Πως όμως να κερδίσουμε; Δεν μπορεί να πάρει ντέρμπι ο τύπος. Μια αεχ και αυτό με το ζόρι!PAOK_Antarctica έγραψε:Αρκούν και οι 5 ΑΝ τους κερδίσουμε μέσα-έξω στα πλέι-οφAthens έγραψε:για να πάρει το πρωτάθλημα φέτος ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει 6 βαθμούς περισσότερους από τους ερυθρόλευκους στους συνολικά 30 που θα διεκδικηθούν.
ΠΑΟΚ - πουστόγαυρος 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - πουστόγαυρος 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
Τίποτα δε χάθηκε κατ εμέ, αρκεί να το πάρουν αλλιώς όλοι!!Sekeris έγραψε:Σημερα χαθηκε το πρωταθλημα και αγωνιστικα.
Την προσοχη μας στο κυπελλο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνώ σουρμε, απλά εμένα η εικόνα του αρχηγού σήμερα ήταν αποκαρδιωτική.
Δεν γίνεται να παίζει κάθε ματς 90 δεν το έχει
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν γίνεται να παίζει κάθε ματς 90 δεν το έχει
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOKevolution
Μα ρε Σουρμε πιστεύεις οτι μπορεί να αλλάξει κάτι?Από το κακό στο χειρότερο...
Οσο ο μυρωδιας ειναι στον παγκο το πρωταθλημα ειναι χαμενο.
Δεν κερδιζει ντερμπι ουτε με αιτηση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν κερδιζει ντερμπι ουτε με αιτηση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρώτον ψυχραιμία, ντέρμπι παίζαμε και έτσι είναι τα ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε όπως ακριβώς παίζει στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, άνευρος. Αγύμναστος και άνευρος. Και φλώρος.
Δεύτερον προπονητής λίγος, ακαταλαβίστικες επιλογές , τραγικές αντιδράσεις. Αλλά δεν είμαστε να αλλάζουμε τώρα, υπομονή να βγει η χρονιά.
Τρίτον το ρόστερ είναι φτωχό. Καμία ενίσχυση από πέρσι το χειμώνα. ΚΑΜΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. Οι μλκς πληρώνονται. Πρωτάθλημα με Πέλκα Λημνιό Μπίσε Σφιντέρσκι δε θα πάρεις. Ούτε φέτος ούτε ποτέ. Μη μας ξεγελανε οι νίκες , το επίπεδο είναι τραγικό από την 6η θέση και κάτω.
Η ομάδα παίζει για τίτλο σε 10 μέρες και το πρωτάθλημα έχει 10 αγώνες ακόμα. Να αφήσουμε τις κρεμάλες στην άκρη προς το παρόν
Δεύτερον προπονητής λίγος, ακαταλαβίστικες επιλογές , τραγικές αντιδράσεις. Αλλά δεν είμαστε να αλλάζουμε τώρα, υπομονή να βγει η χρονιά.
Τρίτον το ρόστερ είναι φτωχό. Καμία ενίσχυση από πέρσι το χειμώνα. ΚΑΜΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. Οι μλκς πληρώνονται. Πρωτάθλημα με Πέλκα Λημνιό Μπίσε Σφιντέρσκι δε θα πάρεις. Ούτε φέτος ούτε ποτέ. Μη μας ξεγελανε οι νίκες , το επίπεδο είναι τραγικό από την 6η θέση και κάτω.
Η ομάδα παίζει για τίτλο σε 10 μέρες και το πρωτάθλημα έχει 10 αγώνες ακόμα. Να αφήσουμε τις κρεμάλες στην άκρη προς το παρόν
- sourmenetes
- Moderator
Όσο και να πικραινει η εμφανιση, το πεναλτυ υφίσταται και σίγουρα εικόνα για. Το αν βγήκε η μπάλα δεν έχει κανείς.renegade έγραψε:Και όμως η περίπτωση του λημνιού είναι καθαρή περίπτωση πέναλτι.Maximus έγραψε:To SDNA τα ρίχνει στην διαιτησία...
Ακουστε κύριοι, δεν είμαστε πρόβατα.
Για μένα σημερα το SDNA τελείωσε...
Τι να δει και από που να το δει, εφόσον ο επόπτης είναι αλλού.
Αλλο το πως παίξαμε σαν ΠΑΟΚ και άλλο το αν υπάρχουν παραβάσεις.
Επίσης να κάνω μια ερώτηση..
Αν στη φάση του ακυρωθεντος γκολ η μπάλα από την απομάκρυνση του παίχτη του γαβρου πήγαινε γκολ θα το ακυρώνε;;
Τραγική ομάδα τραγική κερκίδα.και μην ξεχάσουμε συγχαρητήρια σε αυτούς που έβγαλαν τις λαμαρίνες και εφτιαξαν πόρτες ελευθέρας εισόδου στην 4 και έμπαιναν όλοι τζάμπα.καποια στιγμή βέβαια αυτό θα στοιχίσει σε νεκρους αλλά σταρχιδια μας εκεί ψηλά πουτανα θα τα κάνουμε.
Ύπνος στον πάγκο
Άνευρη ομάδα
Παίκτες κάποιοι να προσπαθούν, κάποιοι να θέλουν αλλά να μην μπορούν και κάποιοι ούτε να θέλουν ούτε να μπορούν.
Ξενερα όσο δεν παει
Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άνευρη ομάδα
Παίκτες κάποιοι να προσπαθούν, κάποιοι να θέλουν αλλά να μην μπορούν και κάποιοι ούτε να θέλουν ούτε να μπορούν.
Ξενερα όσο δεν παει
Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
.
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Τελείωσε το πρωτάθλημα σήμερα. Ο,τι αντίδραση και να βγάλει η ομάδα στα πλέι οφ δεν θα αρκεί στο τέλος, το -5 είναι ταφόπλακα. Ο τραγικός πάλι με την τύχη του τα έβαλε; Δεν με τρομάζει το χαμένο πρωτάθλημα. ΤΟ ΤΡΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. Δεν είναι καλά τα πράγματα παιδιά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_g4 την Κυρ 23 Φεβ 2020, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Όχι απλά για να γνωρίζεις τι και πως.elina έγραψε:Παραβίασα κάποιον κανονα;Μπαρκαρούτσος έγραψε:elina έγραψε:Ας μιλήσουμε ξεκάθαρα!
Δεν μας εχει συνηθίσει σε τέτοια παιχνίδια ο Βιερινια και προφανώς το πλάνο από Φερειρα, το λιγότερο απαράδεκτο. Δεν δεχομαι οτι ο ολυμπιακος μας ειχε. Αν μας είχε, θα έβαζε και μόνος του κάτι.
Αν δεν θέλουμε να αποχαιρετήσουμε το πρωτάθλημα πρέπει να ανασυγκροτηθουμε το συντομοτερο!
Καλώς όρισες!![]()
Διάβασε δυο λεπτά τους κανόνες του φόρουμ!
Κατά τα άλλα θα συμφωνούσα 100% αν δεν ήταν το δοκάρι.
- falconakis
Εντάξει η ομάδα ήταν χειρότερη των προσδοκιών μας...
Αλλα οταν σε 3 αμφισβητούμενες φάσεις το στραγάλι πάει στον Μαρινάκη δεν ξερω τι να πω...
Σίγουρα τίποτα δεν τελείωσε αλλά κακά τα ψέματα φετος δεν γυαλιζει το μάτι των παικτών...
Δεν ξέρω τι φταιει και τι πρέπει να αλλάξει αλλα συνεχίζω να πιστεύω ότι εχουμε την καλύτερη ομάδα...
Απλές απορίες γιατί όλοι λένε για το σπρώξιμο στον Λημνιό αγνοώντας το πάτημα; Γιατί κανείς δεν βλέπει το πίσω ποδι του Τσιμίκα σε σχέση με την γραμμή; Τι σκατά ματάκια δεν έχουν;
ΠΑΟΚ στα ευκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα!
14/14 το έχουνε κάνει ξανά!

Αλλα οταν σε 3 αμφισβητούμενες φάσεις το στραγάλι πάει στον Μαρινάκη δεν ξερω τι να πω...
Σίγουρα τίποτα δεν τελείωσε αλλά κακά τα ψέματα φετος δεν γυαλιζει το μάτι των παικτών...
Δεν ξέρω τι φταιει και τι πρέπει να αλλάξει αλλα συνεχίζω να πιστεύω ότι εχουμε την καλύτερη ομάδα...
Απλές απορίες γιατί όλοι λένε για το σπρώξιμο στον Λημνιό αγνοώντας το πάτημα; Γιατί κανείς δεν βλέπει το πίσω ποδι του Τσιμίκα σε σχέση με την γραμμή; Τι σκατά ματάκια δεν έχουν;
ΠΑΟΚ στα ευκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα!
14/14 το έχουνε κάνει ξανά!

Συμφωνώ!! Τίποτα δεν χάθηκε ακόμα..sourmenetes έγραψε:Τίποτα δε χάθηκε κατ εμέ, αρκεί να το πάρουν αλλιώς όλοι!!Sekeris έγραψε:Σημερα χαθηκε το πρωταθλημα και αγωνιστικα.
Την προσοχη μας στο κυπελλο.
Γιατι τα βλεπετε ολα μαύρα;;
Ασπρόμαυρα είναι!!!
-
Ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα..!!!!!
...ρε εσεις....τι λετε ρε...
.....με αυτογκολ χασαμε ρεεεεε!!!¡.....και ηταν και ακυρο γιατι εχει βγει η μπαλα!!!
....σου ακυρωσαν στα καπακια καθαρο γκολ γιατι λεει ο βαρελα επηρεαζε την φαση!!!! Γελανε και τα δοκαρια....
...αν τελος η φαση του Λημνιου γινοτανε αναποδα ...τωρα θα ειχαμε πολεμικο ανακοινωθεν!!!¡
Τι χοντραδες γραφετε για παικτες για προπονητες....ελεος ρε εεε!!!!!
Το μονο λαθος για μενα ειναι το οτι δεν βρηκε τροπο να χωρεσει τον τρελο στην ενδεκαδα...
.....δεν αφηνεις τον Ματος εκτος σε τετοιο ματς....
Υ.Γ.το οτι η μισοι εδω μεσα ψηφισατε νδ γνωριζωντας τι θα παθουμε σαν οργανισμος ΠΑΟΚ με τον χοντρο στα κουμαντα. ..θα σας στοιχειωνει για πολλα ακομα βραδυα....και εγω ...και ας φαω μπαν.......θα σας το θυμιζω συνεχεια.....μπραβο λεβεντες μου..!!!!....πολυ σωστη επιλογη!!!....αξιοι!!!
...ρε εσεις....τι λετε ρε...
.....με αυτογκολ χασαμε ρεεεεε!!!¡.....και ηταν και ακυρο γιατι εχει βγει η μπαλα!!!
....σου ακυρωσαν στα καπακια καθαρο γκολ γιατι λεει ο βαρελα επηρεαζε την φαση!!!! Γελανε και τα δοκαρια....
...αν τελος η φαση του Λημνιου γινοτανε αναποδα ...τωρα θα ειχαμε πολεμικο ανακοινωθεν!!!¡
Τι χοντραδες γραφετε για παικτες για προπονητες....ελεος ρε εεε!!!!!
Το μονο λαθος για μενα ειναι το οτι δεν βρηκε τροπο να χωρεσει τον τρελο στην ενδεκαδα...
.....δεν αφηνεις τον Ματος εκτος σε τετοιο ματς....
Υ.Γ.το οτι η μισοι εδω μεσα ψηφισατε νδ γνωριζωντας τι θα παθουμε σαν οργανισμος ΠΑΟΚ με τον χοντρο στα κουμαντα. ..θα σας στοιχειωνει για πολλα ακομα βραδυα....και εγω ...και ας φαω μπαν.......θα σας το θυμιζω συνεχεια.....μπραβο λεβεντες μου..!!!!....πολυ σωστη επιλογη!!!....αξιοι!!!