Π.Α.Ο.Κ. - χάρτινη 1-0 (ΝΤΑΜΠΛ) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Νέα αεκ 20:30 11/5 CosmoteSports & Laola
Θα κερδισουμε και θα το αφιερωσουμε στον αρχηγο μας
Όχι αδερφέ, αλλά θα το έχει το λαολαpage4paok έγραψε:Ξέρει κανείς αν μπορούμε να το δούμε από το PAOKTV;![]()
![]()
Το Laola είναι αξιόπιστο; Συγνώμη αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν θέλω να το δοκιμάσω αύριο που έχει τον τελικό και κάτι να πάει στραβά! Να είμαι σίγουρος ότι θα παίξει σωστά!renegade έγραψε:Όχι αδερφέ, αλλά θα το έχει το λαολαpage4paok έγραψε:Ξέρει κανείς αν μπορούμε να το δούμε από το PAOKTV;![]()
![]()
1. Βλέπεις σε πραγματικό χρόνο ή με κάποια καθυστέρηση;
2. Έχει ελληνική ή ξένη μετάδοση;
Θέλω να το δω με τα πιτσιρίκια μου, μαζί με τις εμφανίσεις μας να το ευχαριστηθούμε αλλά δύσκολα μπορούμε να πάμε σε καφετέρια στο Περιστέρι ή στην Αθήνα γενικότερα, οπότε ψάχνω μια αξιόπιστη λύση για το σπίτι.
Το PaokTV υπολόγιζα με χρήση VPN αλλά δεν θα το δείξει, οπότε το Laola ίσως να φανεί χρήσιμο.
Παρακαλώ όποιος ξέρει ας βοηθήσει..

- navigator11
Κανένα απολύτως άγχος. Εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, που είναι δεδομένα ποιοτικότερη της χαρτοσακούλας. Αν εκείνη έχει ισχυρό κίνητρο για το κύπελλο μια φορά, ο ΠΑΟΚ κυνηγάει το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του. Απέναντι στη συγκεκριμένη βρώμα. Μέσα στη "μη φυσική της έδρα", όπου αγωνίζεται 15 χρόνια
Κάτι μου λέει ότι όλοι οι παίχτες μας, που θα παίξουν αύριο, θα θέλουν πολύ να γράψουν το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας. Να νικήσουμε με το καλό και να αφήσουμε πίσω πλέον το κεφάλαιο της περσινής ΚΛΟΠΗΣ από το κωλόχαρτο. Το οποίο θα μπουρδελιαστεί ακόμα περισσότερο με μια 3η σερί φάπα. Εμάς, βέβαια, πρωτίστως μας νοιάζει οι τίτλοι μας να φτάσουν τους 10. Όλα τα υπόλοιπα παρεμπίπτοντα θα είναι το απολαυστικό κερασάκι στην τούρτα.

Κάτι μου λέει ότι όλοι οι παίχτες μας, που θα παίξουν αύριο, θα θέλουν πολύ να γράψουν το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας. Να νικήσουμε με το καλό και να αφήσουμε πίσω πλέον το κεφάλαιο της περσινής ΚΛΟΠΗΣ από το κωλόχαρτο. Το οποίο θα μπουρδελιαστεί ακόμα περισσότερο με μια 3η σερί φάπα. Εμάς, βέβαια, πρωτίστως μας νοιάζει οι τίτλοι μας να φτάσουν τους 10. Όλα τα υπόλοιπα παρεμπίπτοντα θα είναι το απολαυστικό κερασάκι στην τούρτα.
Καλησπέρα φιλε, το laola έχω να το χρησιμοποιησω απο πέρσι αλλά οσες φορες είχα μπει ηταν πολύ αξιόπιστο. Καλη εικόνα (είχα βέβαια και καλη σύνδεση), αλλά χωρίς περιγραφή. Ουτε ελληνική, ουτε ξένη. Δεν ξέρω αν ισχυει ακόμα. Η καθυστερηση ειναι φυσιολογικη δηλαδη 1-2 λεπτα. Φαντάζομαι θα ξέρεις πως θέλει και το laola VPN , οποτε κατέβασε το απο πριν.nikvasil έγραψε:Το Laola είναι αξιόπιστο; Συγνώμη αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν θέλω να το δοκιμάσω αύριο που έχει τον τελικό και κάτι να πάει στραβά! Να είμαι σίγουρος ότι θα παίξει σωστά!renegade έγραψε:Όχι αδερφέ, αλλά θα το έχει το λαολαpage4paok έγραψε:Ξέρει κανείς αν μπορούμε να το δούμε από το PAOKTV;![]()
![]()
Θέλω να το δω με τα πιτσιρίκια μου, μαζί με τις εμφανίσεις μας να το ευχαριστηθούμε αλλά δύσκολα μπορούμε να πάμε σε καφετέρια στο Περιστέρι ή στην Αθήνα γενικότερα, οπότε ψάχνω μια αξιόπιστη λύση για το σπίτι.
Το PaokTV υπολόγιζα με χρήση VPN αλλά δεν θα το δείξει, οπότε το Laola ίσως να φανεί χρήσιμο.
Παρακαλώ όποιος ξέρει ας βοηθήσει..![]()
![]()
Εναλλακτικά, μπορείς να κατεβασεις το sportzone, είναι ενα πρόγραμμα που δείχνει ο,τι ματς μπορείς να φανταστεις. Η ανάλυση βεβαια είναι χειρότερη και ουτε αυτο έχει συνήθως περιγραφή. Επίσης, τα λινκ βγαίνουν την ωρα που ξεκινάει το ματς, οποτε θα πρεπει να το ανοιξεις εκείνη την ωρα. Αν το ανοιξεις νωρίτερα δε θα το εμφανίσει, οποτε πρεπει να κλεισεις και να ξανανοιξεις το πρόγραμμα μέχρι να βγει το λινκ.
Ενω λογικά δεν θα εχεις θέμα με τα προηγουμενα, μπορείς να ψαξεις για λινκ σε διάφορα sites που έχουν live streaming. Στα ματς της νόβα δε βρίσκεις ευκολα, αλλά στην κοσμοτε νομιζω τα αφήνουν.
Τέλος, αν δε λειτουργήσει κανένα απο τα παραπανω, το ματς θα δειξει και η ΕΡΤ 22:30, οποτε μπορείτε να το δείτε τοτε.
Καλη διασκέδαση με τα πιτσιρικια!
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Tο Laola είναι 'οτι καλλίτερο υπάρχει σε διαδυκτιακή παρακολούθηση.Ποιότητα εικόνας άριστη και καθυστέρηση όχι μεγαλλίτερη οποιουδήποτε άλλου διαδικτυακού αναμεταδότη.Το μόνο που δεν έχει είναι φωνητική αναμετάδοση.nikvasil έγραψε:Το Laola είναι αξιόπιστο; Συγνώμη αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν θέλω να το δοκιμάσω αύριο που έχει τον τελικό και κάτι να πάει στραβά! Να είμαι σίγουρος ότι θα παίξει σωστά!renegade έγραψε:Όχι αδερφέ, αλλά θα το έχει το λαολαpage4paok έγραψε:Ξέρει κανείς αν μπορούμε να το δούμε από το PAOKTV;![]()
![]()
![]()
- V-olakiotis
Αδερφέ από το Περιστέρι, κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο τελικός θα μεταδοθεί δωρεάν από το κανάλι της cosmote στο YouTube.
Τσεκαρε το!
ΝΑΤΟΙ, ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Τσεκαρε το!
ΝΑΤΟΙ, ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- navigator11
Η νοοτροπία του Λουτσέσκου, ακόμα κι αν στον επαναληπτικό με την Μπενφίκα ενδεχομένως να μας στοίχισε, συνέβαλλε τα μέγιστα στην επίτευξη του αήττητου πρωταθλήματος. Έτσι οικοδομούνται πραγματικά μεγάλες ομάδες. Όχι με ενοικιαζόμενα πολο, ξυλοδαρμούς και μολότοφ έξω από σπίτια.
Καλησπέρα αδέρφια! Βρίσκομαι Ελβετία κ ψάχνω απεγνωσμένα τη διεύθυνση του συνδέσμου μας στη Ζυρίχη γιατί βρίσκομαι κοντά κ θα ήθελα να δω εκεί τον τελικό μαζί με τα παιδιά εκεί, να τους γνωρίσω κ να πάρω κανένα μπλουζάκι.
Παρακαλώ για τη Βοήθειά σας.
ΥΓ αν για κάποιο λόγο δεν θέλουμε να φανεί δημόσια, στείλτε μου mail στο: tosstef@gmail.com
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Παρακαλώ για τη Βοήθειά σας.
ΥΓ αν για κάποιο λόγο δεν θέλουμε να φανεί δημόσια, στείλτε μου mail στο: tosstef@gmail.com
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Θα σου δώσω μια συμβουλή.nikvasil έγραψε:
![]()
Ντύσε τα παιδιά σου στα Ασπρόμαυρα, και πήγαινε στο καφενεία της γειτονιάς σου να δεις τον αγώνα.
Αυτό πρέπει να περάσεις στα πιτσιρίκια, την Περηφάνια και την Αξιοπρέπεια.
Παιδιά δεν έχω, αλλά έχω ανίψια.
Τα πήρα πριν μήνες, και πήγαμε να δούμε τον ΠΑΟΚ σε καφετέρια στην Νίκαια.
Ζητήσαμε και να δυναμώσει τη φωνή, και τα πιτσιρίκια έβγαλαν γούστα.
2-3 περίεργοι, χαλάρωσαν όταν είδαν πως τα πιτσιρίκια γελούσαν άφοβα.
Προσοχή: δεν προκαλούσαμε, δεν βρίζαμε, δεν χλευάζαμε, αλλά ούτε κρυβόμασταν, ούτε πανηγυρίζαμε από μέσα μας.
Να μην φοβάσαι τίποτα.
Έλα Ιλιον.... Δύο τραπέζια γεμάτα ΠΑΟΚ... αλλά χωρίς φωνή δυστυχώς ...Σε όλα τα ματς ανεξαρτήτου ομάδαςgpap έγραψε:Θα σου δώσω μια συμβουλή.nikvasil έγραψε:
![]()
Ντύσε τα παιδιά σου στα Ασπρόμαυρα, και πήγαινε στο καφενεία της γειτονιάς σου να δεις τον αγώνα.
Αυτό πρέπει να περάσεις στα πιτσιρίκια, την Περηφάνια και την Αξιοπρέπεια.
Παιδιά δεν έχω, αλλά έχω ανίψια.
Τα πήρα πριν μήνες, και πήγαμε να δούμε τον ΠΑΟΚ σε καφετέρια στην Νίκαια.
Ζητήσαμε και να δυναμώσει τη φωνή, και τα πιτσιρίκια έβγαλαν γούστα.
2-3 περίεργοι, χαλάρωσαν όταν είδαν πως τα πιτσιρίκια γελούσαν άφοβα.
Προσοχή: δεν προκαλούσαμε, δεν βρίζαμε, δεν χλευάζαμε, αλλά ούτε κρυβόμασταν, ούτε πανηγυρίζαμε από μέσα μας.
Να μην φοβάσαι τίποτα.
Τα πανηγύρια βέβαια ελεύθερα αν δεν βρίζει κανείς

Εγώ προσωπικά πάω με εμφάνιση ΠΑΟΚ
Αν ενδιαφέρει κάποιον μόνο τότε θα δώσω το όνομα της καφετέριας
Φίλε μένω δίπλα στο Ίλιον...με ενδιαφέρει...όχι για αύριο αλλά γενικότερα.
Ρε αδέρφια γιατί ταλαιπωριέστε? COSMOTE daily pass, ένα δεκαρικάκι και σπίτι με τους αγαπημένους σας και τα μεζεδάκια σας, και τις μπυρίτσες και όσο φωνή θέλετε.......εγώ έτσι βλέπω Ch.L και δουλεύει μια χαρά.
- ΑποστόληςΑ