Μεταγραφές μπάσκετ 2021-2022
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2021-2022
Τέιλορ δεν είναι πάντως...
Πέρα απο την πλάκα, καλή κίνηση, συντηρείται το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα, και δημιουργείται ο κορμός για μια καλή παρουσία και στο BCL. Και κάτι προς την διοίκηση: ο λαός έδειξε πως αν χρειαστεί να μπεί πλάτη εκ μέρους του, εκεινος θα ανταποκριθεί και με το παραπάνω.Εαν λοιπόν χρειαζόμαστε ενα boost για την ενίσχυση της ομάδας, ας βγάλουν διαρκείας απο τώρα.
Πέρα απο την πλάκα, καλή κίνηση, συντηρείται το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα, και δημιουργείται ο κορμός για μια καλή παρουσία και στο BCL. Και κάτι προς την διοίκηση: ο λαός έδειξε πως αν χρειαστεί να μπεί πλάτη εκ μέρους του, εκεινος θα ανταποκριθεί και με το παραπάνω.Εαν λοιπόν χρειαζόμαστε ενα boost για την ενίσχυση της ομάδας, ας βγάλουν διαρκείας απο τώρα.
- bersekeros
Και ρωτάω τώρα εγώ
Μετά την αλλαγή στις θέσεις των ξένων σε σχέση με πέρυσι με τρεις Αμερικανούς στην περιφέρεια αντί τεσσάρων,πως μπορεί να δομηθεί η πεντάδα των περιφερειακών χωρίς να χάσουμε σε ποιότητα ( τουλάχιστον στην επίθεση) σε σχέση με πέρυσι?
Μετά την αλλαγή στις θέσεις των ξένων σε σχέση με πέρυσι με τρεις Αμερικανούς στην περιφέρεια αντί τεσσάρων,πως μπορεί να δομηθεί η πεντάδα των περιφερειακών χωρίς να χάσουμε σε ποιότητα ( τουλάχιστον στην επίθεση) σε σχέση με πέρυσι?
Κερδιζουμε και μια θέση ξένου με μητρου Λονγκ που θα είναι εξαιρετικο νέο αν γίνει το διαβατήριο.
Επίσης να ρωτήσω κάτι γιατί δεν έχω ιδέα. Ο Βασιλειάδης που βρίσκεται; θα χωρούσε στην ομάδα;
- PAOK_Antarctica
Δυστυχώς επιθετικά το λοβ Τέρνερ δεν αναπληρώνεταιTimelord έγραψε:Κερδιζουμε και μια θέση ξένου με μητρου Λονγκ που θα είναι εξαιρετικο νέο αν γίνει το διαβατήριο.
Μα ότι συζητάμε είναι, νομίζω, με παραμονή λοβ γκριφιν +ίσως Τέρνερ, δηλαδή 3 ξένοι
Μα τώρα οι τρεις μένει που θα πάρεις θα είναι ένα ς για τον άσσο, ένας για το 2 και ένας για το τρία.
Ποιος θα πάρει τα 15-17 λεπτά στο 2 μετά τον αμερικανικό?
Πέρσι την θέση την μοιράζονταν ο λοβ με τον Τέρνερ.
Ποιος θα πάρει τα 15-17 λεπτά στο 2 μετά τον αμερικανικό?
Πέρσι την θέση την μοιράζονταν ο λοβ με τον Τέρνερ.
Έχει ακουστεί πάντως πως θα πάμε και για έναν Έλληνα ακόμη στο 2 στυλ καμπεριδη, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει
Θα κυνηγήσουμε του κατσιβελη ...ζηταει εξαψηφιο συμβολαιο περιμενουμε να πεσει στα 70...γενικα εκει θα κινηθουμ τα συμβόλαια...Timelord έγραψε:Έχει ακουστεί πάντως πως θα πάμε και για έναν Έλληνα ακόμη στο 2 στυλ καμπεριδη, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει
Δηλαδή αν αύριο απαντησει θετικά ο λοβ και ο Γκρίφιν θα τους τρεναρουμε γιατί θα περιμένουμε τον κατσιβελη?
Θεωρώ σχεδόν απίθανο αυτό το σενάριο να πάμε με δίδυμο άσσων κατσιβελη-τολιοπουλο
Για μένα μια λύση θα ήταν να τα σκάσουμε στο Λίνο και να γλιτώσουμε θέση Αμερικανού στο 4
Θεωρώ σχεδόν απίθανο αυτό το σενάριο να πάμε με δίδυμο άσσων κατσιβελη-τολιοπουλο
Για μένα μια λύση θα ήταν να τα σκάσουμε στο Λίνο και να γλιτώσουμε θέση Αμερικανού στο 4
Ο γκριφιν στο 2 δεν μπορεί να βοηθήσει; Θα έχεις μητρου γκριφιν τολιοπουλο στον άσσο, λοβ γκριφιν στο 2+ κάποιο Ελληνα τύπου καμπεριδη στο 2, και βασικό 3ρι ξένο. Ίσως, δεν το ξέρω και πολύ το άθλημα, σκέψεις κάνω.