ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 21/4-19:00,NS

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Slade

Re: ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 21/4-19:00,NS

Δημοσίευση από Slade »

Αυτό που λένε και οι υπόλοιποι. Η ΠΑΕ πρέπει να βάλει γιγαντοοθόνες έξω από το γήπεδο, για όσους δεν έχουν εισιτήριο. Και θα γίνει πολύ ωραίο σκηνικό και θα αποσυμφορηθεί η όλη κατάσταση. Η σωματική ακεραιότητα όλων έρχεται πρώτη.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεν ξέρω αν γίνεται έξω από το γήπεδο. Άκουσα τον Κυριάκο πάντως το μεσημέρι, που ανέφερε ότι έχει υπάρξει πρόνοια για τοποθέτηση γιγαντοοθόνης στο Λευκό Πύργο. Δεν έγινε νύξη για έξω από την Τούμπα. Τόνισε πολλάκις ότι πρέπει ο κόσμος να παραμείνει στις θέσεις του με το που τελειώσει το παιχνίδι. Από όσο φαίνεται θα υπάρξει βιντεοσκόπηση του όλου ιβεντ και ο κόσμος προφανώς θα έχει καίριο ρόλο σε όλο αυτό. Θα υπάρχουν οδηγίες προς τον λαό, ανέφερε. Δε θα επιτραπούν ντου και λοιπές ιστορίες. Εύχομαι όντως να τα έχουν προσχεδιάσει όλα όπως πρέπει.
gaz

Δημοσίευση από gaz »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Όσοι δεν έχουν εισιτήριο καλύτερα κατευθείαν στον λευκό Πύργο. Όσο πιο νωρίς εκεί τόσο πιο κοντά στην ομάδα!
Άκουσα το Κυριάκου σε κάποιο ραδιόφωνο να λέει ότι προσπαθούν να στήσουν γιγαντοοθονη στον λευκό Πύργο. Μακάρι γιατί δεν χωραμε.
Άβαταρ μέλους
sal

Δημοσίευση από sal »

Η ΠΑΕ έπρεπε να είχε βγάλει αυτή την εβδομάδα τα διαρκείας της επόμενης σεζόν, με bonus την οπτιόν αγοράς ενός από τα 8000 εισιτήρια με Λιβαδειά. Να δεις πως φεύγουν 8000 διαρκείας σε 3 μέρες...
Marlakalapaok

Δημοσίευση από Marlakalapaok »

Καλησπέρα σε όλους! Καινούρια στο forum αν και χρόνια αναγνώστρια.. Έχω 2 διάρκειας για την 4 τα οποία τα ανταλασσω για κάποια άλλη θύρα.. είδα λίγο πιο μπροστά ότι κάποιος είχε για την 8..Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας απαντήσει!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

trouman έγραψε:
dimbar έγραψε:Υπ'αρχει κανείς που 'εβγαλε στην 5 'η στην 6 μέσω ιντερνετ?

Ενδιαφέρουσα ερώτηση.

Σουρμε για πες τίποτα να έχουμε μια ιδέα.

Για τα παιδιά από το εξωτερικό όντως άδικο κάπως. Μακάρι να βρείτε άκρη.
Αυτο που ετοιμαζεται δεν εχει ξαναγινει στην Ελλαδα.
Μιλαμε για αλλου επιπεδου πραγματα.

Στηνουν απο δευτερα-τριτη απο το πρωι μεχρι το βραδυ και θα προλαβουν ισα ισα.

Υπαρχει εντολη απο την εταιρεια παραγωγης να μη βγει τπτ προς τα εξω.κανεις δεν ξερει.οτι ακουσετε ψιλοπιπα θα ειναι.

Ανθρωπος της παραγωγης ειπε οτι μαλλον ο Σαββιδης νομιζει οτι εχει την Τσελσυ...
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Έλα μωρέ τώρα, ποια Τσέλσυ. Πήγαμε και τους είδαμε φέτος τους πουθενάδες του άγγλους :D
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Marlakalapaok έγραψε:Καλησπέρα σε όλους! Καινούρια στο forum αν και χρόνια αναγνώστρια.. Έχω 2 διάρκειας για την 4 τα οποία τα ανταλασσω για κάποια άλλη θύρα.. είδα λίγο πιο μπροστά ότι κάποιος είχε για την 8..Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας απαντήσει!
Σεκερηηηηηη
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Marlakalapaok έγραψε:Καλησπέρα σε όλους! Καινούρια στο forum αν και χρόνια αναγνώστρια.. Έχω 2 διάρκειας για την 4 τα οποία τα ανταλασσω για κάποια άλλη θύρα.. είδα λίγο πιο μπροστά ότι κάποιος είχε για την 8..Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας απαντήσει!
Καλως την!!!

Γυναικα;;;

Ποσα χρονια ειχε να φανει εδω μεσα....
Καλως ηλθες!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η αποστολή βγήκε ή αργεί ακόμη;
gaz

Δημοσίευση από gaz »

sourmenetes έγραψε:
Καλως την!!!

Γυναικα;;;

Ποσα χρονια ειχε να φανει εδω μεσα....
Καλως ηλθες!!!
Πόσο θα μείνει είναι το θέμα.
Marlakalapaok

Δημοσίευση από Marlakalapaok »

Καλώς σας βρήκα όλους...σε ωραίες εποχές για την ομάδα..εύχομαι όλα να κυλήσουν όπως τα φαντάστηκαμε για την Κυριακή...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

elvetos giatros έγραψε:Αν κάποιος δεν πάει, κι έχει να δώσει εισιτήριο
αφήνω το email μου
για το γιο μου βασικά
γιατί εγώ στο mats με τους λαούς το 85 ήμουν μέσα :opaokara:
θα σβήσω το email εντός της ημέρας
Ο γιος σου να βρει τον γιο μου.-

SM-G965F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Παρ 19 Απρ 2019, 19:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Επειδη τα εισιτηρια τα κραταω,δυστυχως δεν το ανταλλαζω με διαρκειας.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

sourmenetes έγραψε:
trouman έγραψε:
dimbar έγραψε:Υπ'αρχει κανείς που 'εβγαλε στην 5 'η στην 6 μέσω ιντερνετ?

Ενδιαφέρουσα ερώτηση.

Σουρμε για πες τίποτα να έχουμε μια ιδέα.

Για τα παιδιά από το εξωτερικό όντως άδικο κάπως. Μακάρι να βρείτε άκρη.
Αυτο που ετοιμαζεται δεν εχει ξαναγινει στην Ελλαδα.
Μιλαμε για αλλου επιπεδου πραγματα.

Στηνουν απο δευτερα-τριτη απο το πρωι μεχρι το βραδυ και θα προλαβουν ισα ισα.

Υπαρχει εντολη απο την εταιρεια παραγωγης να μη βγει τπτ προς τα εξω.κανεις δεν ξερει.οτι ακουσετε ψιλοπιπα θα ειναι.

Ανθρωπος της παραγωγης ειπε οτι μαλλον ο Σαββιδης νομιζει οτι εχει την Τσελσυ...
Φάνηκε από τα λεγόμενα του ΚυρΚυρ ότι θα έχουμε παράσταση. Δεν ξέρω για το μέλλον, μιας και είναι άδηλο ως γνωστόν, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή η τρέλα του Σαββιδέικου για τον ΠΑΟΚ δείχνει να είναι απεριόριστη. Πραγματικά πρέπει να βουλιάξουν τα τσιμέντα την Κυριακή από το ηχητικό ευχαριστώ στον Ιβάν. Ο οποίος, μέχρι τώρα επαναλαμβάνω, έχει σεβαστεί όλους μας τους ΠΑΟΚτσήδες στο ακέραιο, μη φλομώνοντάς μας στα ... γλυκόλογα και τις μούφες.

Να συμπληρώσω στο σημείο αυτό ότι ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”