2. Rodrigo Soares
-
Re: 2. Rodrigo Soares
Ελπίζω να μην είναι της αξιας σου το σημερινό ματς,γιατι αν αυτο μπορεις λυπάμαι τον ματος που θα βγαλει παλι 40 παιχνίδια.
Στα 5 μέτρα σπριντ,σχετικά στατική φάση, ο Μάνταλος σε πέρασε 2 μέτρα . Τι να πω δε ξέρω.
Τα διαπιστευτήρια του τα έδωσε περσυ όπου βγήκε στους καλύτερους μπακ του πορτογαλικού
Για να αποδόσεις βέβαια κάποιος με βάση τις δυνατότητες του θα πρέπει να αποκτήσει ρυθμο(βλέπε ντουγκλας μισιτς)
Λογικό να χρειάζεται ματς στα πόδια του, δεν καταλαβαίνω που τον αναθεματιζετε
Ο Λυρατζής να παίξει πρώτα μια σεζόν κανονική στη λίγδα και τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκαλιές
Μην τρελένεστε
Συγκρατημένη αισιοδοξία
Πάμε να γαμησουμε το κολοκοτρωνιτσι
Για να αποδόσεις βέβαια κάποιος με βάση τις δυνατότητες του θα πρέπει να αποκτήσει ρυθμο(βλέπε ντουγκλας μισιτς)
Λογικό να χρειάζεται ματς στα πόδια του, δεν καταλαβαίνω που τον αναθεματιζετε
Ο Λυρατζής να παίξει πρώτα μια σεζόν κανονική στη λίγδα και τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκαλιές
Μην τρελένεστε
Συγκρατημένη αισιοδοξία
Πάμε να γαμησουμε το κολοκοτρωνιτσι
Εγω έχω μια υποψία ότι βγήκε καλύτερο δεξί μπακ Απριλίου. Όχι ολόκληρης της χρονιάς...
Που μέχρι την αποβολή ηταν και καλοςpilotos έγραψε:Ο Κίτσιου; Θα σου θυμίσω εγώ πέρσυ με τον ρουλη στην Τούμπαrenegade έγραψε:Αν ο Κίτσιου έκανε εμφάνιση σαν και αυτή του Ροντρίγκο, δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στην Θεσσαλονίκη για ένα μήναNapoli4 έγραψε:Για 4ος μπακ πίσω από Μάτος, Γιαννούλη και Αντρέ είναι ότι πρέπει μέχρι τώρα.
Χωρίς αγωνιστικό ρυθμό ήταν τίμιος (όπως και με Σλοβαν), ένας καλύτερος Κίτσιου. Πρέπει να δείξει περισσότερα πράγματα, αλλά όπως όλοι χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.
Πολύ μέτριος. Γι αυτό ρίξανε όλο το βάρος της επίθεσής του απο κεί. Νομίζω δεν θα τον δούμε πολύ να παίζει.
- sourmenetes
- Moderator
Σίγουρα δεν ήταν καλός.
2 ματς σε 4 μήνες έχει παίξει.μηπως χρειάζεται ματς;; τα ίδια λέγαμε και με Μισιτς πέρυσι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2 ματς σε 4 μήνες έχει παίξει.μηπως χρειάζεται ματς;; τα ίδια λέγαμε και με Μισιτς πέρυσι.
Αν αυτος ηταν το καλυτερο μπακ περυσι στην Πορτογαλια κατι σαπιο υπαρχει στο βασιλειο της Δανιμαρκιας....
-
Ρε παιδιά δεύτερο ματς ήταν. Δεν χρειάζεται να βγάζουμε τόσο γρήγορα συμπεράσματα. Μπορεί οντως να μην το έχει. Αλλά σίγουρα από δύο ματς που είδαμε όταν ο άνθρωπος δεν έχει πάρει λεπτά αρκετά στα πόδια του δεν είναι αντιπροσωπευτικα. Ας θυμηθούμε και με Γιαννούλη τι λέγαμε και τι λέμε τώρα.
Νομίζω έχει γίνει παρανόηση.
Λέμε ότι χτες ήταν πουλί στο 2ο γκολ και λέτε μη βιαζόμαστε 2 ματς έχει παίξει.
Δεν είδα κανέναν να βιάζεται , για το χτεσινό λέμε. Δηλαδή δε μπορεί να σχολιάσεις και να πεις ότι από αυτά που βλέπω ως τώρα ; Άμα αλλάξει κάτι , εδώ θα είμαστε να τα πούμε.
Λέμε ότι χτες ήταν πουλί στο 2ο γκολ και λέτε μη βιαζόμαστε 2 ματς έχει παίξει.
Δεν είδα κανέναν να βιάζεται , για το χτεσινό λέμε. Δηλαδή δε μπορεί να σχολιάσεις και να πεις ότι από αυτά που βλέπω ως τώρα ; Άμα αλλάξει κάτι , εδώ θα είμαστε να τα πούμε.
- sourmenetes
- Moderator
Γίνανε και άλλες κριτικές Γιάννη. Ναι χθες δεν.
Ελπίζουμε να ανέβει.
Ελπίζουμε να ανέβει.
- PAOK_Antarctica
Εμένα δεν μου φάνηκε ούτε κακός ούτε καλός
Απλά επαρκής.
Απλά επαρκής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_Antarctica την Δευ 30 Σεπ 2019, 09:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλήθηκε βέβαια να παιξεί κάτι που δεν έχει παίξει.
Το 3ο στόπερ στο σύστημα του άμπελ στην επίθεση.
Δε λέω ότι μάρκαρε σωστά τον μάνταλο, πατάτα έκανε,
αλλά τον πιέσαν με λιβαγια, μανταλο μόνιμα από εκεί.
Το 3ο στόπερ στο σύστημα του άμπελ στην επίθεση.
Δε λέω ότι μάρκαρε σωστά τον μάνταλο, πατάτα έκανε,
αλλά τον πιέσαν με λιβαγια, μανταλο μόνιμα από εκεί.
- ΑποστόληςΑ
Τον δώσαμε στο Βολο.Dimg4 έγραψε:Παντως ειναι αποριας αξιο. Καναν μικρο απο την κ19 δε θα προωθησουμε ποτε?
(δανεικό)