16. Adrian Nilsen Pereira
- sourmenetes
- Moderator
Re: 16. Adrian Nilsen Pereira
Καλός δεν είναι ακόμα.eorptol1 έγραψε:Τελικά είσαι καλος παιχτης και εξελιξιμος ......μπραβο για σήμερα......
Εξελιξιμος σίγουρα.
Εχει θετικά στοιχεία που σίγουρα παίζοντας και δουλεύοντας θα γίνει ένας (πολύ) καλός παίκτης.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρανν οσων θετικν αναφερθηκαν παραπανω που τα συμμερίζομαι εγω ειδα οτι το παιδι βλεπει και γηπεδο. Και διαγωνιες πασες μπροστα εβγαλε και γενικα μια χαρα τα πηγε. Επισης ο πας απο την μερια του ενω προσπαθησε δεν μας εκανε κατι επικίνδυνο απο εκει. Για παικτη 21 χρονων σε νεα χωρα και σε ομαδα χωρις σταθερη φιλοσοφια παιχνιδιου (μεχρι τωρα ) εμενα μου αρεσε πολυ.
Και δυστυχως στην αμυνα θελει εμπειρια αγωων για να οριμασει ενας παικτης. Μεχρι και ο παικταρας Γιανουλης εκει ειναι η αδυναμια του.
Ξαναλεω μου αρεσαν πολυ οι πασες του εκει στο τελευταιο τεταρτο του πρωτου ημιχρονου που δειχνουν το πλουραρισμο του.
Ευγε
Και δυστυχως στην αμυνα θελει εμπειρια αγωων για να οριμασει ενας παικτης. Μεχρι και ο παικταρας Γιανουλης εκει ειναι η αδυναμια του.
Ξαναλεω μου αρεσαν πολυ οι πασες του εκει στο τελευταιο τεταρτο του πρωτου ημιχρονου που δειχνουν το πλουραρισμο του.
Ευγε
-
ΣΥΜΦΩΝΩ.Totem_pk έγραψε:Πρανν οσων θετικν αναφερθηκαν παραπανω που τα συμμερίζομαι εγω ειδα οτι το παιδι βλεπει και γηπεδο. Και διαγωνιες πασες μπροστα εβγαλε και γενικα μια χαρα τα πηγε. Επισης ο πας απο την μερια του ενω προσπαθησε δεν μας εκανε κατι επικίνδυνο απο εκει. Για παικτη 21 χρονων σε νεα χωρα και σε ομαδα χωρις σταθερη φιλοσοφια παιχνιδιου (μεχρι τωρα ) εμενα μου αρεσε πολυ.
Ευγε
Εμφανιση που αφηνει υποσχεσεις για το ΜΕΛΛΟΝ.
Στον ΠΑΟΚ ανακάλυψαν την κλωνοποίηση.
Όσο για τα χεράκια... ανασφάλεια λέγεται,ακόμα ζυγίζει αντιπάλους, πρωτάθλημα κλπ
Εξάλλου αμυντικός είναι. Καλύτερα γαϊδουροδενε πάρα γαϊδουρογυρευε
Όσο για τα χεράκια... ανασφάλεια λέγεται,ακόμα ζυγίζει αντιπάλους, πρωτάθλημα κλπ
Εξάλλου αμυντικός είναι. Καλύτερα γαϊδουροδενε πάρα γαϊδουρογυρευε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 23 Νοέμ 2020, 03:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Salvador Allende
Θέλει χρόνο έχει πολλά να δώσει. Στα μείον τα νευρικά πρώτα λεπτά και τα πάρα πολλά αχρείαστα φάουλ στα τζαρτζαρίσματα που συμμετείχε.
Καμία σύγκριση με Ουαγκέ.
Καμία σύγκριση με Ουαγκέ.
- V-olakiotis
Ο παίκτης έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, έχει όμως πολύ καλά χαρακτηριστικά. Αν ξεψαρώσει θα αρχίσει να καταπίνει αντιπάλους, η χθεσινή εμφάνιση ήταν ένα δείγμα των δυνατοτήτων του και μια υπενθύμιση ότι οι βιαστικές κρίσεις για παίκτες - ειδικά ηλικίας 20-22 χρόνων - είναι ανόητες!
Μπράβο Άντριαν!
Μπράβο Άντριαν!
Άλλη μια από τις "μανατζεροδουλειές" του Ρέμπε, λοιπόν που τρώει τα "παιδιά" μας. Το παιδί μόνο παιχνίδια θέλει να πάρει αέρα, τίποτα άλλο, τα χαρακτηριστικά του είναι για υψηλό επίπεδο.
Είναι κρίμα πάντως η τρικλοποδιά που έβαλε η παε στον εαυτό της με τον Μάτος, και το παιδί πλήρωσε αδίκως τη νύφη στην ευρωπαϊκή λίστα. Ελπίζω να μην ξαναδούμε αλχημείες στα αριστερά.
Είναι κρίμα πάντως η τρικλοποδιά που έβαλε η παε στον εαυτό της με τον Μάτος, και το παιδί πλήρωσε αδίκως τη νύφη στην ευρωπαϊκή λίστα. Ελπίζω να μην ξαναδούμε αλχημείες στα αριστερά.
- Περιπτερος
Ευχάριστη έκπληξη ήταν χθες ο Περέιρα. Είναι ψηλός με καλό σώμα. Εχει καλή τεχνική και καλή πάσα. Είναι γρήγορος. Δείχνει λίγο ανασφαλής αμυντικά. Εκεί πρέπει να εργαστεί.
Πασάρει καλύτερα από τον Γιαννούλη και η πρώτη του ύλη ίσως να είναι καλύτερη σωματικά.Γεννημενος το 99 δηλαδή ,21 χρόνων.
Σίγουρα μπορεί να βρει πολυ χρόνο φέτος στο rotation.
Δεν αγοράζεις παίκτη με τα στοιχεία του με ένα εκατομμύριο.
Μακάρι να είναι σοβαρό το παιδι και τυχερό και θα είναι για μεγάλα πράγματα.Σοβαρο σφάλμα η μη δήλωση του στα ευρωπαϊκά.
Σίγουρα μπορεί να βρει πολυ χρόνο φέτος στο rotation.
Δεν αγοράζεις παίκτη με τα στοιχεία του με ένα εκατομμύριο.
Μακάρι να είναι σοβαρό το παιδι και τυχερό και θα είναι για μεγάλα πράγματα.Σοβαρο σφάλμα η μη δήλωση του στα ευρωπαϊκά.
αχτίδα φωτός και φως στο τούνελ η χθεσινή του εμφάνιση.
Μου άρεσε που δεν ήταν ψαρωμένος, έριξε και τις κλωτσιές του, όλα καλά. άντε και ασσίστ εύχομαι.
Μου άρεσε που δεν ήταν ψαρωμένος, έριξε και τις κλωτσιές του, όλα καλά. άντε και ασσίστ εύχομαι.
- john4serres
Ουσιαστικα αυτο ηταν το ντεμπουτο του Περειρα χθες, γιατι εκεινος ο αχταρμας στον Βολο για φιλικο κατεβηκε μαλλον. Μπερδευτηκαν τα παλικαρια.
Ηταν καλος χθες, ανεβαινει συχνα. Λιγο τις σεντρες να δουλεψει, γιατι εχει ενα "αγχος" οταν φτανει εξω απο την περιοχη του αντιπαλου.
Ηταν καλος χθες, ανεβαινει συχνα. Λιγο τις σεντρες να δουλεψει, γιατι εχει ενα "αγχος" οταν φτανει εξω απο την περιοχη του αντιπαλου.
Ειναι καλυτερος απο τον Γιαννουλη των 21 παντως. Εγω πιστευω θα μας χαζεψει ο μικρος
- Mitsospaoki4
- Moderator