Βαζελος-ΠΑΟΚ 2/2-19:30,Novasports1HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Βαζελος-ΠΑΟΚ 2/2-19:30,Novasports1HD

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Να παίξουν οποίοι έχουν τα ψυχικά αποθέματα.
Όχι λιγοψυχοι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα συμφωνήσω με renegade στην 11άδα. Η μόνη θέση για την οποία είμαι 50-50 είναι αυτή του φορ. Για το αν το φορ θα είναι ο Swi ή ο Akpom ας το αποφασίσει ο προπονητής. Τα συν και τα πλην του καθενός τα ξέρουμε όλοι. Θα έδινα ένα μικρό προβάδισμα στον καλό Swi που γράφει γκολ ΚΑΙ σε εκτός έδρας ντέρμπυ, πχ στο ίδιο γήπεδο με την ΑΕΧ, αλλά η εικόνα του στον ματς με τον Βόλο ήταν απογοητευτική. Βέβαια, όπως έχω προγράψει, ο αγώνας εκείνος δεν ήταν αντιπροσωπευτικός, γιαυτό δεν επιμένω. Ό,τι πει ο προπονητής.
Αυτό που φοβάμαι είναι ο Augusto, για τον οποίο έχω τραυματική εμπειρία από τον αγώνα ΑΕΧ στο ΟΑΚΑ.
Άβαταρ μέλους
opaloka

Δημοσίευση από opaloka »

Ενα βασικο καλο ειναι οτι ο βαζελος θα μπει για να κερδισει και οχι για να κλεψει αποτελεσμα. Αρα μπροσταη πιεση του Ακ47 θα ηταν κομβικη. Στα χαφ θελουμε δυναμη μιας και θα μας πιεσουν λογω ηλικιας. Αρα Εσιτι. Θα χρειαστουμε τις καλες μπαλιες του Μισιτς αρα πιο πισω και οχι μπροστα. Βασικο ειναι να εχουν το μυαλο στη θεση τους αρα εκει θα χρςιαστει ο αρχηγος ΚΑΙ πριν τον αγωνα. Θα χρειαατει σιγουρα ο Λαμπρου στην αρχη και μετα αλλαγη η Μπισε. Θα φαμε σουτ στο τερμα αρα φοβος ο Ζιφκος, οχι οτι περιμενω να βαλει τον Πασχαλακη πριν χασουμε τον τιτλο. Ελπιζω να εχει κοψιμο πριν τον αγωνα ο Μαουρισιο γιατι ειναι το πουλεν του φουρειρα μετα τον ζιφκο. Εστω και δυσκολα 2 και μετα Χ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

gika έγραψε:Εγώ νιώθω σαν να έχουμε πετάξει λευκή πετσέτα.
0 στα μετγραφικά. 0 στα νομικά.
Δεν ξέρω τι να περιμένω αύριο, ειλικρινά.
Playoffs μπαίνουμε ;
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Από που συμπαιρενουμε ότι ο Ακπομ ας πούμε πιέζει περισσότερο από Σβιντερσκι;
Εγώ βλέπω κ δεύτερος να κάνει περισσότερες δουλειές στο γήπεδο και πιο ουσιώδη αμυντική πίεση...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα συμφωνήσω με renegade στην 11άδα. Η μόνη θέση για την οποία είμαι 50-50 είναι αυτή του φορ. Για το αν το φορ θα είναι ο Swi ή ο Akpom ας το αποφασίσει ο προπονητής. Τα συν και τα πλην του καθενός τα ξέρουμε όλοι. Θα έδινα ένα μικρό προβάδισμα στον καλό Swi που γράφει γκολ ΚΑΙ σε εκτός έδρας ντέρμπυ, πχ στο ίδιο γήπεδο με την ΑΕΧ, αλλά η εικόνα του στον ματς με τον Βόλο ήταν απογοητευτική. Βέβαια, όπως έχω προγράψει, ο αγώνας εκείνος δεν ήταν αντιπροσωπευτικός, γιαυτό δεν επιμένω. Ό,τι πει ο προπονητής.
Αυτό που φοβάμαι είναι ο Augusto, για τον οποίο έχω τραυματική εμπειρία από τον αγώνα ΑΕΧ στο ΟΑΚΑ.
Αν πιστεύει ο Abel ότι με τα τρεξίματα που έχουμε θα πάρουμε το κέντρο και θα κάνουμε παιχνίδι κατοχής στο ΟΑΚΑ, τότε Σβι. Αν όχι, Άκπομ. Νομίζω ότι τα πράγματα, ως προς τη στρατηγική του αγώνα, είναι απλά
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

john4serres έγραψε:
Playoffs μπαίνουμε ;

Συνεχίζει ο εν λόγω το πρόγραμμά του, βλέπω. Απρόσκοπτα. Στα νομικά ειδικά, όντως, τίποτα δεν κινείται. Μιας κι έχει έρθει στην παε το σκεπτικό του πορδίσματος αλλά κάθονται και το κοιτάνε με σταυρωμένα τα χέρια, ας ουμε.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Είναι από τις φάσεις που κάνεις μια πρόβλεψη και η ξεφτιλιζεσαι άγρια, η, αποθεώνεσαι.
Η πρόβλεψη μου λοιπόν, η προαισθηση ή όπως θες πες το είναι ότι κλασσικά κόντρα σε όλα και σε όλους θα κερδίσουμε με εμφανισαρα. Μακάρι να δικαιωθω ρε ΠΑΟΚαρα.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Θα παίξουμε μπαλαρα σήμερα. Έλεγα να πάω με ένα παιδικό φίλο βαζελο, αλλά τελικά δεν κάθησε...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

navigator11 έγραψε:
john4serres έγραψε:
Playoffs μπαίνουμε ;

Συνεχίζει ο εν λόγω το πρόγραμμά του, βλέπω. Απρόσκοπτα. Στα νομικά ειδικά, όντως, τίποτα δεν κινείται. Μιας κι έχει έρθει στην παε το σκεπτικό του πορδίσματος αλλά κάθονται και το κοιτάνε με σταυρωμένα τα χέρια, ας ουμε.
Μας έχεις πρήξει τα @@ με τις ειρωνίες σου. Φτάνει, 10 μέρες σερί το ιδιο. Αν θες να διαφωνήσεις με επιχειρήματα καν' το. Αν δεν βρίσκεις τον λόγο, προχώρα παρακάτω. Απαντάς σε κάθε post μου με το ίδιο ειρωνικό υφάκι κάθε γαμημενη φορά. Μπορεί να μην έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις με τη ζωή σου. Πες το μου και θα κάνω τα στραβα μάτια. Αλλά αν έχεις, μπορείς να μην ασχολείσαι μαζί μου; Τόσα μέλη υπάρχουν εδώ με τα ίδια μυαλά με σενα, επικεντρωσου εκεί. Αν δυσκολευεσε να καταλάβεις ποιοι είναι, ψάχνε κάτω από τα ποστ μου. Εκεί μαζεύονται. Βάλε με στο ignore να ξενοιασουμε κι οι δυο.

Είναι και μέρα αγώνα και ασχολούμαστε με τις ειρωνίες του κάθε πικροχωλου.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Όλα για όλα, για την νίκη...
Όποιος δεν νιώθει, πάγκο...

ΠΑΜΕ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ!!!!
:nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Όλος ο ντόρος για τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ έγινε μόνο και μόνο για να χάσει η ομάδα τη δύναμή της. Με το που ο γαύρος σκόνταψε στο Χ με ΑεΧ, κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Βόλο, και ενώ ήταν στο 0-0 βγήκε η απόφαση από την ΕΕΑ. Αυτό από μόνο του είναι αλλοίωση αποτελέσματος. Είδαμε ότι ο Μάτος, και προφανώς οι παίκτες μας μάθανε αυτό το νέο και ήταν επιρρεασμένοι. Πώς δηλαδή να μη σου κοπούν τα πόδια, όταν ειδικά δεν γνωρίζεις από Ελλάδα τόσο καλά; Σε άλλες χώρες όταν μια αποφαση βγαίνει, έχει ισχύ πραγματική και μια ακλόνητη νομική υπόσταση.

Να θυμίσω ότι το πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18 που έκλεψε η χάρτινη, κρίθηκε κατά πολύ στην ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης. Κακώς κανείς δεν το καυτηριάζει. Εκείνη η ομάδα ήταν αήττητη και έριχνε μόνο 3άρες. Είχε την καλύτερη φόρμα ever, και απλά κλονίστηκε με την αφαίρεση βαθμών. Σε αυτό το ματς ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε το τρίποντο με κανονική ψυχολογία. Ο γαύρος το ίδιο έκανε και φέτος λοιπόν. Ο ΠΑΟΚ πιθανώς θα χάσει από μόνος του το πρωτάθλημα και θα μας κουνάνε το δάκτυλο όλοι και ο Μητσοτάκης. Αυτό είναι δίκαιο για εκείνους, όταν έσκουζαν για το Σύριζα, για τον πόλεμο που τους έκανε; Για το ότι δεν τους έσπρωχνε δηλαδή, αυτός ήταν ο πόλεμος...

Για τα παραπάνω, θα πρέπει ο οργανισμός του ΠΑΟΚ να μαζέψει τους παίκτες του και να τους συσπειρώσει/εξηγήσει για το τί θα συμβεί. Δεν υπάρχει περίπτωση ο ΠΑΟΚ να χάσει νομικά γιατί δεν υπάρχει πολυϊδιοκτησία. Να πάρουν το 100% από τους παίκτες και αν γίνεται να τους πορώσουν παραπάνω. Ελπίζω να το κατάφεραν και να δούμε σήμερα ένα ιστορικό διπλό στην μόνη ομάδα της Αθήνας που οι οπαδοί της κρατούν ένα επίπεδο και είναι με τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, οι Αεχτσήδες αποδείκτηκαν λιγότεροι και από τον αρούλη, γιατί έχουν χάσει τόσα πολλά αυτά τα χρόνια από το γαύρο. Το κόμπλεξ τους δεν τους αφήνει, καθώς και το στίγμα της κλοπής.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Λέτε να δούμε Στοχ σήμερα?
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ειναι εκτος αποστολής, θαλασσάνθρωπε.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Η ομαδα εχασε απο την δυναμικη της απο την στιγμη που δυο παικτες που προερχονται απο χιαστους παιρνουν ταυτοχρονα ενενηνταλεπτο. Αν ο Αμπελ φερει στο 8 Μισιτς με αγκουστο στο εξι στα αριστερα ο Μπισε αποφασισει να παιξει λιγη μπαλα και ο Πελκας παει πισω απο Σβι θα κανουμε παρτι. Μαου Εσιτι Ακπομ Λαμπρου Βιερινια αλλαγες αναλογος του παιχνιδιου. :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”