nunies4 έγραψε:Για αρχη να πω οτι οταν χανει ο ΠΑΟΚ ξενερωνω και σχεδον χαλαει η εβδομαδα μου. Απο ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ομως. Δεν τα βαζω σε ζυγαρια αναλογα την ομαδα.
Δεν θα σταυρωσουμε την ομαδα που κατεβηκε με 7 αλλαγες να κανει ενα παιχνιδι συντηρησης 2 μερες μετα την απολυτη μαχη και 4 πριν τον μονο ρεαλιστικο στοχο.
Κατα τα αλλα για εμενα η ΑΠΟΛΥΤΗ ξενερα θα ερθει την ημερα που θα με κερδισουν, θα ακουστει το σφυριγμα της ληξης, θα βγαλουν τις επικαλαμιδες τους, θα δωσουν το χερι στους δικους μας και θα φυγουν για τα αποδυτηρια...
Γιατι τοτε θα καταλαβω οτι με βλεπουν σαν ισο...
Οσο θα συνεχιζουν τα γραφικα καραγκιοζιλικια στον παγκο με χοροπηδητα και χαιφαιβ λες και περασαν σε καποιο τελικο, και τις φιεστες στο κεντρο του γηπεδου τοτε θα πικραινομαι (οπως σε καθε ηττα απο τον καθενα) αλλα ταυτοχρονα θα γελαω και θα αναλογιζομαι ποσο πιο μεγαλο απο την ομαδα τους νοιωθουν τον ΠΑΟΚ....
Μπραβο Nunies, συμφωνω σε ολα. Κι εμενα μου γαμιεται η βδομαδα μετα απο ήττα, και εχεις απόλυτο δικο στο οτι για τον αρη ειναι παραπανω απο μια νικη.
ΑΛΛΑ ομοιως, δε θελω να βλεπω τρελα πανηγύρια, εκστασιασμους και ανατριχηλες οταν εμεις κερδιζουμε τον γαυρο. Θελω συμπεριφορα τυπου business as usual. Ετσι μονο θα εχει βαση και αληθεια το τραγουδι μας΅το μονο που θυμαμαι απο παιδι μικρο, στ @@ μου να γραφω το ολυμπιακο΅