skalon έγραψε:Πολύ σωστές σκέψεις κατ' εμέ, εξέφρασαν ο makispaspartou και ο rainmaker.
Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα μαζί τους, και ως προς την άποψη για τους παίκτες αλλά και για τις ανάγκες της ομάδας.
Αυτό που θέλω να καταγράψω από τη μεριά μου είναι ότι:
Αρχικά, όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Μας αρέσει δεν μας αρέσει, υπάρχουν παίκτες με συμβόλαια.
Τερματοφύλακες υπάρχουν - στόπερ υπάρχουν - φορ υπάρχουν - μπακ υπάρχουν (υπολογίζοντας Μπαμπά & Κρμεντσικ).
Χαφ λείπουν - εξτρέμ λείπουν (ο Καντουρί που μπορεί να παίξει και στις 2 αυτές θέσεις ΠΡΕΠΕΙ να φύγει. Δεν είναι πολύ καλός για καμία από αυτές και είναι εύθραυστος. Σε 3 τελικούς, ήταν τραυματίας ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3!!!).
Άρα, πρώτη προτεραιότητα στην ομάδα είναι η απόκτηση χαφ και εξτρέμ.
Κατά την άποψή μου, αν φέρουμε 2 παικταράδες στις θέσεις αυτές, η ομάδα θα έχει αλλάξει επίπεδο - αρκετό για μία χρονιά.
Από εκεί και πέρα, πρέπει να αντικατασταθεί όποιος βασικός αποχωρήσει (πολλοί οι υποψήφιοι...)
Η ομάδα οφείλει να έχει έτοιμες λύσεις σε κάθε θέση ώστε να τους αντικαταστήσει.
Τέλος, ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες και τις συγκυρίες, θα πρέπει να προσπαθήσουν να αναβαθμίσουν τις θέσεις στις οποίες διαφαίνεται έλλειψη ποιότητας (π.χ. δεξί μπακ, φορ, στόπερ, τερματοφύλακας).
+++++++