τι αλλο θα διαβασουμεrenegade έγραψε:
Εμένα πάλι για παίκτης ο οποίος ήρθε μπας και πουλήσει κανένα τσιγάρο παραπάνω ο Ιβάν στην Γεωργία μου αρεσε
32. Nika Ninua
-
Re: 32. Nika Ninua
Εμένα μου άρεσε στο β ημίχρονο, αλλά έχει εμφανείς αδυναμίες. Παραλίγο να πάρει και το ματς
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τζος αυτούς τους παίκτες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο (στα 10αρια παλιάς κοπής) τους τοποθετεί μπροστά από τα στόπερ.
Με την προϋπόθεση να έχουν να ξέρουν να μαρκάρουν και να τοποθετούνται σωστά πίσω από την μπάλα
Με την προϋπόθεση να έχουν να ξέρουν να μαρκάρουν και να τοποθετούνται σωστά πίσω από την μπάλα
Αμυντικα ειναι ανυπαρκτος. Επιθετικα οταν εχει χωρο ειναι φαρμακι οι μπαλιες του. Αν ομως βρεθει αναμεσα σε αντιπαλους, δεν εχει την δυνατοτητα να ξεμαρκαριστει και επιλεγει να διωχνει βιαστικα την μπαλα με αποτελεσμα να κανει λαθος επιλογες.
Δεν είναι ιδιαιτερα κινητικος, δεν ζηταει μπαλα αν εχει κοσμο γυρω του, και δεν μπαινει καν σε διεκδικηση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είναι ιδιαιτερα κινητικος, δεν ζηταει μπαλα αν εχει κοσμο γυρω του, και δεν μπαινει καν σε διεκδικηση.
Που καταληγουμε δηλαδη...Αλλος ενας παικτης που δεν κολαει σε δυαδα...Τα νευρα μου...
Γιατι? Ψαχνουμε παιχτες για δυαδα? Παιζουμε μηπως με δυαδα? Δεν σε καταλαβαινω...
Μην βιάζεστε για τον συγκεκριμένο.
Έχει πολύ καλά στοιχεία
απλά είναι λογικό να χρειάζεται αρκετό χρόνο να προσαρμοστεί σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο.
Είναι λογικό τον πρώτο καιρό να διαβάζει το πρωτάθλημα και τον ανταγωνισμό.
Αλλά όπως είπε ο τζόσουα... Το μεγάλο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ είναι ποιος θα τους δουλέψει όλους αυτούς
Έχει πολύ καλά στοιχεία
απλά είναι λογικό να χρειάζεται αρκετό χρόνο να προσαρμοστεί σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο.
Αλλά όπως είπε ο τζόσουα... Το μεγάλο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ είναι ποιος θα τους δουλέψει όλους αυτούς
- bersekeros
Λοιπόν, με αυτή την άποψη, με αυτό που είδα σήμερα, συμφωνώ.joshua έγραψε:Αλλη περιεργη περιπτωση αυτος.Μοιαζει περισσοτερο με δεκαρι παλιας κοπης,Τσαρτοειδες,παρα με 8ρι.Τωρα πως ακριβως πρεπει να δουλευτει και που ακριβως να παιξει δεν ξερω.Εμπιστευομαι τον Αμπελ...
Δεν είδα να έχει την ταχυδύναμη που χρειάζεται ένα χαφ, δεν κρατούσε μπάλα και δεν είναι ο παίκτης που θα στηριχτείς πάνω του για να κάνεις το build-up.
Είδα όμως ότι έχει ποδοσφαιρική ευφυία. Είδα σωστές μεταβιβάσεις με τη μία, γρήγορα και σωστά.
Έχει πολύ ωραίο πόδι, αλφάδι, μπορεί να βγάζει μπαλιές/σέντρες ακριβείας με το μοιρογνωμόνιο και το διαβήτη.
Έχει καλά στοιχεία, αλλά για χαφ δεν νομίζω ότι ταιριάζει αυτή τη στιγμή για τις απαιτήσεις που έχει ο ΠΑΟΚ.
Είναι καλό δεκάρι όμως σε ένα σχηματισμό 4-2-3-1.
Να τον παρετε εσεις να τον δουλεψετε με προσωπικο γυμναστη κ προσωπικες οδηγιες ισως μεχρι να ληξει το συμβολαιο μπορεσει να τρεξει σαν ποδοσφαιριστης στο γηπεδο..Μ αρεσει που θελετε κ ταχυδυναμο χαφ..
- sourmenetes
- Moderator
Ακριβώς!renegade έγραψε:Μην βιάζεστε για τον συγκεκριμένο.
Έχει πολύ καλά στοιχεία
Ο παίκτης από το 30ο λεπτό και μετά ήταν αρκετά καλός για πρώτο ματς. Έδωσε μανι μανι 2 εξαιρετικες κάθετες στον Τσολακ. Άνοιξε καλά το παιχνίδι.
Γενικά όσο μετριος φάνηκε στην αρχή τόσο καλός στη συνεχεια
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν συμπαθητικός. Δεν έκανε τη διαφορά αλλά φαίνεται πως αν δουλευτεί θα παίξει καλή μπάλα.
- Sick Bastard
Στο πρώτο ημίχρονο, 15χρονος σε μπουρδέλο λιγότερο τρακ θα είχε.
Στο δεύτερο έβγαλε πάσα μεγάλου παίχτου στον Τσόλακ για την καλύτερη φάση του αγώνα.
Επίσης, τεράστια, μα τεράστια μύτη, ελπίζω να την μυρίζεις την μπάλα και να μην βγεις Σάμπο.
Στο δεύτερο έβγαλε πάσα μεγάλου παίχτου στον Τσόλακ για την καλύτερη φάση του αγώνα.
Επίσης, τεράστια, μα τεράστια μύτη, ελπίζω να την μυρίζεις την μπάλα και να μην βγεις Σάμπο.
- sourmenetes
- Moderator
Και στο πρώτο ημίχρονο η μπαλιά στον Τσολακ στη φάση του πεναλτυ νομίζω δική του ήταν.