Sekeris έγραψε:Μηπως θελει να γινει επιστημονας οπως ο Σιαμπανης και μας το φερνει με τροπο

Sekeris έγραψε:Μηπως θελει να γινει επιστημονας οπως ο Σιαμπανης και μας το φερνει με τροπο
Δε νομιζω, ειναι ενα παιδι καλο, πολυ μετρημένο. Εχει εφεση στα γράμματα και εφόσον θελει να ασχοληθεί με τις σπουδες του καλα θα κανει.Parolos έγραψε:Επίσης.. αληθεύει οτι αντιμίλησε στο Βιειρινια στην προετοιμασία?
άκυρα τα όσα έγραψα γιατί και για σπουδές το λιγότερο που χρειάζεται είναι να μην έχεις άχυρο για μυαλό..
Έχω απορία πραγματικά σε τι σχολή είναι φοιτητής.
Πλάκα κάνεις;milhouse777 έγραψε:Δε νομιζω, ειναι ενα παιδι καλο, πολυ μετρημένο. Εχει εφεση στα γράμματα και εφόσον θελει να ασχοληθεί με τις σπουδες του καλα θα κανει.Parolos έγραψε:Επίσης.. αληθεύει οτι αντιμίλησε στο Βιειρινια στην προετοιμασία?
άκυρα τα όσα έγραψα γιατί και για σπουδές το λιγότερο που χρειάζεται είναι να μην έχεις άχυρο για μυαλό..
Με ενα x ταλεντο δεν σημαινει οτι γινεσαι και επαγγελματιας ποδοσφαιριστης.Δεν ειναι για ολους ο επαγγελματικος αθλητισμος.
++++++chri5ti9 έγραψε:Εσείς αν ήσασταν οι γονείς του τι θα τον λέγατε; οι γονείς ένα παιδιού που σας λέει δεν θέλω να παίξω μπάλα (με εν ενεργεια συμβόλαιο). Εγώ προσωπικά αν ήμουν ο γονιός του ή ακόμα και ίδιος (μη γνωρίζοντας τα συναισθήματα του για την ομάδα) θα καθόμουν 4 χρόνια πάνω στο συμβόλαιο. Θα έπαιρνα τα γκαφρα μου, προπονήσεις θα λουφαρα αφού θέλω να σταματήσω και παράλληλα λοιπόν θα σπούδαζα. Το γεγονός ότι σκέφτεται αν σπουδάσει να διακόψει το συμβόλαιο του δείχνει μια αλφα ευαισθησία σαν άνθρωπος σωστος και μετρημένος. Στην εν προκειμένου δεν φταίει ούτε το παιδι ούτε η ΠΑΕ. Έτυχε η φάση έτσι. Ειδωμεν..
και τι παει να πει αυτο? αν δεν αντέχει τον χώρο του επαγγελματικου αθλητισμου? ρισκο ειναι οταν αγοραζεις έναν νεο ποδοσφαοριστη... τι γιναμε ξαφνικα καμια μαφιοζικη οργανωση και θα τον βαλουμε με το ζορι? Αν δεν μπορει ή δε θελει, ας ασχοληθεί με τις σπουδες του. Οταν ο νταϊσλερ σταματουσε το ποδοσφαιρο γιατι δεν άντεχε τι επρεπε να τον κάνει η Μπαγερν? Οταν πολλα παιδια στην Ευρωπη αυτοκτονουν γιατι δεν αντεχουν την πιεση του επαγγελματισμου... οποτε καλα θα αφου δεν αντέχει να ασχοληθεί με κατι που τον γεμιζει και νιωθει καλα. μιλαμε για ενα παιδι 19 χρονων...ΑποστόληςΑ έγραψε:milhouse777 έγραψε:Δε νομιζω, ειναι ενα παιδι καλο, πολυ μετρημένο. Εχει εφεση στα γράμματα και εφόσον θελει να ασχοληθεί με τις σπουδες του καλα θα κανει.Parolos έγραψε:Επίσης.. αληθεύει οτι αντιμίλησε στο Βιειρινια στην προετοιμασία?
Με ενα x ταλεντο δεν σημαινει οτι γινεσαι και επαγγελματιας ποδοσφαιριστης.Δεν ειναι για ολους ο επαγγελματικος αθλητισμος.
Πλάκα κάνεις;
Παίζει SL από τα 16 του.
Παίρνει μεταγραφή στον νταμπλούχο Ελλάδος που φιλοδοξεί να παίξει Ch.L. (κόστος κτήσης: 800 χιλιάρικα) και ξαφνικά θυμήθηκε ότι θέλει να σπουδάσει;
Να μας φέρει τα λεφτά πίσω κι ας κάνει ό,τι θέλει..
denyparxeisalio έγραψε:![]()
![]()
![]()
Για το ποιος άνοιξε το τόπικ του γελάω
Ρε μπας και έχει τον μάνατζερ του Mulin και του Leveque;paoki_ έγραψε:εγω παντως βλεπω οτι ενδιαφεροτανε ολος ο ποδοσφαιρικος πλανητης για παρτη του μεχρι το καλοκαιρι. Χωρις να έχω δει κατι το εξαιρετικο στο γηπεδο βεβαια. Πρέπει να βρουμε ποιος στον κυκλο του είναι μανατζερ![]()