αλλά για να πούμε και την αλήθεια μεταξύ μας υπήρχε περίπτωση να χάναμε από αυτούς τους αστείους βάζελους αν το καλοκαίρι είχαμε κάνει δυο - τρεις μεταγραφές κανονικών ποδοσφαιριστών;
- PAOK_Antarctica
Το πιο σημαντικό.NikLiverpool έγραψε:Α και να μην ξεχνιόμαστε τον Οκτώβρη μονοκουκι στον Μαρινακη. Για το καλό των παιδιών μας βρε όπως είπε και μια ψυχή εδώ μέσα....
ΝΔ για να φύγουν οι απόλυτοι από τα πανεπιστήμια και να μας γαμανε με στραπ ον.
Σας το λέω ξανά και σκούξτε όσο θέλετε :
Όταν έρθει εκείνη η άγια μέρα και προκηρυχθούν εκλογές, θα παραληρώ κάθε μέρα για τη βρωμερή κυβέρνηση και τους ψηφοφόρους της που δεν χαρακτηρίζω απλά για να μην αποπροσανατολίσω τη συζήτηση
Όταν έρθει εκείνη η άγια μέρα και προκηρυχθούν εκλογές, θα παραληρώ κάθε μέρα για τη βρωμερή κυβέρνηση και τους ψηφοφόρους της που δεν χαρακτηρίζω απλά για να μην αποπροσανατολίσω τη συζήτηση
- thomas Murg
Έχει πουθενά το βίντεο με τη φάση του Μιτρίτσα στο τέλος. Ας το ανεβάσει κάποιος εδώ. Δεν το βρίσκω
Μπράβο σε όσους πήγαν, εγώ δεν ήμουν άξιος φέτος.
Δεν ήσουν πολύ καλός αλλά δεν αξιζες να χάσεις. Τελεία. Έπρεπε κάπως να σε φρενάρουν οι γκιαούρηδες. Είσαι το ιστορικό παράδοξο που θέλουν να διορθώσουν. Οι κόκκινοι είναι οι μεγαλομέτοχοι του μπουρδελου, ασχολούνται με το κύπελλο από χόμπι ήδη επί κρόκους. Οι κίτρινοι είναι λίγοι και ιστορικά ο ρόλος τους είναι να κάνουν τα ρεπό των άλλων δύο (πχ 2018). Ποιος μένει να σου κάνει ζημιά; Αυτός που έχει κάνει αεροπειρατεία στο δήθεν "δικό σου" σδνα, τον Μπουζο σε μορφή σάιτ. Όποιος δεν έβαλε καλά στο κεφάλι του το 14 και φέτος ότι κόκκινος και πράσινος είναι ΤΟ ΙΔΙΟ είναι άξιος της μοίρας του. Το προβλημα με όσους είναι ΠΑΟΚ και δεν το καταλαβαίνουν αυτό είναι, όπως λέει και το ανέκδοτο, ότι έχουμε τον ίδιο κωλ0. Ψηφιστε ΝΔ για να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και ΣΥΡΙΖΑ για να μην μείνει η ΝΔ. Χρήσιμοι ηλίθιοι.
Ισχύει ο,τι θα ίσχυε και αν το παίρναμε: χρειαζόμαστε νέα έκδοση ΠΑΟΚ. Θα έχουμε τις αναμνήσεις των τελευταίων χρόνων για πάντα αλλά χρειαζόμαστε και φρέσκα κουλούρια, ειδικά του χρόνου που και ο κόκκινος θα είναι σε μεταβατική φάση. Δεν είναι 2018, που η μηχανή ήταν έτοιμη.
Δεν ήσουν πολύ καλός αλλά δεν αξιζες να χάσεις. Τελεία. Έπρεπε κάπως να σε φρενάρουν οι γκιαούρηδες. Είσαι το ιστορικό παράδοξο που θέλουν να διορθώσουν. Οι κόκκινοι είναι οι μεγαλομέτοχοι του μπουρδελου, ασχολούνται με το κύπελλο από χόμπι ήδη επί κρόκους. Οι κίτρινοι είναι λίγοι και ιστορικά ο ρόλος τους είναι να κάνουν τα ρεπό των άλλων δύο (πχ 2018). Ποιος μένει να σου κάνει ζημιά; Αυτός που έχει κάνει αεροπειρατεία στο δήθεν "δικό σου" σδνα, τον Μπουζο σε μορφή σάιτ. Όποιος δεν έβαλε καλά στο κεφάλι του το 14 και φέτος ότι κόκκινος και πράσινος είναι ΤΟ ΙΔΙΟ είναι άξιος της μοίρας του. Το προβλημα με όσους είναι ΠΑΟΚ και δεν το καταλαβαίνουν αυτό είναι, όπως λέει και το ανέκδοτο, ότι έχουμε τον ίδιο κωλ0. Ψηφιστε ΝΔ για να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και ΣΥΡΙΖΑ για να μην μείνει η ΝΔ. Χρήσιμοι ηλίθιοι.
Ισχύει ο,τι θα ίσχυε και αν το παίρναμε: χρειαζόμαστε νέα έκδοση ΠΑΟΚ. Θα έχουμε τις αναμνήσεις των τελευταίων χρόνων για πάντα αλλά χρειαζόμαστε και φρέσκα κουλούρια, ειδικά του χρόνου που και ο κόκκινος θα είναι σε μεταβατική φάση. Δεν είναι 2018, που η μηχανή ήταν έτοιμη.
Κάπως έτσι γύρισε και το κουμπί μετά την κλοπή με την χάρτινη...
ΠΟΥΣΤΟΒΑΖΕΛΟΣ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
[quote="sourmenetes"
Τι να καθαρίσει ο Ιβάν;;
Την κυβέρνηση;;
Οι παίκτες τα δωσανε όλα, κάποιοι μέτριοι κάποιοι με λάθη.
Ότι μπορέσαν έκαναν μέσα στη χρονιά.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Τον Γαυρεμπεργκ
Τι να καθαρίσει ο Ιβάν;;
Την κυβέρνηση;;
Οι παίκτες τα δωσανε όλα, κάποιοι μέτριοι κάποιοι με λάθη.
Ότι μπορέσαν έκαναν μέσα στη χρονιά.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Τον Γαυρεμπεργκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Σάβ 21 Μάιος 2022, 23:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Την έχει το μετροσπορ από βίντεο μέσα από την κερκίδα.thomas Murg έγραψε:Έχει πουθενά το βίντεο με τη φάση του Μιτρίτσα στο τέλος. Ας το ανεβάσει κάποιος εδώ. Δεν το βρίσκω
Πιο πέναλτι πεθαίνεις, πραγματικά.
Οποίος ψηφίζει τον υπάλληλο είναι ραγιάς και να πάει να κάνει κανένα σχόλιο στο σδνα
Τυπική διαιτησία κομπλεξάρας που θέλει να είναι ο σταρ του παιχνιδιού. Κανονικό σφάξιμο αλλά θα εύχονται να μην το έπαιρναν έτσι. Πάμε για το δεύτερο αήττητο του χρόνου.
- thomas Murg