ΠΑΟΚ - Slovan Bratislava 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Paschalakis
19
13%
Taylor
5
3%
Mihaj
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Michailidis
14
9%
Sidcley
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Esiti
93
62%
Schwab
11
7%
Augusto
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Zivkovic
4
3%
Mitrita
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Akpom
1
1%
Biseswar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kurtic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Konstantelias
3
2%
Swiderski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 150

Άβαταρ μέλους
Tolaros

Re: ΠΑΟΚ - Slovan Bratislava 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Tolaros »

invincible έγραψε:
Tolaros έγραψε:Αυτά ισχύουν και για τα χανούμια που έχουν 13000 διαρκείας
μόνος σου το λες τα χανούμια με ντεμη γέμιζαν ένα οακα με πάνω από 20.000 διαρκείας. Να σκεφτομάστε τι ζητάμε λιγο από το κόσμο όταν πάνω από το 40%+ είναι ανεμβολίαστο και εσύ ζητάς να έρθουν γήπεδο που θέλει πιστοποιητικό .
Άρα άμα τα χανούμια μας πατάνε σε κόσμο , γιατί αυτό ήταν το point, να μην κλαιγόμαστε μετά για τα τηλεοπτικά
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Και οι αλλοι στην ιδια χωρα ζουν, με τα ιδια ποσοστα εμβολιασμου ( περιπου γιατι η Αττικη εχει αρκετα υψηλοτερα απο τη Θεσ/νικη, αλλα αυτο εχει να κανει με αλλους λογους).
Εν πασει περιπτωσει, αν ψαχνουμε δικαιολογιες, υπαρχουν απειρες
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Η Θεσσαλονίκη και γενικά η Βόρεια Ελλάδα έχει τραγικά ποσοστά εμβολιασμού.

Καμια σχέση με την Αττική.

Παιζει και αυτό τον ρόλο του.

Σίγουρα χθες σε τέτοιο ματς θα έπρεπε να έχει πιο πολύ κόσμο πάντως.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

invincible έγραψε:
μόνος σου το λες τα χανούμια με ντεμη γέμιζαν ένα οακα με πάνω από 20.000 διαρκείας.
Aκουσαμε και υμνο για τα ανυπαρκτα χανουμια στο φορουμ.. Τι αλλο θα δουμε πια..
Τα τελευταια 20 χρονια τα 15 τους εχω περασει σε εισητηρια με μικροτερο γηπεδο.. Και εσυ λες για τις γριες της αθηνας
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Tolaros έγραψε:
invincible έγραψε:
μόνος σου το λες τα χανούμια με ντεμη γέμιζαν ένα οακα με πάνω από 20.000 διαρκείας. Να σκεφτομάστε τι ζητάμε λιγο από το κόσμο όταν πάνω από το 40%+ είναι ανεμβολίαστο και εσύ ζητάς να έρθουν γήπεδο που θέλει πιστοποιητικό .
Άρα άμα τα χανούμια μας πατάνε σε κόσμο , γιατί αυτό ήταν το point, να μην κλαιγόμαστε μετά για τα τηλεοπτικά
δεν σε πατάνε σε κόσμο ρε φίλε. δηλαδή εσύ αυτό συμπέρανες. σε θεωρώ πολύ πιο έξυπνο. Τα χανούμια κάνανε καινούργιο γήπεδο άσε τα άλλα. Δηλαδή για σκέψου εσύ να κάνεις καινούργιο γήπεδο. Μέχρι και ο περίεργος ο ζηλιάρης ο αρειανός από την Παπαναστασίου θα βάλει καπέλο και γυαλιά και θα έρθει να το δει από περιέργεια. Σου είπα οι καιροί δεν είναι για γήπεδο. Καταρχήν πάνω από το 40% του κόσμου δεν μπορεί να πάει γήπεδο γιατί δεν έχει κάνει το μπόλι , άλλος φοβάται ναι φοβάται και εμβόλιο να έχει κάνει σου λέει μπορεί να έχει επαφή με ηλικιωμένους στην οικογένεια κτλ. Τι δεν καταλαβαίνεις. Μην συζητάμε γιατί η γη δεν είναι επίπεδη τώρα δεν έχει νόημα.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Τα έγραψε ένας φίλος παραπάνω. Ναι, να σταματήσουμε αυτή την παραμυθα με τον κόσμο στο γήπεδο.
Προκάλεσε ενδιαφέρον στον κόσμο η μεταγραφική περίοδος?
Εθελξε η ομάδα στα μέχρι τώρα της παιχνίδια?
Εμβόλια, φόβος, διαφορετικές προσεγγίσεις και θεωρήσεις?
Γιατί βλέπετε γεμάτα τα άλλα γήπεδα? Ή ήταν γεμάτα πριν κορονας?
Λογαριαζετε με την τσέπη σας. Ρωτάτε αν ο άλλος έχει εργασία? Γνωρίζετε αν μπορεί να βάλει ευρώ στο σπίτι? Όταν μπορεί η σύζυγος να συντηρεί την οικογένεια ζητάμε από τον άνδρα να ζητήσει χρήματα να τα ξοδέψει στο γήπεδο?
Όταν πιθανόν ο πατέρας δεν θα έρθει και στον επόμενο αγώνα γιατί δεν θα μπορέσει να επωμιστεί την αγορά ενός ακόμη εισιτηρίου για το παιδί του?
Σε μια πόλη όπου ανέκαθεν ήταν η πρωταθλήτρια στην ανεργία?
Έφυγα 3.000 χιλιόμετρα για να μπορώ να συντηρω την οικογένεια. Δεν είμαι ο μόνος.
Ποια γήπεδα στην Ευρώπη γεμίζουν ή γέμιζαν? Σε ποιές χώρες? Εκεί που ο ήλιος εμφανίζεται 40 ημέρες τον χρόνο? Εκεί που όταν πέφτει το σκοτάδι ούτε σε καφέ δεν συναντάς άνθρωπο? Εκεί που αποταμιεύουν όλο τον χρόνο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στις περιοχές μας?Χώρες σε όλο τον κόσμο που δεν υπάρχει μια λωρίδα δρόμου να περπατήσεις με το ταίρι σου ή με τα παιδιά σου κι να απολαύσεις τον περίπατο σου? Εκεί που δεν γνωρίζουν τι θα πει καλοκαιρινός κινηματογράφος ή θέατρο? Κι άλλα πολλά να μην συνεχίσω.
Μια χαρά είμαστε. Δουλειά! Υπομονή, τύχη να μας φέρουν μερικά αποτελέσματα, να κάνουν καλό σχεδιασμό για τον Γενάρη, όχι άλλες αστοχίες του χρόνου το καλοκαίρι κι όταν όλα αυτά τα προσεγγίσουν σωστά τότε θα βλέπουμε και στο γήπεδο μας περισσότερο κόσμο.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

sourmenetes έγραψε:Γιατρέ τα χάπια να τ αλλάξεις...

Χάχαχαχα...

Το ροστερ θα μαμησει!

Εχουμε πάρα πολλές και κομβικες απουσίες.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε sourmente
Όπως καταλαβαίνεις, από τα post που ακολουθούν το δικό μου, πολλοί εδώ μέσα χρειάζονται χάπια :mrgreen:
Γιατί πονάνε με την αλήθεια :(
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Το ματς δεν το ειδα αλλα αν η ομάδα θύμισε τα ματς με Βίντι και Μπάτε, τότε έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

elvetos giatros έγραψε:

Χάχαχαχα...

Το ροστερ θα μαμησει!

Φίλε sourmente
Όπως καταλαβαίνεις, από τα post που ακολουθούν το δικό μου, πολλοί εδώ μέσα χρειάζονται χάπια :mrgreen:
Εγώ πήρα τα χάπια μου και πιστεύω πως με την επιστροφή των τραυματιών θα πάρουμε εκτός και Κοπεγχάγη και γαύρο και Σλόβαν. Επίσης πιστεύω πως ο Μπίσε- χωρίς βασική προετοιμασία θα αντέξει και ο Καντουρί θα έχει ανάσες και μετά το 60΄ και παρά τους συνεχείς αγώνες δεν θα υποστεί μυικό τραυματισμό. Και Ο Βαρέλα θα είναι ίδιος με τον Βαρέλα του 2016-19. Τώρα το αν πήρα αντικαταθλιπτικά δ΄γενιάς με όλες τις παρενέργειες, άλλο θέμα. :lol:
Στα σοβαρά, βγαίνοντας από το γήπεδο είπα να οπλιστώ με υπομονή για όσο μεγαλύτερο διάστημα γίνεται και μέχρι Δεκέμβριο ελπίζοντας σε ουσιαστική ενίσχυση 2-3 ταχυδύναμων και σε βελτίωση της εικόνας από Νοέμβριο. Όταν σε αγώνα εντός Τούμπας με την επίσης έχουσα ελλείψεις Σλόβαν η οποία νομίζω πως όλοι μας θεωρούμε κατώτερη του ΠΑΟΚ και θέλουμε νίκη και μόνο, έχουμε κορυφαίο τον Εσίτι και κοντά του τον τερματοφύλακα και τον Μιχαηλίδη, πολλά συμπεράσματα βγάζουμε. Ας είμαστε έτοιμοι και για ζέστη και για κρύο.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Tolaros έγραψε:
invincible έγραψε:
Τα χανούμια έχουν πολύ λίγα διαρκείας με τη λογική ότι όσοι πήραν, πήραν για να έχουν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο.
Πλάκα κάνεις; Θα ήξερα εγώ πως του χρόνου μπαίνω στη νέα Τούμπα και θα το άφηνα στη τύχη; Εδώ τώρα και παίρνω διαρκείας συνέχεια.
Άσε που τα κράτησαν ανοικτά πολύ περισσότερο από μας.
Πάντως για να ξέρετε πλέον οι έλεγχοι έχουν χαλαρώσει σε σχέση με τα πρώτα ματς. Βρείτε εισιτήριο και θα μπείτε...
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Η Σλόβαν μας έτρεξε πολύ και μας έπαιζε δυνατά και συνεχώς με παγίδες, 2 σε ένα δικό μας
Σε αυτό δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε ικανοποιητικά και πολλές φορές βγαίναμε μπροστά μόνο αν μας ευνοούσαν οι κόντρες
Σε τέτοιο παιχνίδι δεν ξέρω πως θα κρατούσαμε στοιχειωδώς το κέντρο χωρίς τον Εσίτι
Το αποτέλεσμα δυστυχώς ήταν δίκαιο, σε ένα παιχνίδι ροντέο, με τη Σλόβαν να έχει καλύτερες ευκαιρίες
Χωρίς ικανοποιητική αθλητικότητα στην Ευρώπη βάζουμε δύσκολα στον εαυτό μας
Κρίμα γιατί στην Ευρώπη δεν έχουμε δυστυχώς περιθώρια απωλειών, κάθε πόντος μετράει
Πολύ κακά σουτ απ΄έξω, πρέπει να είχαμε τουλάχιστον 2-3 καντήλια στα περιστέρια

Αυτοί είμαστε, με αυτούς παλεύουμε
Παράπονο δεν έχω από κανέναν, όσοι έπαιξαν προσπάθησαν
Στα θετικά η εμφάνιση Μηχαηλίδη και η σταθερή πλέον απογείωση του Πάσχα που μας χάρισε πάλι πόντους (που είναι βέβαια πρόβλημα ο τερματοφύλακας να είναι διαρκώς στους διακριθέντες)
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

3ο συνεχόμενο ευρωπαικό παιχνίδι με λιγότερα απο 10 χιλιάδες κομμένα εισιτήρια. Είμαστε πλέον ευρωπαικό χωριό και στην κερκίδα !
mailo21+

Δημοσίευση από mailo21+ »

Maxpaok έγραψε:Τα έγραψε ένας φίλος παραπάνω. Ναι, να σταματήσουμε αυτή την παραμυθα με τον κόσμο στο γήπεδο.
Προκάλεσε ενδιαφέρον στον κόσμο η μεταγραφική περίοδος?
Εθελξε η ομάδα στα μέχρι τώρα της παιχνίδια?
Εμβόλια, φόβος, διαφορετικές προσεγγίσεις και θεωρήσεις?
Γιατί βλέπετε γεμάτα τα άλλα γήπεδα? Ή ήταν γεμάτα πριν κορονας?
Λογαριαζετε με την τσέπη σας. Ρωτάτε αν ο άλλος έχει εργασία? Γνωρίζετε αν μπορεί να βάλει ευρώ στο σπίτι? Όταν μπορεί η σύζυγος να συντηρεί την οικογένεια ζητάμε από τον άνδρα να ζητήσει χρήματα να τα ξοδέψει στο γήπεδο?
Όταν πιθανόν ο πατέρας δεν θα έρθει και στον επόμενο αγώνα γιατί δεν θα μπορέσει να επωμιστεί την αγορά ενός ακόμη εισιτηρίου για το παιδί του?
Σε μια πόλη όπου ανέκαθεν ήταν η πρωταθλήτρια στην ανεργία?
Έφυγα 3.000 χιλιόμετρα για να μπορώ να συντηρω την οικογένεια. Δεν είμαι ο μόνος.
Ποια γήπεδα στην Ευρώπη γεμίζουν ή γέμιζαν? Σε ποιές χώρες? Εκεί που ο ήλιος εμφανίζεται 40 ημέρες τον χρόνο? Εκεί που όταν πέφτει το σκοτάδι ούτε σε καφέ δεν συναντάς άνθρωπο? Εκεί που αποταμιεύουν όλο τον χρόνο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στις περιοχές μας?Χώρες σε όλο τον κόσμο που δεν υπάρχει μια λωρίδα δρόμου να περπατήσεις με το ταίρι σου ή με τα παιδιά σου κι να απολαύσεις τον περίπατο σου? Εκεί που δεν γνωρίζουν τι θα πει καλοκαιρινός κινηματογράφος ή θέατρο? Κι άλλα πολλά να μην συνεχίσω.
Μια χαρά είμαστε. Δουλειά! Υπομονή, τύχη να μας φέρουν μερικά αποτελέσματα, να κάνουν καλό σχεδιασμό για τον Γενάρη, όχι άλλες αστοχίες του χρόνου το καλοκαίρι κι όταν όλα αυτά τα προσεγγίσουν σωστά τότε θα βλέπουμε και στο γήπεδο μας περισσότερο κόσμο.
Ρε φιλε,μηπως εισαι απο αλλον πλανητη;
gaz

Δημοσίευση από gaz »

Για πολλοστή φορά φέτος ο τερματοφύλακας σου είναι ο MVP. Αυτό λέει πολλα. Θα έχουμε κι άλλα δύσκολα βράδυα φέτος, λόγω της κακής μεταγραφικής ενίσχυσης. Δεν πειράζει. Πάμε παρακάτω. ΠΑΟΚ είμαστε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

elvetos giatros έγραψε:

Χάχαχαχα...

Το ροστερ θα μαμησει!

Φίλε sourmente
Μη φοβάσαι!

Όλα θα γίνουν όπως πρέπει..

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”