50. Filipe Soares
Re: 50. Filipe Soares
Μπράβο πολύ καλός. Ειναι Καθαρό 8αρι box to box. Επιτέλους πήραμε εναν ταχυδυναμο παίκτη στο κέντρο
- john4serres
Δύο 22χρονοι πρωτη φορά ως βασικοί απέναντι σε μια πεντάδα χαφ με περισσότερη εμπειρία στο πρωτάθλημα και με τις ανάλογες εμφανίσεις ως παίκτες του συμπολίτη.Totem_pk έγραψε:Οπως λεει και ο αδελφος παραπανω δεν ξερω αν ειναι καλος η οχι αλλα μαζι με τον Τσιγγαρα πηραν το κεντρο του Ρουλη που παραδοσιακα μας δημιουργει προβληματα. Και αυτο για δυο νεα παιδια χωριζ πολλες εμπειριες ειναι μεγαλο παρασημο.
Πρωτο ματς ντερμπυ και με αντιπαλο σκυλιασμενο μου αρεσε παραπολυ. Σε αντιθεση με το βαριδιο που λεγετε Νταγκλας.
Σάσα, 112
Ματιγια, 124
Ματεο, 87
Μαντσίνι, 88
Εντιαγε, 26
Παραδοσιακα τα τελευταια χρονια το προβλημα μας με τον ρουλη ηταν οτι τα χαφ τους μας καταπιναν.
Χθες λογω του Χαρη αλλα και του ποιοτικοτατου Σοαρες δεν υπηρχε αρης στον κεντρο. Εψαχναν μονο μεγαλες μεταβιβασεις στην πλατη των στοπερ.
Πολυ καλο πρωτο μεγαλο δειγμα. Θα τον ηθελα 11αδα και την Πεμπτη.
Χθες λογω του Χαρη αλλα και του ποιοτικοτατου Σοαρες δεν υπηρχε αρης στον κεντρο. Εψαχναν μονο μεγαλες μεταβιβασεις στην πλατη των στοπερ.
Πολυ καλο πρωτο μεγαλο δειγμα. Θα τον ηθελα 11αδα και την Πεμπτη.
-
Μπράβο στο Φίλιππα.
Μαζί με το ταίρι του στο κέντρο τους έκοψαν στα 2. Αστείο Ελλ. πρωτάθλημα με τις μπαρτσελόνες της Νεας Ελβετίας και τις ρεάλ της τρούμπας.
Μαζί με το ταίρι του στο κέντρο τους έκοψαν στα 2. Αστείο Ελλ. πρωτάθλημα με τις μπαρτσελόνες της Νεας Ελβετίας και τις ρεάλ της τρούμπας.
Αυτός μαζί με τον Κουρτιτς ,Ένα 10αρι παιχταρας ένας ζιβκο ακόμα αριστερά μπροστά ,να γυρίσει υγιείς ο ολιβειρα και ένας σαστρε ακόμα στα μπακ και πας για πρωτάθλημα του χρόνου …
Δεξι μπακ και 8αρι βρήκαμε
10αρι αριστερο μπακ και αριστερο εξτρεμ μιλάω για βασικούς θελουμε κύριε μποτο
Δεξι μπακ και 8αρι βρήκαμε
10αρι αριστερο μπακ και αριστερο εξτρεμ μιλάω για βασικούς θελουμε κύριε μποτο
Μόλις έφαγες τη θέση του Σβαμπ.
Δεν ξέρω αν θα προτιμηθείς από τον Κούρτιτς που με τα νούμερα που γράφει τον χρειαζόμαστε.
Και δεν ξέρω αν θα μπορούσες να παίξεις μαζί του γιατί ούτε εσύ έχεις την ένταση του Τσιγγάρα.
Αλλά για του χρόνου βλέπω τη μία θέση να την έχεις εσύ με τον Κούρτιτς και την άλλη ο Τσιγγάρας με τον Αουγκούστο (ή κάποιον νέο αντίστοιχο).
Δεν ξέρω αν θα προτιμηθείς από τον Κούρτιτς που με τα νούμερα που γράφει τον χρειαζόμαστε.
Και δεν ξέρω αν θα μπορούσες να παίξεις μαζί του γιατί ούτε εσύ έχεις την ένταση του Τσιγγάρα.
Αλλά για του χρόνου βλέπω τη μία θέση να την έχεις εσύ με τον Κούρτιτς και την άλλη ο Τσιγγάρας με τον Αουγκούστο (ή κάποιον νέο αντίστοιχο).
Με την τριαδα Τσιγγαρα σαν εξαρι και σαν οχταρια τους Σοαρες-Κουρτιτς, πιστευετε θα εχουμε θεμα;
Ακουγεται και το φανατζομαι καλο, με καποια προβληματα στην αναπτυξη.
-
Με εκεινη την καθετη στον κενο χωρο
εκει που ο Ζαμπα αντι να στριψει λιγο
και να ξεχυθει μονος του με το τερμα
πηγε ντουγρου πανω στον τελευταιο τους
αμυντικο μου θυμισε παρα πολυ Μισιτς.-
Ευχομαι να εχουμε βρει τον διαδοχο του!
ΥΓ. Στα highlights της nova
που ειδα μεσω του youtube
δεν την εχουν τη φαση αυτη!
εκει που ο Ζαμπα αντι να στριψει λιγο
και να ξεχυθει μονος του με το τερμα
πηγε ντουγρου πανω στον τελευταιο τους
αμυντικο μου θυμισε παρα πολυ Μισιτς.-
Ευχομαι να εχουμε βρει τον διαδοχο του!
ΥΓ. Στα highlights της nova
που ειδα μεσω του youtube
δεν την εχουν τη φαση αυτη!
Εγώ όχι, ο προπονητής ναι γιατί δεν το χρησιμοποιεί.DimitrisS έγραψε:Με την τριαδα Τσιγγαρα σαν εξαρι και σαν οχταρια τους Σοαρες-Κουρτιτς, πιστευετε θα εχουμε θεμα;

Δεν έχει την ένταση του χάρη .. έχει μεγαλύτερη.. ταχυδυναμη και εντάσεις ..gika έγραψε:Μόλις έφαγες τη θέση του Σβαμπ.
Ε ουσιαστικα το χρησιμοποιησε και αρκετες φορες μαλιστα βαζοντας τον Αουγκουστο στην θεση "10", που δεν ειναι.Miles έγραψε:Εγώ όχι, ο προπονητής ναι γιατί δεν το χρησιμοποιεί.DimitrisS έγραψε:Με την τριαδα Τσιγγαρα σαν εξαρι και σαν οχταρια τους Σοαρες-Κουρτιτς, πιστευετε θα εχουμε θεμα;
Αυτο εννοω ουσιαστικα.
Και μένα μ' αρέσει τριάδα στο κέντρο ανάποδο τρίγωνο, αλλά τα δύο οχτάρια σου πρέπει να είναι πραγματικά box-to-box και να κάνουν παπάδες μπροστά και πίσω. Ο Κούρτιτς δεν μπορεί πολλά πίσω και δεν έχει εντάσεις και ταχύτητες, και ο Σοάρες να τον δούμε πιο πολύ μπροστά τι κάνει.
Χθες μας έδειξε γιατί ο Αγκούστο (που τόσο τον στήριξα και τον πίστεψα) δεν πρέπει να ξαναξεκινήσει βασικός (παρά μόνο σε rotation).
Πόσο θα τρελαινόμουν με μια τριάδα στο κέντρο Κούρτιτς-Σοάρες και ένα διάολο τύπου Αγκιμπού στο 10 ή Τζοβίνκο (στα νιάτα του). Έναν κοντοπούτ@νο ανακατώστρα που να ξεχύνεται στην επίθεση που όταν κάνει κοντρόλ να κολλάει η μπάλα...
Κουράστηκα με αυτά τα αργά γκαζοζέν 10αρια στυλ Μπίσε, Αγκούστο, Καντουρί, Μουργκ (αλχημείες)...
Πόσο θα τρελαινόμουν με μια τριάδα στο κέντρο Κούρτιτς-Σοάρες και ένα διάολο τύπου Αγκιμπού στο 10 ή Τζοβίνκο (στα νιάτα του). Έναν κοντοπούτ@νο ανακατώστρα που να ξεχύνεται στην επίθεση που όταν κάνει κοντρόλ να κολλάει η μπάλα...
Κουράστηκα με αυτά τα αργά γκαζοζέν 10αρια στυλ Μπίσε, Αγκούστο, Καντουρί, Μουργκ (αλχημείες)...
Μπραβο στον Μποτο!
Περα απο την ποιοτητα,
την εκμεταλλευση του κενου χωρου
την ταχυτητα στο μυαλο
και την πασα μου αρεσε ο τσαμπουκας
και η σκληραδα του σε ενα τετοιο ματς.
Ωστοσο δεν ειναι ταχυς στα ποδια ουτε αυτος......
Πωληση Αουγκουστο το καλοκαιρι και πληροτητα στη θεση νομιζω.
Σβαμπ, Κουρτιτς, Ελ Καντουρι, Σοαρες, Τσιγγαρας.
Περα απο την ποιοτητα,
την εκμεταλλευση του κενου χωρου
την ταχυτητα στο μυαλο
και την πασα μου αρεσε ο τσαμπουκας
και η σκληραδα του σε ενα τετοιο ματς.
Ωστοσο δεν ειναι ταχυς στα ποδια ουτε αυτος......
Πωληση Αουγκουστο το καλοκαιρι και πληροτητα στη θεση νομιζω.
Σβαμπ, Κουρτιτς, Ελ Καντουρι, Σοαρες, Τσιγγαρας.
-
- Επικοινωνία:
Έχουμε τέτοιον που περιγράφεις και λέγεται MitritaMoz έγραψε:Χθες μας έδειξε γιατί ο Αγκούστο (που τόσο τον στήριξα και τον πίστεψα) δεν πρέπει να ξαναξεκινήσει βασικός (παρά μόνο σε rotation).