Φιλε συμφωνώ πως ο οργανωτής πολλές φορες δεν δίνει τα κατάλληλα συνθήματα όπως με το ματς με τον Άγιαξ που μέχρι και αυτοι που ημασταν 4 δεν φωναζαμε,αλλά έχει να κανει και με το γεγονος πως ο οργανωτής δεν βλέπει το ματς και είναι πλάτη στο γηπεδο.Παρολαυτά δεν επιτρέπεται να φωνάζει το μισο γηπεδο μονο στα χέρια και σε ενα μην σταματάς δικεφαλε μονο.Θα πρέπει να είναι πιο ενεργοί οι υπόλοιποι και να μην φωνάζει μονο η μισή 4 γιατί και η αλλη μισή πια προς τα επίσημα δεν φωνάζουν τόσο αν προσεξειςΓερασίμου έγραψε:Ο οργανωτής δίνει το σύνθημα. Αν πιάσει τραγούδι για νανούρισμα, τι να κάνουν οι υπόλοιποι. Για ρώτα παλαιότερα τι γινόταν, όταν ο Μάκης ο Μανάβης έδινε το έναυσμα και κανένας δεν καθόταν επί 90΄ στην κερκίδα.PaokPatra23 έγραψε:Παοκαρες καλημέρα το πρωτο μου ποστ στο φόρουμ παρότι διαβάζω χρονια.Θέλω να πω για τα του αγώνα και της κερκίδες.Είμαστε ανώτεροι απο αυτους δεν χωράει συζήτηση,αλλά θα πρέπει να το επιβεβαιωσουμε με ενα γρήγορο γκολ.Η κερκίδα θα πρεπει να μην σταματάει και όλοι οσοι βρεθούν μέσα να φωνάζουν μεχρι το τελευταιο λεπτο σε οποία θύρα και αν βρίσκονται και όχι να γκρινιαζουν και να παραπονιούνται μετα πως ο οργανωτής δεν λέει σωστα συνθήματα.
ΠΑΟΚ-Slovan Bratislava 29/08 20:00 Paokmania Radio/PAOKTV
-
Re: ΠΑΟΚ-Slovan Bratislava 29/08 20:00 Paokmania Radio/PAOKT
- sourmenetes
- Moderator
Καλως τον!!PaokPatra23 έγραψε:Παοκαρες καλημέρα το πρωτο μου ποστ στο φόρουμ παρότι διαβάζω χρονια.Θέλω να πω για τα του αγώνα και της κερκίδες.Είμαστε ανώτεροι απο αυτους δεν χωράει συζήτηση,αλλά θα πρέπει να το επιβεβαιωσουμε με ενα γρήγορο γκολ.Η κερκίδα θα πρεπει να μην σταματάει και όλοι οσοι βρεθούν μέσα να φωνάζουν μεχρι το τελευταιο λεπτο σε οποία θύρα και αν βρίσκονται και όχι να γκρινιαζουν και να παραπονιούνται μετα πως ο οργανωτής δεν λέει σωστα συνθήματα.
Πολύ σωστά το εκφράζεις. Παλαιότερα όλη η Τούμπα ήταν πολύ πιο "συμμετοχική", σε βαθμό που σε πολλά ματς (Νάπολι, γαύρος και άλλα) να είναι κόλαση για τον αντίπαλο. Ίσως αλλάξανε οι καιροί, γίναμε λίγο soft οι υπόλοιποι, πλην Θ4, δεν ξέρω.PaokPatra23 έγραψε:Φιλε συμφωνώ πως ο οργανωτής πολλές φορες δεν δίνει τα κατάλληλα συνθήματα όπως με το ματς με τον Άγιαξ που μέχρι και αυτοι που ημασταν 4 δεν φωναζαμε,αλλά έχει να κανει και με το γεγονος πως ο οργανωτής δεν βλέπει το ματς και είναι πλάτη στο γηπεδο.Παρολαυτά δεν επιτρέπεται να φωνάζει το μισο γηπεδο μονο στα χέρια και σε ενα μην σταματάς δικεφαλε μονο.Θα πρέπει να είναι πιο ενεργοί οι υπόλοιποι και να μην φωνάζει μονο η μισή 4 γιατί και η αλλη μισή πια προς τα επίσημα δεν φωνάζουν τόσο αν προσεξειςΓερασίμου έγραψε:Ο οργανωτής δίνει το σύνθημα. Αν πιάσει τραγούδι για νανούρισμα, τι να κάνουν οι υπόλοιποι. Για ρώτα παλαιότερα τι γινόταν, όταν ο Μάκης ο Μανάβης έδινε το έναυσμα και κανένας δεν καθόταν επί 90΄ στην κερκίδα.PaokPatra23 έγραψε:Παοκαρες καλημέρα το πρωτο μου ποστ στο φόρουμ παρότι διαβάζω χρονια.Θέλω να πω για τα του αγώνα και της κερκίδες.Είμαστε ανώτεροι απο αυτους δεν χωράει συζήτηση,αλλά θα πρέπει να το επιβεβαιωσουμε με ενα γρήγορο γκολ.Η κερκίδα θα πρεπει να μην σταματάει και όλοι οσοι βρεθούν μέσα να φωνάζουν μεχρι το τελευταιο λεπτο σε οποία θύρα και αν βρίσκονται και όχι να γκρινιαζουν και να παραπονιούνται μετα πως ο οργανωτής δεν λέει σωστα συνθήματα.
- Μπαρκαρούτσος
Μα και η 4 soft είναι. Φωνάζουν όσοι είναι σε ακτίνα 20-30 μέτρων από την 4Α, άντε και λίγο στον πυρήνα στο κέντρο τα 15χρονα.
Όλοι οι άλλοι, προς τα επίσημα και στις πιο ψηλές θέσεις...ήρθαν να δουν αγώνα.
Όλοι οι άλλοι, προς τα επίσημα και στις πιο ψηλές θέσεις...ήρθαν να δουν αγώνα.
@Γερασιμου
Ήπια κάτι μπύρες και κοιμήθηκα βαριά.
Ήπια κάτι μπύρες και κοιμήθηκα βαριά.
Μπορεί να βγαίνουμε off-topic αλλά είναι καλή ερώτηση η ακόλουθη. Γιατί ο κόσμος στην Τούμπα "έχασε" την φωνή του; Όπου συγκριτικά με άλλα γήπεδα πάλι πολύ καλά ήμαστε όμως καμμια επαφη ακόμα και με εποχές Ζαγορακη που ήταν μια δεκαετία μόλις πριν. Πρόσφατα το αναρωτιόμουν και λύση δεν έδωσα.
- sourmenetes
- Moderator
Αλλη ωρα αναλυση!!!
Σημερα μπαινουμε απο το πρωτο λεπτο με παθος,τσαμπουκα και παιρνουμε προκριση!!
Φωνη μεχρι να μεινουμε απο καυσιμα!
Δεν υπαρχει αλλη κουβεντα σημερα!!
Ολο το βαρος εδω!!
Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Σημερα μπαινουμε απο το πρωτο λεπτο με παθος,τσαμπουκα και παιρνουμε προκριση!!
Φωνη μεχρι να μεινουμε απο καυσιμα!
Δεν υπαρχει αλλη κουβεντα σημερα!!
Ολο το βαρος εδω!!
Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!
@Αβόλευτοι
Ειλικρινά δεν κατάλαβα τι σημαίνει ήπια μπύρες και δεν κοιμήθηκα, τι σχέση έχει με όλα όσα προαναφέραμε, ίσως μεγάλωσα, ίσως και να είμαι και βλάκας. Αγαπώ κι εγώ τον ΠΑΟΚ εδώ και 50+ χρόνια και στα πολύ μικρά διαλείμματα της δουλειάς μπαίνω στο forum και εκφράζω απόψεις, μπορεί και λάθος, πάντως προσπαθώ να τις στοιχειοθετήσω και να προσθέσω την όποια εμπειρία μου. Χαίρομαι και το πάθος αρκετών από εδώ μέσα.
Ότι κι αν σημαίνει, Καλό Δρόμο για το γήπεδο για όσους παρευρεθούμε και τίποτα άλλο παρά ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ. Όλα τα άλλα ίσως και να είναι περιττά.
Ειλικρινά δεν κατάλαβα τι σημαίνει ήπια μπύρες και δεν κοιμήθηκα, τι σχέση έχει με όλα όσα προαναφέραμε, ίσως μεγάλωσα, ίσως και να είμαι και βλάκας. Αγαπώ κι εγώ τον ΠΑΟΚ εδώ και 50+ χρόνια και στα πολύ μικρά διαλείμματα της δουλειάς μπαίνω στο forum και εκφράζω απόψεις, μπορεί και λάθος, πάντως προσπαθώ να τις στοιχειοθετήσω και να προσθέσω την όποια εμπειρία μου. Χαίρομαι και το πάθος αρκετών από εδώ μέσα.
Ότι κι αν σημαίνει, Καλό Δρόμο για το γήπεδο για όσους παρευρεθούμε και τίποτα άλλο παρά ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ. Όλα τα άλλα ίσως και να είναι περιττά.
Δεν ενδιαφέρει ποιος θα παίξει. Δεν ενδιαφέρει εάν θα παίξουμε καλά ή όχι. Μπαίνεις μέσα, κερδίζεις και πάμε παρακάτω. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε μετά. Όλοι στο γήπεδο να βοηθήσουν χωρίς γκρίνιες και εμείς από το ΠΑΟΚ ΤV την θετική ενέργεια
- john4serres
ΠΑΟΚ γ@μα την Μπρατισλάβα
Και την Σλο και την Σλοβαν την πουτ@να
Και την Σλο και την Σλοβαν την πουτ@να
- V-olakiotis
Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα σήμερα από μια αποστομωτικη για κάθε καριόλη νικη- πρόκριση.
Σε ότι αφορά την οργάνωση της κερκιδας, από τη στιγμή που μπαίνουν οι ομάδες στο γήπεδο για την έναρξη του αγώνα, πρεπει να ακούγονται μόνο κοφτά ή τραγουδιστά συνθήματα που σπρώχνουν την ομάδα άντε και το ωωω ΠΑΟΚΑΡΑ. Κανένα μακρόσυρτο σύνθημα δεν χωράει από εκεινο το σημειο μεχρι τη ληξη υου αγωνα, εκτος κι αν τους εχουμε στο καναβατσο απο το 70.
Στη δεκαετια του 90, σε καποια ματς πεντε εξι νοματαίοι απο τη Δράμα ξεκινουσαμε ΠΑΟΚ ΟΛΕ απο την πλευρα της 4 προς την 4Α και μετα απο μισο η ενα λεπτο το συνθημα το τραγουδουσε ολο το γηπεδο.
Φωναζαμε ομως το ΠΑΟΚ ΟΛΕ για να σηκωσουμε την κερκιδα, οχι μακρόσυρτα συνθήματα που αρκετοί δεν γνωρίζουν και άλλοι δεν θέλουν να τραγουδάν.
ΠΑΟΚ ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ ΟΛΕΟ, ΠΑΟΚ Ο ΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΠΑΟΚ ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ ΟΛΕΟ, ΠΑΟΚ ΟΛΕ, ΟΛΕ...
Τέτοια συνθήματα θέλει ο αγώνας, τα μακρόσυρτα είναι για πολύ πριν το ματς και για εκτός έδρας που κάνουμε επίδειξη ...ρεπερτορίου.
Όταν καίει η μπάλα, στην Τούμπα, η κερκίδα πρέπει να κοχλάζει και να ξερνάει ΠΑΟΚ ΟΛΕ!
Οσο πιο συνοπτικό το σύνθημα, τόσο πιο διεγερτικό μπορεί να αποβεί αν το φωνάζεις με επιμονή και τρέλα. Θα παρασύρεις και τους άλλους, αυτό είναι κανόνας. Κανείς ΠΑΟΚΤΣΗΣ δε θα δει αδελφό του να σκίζεται φωναζοντας ένα σύνθημα και δε θα σκιστεί κι αυτός μαζί του, για να σκιστεί κι ο παραδίπλα και ο παραπέρα και ο τελευταίος μέσα στο γήπεδο...
Έτσι ακούγεται το γήπεδο χιλιόμετρα και με κλειστά παράθυρα...
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ@MHΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ (για το PAOKTV)
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Σε ότι αφορά την οργάνωση της κερκιδας, από τη στιγμή που μπαίνουν οι ομάδες στο γήπεδο για την έναρξη του αγώνα, πρεπει να ακούγονται μόνο κοφτά ή τραγουδιστά συνθήματα που σπρώχνουν την ομάδα άντε και το ωωω ΠΑΟΚΑΡΑ. Κανένα μακρόσυρτο σύνθημα δεν χωράει από εκεινο το σημειο μεχρι τη ληξη υου αγωνα, εκτος κι αν τους εχουμε στο καναβατσο απο το 70.
Στη δεκαετια του 90, σε καποια ματς πεντε εξι νοματαίοι απο τη Δράμα ξεκινουσαμε ΠΑΟΚ ΟΛΕ απο την πλευρα της 4 προς την 4Α και μετα απο μισο η ενα λεπτο το συνθημα το τραγουδουσε ολο το γηπεδο.
Φωναζαμε ομως το ΠΑΟΚ ΟΛΕ για να σηκωσουμε την κερκιδα, οχι μακρόσυρτα συνθήματα που αρκετοί δεν γνωρίζουν και άλλοι δεν θέλουν να τραγουδάν.
ΠΑΟΚ ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ ΟΛΕΟ, ΠΑΟΚ Ο ΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΠΑΟΚ ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ ΟΛΕΟ, ΠΑΟΚ ΟΛΕ, ΟΛΕ...
Τέτοια συνθήματα θέλει ο αγώνας, τα μακρόσυρτα είναι για πολύ πριν το ματς και για εκτός έδρας που κάνουμε επίδειξη ...ρεπερτορίου.
Όταν καίει η μπάλα, στην Τούμπα, η κερκίδα πρέπει να κοχλάζει και να ξερνάει ΠΑΟΚ ΟΛΕ!
Οσο πιο συνοπτικό το σύνθημα, τόσο πιο διεγερτικό μπορεί να αποβεί αν το φωνάζεις με επιμονή και τρέλα. Θα παρασύρεις και τους άλλους, αυτό είναι κανόνας. Κανείς ΠΑΟΚΤΣΗΣ δε θα δει αδελφό του να σκίζεται φωναζοντας ένα σύνθημα και δε θα σκιστεί κι αυτός μαζί του, για να σκιστεί κι ο παραδίπλα και ο παραπέρα και ο τελευταίος μέσα στο γήπεδο...
Έτσι ακούγεται το γήπεδο χιλιόμετρα και με κλειστά παράθυρα...
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ@MHΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ (για το PAOKTV)
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Από τα πιο σημαντικά ματς των τελευταίων χρόνων. Εχουμε να χάσουμε πάρα πολλά σε περίπτωση μη πρόκρισης.
Πραγματικά δεν με νοιάζει ούτε ποιος θα παίξει, ούτε με τι σχηματισμό θα κατέβουμε και τι τακτική θα ακολουθήσουμε.
Πάθος και θέληση για την νικη-πρόκριση απ' το πρώτο λεπτό.Να γυαλίζει το μάτι σε χόρτο και κερκίδα!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πραγματικά δεν με νοιάζει ούτε ποιος θα παίξει, ούτε με τι σχηματισμό θα κατέβουμε και τι τακτική θα ακολουθήσουμε.
Πάθος και θέληση για την νικη-πρόκριση απ' το πρώτο λεπτό.Να γυαλίζει το μάτι σε χόρτο και κερκίδα!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Μπαρκαρούτσος
Εμείς θα βαράμε ροκιές. Οι άλλοι δεν ξέρω..