ΠΑΟΚ - Βόλος 4-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
10
7%
Taylor
4
3%
Varela
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιχαηλίδης
10
7%
Vieirinha
2
1%
Esiti
3
2%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Augusto
1
1%
Biseswar
62
46%
Zivkovic
38
28%
Akpom
3
2%
Soares
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
El Kaddouri
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Murg
1
1%
Mitrita
1
1%
Swiderski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 135

Άβαταρ μέλους
stravostomis

Re: ΠΑΟΚ - Βόλος 4-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από stravostomis »

obanebane έγραψε:
stravostomis έγραψε:Αν ξαναπαίξει ο Βαρέλα, ειδικά όταν επιστρέψει ο Ινγκασον, θα πρέπει να δωθουν εξηγήσεις από τους αρμόδιους.

Αλήθεια τώρα ο Βαρελα σας φταίει;
Τα δύο από τα 4 γκολ είναι στην πλάτη του Τέιλορ που έχει χάσει τον παίχτη του.
Το άλλο η ζεϊμπεκιά του Σβαμπ και η ισοφάριση από την πλευρά Μιχαηλίδη και Βιερινια.
Όλοι σήμερα είχαν τραγική νοοτροπία στο Β ημίχρονο.
Όταν βγήκε από την ενδεκάδα για 3 παιχνίδια κρατήσαμε το μηδέν. Πριν βγει κάνανε πάρτι όλες οι ομάδες, μέσα σε αυτές μια ερασιτεχνική με προϋπολογισμό χαμηλότερο του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Με το που ξαναμπήκε φάγαμε 4 γκολ στο ρελαντί. Δεν είναι τυχαία όλα αυτά. Έπιασε κορόιδο τον ΠΑΟΚ να του κάνει ένα τεράστιο συμβόλαιο, δεν πειράζει. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να παίζει κιόλας, αφού ξεκάθαρα δεν έχει την ικανότητα να σταθεί σε αυτό το επίπεδο πλέον.
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

PAOK_Antarctica έγραψε:Ποιο πρωτάθλημα ρε παιδιά, ποιο πρωτάθλημα;
Το έχετε πάρει πρέφα ότι χάνουμε από τα Γιάννενα, ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε Βόλο και Μπρατισλάβα;
Ότι τον Παναιτωλικό τον παίρνουμε με το ζόρι;

6 αγώνες φέτος στην Τούμπα, μόνο στον έναν φύγαμε χαρούμενοι. 1/6.
δεν θυμαμαι καμια ομαδα να κατεκτησε πρωταθλημα εχοντας τοσες αδυναμιες εντος εδρας με μικροτερους
αυτα τα παιχνιδια ειναι η βαση σου, τα παιρνεις και μετα πας με καλη ψυχολογια στα εκτος εδρας και στα ντερμπι γενικοτερα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ειμαι σοκαρισμενος ......απο 0-1 4-1 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ .....μετα εσβησε η αμυνα ......ζιφκο μπισε πολυ καλοι ......δεν νομιζω να εχει φαει ποτε σε μας η στην ξανθη 4 γκολ ο λουτσε δεν θυμαμε .....ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ,ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ......ΕΜΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑ Χ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ....ΜΠΟΡΟΥΜΕ..... :nairepaok: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Κυρ 17 Οκτ 2021, 17:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

invincible έγραψε:Ο κλασικός ο Έλληνας ο κουτοπονηρός ο οπαδός κάθετε και ψάχνει πόσο έδινε λέει στο στοίχημα το 0-1 σε 4-1 και μετά 4-4 αλλά δεν βλέπει ότι ο Βαζελος και ο Βόλος είναι οι πιο ντοπαρισμένες ομάδες του πρωταθληματος. Ο Βόλος μπορεί για 90 λεπτά να πηγαίνει πάνω κάτω ακούραστος με την ίδια ένταση.

Για εμένα τουλάχιστον δύο από τα γκολ που φάγαμε ήταν Αγαλματακης ο Πασχαλάκης. Δεν φταίει μόνο η άμυνα.

Νικάς είναι στημένο , ισοπαλία πάλι στημένο. Κρύβεται ο άλλος πίσω από το δοκάρι δεν είναι στημένο συμβαίνει.

Όλοι είναι τσατισμένοι γιατί πήγαμε κουβά εκτός από την ισοπαλία. Οι αλλόθρησκοι είναι τσατισμένοι γιατί είχαν έτοιμο στορι Καραπαπά και τώρα εκεί που θα λέγανε ότι ο Βόλος είναι το π@τ@ν#κι μας τώρα λένε ότι ο Σαββίδης χαρίζει ισοπαλίες στις ομάδες του. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

Ρε παιδιά αφού σας χαλάει τόσο το ελληνικό πρωτάθλημα, γήπεδο με τα μπόλια δεν πάμε όλοι ούτως ή άλλος, δεν ξέρω γιατί ασχοληστε για λέτε ιστορίες για αγρίους αλλά Γεωργίου και Ραπτόπουλου μετά? Και αφού τα ξέρατε όλοι γιατί δεν το παίζατε 4-4. ΕΛΕΟΣ
+++++++
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ματσάρα για τους αντικειμενικούς, από την κόλαση στον παράδεισο και πάλι πίσω για όλους εμάς τους άρρωστους. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε τον βόλο για τη νοοτροπία του. Αν εξαιρέσω τα πρώτα 20 λεπτά όπου η ομάδα δεν μπήκε καλά και συγκεντρωμένη εγώ είμαι ευχαριστημένος από το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Δυστυχώς χαλαρώσαμε πολύ στο δεύτερο και δεν είμασταν κυνικοί να κάνουμε γκολ τα τετ α τετ και το πέναλντι. Δεν πρέπει να κλείσουμε τα μάτια μας όμως στο τραγικό βαρ. Υπάρχει στο πρώτο ημίχρονο μαρς πέναλντι στον Σβαμπ, και μαρς κόκκιννη και πέναλντι στον Μιχαηλίδη που ήταν δουλειά του να υποδείξει. Επίσης υπάρχει επανάληψη στο πέναλντι του Αντελίνο αφού ο τερματοφύλακάς τους δεν πατάει τη γραμμή όταν αυτό εκτελείται.
Σε κάθε προηγμένο πρωτάθλημα όπου τα παιχνίδια παίζονται πενηνταρίσια μπορεί να συμβεί αυτό το αποτέλεσμα. Έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα , ας ξανά αγαπήσουμε την ομάδα για να ζήσουμε στιγμές και σε πεντε εξη εβδομάδες....
Το πιο άσχημο σήμερα ήταν η εικόνα της άδειας Τούμπας. Ας μας προβληματίσει...
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

sourmenetes έγραψε:
15_50 έγραψε:Σαν ΠΑΟΚτσής, χαίρομαι που αφιέρωσα την Κυριακή μου σε μια καλή παρέα, σε μια ωραία ταβέρνα και σε πολλούς εκπληκτικούς μεζέδες.

Σαν φίλαθλος, λυπάμαι που έχασα ένα τέτοιο ματς.

Επιβεβαίωση όσων από καιρό γράφω περί οπαδών και φιλάθλων, τα σχόλια όλων των νεοΠΑΟΚτσήδων που το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι να γίνουν γαύροι στην θέση των γαύρων και τίποτα παραπάνω.

Χωρίς να έχω δει το ματς, δεν μπορεί να υπάρχει αδικία, σφαγή, διαιτητικά λάθη ή οτιδήποτε άλλο μίζερο που να μπορεί να επηρεάσει ένα παιχνίδι σε τέτοιο βαθμό (ανάμεσα σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και μια ομάδα σαν τον Βόλο) ώστε αυτό από 4-1, να γυρίσει σε 4-4.

Περιμένω τον Λουτσέσκου να μου πει για τακτικά ώριμους και ανώριμους παίκτες, γήπεδα με χορτάρι Β' εθνικής και άλλα τέτοια όμορφα.
Χωρίς να έχεις δει το ματς πως ξέρεις;;
Πως ξέρεις ότι όλα ήταν σωστά;

Το ότι έπαιζες με το Βόλο δε λέει κάτι.

Η μπάλα αυτή είναι!

Σε αυτά τα ματς την πατάς. Σε αυτά τα ματς φεύγει το μυαλό.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα βάλω σε λίγη ώρα να το δω ματς.

Πες μου σε ποιο λεπτό και σε ποια φάση του αγώνα, ο διαιτητής επηρέασε με απόφασή του το αποτέλεσμα, σε τέτοιο βαθμό που αυτό να γυρίσει από 4-1 σε 4-4.

Μη μου πεις για το πέναλντι γιατί δεν θα το αντέξω.
Όντως υπάρχει παράβαση από τον τερματοφύλακα ο οποίος όμως με την σειρά του, πριν εκτελέσει ο Βιειρίνια, έχει διαλέξει γωνία και έχει και πέσει.

Περιμένω.
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Ήμουν γήπεδο ,η ομάδα προσπαθεί ,παλεύει συνέχεια τόσο μπορεί όμως.εχουμε παίκτες που δεν μπορούν να είναι ούτε στο ρόστερ κ παίζουν βασικοί .ο βαρελα δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί βασικός στον ιωνικό ,πάμε να βγάλουμε χρόνια με τον Βιερίνια να παίρνει αβερτα ματς (κλαταρε ζητούσε αλλαγή σήμερα) ,κάναμε τον αγκουστο 10ρι επειδή δεν έχουμε άλλο παίκτη όχι επειδή είναι ο μεσσι .αυτά κάποια στιγμή θα βγουν στο γήπεδο όσο κ καλός να είναι ο προπονητής όσο κ να προσπαθούν οι παίκτες .
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ομάδα που κερδίζει 1 εντός έδρας ματς στα 3 και δέχεται 4(!!!) γκολ σε 1 ματς δεν νοείται να λέει ότι πηγαίνει για πρωτάθλημα.

Την χρονια του νταμπλ δεχτήκαμε 14 γκολ σε 30 ματς, φέτος έχουμε δεχτεί ήδη 7 σε 6 (!!!).

Δεν αρκεί ο Λουτσεσκου, προπονητής είναι. Δεν είναι μάγος.

Όπως τα λέει ο Antarctica, όταν λέγαμε το καλοκαιρι "φέρτε εργαλεία στον προπονητή να στήσει ομάδα" κάποιοι ονειρεύονταν 9 παιχτες για κάθε θέση.

Τώρα, καλό κουράγιο.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Και κάτι, για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμόμαστε οι παλαιότεροι: τέσσερα γκολ μέσα στην Τούμπα από ομάδα της επαρχίας ο ΠΑΟΚ είχε να δεχθεί από τον Απρίλιο του 1973, στο αλήστου μνήμης για μας αγώνα(σχεδόν παιδιά η γενιά μας τότε), ΠΑΟΚ-Παναχαϊκή 3-5.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Κυρ 17 Οκτ 2021, 17:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Για να καταλάβετε τι γίνεται στα σοσιαλ κ κάποιοι εδώ μέσα έχετε το ίδιο μυαλό μ αυτους.
Δηλαδη αποφασίζεις να στήσεις ένα παιχνίδι που θα σε πάει 2 θέση σήμερα λογικά κ ίσως κ ξεφύγει η διαφορά την αλλη εβδομαδα και μάλιστα θα το στήσουν με τέτοιο σκορ που τέτοια σκορ δε βλέπεις εύκολα στην Ελλάδα..
ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ Μου λενε είμαι υπερβολικός
Αμπαλοι γαμω τα Fb σας
JohnEconomist

Δημοσίευση από JohnEconomist »

Το μόνο και πραγματικό ΣΤΗΣΙΜΟ είναι που ΔΕΝ παίζει ο Λύρατζης και τρώμε στη μάπα τον Τέηλορ. ΕΥΘΥΝΗ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

stravostomis έγραψε:
obanebane έγραψε:
stravostomis έγραψε:Αν ξαναπαίξει ο Βαρέλα, ειδικά όταν επιστρέψει ο Ινγκασον, θα πρέπει να δωθουν εξηγήσεις από τους αρμόδιους.

Αλήθεια τώρα ο Βαρελα σας φταίει;
Τα δύο από τα 4 γκολ είναι στην πλάτη του Τέιλορ που έχει χάσει τον παίχτη του.
Το άλλο η ζεϊμπεκιά του Σβαμπ και η ισοφάριση από την πλευρά Μιχαηλίδη και Βιερινια.
Όλοι σήμερα είχαν τραγική νοοτροπία στο Β ημίχρονο.
Όταν βγήκε από την ενδεκάδα για 3 παιχνίδια κρατήσαμε το μηδέν. Πριν βγει κάνανε πάρτι όλες οι ομάδες, μέσα σε αυτές μια ερασιτεχνική με προϋπολογισμό χαμηλότερο του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Με το που ξαναμπήκε φάγαμε 4 γκολ στο ρελαντί. Δεν είναι τυχαία όλα αυτά. Έπιασε κορόιδο τον ΠΑΟΚ να του κάνει ένα τεράστιο συμβόλαιο, δεν πειράζει. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να παίζει κιόλας, αφού ξεκάθαρα δεν έχει την ικανότητα να σταθεί σε αυτό το επίπεδο πλέον.

Οκ,δεκτό το επιχείρημα σου ,αν και δεν είναι πειστικό,εγώ θα το δεχθώ,δε γίνεται όμως να λέμε σήμερα μετά από τέτοιο παιχνίδι ότι κυρίως υπεύθυνος είναι ο Βαρελα.
Σε καμία περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Κλέιμαν:
Για τις σκέψεις του όταν είδε τον Βιεϊρίνια στην άσπρη βούλα: «Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε με τον προπονητή τερματοφυλάκων για τα πέναλτι. Όταν είδα ότι ο Βιεϊρίνια θα εκτελέσει αποφάσισα με αυτοπεποίθηση να πέσω εκεί και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να το αποκρούσω.

Έχουμε αναλύσει τα τελευταία 5-6 πέναλτι του Βιεϊρίνια όλα πήγαν από αυτή την πλευρά εκτός από ένα που πήγε ψηλά. Πήγαμε με την στατιστική».
Мир

Δημοσίευση από Мир »

PAOK_Antarctica έγραψε:Κλέιμαν:
Για τις σκέψεις του όταν είδε τον Βιεϊρίνια στην άσπρη βούλα: «Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε με τον προπονητή τερματοφυλάκων για τα πέναλτι. Όταν είδα ότι ο Βιεϊρίνια θα εκτελέσει αποφάσισα με αυτοπεποίθηση να πέσω εκεί και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να το αποκρούσω.

Έχουμε αναλύσει τα τελευταία 5-6 πέναλτι του Βιεϊρίνια όλα πήγαν από αυτή την πλευρά εκτός από ένα που πήγε ψηλά. Πήγαμε με την στατιστική».
Μονο ο Βιερινια δεν το εχει παρει χαμπαρι αυτο.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Γερασίμου έγραψε:Και κάτι, για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμόμαστε οι παλαιότεροι: τέσσερα γκολ μέσα στην Τούμπα από ομάδα της επαρχίας ο ΠΑΟΚ είχε να δεχθεί από τον Απρίλιο του 1973, στο αλήστου για μας (σχεδόν παιδιά η γενιά μας τότε) αγώνα ΠΑΟΚ-Παναχαϊκή 3-5.

Που και τότε υπήρξαν υπονοούμενα για στημένο,όχι όμως παιχνίδι αλλά τερματοφύλακα.
Τον συγχωρεμένο,τον κυρ Γιάννη τον Στεφα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”