ΠΑΟΚ - Kobenhavn 1-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Πασχαλακης
2
2%
Κρεσπο
1
1%
Μιχαηλίδης
5
6%
Μιχαι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βιερινια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβαμπ
1
1%
Ελ Καντουρι
4
5%
Κουρτιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζιφκοβιτς
64
73%
Μπισεσβαρ
5
6%
Σβιντερφσκι
1
1%
Ακπομ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τευλορ
2
2%
Κουτσιας
1
1%
Μουργκ
2
2%

Σύνολο ψήφων: 88

Άβαταρ μέλους
Obdulio

Re: ΠΑΟΚ - Kobenhavn 1-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από Obdulio »

Το θέμα πάντως δεν είναι η παρελθοντολαγνεία.
Το θέμα είναι να κόψουν το λαιμό τους να παίζουν Ευρώπη την άνοιξη. Όχι άλλος αποκλεισμός από Μπρατισλάβα.

Και τον Γενάρη να μπουν οι βάσεις για τα επόμενα χρόνια με γενναίες αποφάσεις.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Καλά αν αποκλειστούμε πάλι από τη Μπρατισλάβα σε κάποιο κονφερενς
Απλά κατάθλιψη
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Οι τέσσερις εναπομειναντες αγώνες του Νοεμβρίου είναι "φωτιά" και θα κρίνουν πολλά. Πρέπει να βγει ο μήνας όσο καλύτερα γίνεται.

Θυμιζω:

- Βαζελος (εκτός)
- Ατρόμητος (εκτός)
- Σλοβαν (εκτός)
- οαρης (εντός).

Η φάση είναι make or break.

Αν περάσει ο μήνας και α) περάσουμε από τον όμιλο στην Ευρώπη και β) κρατηθουμε σε λογική απόσταση από την κορυφή στην ΣΛ έχουμε ελπίδες για κάτι καλό.

Πάντα με δεδομένο ότι τον Δεκέμβρη το πρόγραμμα στρώνει αρκετά και ότι τον Γενάρη θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει.

Το ξέρω μαζεύονται πολλά αν πολύ νωρίς στην χρόνια αλλά έτσι που τα κάναμε το καλοκαίρι δεν γίνεται και αλλιώς.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

joshua έγραψε:9 σημερα, 11 με γαυρο και δεν φταιει το φορουμ, η ομαδα δεν σηκωνει πολλες κουβεντες γιατι και τα καλα της και τα κακα της ειναι τα ιδια και τα ιδια εδω και χρονια πλεον.Καπου και ο κοσμος βαρεθηκε να γραφει για τα λαθη στον μεταγραφικο σχεδιασμο,βαρεθηκε να ελπιζει στον Μπισεσβαρ.Παμε σχεδον με την ιδια ομαδα 5 χρονια τωρα,ποσα πια να γραψεις...Ας ελπισουμε να δουμε κατι καινουριο απο Γεναρη μιας και μοιαζει ο Ιβαν να εχει επανακαμψει τον τελυταιο καιρος και να εμφανιζεται ξανα ζεστος και θα φουντωσει ξανα το κλιμα...
Aυτο ακριβως. Ποσο πια να πεις τα ιδια και τα ιδια.

Καθε ματς ειναι το ιδιο σκηνικό ενός προδιαγεγραμμένου εγκλήματος.
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πολλά χρόνια πίσω και πολύ πιτσιρικάς τα ίδια συναισθήματα μετά από τόσο κρίσιμο ματς
θα αλλάξει και αυτό όπως άλλαξαν πολλά άλα όπως η καλογρέζα που δεν κέρδιζα σχεδόν ποτέ και άλα περίεργα .
θα αλλάξει που θα πάει ......ένα μόνο μετά το χθεσινό ......πάμε μωρέ Π.Α.Ο.Κάρα δεν μασάμε ..............
...............τον βάζελο να σκίσω .
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Να αναφέρουμε πως η κερκίδα ήταν πολύ καλή χθες, ενώ και οι λίγοι Δανοί που ήρθαν ήταν τρομεροί.
icue

Δημοσίευση από icue »

Παντως το να εχουμε κανει τοσο αγωνα για να ερθει το ΒΑΡ στην Ελλαδα και τελικα να παιζουμε Ευρωπη χωρις ΒΑΡ το λες και ειρωνεια.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

PAOK_Antarctica έγραψε:Να αναφέρουμε πως η κερκίδα ήταν πολύ καλή χθες, ενώ και οι λίγοι Δανοί που ήρθαν ήταν τρομεροί.
Σόρυ φίλε μου αλλά διαφωνώ.. Τραγική κερκίδα... Από τα 90λεπτα τα 10 και αν ξεσηκωτικα συνθήματα.. Όλα τα άλλα για μπαχαλα και ηρωινες.. Ξεκινάει ευρωπαϊκό ματς και στην είσοδο των ομάδων τραγουδούσαν το δεν είμαι μαγκας είμαι αλάνι..
Παλιά τραγουδούσαμε και τραγουδούσαν και οι παίχτες μαζί τους ξεσηκωναμε.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

μερικές φάσεις από χθές..

λίγο μετά το 1 0, τραυματισμός Swiderski που οδηγεί σε διακοπή του αγώνα (το μομέντουμ ήταν με την ομάδα μας)..αντί ο παίκτης να βγεί εκτός αγωνιστικού χώρου , προτιμά να βγάλει μέχρι και τις κάλτσες του, φυσικά μετά από λίγο συνεχίζει κανονικά και δεχόμαστε την ισοφάριση σε μια φάση απ το πουθενά..

ο Biseswar πέφτει κάτω από μαρκάρισμα αντιπάλου ενώ η μπάλα έχει φτάσει στον El Kaddouri, που σε επικύνδυνη αντεπίθεση σταματάει..δεν ξέρω αν προηγήθηκε σφύριγμα του διαιτητή ή αν σταμάτησε βλέποντας κάτω τον συμπάικτη του..ο Bise σηκώνεται και συνεχίζει χωρίς πρόβλημα, όμως η ευκαιρία έχει χαθεί..

γιατί να προσπαθείς να καταστρέψεις από τόσο νωρίς τον ρυθμό σε αγώνα που προηγείσαι και το γήπεδο είναι καζάνι, αντί να πιέσεις με όλες σου τις δυνάμεις για περισσότερα γκόλ..αυτό είναι επικίνδυνο, δεν έχει δουλέψει ίσως ποτέ για την ομάδα μας και είναι άκρως αντιποδοσφαιρικό σε βαθμό που το ποδόσφαιρο θα σε τιμωρήσει..

..καζάνι ήταν η Τούμπα, δεν πρέπει να υπάρχει πιό ωραίο συναίσθημα να είσαι ποδοσφιριστής και ν αγωνίζεσαι σ αυτό το γήπεδο μπρόστά σ αυτόν τον λαό

κρίμα που στις μεταδώσεις δεν δίνουν καμία σημασία στην ατμόσφαιρα του αγώνα, αντίθετα καλύπτουν τα πάντα ηχητικά και οπτικά μεταδίδουν ελάχιστα απ τον παλμό της κερκίδας..

μπορεί να χάσαμε όμως η ομάδα είχε σωστή υποστήριξη και ο κόσμος έφτιαξε ατμόσφαιρα για να λιώσουμε τους Δανούς, τελικά στάθηκαν πολύ τυχεροί..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Παρ 05 Νοέμ 2021, 12:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Η ατμόσφαιρα χθες ήταν πολύ καλή, δεν χάλασε ο κόσμος για το τραγούδι πριν την έναρξη. Σε όλη τη διάρκεια ο κόσμος συμπαραστάθηκε σε υπερθετικό βαθμό την ομάδα και στο 1-1 είδα να σηκώνεται στο πόδι όλη η 4.
Είδα και το β΄ ημίχρονο οσφπ-Άιντραχτ έξω από το γήπεδο και την "κόλαση" που δημιούργησαν οι gayροι στο Καραϊσκάκης και για την οποία μας προετοίμαζαν οι ΑΡΔ τους-παιδική χαρά.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Πάντως είναι απίστευτο, ενώ θέλουμε την Τούμπα φρούριο μας, η ομάδα φέτος να έχει πληγωθει αποκλειστικά εντός. Δεν μπορώ να καταλάβω απο που πηγάζει. Αν και δεν είναι μόνο φετινό φαινόμενο για την Ευρώπη. Ειδικά όμως φέτος.. Τι να πω; παίξαμε καλή μπάλα χθες. Μήπως όμως τρέμουν και λίγο τα ποδαράκια των παικτών μέσα στη Τούμπα, μπροστά σε τόσο κόσμο; Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς τις ήττες εντός.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Γερασίμου έγραψε:Η ατμόσφαιρα χθες ήταν πολύ καλή, δεν χάλασε ο κόσμος για το τραγούδι πριν την έναρξη. Σε όλη τη διάρκεια ο κόσμος συμπαραστάθηκε σε υπερθετικό βαθμό την ομάδα και στο 1-1 είδα να σηκώνεται στο πόδι όλη η 4.
Είδα και το β΄ ημίχρονο οσφπ-Άιντραχτ έξω από το γήπεδο και την "κόλαση" που δημιούργησαν οι gayροι στο Καραϊσκάκης και για την οποία μας προετοίμαζαν οι ΑΡΔ τους-παιδική χαρά.
Αυτό λέμε φίλε εξάρσεις 2λεπτες και 3λεπτες έχει η κερκίδα κάποτε δεν σταματουσαμε να ξεσηκωνουμε όλο το γήπεδο.. Αλλα όταν το 70 %των συνθηματων είναι πλέον για ναρκωτικά και ότι δεν βάλαμε μυαλό απο τα ναρκωτικά και τα ξύδια π. Χ δεν γίνεται να ξεσηκωθεί όλο το γήπεδο
Χρειάζεται άμεση βελτίωση και έναν δύο οργανωτές που να νιώθουν.. .
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Φίλε σαν old school ΠΑΟΚ έχω ζήσει και εγώ και οι συνομήλικοι, ανεπανάληπτες στιγμές με ατμόσφαιρα Ν. Αμερικής στο γήπεδο αυτό, αλλά οι καιροί αλλάξανε. Χθες στη 1 έβλεπα να τραβάνε βίντεο την 4 και έλεγα στον γιο μου πως όταν ήμουν στην ηλικία του αυτά δεν υπήρχαν, αλλά κι αν υπήρχαν τα smart phones δεν θα γίνονταν γιατί και οι θύρες 1,2, 3, ειδικά σε μεγάλα παιχνίδια ήταν στο πόδι.
Θυμάμαι μαθητής τότε με Μίλαν και Μπάρτσα, οι αντίπαλοι έκλειναν τα αυτιά τους από την οχλοβοή και άσε αυτό που έγινε με Νάπολι.
Πάντως, μάλλον έχεις δίκιο στο θέμα της οργάνωσης.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Οταν τα μπακ της ομαδας σου χθες δεν μπορουν να κανουν μια κουρσα. Οταν οι αντοχες τους ειναι ανυπαρκτες. Οταν 3 απο τους 11 παικτες σου στην εντεκαδα δεν μπορουν να ακολουθησουν ενα μετριο ρυθμο αγωνα τοτε η ομαδα καταρρεει. Δεν μπορει ο Κουρτιτς ο Σβαμπ και ο Ζιβκοβιτς να τρεχουν και για τους αλλου 3. Αυτα θα φαινονται σε καθε ματς οπου υπαρχει ενταση και ψηλος ρυθμος. Εμεις παρασυρομαστε απο καποιους παικτες γιατι εκαναν μια καλη ενεργεια με την Λαμια και τον Αστερα. Εγω τους θελω σε αυτα τα ματς και αποδεδειγμενα δεν μπορουν. Ειναι ο κανονας καμια τυχη δεν φταιει και φοβαμαι και στην Μπρατισλαβα το ιδιο εργο θα δουμε.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Λεμεσος4 έγραψε:Οταν τα μπακ της ομαδας σου χθες δεν μπορουν να κανουν μια κουρσα. Οταν οι αντοχες τους ειναι ανυπαρκτες. Οταν 3 απο τους 11 παικτες σου στην εντεκαδα δεν μπορουν να ακολουθησουν ενα μετριο ρυθμο αγωνα τοτε η ομαδα καταρρεει. Δεν μπορει ο Κουρτιτς ο Σβαμπ και ο Ζιβκοβιτς να τρεχουν και για τους αλλου 3. Αυτα θα φαινονται σε καθε ματς οπου υπαρχει ενταση και ψηλος ρυθμος. Εμεις παρασυρομαστε απο καποιους παικτες γιατι εκαναν μια καλη ενεργεια με την Λαμια και τον Αστερα. Εγω τους θελω σε αυτα τα ματς και αποδεδειγμενα δεν μπορουν. Ειναι ο κανονας καμια τυχη δεν φταιει και φοβαμαι και στην Μπρατισλαβα το ιδιο εργο θα δουμε.
Φίλε μου, όταν μια ομάδα εντελώς παρατημένη από την διοίκηση της, την χτυπάνε αλλεπάλληλοι τραυματισμοί, αυτό είναι σίγουρο ότι θα συμβεί. Οι παίκτες και ο προπονητής κάνουν το καλύτερο που μπορούν. Οι ευθύνες ανήκουν αποκλειστικά στον Ιβάν Σαββίδη και αν δεν τις διορθώσει από τώρα για το επόμενο καλοκαίρι το μέλλον θα είναι πιο μαύρο από την φανέλα που φορούσαμε χθες. Δεν έχει πιο κάτω από το conference league.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”