14. Δημήτρης Μελιόπουλος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 14. Δημήτρης Μελιόπουλος

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Sekeris έγραψε:Μηπως θελει να γινει επιστημονας οπως ο Σιαμπανης και μας το φερνει με τροπο :lol:
:lol:
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

Parolos έγραψε:Επίσης.. αληθεύει οτι αντιμίλησε στο Βιειρινια στην προετοιμασία?

άκυρα τα όσα έγραψα γιατί και για σπουδές το λιγότερο που χρειάζεται είναι να μην έχεις άχυρο για μυαλό..
Έχω απορία πραγματικά σε τι σχολή είναι φοιτητής.
Δε νομιζω, ειναι ενα παιδι καλο, πολυ μετρημένο. Εχει εφεση στα γράμματα και εφόσον θελει να ασχοληθεί με τις σπουδες του καλα θα κανει.
Με ενα x ταλεντο δεν σημαινει οτι γινεσαι και επαγγελματιας ποδοσφαιριστης.Δεν ειναι για ολους ο επαγγελματικος αθλητισμος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

milhouse777 έγραψε:
Parolos έγραψε:Επίσης.. αληθεύει οτι αντιμίλησε στο Βιειρινια στην προετοιμασία?

άκυρα τα όσα έγραψα γιατί και για σπουδές το λιγότερο που χρειάζεται είναι να μην έχεις άχυρο για μυαλό..
Δε νομιζω, ειναι ενα παιδι καλο, πολυ μετρημένο. Εχει εφεση στα γράμματα και εφόσον θελει να ασχοληθεί με τις σπουδες του καλα θα κανει.
Με ενα x ταλεντο δεν σημαινει οτι γινεσαι και επαγγελματιας ποδοσφαιριστης.Δεν ειναι για ολους ο επαγγελματικος αθλητισμος.
Πλάκα κάνεις;
Παίζει SL από τα 16 του.
Παίρνει μεταγραφή στον νταμπλούχο Ελλάδος που φιλοδοξεί να παίξει Ch.L. (κόστος κτήσης: 800 χιλιάρικα) και ξαφνικά θυμήθηκε ότι θέλει να σπουδάσει;
Να μας φέρει τα λεφτά πίσω κι ας κάνει ό,τι θέλει..
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Εσείς αν ήσασταν οι γονείς του τι θα τον λέγατε; οι γονείς ένα παιδιού που σας λέει δεν θέλω να παίξω μπάλα (με εν ενεργεια συμβόλαιο). Εγώ προσωπικά αν ήμουν ο γονιός του ή ακόμα και ίδιος (μη γνωρίζοντας τα συναισθήματα του για την ομάδα) θα καθόμουν 4 χρόνια πάνω στο συμβόλαιο. Θα έπαιρνα τα γκαφρα μου, προπονήσεις θα λουφαρα αφού θέλω να σταματήσω και παράλληλα λοιπόν θα σπούδαζα. Το γεγονός ότι σκέφτεται αν σπουδάσει να διακόψει το συμβόλαιο του δείχνει μια αλφα ευαισθησία σαν άνθρωπος σωστος και μετρημένος. Στην εν προκειμένου δεν φταίει ούτε το παιδι ούτε η ΠΑΕ. Έτυχε η φάση έτσι. Ειδωμεν..
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Αυτο που μερικοι μιλατε λες και τα λεφτα πανε στην τσεπη σας δεν θα το καταλαβω ποτε. Οταν τα παρετε τσονταρετε λιγα και σε μας που ποναμε.
Οσο για τον παιχτη, μιλαμε για ενα παιδι 19 χρονων. Μπορει να μην εχει τον χαρακτηρα να σταθει στο ποδοσφαιρο. Καλα κανει η ομαδα και του δινει χρονο. Παιδι ειναι ακομα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ποιος μ@λ@κ@ς άνοιξε το topic του θα 'θελα να 'ξερα...

obanebane, καλό θα ήταν να μην τα αναπαράγουμε αυτά... Μπορεί και να διαβάζει το topic, ή κάποιος οικείος του.. Χωριό είναι ο ΠΑΟΚ (εννοώ μικρή κοινότητα, καταλαβαίνεις).. Ίσως το παιδί να έχει ψυχολογικά και να τον δυσχεραίνουν αυτά τώρα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οκ δεκτό.
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

:lol: :lol: :lol:
Για το ποιος άνοιξε το τόπικ του γελάω :opaokara:
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

chri5ti9 έγραψε:Εσείς αν ήσασταν οι γονείς του τι θα τον λέγατε; οι γονείς ένα παιδιού που σας λέει δεν θέλω να παίξω μπάλα (με εν ενεργεια συμβόλαιο). Εγώ προσωπικά αν ήμουν ο γονιός του ή ακόμα και ίδιος (μη γνωρίζοντας τα συναισθήματα του για την ομάδα) θα καθόμουν 4 χρόνια πάνω στο συμβόλαιο. Θα έπαιρνα τα γκαφρα μου, προπονήσεις θα λουφαρα αφού θέλω να σταματήσω και παράλληλα λοιπόν θα σπούδαζα. Το γεγονός ότι σκέφτεται αν σπουδάσει να διακόψει το συμβόλαιο του δείχνει μια αλφα ευαισθησία σαν άνθρωπος σωστος και μετρημένος. Στην εν προκειμένου δεν φταίει ούτε το παιδι ούτε η ΠΑΕ. Έτυχε η φάση έτσι. Ειδωμεν..
++++++
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
milhouse777 έγραψε:

Πλάκα κάνεις;
Παίζει SL από τα 16 του.
Παίρνει μεταγραφή στον νταμπλούχο Ελλάδος που φιλοδοξεί να παίξει Ch.L. (κόστος κτήσης: 800 χιλιάρικα) και ξαφνικά θυμήθηκε ότι θέλει να σπουδάσει;
Να μας φέρει τα λεφτά πίσω κι ας κάνει ό,τι θέλει..
και τι παει να πει αυτο? αν δεν αντέχει τον χώρο του επαγγελματικου αθλητισμου? ρισκο ειναι οταν αγοραζεις έναν νεο ποδοσφαοριστη... τι γιναμε ξαφνικα καμια μαφιοζικη οργανωση και θα τον βαλουμε με το ζορι? Αν δεν μπορει ή δε θελει, ας ασχοληθεί με τις σπουδες του. Οταν ο νταϊσλερ σταματουσε το ποδοσφαιρο γιατι δεν άντεχε τι επρεπε να τον κάνει η Μπαγερν? Οταν πολλα παιδια στην Ευρωπη αυτοκτονουν γιατι δεν αντεχουν την πιεση του επαγγελματισμου... οποτε καλα θα αφου δεν αντέχει να ασχοληθεί με κατι που τον γεμιζει και νιωθει καλα. μιλαμε για ενα παιδι 19 χρονων...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

denyparxeisalio έγραψε::lol: :lol: :lol:
Για το ποιος άνοιξε το τόπικ του γελάω :opaokara:

Και άνοιξα σχεδόν όλα τα topics των φετινών μπασκετμπολιστών μας... Μόνο ο painkiller πρόλαβε και άνοιξε ένα.

Θα πέσουμε Α3. Δεν υπάρχει, αλλά θα γίνει τώρα για τον ΠΑΟΚ που καταδίκασα.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

paoki_ έγραψε:εγω παντως βλεπω οτι ενδιαφεροτανε ολος ο ποδοσφαιρικος πλανητης για παρτη του μεχρι το καλοκαιρι. Χωρις να έχω δει κατι το εξαιρετικο στο γηπεδο βεβαια. Πρέπει να βρουμε ποιος στον κυκλο του είναι μανατζερ :opaokara: :opaokara:
Ρε μπας και έχει τον μάνατζερ του Mulin και του Leveque;
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Δημοσίευση από fiorentinos »

Πραγματικά δεν πάμε καλά. Θυμήθηκε ο Μελιοπουλος που είναι στέλεχος της εθνικής νεων να σταματήσει τη μπάλα και να σπουδάσει. Με συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία. Κάτι βρωμάει. Και μην πει κάποιος ότι αν αποφάσισε να ακολουθήσει άλλη καριέρα δεν μπορείς να πεις τίποτα. Δηλαδή πέρυσι δεν σκέφτηκε να σπουδάσει; Ή ακόμα και να σπουδάσει ταυτόχρονα με την συμμετοχή του στην ομάδα;
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Το συγκεκριμένο θέμα μάγκες ήδη έγινε θέμα μεγάλο και ανεξήγητο όπως λέμε τα 'ανεξήγητα φαινόμενα' θα βαράει μέχρι το 2090.

Δε γίνεται πέρυσι να είχε φιλοδοξίες με u19 Εθνική στην Ξάνθη +++ και να του ήρθε τώρα να σπουδάσει που ήρθε σε 'doubleΟύχΟΥς αήττητους να μιλάει όλη η Ευρώπη για εμάς και να δίνουμε 800χιλ για 1 μετρίο να το πω και εμείς Παίχτη άλλο να δώσεις 300χιλ όπως είπε ο φίλος ο @sourme χθες άλλο 800 τι είναι ξηροί καρποί τα φράγκα;

Εκτός αυτό παράξενο επίσης όταν τον έκοψε ο Fereira στην προετοιμασία και τον έβαλε να προπονήται με την u19 της ομάδος και έβγαλε μούτρα και διαβάζουμε από 1002 αρδοσάιτ "19ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΑ 19'.

Καλά έκανε η διοίκηση και του πήρε το Νο14 αν είδατε και τού δωσε ξεκάρωτο το 75 για ίσα-ίσα για να συμμετέχει στη Σούπαleague.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Φετος που πεσαν οι βάσεις, κάποιοι έγραψαν μόνο το όνομα τους και μπήκαν. Συνέβη στο Τμημα Πολ μηχ/κων Πάτρας από το % που μπαίνει από τα ΕΠΑΛ.
Ο Μελιο θα μπήκε κάπου , σε καποια πόλη, που δεν έχει ομάδα τουλαχ β εθνικής, να πάει να παίξει δανεικός, ίσως. Γιατί αν πέρασε Θεσ/νίκη, μια χαρά βολεύεται στην Κ19.
Και ο Ορφανός σπούδασε Πολ. Μηχ/κός.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”