Μεταγραφές μπάσκετ 2020-2021
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2020-2021
boogeyman77 έγραψε:Δεν θα με χαλούσε αν κοιτούσαμε και τις περιπτώσεις των Στέφανου Κόρφα και Barlow Jr.Ο Mitrou-Long και ο Barlow( γεννήθηκε Θεσσαλονίκη) έχουν δικαίωμα συμμετοχής ως Έλληνες; γνωρίζει κανείς;Επίσης εκείνες οι ψυχές Sobey και Peiners τι να κάνουν άραγε;Οι Σαλούστρος και Κασελάκης είναι ελεύθεροι;
Στέφαν Κόρφας είναι επιθυμία μου χρόνια τώρα.
Και ο Kelsey Barlow είναι ιδιαίτερα καλός για τον τωρινό ΠΑΟΚ!
O Zanis Peiners γούσταρε ΠΑΟΚ και περίμενε πρόταση ανανέωσης, θα έμενε...αλλά. Ο Nathan Sobey δεν έχω ιδέα. 2ρι που κάρφωνε σαν 5.
Σαλούστρος & Κασελάκης νομίζω ότι ήδη έχουν βρει ομάδες.
-
οι δικοι μας οι δημοσιογραφοι ειμαι σιγουρος τον μπερδευουν με τον αλλο λονγ 

- Μπαρκαρούτσος
Λες να μπερδεύτηκε και η ΚΑΕ και να του έδωσε κανένα συμβόλαιο 300.000€ ετησίως;; 

1. Πεινερς επαιξε περυσι Παρτιζαν και δεν εχει υπογραψει καπου φετος
2. Σομπει παιζει απο περυσι Αυστραλια και εχει συμβολαιο για αλλα 2 χρονια
3. Σαλουστρος συνεχιζει Περιστερι
4. Κασελακης ηταν προ των πυλων για βαζελο με 2ετες αλλα ακομα δεν εχει υπογραψει
Παντως ρε εσεις σκαουτερς να προσθεσω 2 ελευθερους στην λιστα σας.....απο βαζελο....Νικος Παππας και Ιαν Βουγιουκας!
2. Σομπει παιζει απο περυσι Αυστραλια και εχει συμβολαιο για αλλα 2 χρονια
3. Σαλουστρος συνεχιζει Περιστερι
4. Κασελακης ηταν προ των πυλων για βαζελο με 2ετες αλλα ακομα δεν εχει υπογραψει
Παντως ρε εσεις σκαουτερς να προσθεσω 2 ελευθερους στην λιστα σας.....απο βαζελο....Νικος Παππας και Ιαν Βουγιουκας!
Τον αδερφο του πηραμε!spiridoula έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=ZJrgUvPDilE
Τριετες συμβολαιο λενε... Τον εχει δει κανεις τον παικτη;
- Μπαρκαρούτσος
Ο Παππάς ωραίος, αλλά λογικά πανάκριβος για τον προτελευταίο της A1 που χρωστά σε όποιον έχει μπει στα γραφεία της ΚΑΕ..
Ο Βουγιούκας θα βοηθούσε, αλλά έχει την ευκινησία ενός δέντρου.. Τυραννόσαυρος ρεξ! Άσε που πούλησε πέρσι βλαχομαγκιλίκια στον Zane το τσουτσέκι!
Ο Βουγιούκας θα βοηθούσε, αλλά έχει την ευκινησία ενός δέντρου.. Τυραννόσαυρος ρεξ! Άσε που πούλησε πέρσι βλαχομαγκιλίκια στον Zane το τσουτσέκι!
Ανακοινώθηκε και ο επόμενος.
Elston Howard Turner Jr. Ο γνωστός του Ηφαίστου
Elston Howard Turner Jr. Ο γνωστός του Ηφαίστου
Σκόρερ καλός. Για forward που γράφουν ότι επίσης παίζει νομίζω ότι δεν κάνει. Και το 1.96 που επίσης γράφουν νομίζω ότι είναι λίγο "προκρούστειο".
Από μπασκετική οικογένεια. Γιος του πρώην παίκτη του NBA και νυν προπονητή Elston Turner.
Από μπασκετική οικογένεια. Γιος του πρώην παίκτη του NBA και νυν προπονητή Elston Turner.
- Mutasevic
Αναπαντεχα ζωντανό το μπάσκετ φέτος. Ο κορφας Ο μικρός όλο φωτογραφίες από σαλονικα κ από ΠΑΟΚ σπορτς αρένα βαζει
-
Στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Λήμνο πάντως, όταν τον μάρκαρε ο Shorter (1.93), αυτός φαινόταν Taller.seaman έγραψε:Σκόρερ καλός. Για forward που γράφουν ότι επίσης παίζει νομίζω ότι δεν κάνει. Και το 1.96 που επίσης γράφουν νομίζω ότι είναι λίγο "προκρούστειο".
-
Φέτος αν και εφόσον αφήσουν κόσμο, πρέπει να ναι γεμάτο το γήπεδο. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνετε. Όσο για τον Τέρνερ, έμπειρος και χρήσιμος παίκτης στο 2-3. Πολύ καλή μεταγραφή, έχει και κάποια επαφή με το πρωτάθλημα από το μικρό πέρασμα του πριν λίγους μήνες από τον Ήφαιστο.