Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ελευθέριου-Κορδελιού

Όλοι οι ασπρόμαυροι σύνδεσμοι του νομού Θεσσαλονίκης
Απάντηση
mpafos4

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ελευθέριου-Κορδελιού

Δημοσίευση από mpafos4 »

bob έγραψε:Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις???Τα παιδιά κάνουν αγώνα για ένα και μόνο σκοπό και μαζεύτηκαν εδώ μέσα όλοι οι μυαλοπόληδες και τους έχετε βαφτίσει τζαμπατζήδες ενώ ο αυτός ο σύνδεσμος έχει τα περισσότερα άτομα στην περιφρούρηση και δεν αφήνει να μπαίνουν χωρίς εισιτήριο ούτε μέλη του συνδέσμου,τους είπατε ότι είναι 20-30 άτομα και να λείπουν στα @@ρια τους και πόσα ακόμα που είναι μλκίες...άλλοι δεν έρχονται επειδή είναι αγγελοσκυλα σας πείραξαν τώρα τα παιδιά...αλλά ξέχασα αυτα δεν είναι παιδιά είναι συνδεσμίτες!

ΟΠΑΔΟΣ=ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Το ευκολο ειναι να επαναλαμβανεις,συνεχως,αυτο που εχεις μεσα στο κεφαλι σου-καποιες φορες χωρις να σου εχει δωσει κανεις την αφορμη για να το κανεις.Το δυσκολο ειναι να πεις σε ποια σημεια διαφωνεις με τον Taseos.
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Gika εχεις παει σε αλλα γηπεδα της ελλαδος να δεις ατμοσφαιρα?

Εχεις δει κανεναν αλλο λαο να κανει πορειες για αδερφια του που ειναι φυλακη ή για τις εκδρομες?

Εχεις δει οτι εμεις βγαινουμε 4οι και παμε χιλιαδες παντου ενω οι αλλοι παιρνουν πρωταθληματα και με το ζορι μαζευονται?

Εχεις καταλαβει οτι σε κεκλεισμενων παιχνιδι καλουν ολη την ελληνικη αστυνομια επειδη μας φοβουνται και παρολα αυτα εμεις παμε και παλι εξω απο το γηπεδο?

Μπορω να σου δεκαδες παραδειγματα..ας μην μιλας για κερκιδα αμα δεν εχεις παει μια φορα οακα ή καραισκακη..

edit επιστρατευεται η αστυνομια για να μην παμε γιαννενα κτλ,εχουν πιασει τοσα αδερφια μας και ομως αν και εχουμε περασει τοσα πολλα εμεις συνεχιζουμε και θα συνεχιζουμε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gate4mitsos την Παρ 25 Φεβ 2011, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

Λοιπόν επειδή είμαστε οφ τοπικ και συγνώμη κιόλας,αλλα ρε γκίκα αν θες να φωνάξεις έλα στα εκτός.
Δεν αναρωτήθηκες πως γίνεται στα εκτός να τους παίρνουμε στην μάχη της κερκίδας όλους και στα εντός να μην μπορούμε να φωνάξουμε ένα σωστό σύνθημα???Η απάντηση είναι μπροστά σου αλλά και για αυτό οι σύνδεσμοι θα μου πουν ότι φταίνε!!! :lol:

Συνεχίζουμε τέλος από εμένα,λευτεριά στα αδέρφια μας!
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Παιδες ολοι πισω απο το πληκτρολογιο μπορουμε να λεμε οτι θελουμε αλλα αν ειχαμε ενα φιλαρακι φυλακη αλλιως θα μιλουσαμε. Μην βλεπετε αυτην την αποφαση του Κορδελιου σαν κραξιμο στο Ζαγορακη. Κι' εγω που ειμαι 100% υπερ του Θοδωρου ειμαι και 100% συμφωνος με την αποφαση.Ο προεδρος πρεπει να δειξει μεγαλυτερη πυγμη και να απαιτει πραγματα γιατι πολυ απλα ειναι προεδρος του 70% του κοσμου της Β. Ελλαδας. Ο πολεμος εναντιον μας δεν εχει τελειωμο. Εγω δεν γουσταρω να τρωω καθε ΣΚ τα λυγμενα απο τους μπατσους με το παραμικρο, δεν γουσταρω να μην μπορω να πλησιασω την Τουμπα σε αποσταση 2χλμ επειδη ο απογονος του αμερικανικου στολου γουσταρει, δεν γουσταρω να τρωνε φαπες 15χρονα απο 40ρηδες ρουληδες και να μην εχει γινει καμια συλληψη και οταν τρωνε την απαντηση στα ισα και τις αρπαζουν να πιανουν 10 ατομα με ψευτοκαταθεσεις μπατσων. Ακομη και οι γριες με αυτο που κανανε με τον οπαδο μας εχουν μεγαλυτερη δυναμη και ειναι εξω ενω τα αδερφια μας για ενα τζαμι στον Αγ. Αθανασιο ειναι 5 μηνες μεσα!!! Θελω τον προεδρο κουμαντο και δυναμικοτερο γιατι πολυ απλα ειναι προεδρος του μεγαλυτερου συλλογου...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τότε δεν θες το Ζαγοράκη. Ο Ζαγοράκης είναι όπως τον ξέρεις. Ήρεμος και χαμηλά τη μπάλα. Εϊτε θα διαλέξεις αυτή τη στρατηγική είτε άλλο πρόεδρο. Δεν γίνεται να τον κάνουμε μαριονέτα και να κάνει ότι θέλουμε.

Όσο για το ότι είναι πρόεδρος του 70% της Βορείου Ελλάδος άστο. Είναι πρόεδρος των 20.000 που παίρνουν διαρκείας, των 5-6 χιλιάδων που έχουν πάρει μετοχές, και των 200-300 που πηγαίνουν και σε καμιά πορεία. Άντε και λίγων ακόμα.

Αυτοί είμαστε όμως. Οι υπόλλοιποι είναι ντερμπάκιδες και μάστερ του καναπέ και του ιντέρνετ. Κρίνουν πίσω από ένα πληκτρολόγιο χωρίς να πατάνε στο γήπεδο, κι ανεβάζουν και στο γιουτιούμπι ένα βιντεάκι από το τελευταίο ντέρμπυ που πήγανε. Αυτούς βγάλτους από τους υπολογισμούς γιατί το μόνο που μπορούν να κάνουν για να δείξουν τη δυναμική τους είναι να κάνουν κι από ένα like στην ανακοίνωση του Ζαγοράκη...

Πονάει η αλήθεια; Σίγουρα....

@Gate4mitsos
Δεν είπα ότι είμαστε και πάτος. Απλά, πιστεύω ότι οι δυνατότητες μας είναι για πολλά παραπάνω. Με το να λέμε πόσο γαμάτοι είμαστε ποτέ δεν θα γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να βελτιωνόμαστε συνέχεια. Να επισημαίνονται αδυναμίες και να διορθώνονται. Κι όχι να λέμε ότι εμείς γαμάμε και είμαστε τέλειοι και όλα οκ.
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

free4 έγραψε:Τι επαθε το σαιτ του συνδεσμου?

Σε 10 μερες θα ναι ξανα οκ (ετσι λενε τουλαχιστον :mrgreen: )

Να πω και γω την .... γνωμη μου .. συμφωνω με την ανακοινωση απλα να γινει .... μην το γραφουμε μονο..

Οσο για τους αλλους που γραφουν γραφουν...

Εικόνα

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Βεβαια η οποιαδήποτε κόντρα δεν οφελει σε τίποτα...

Όπως είπα και πριν συμφωνώ εν μέρη με την ανακοίνωση, αλλά θεωρώ υποκριτικό το να βγάζουν ανακοίνωση για ότι τους κατέβει δηλώνοντας ότι δεν θα ξαναπάνε στο γήπεδο, και ταυτόχρονα να κράζουν αυτούς που γράφουν στο ίντερνετ επειδή δεν πάνε στο γήπεδο. Σαν να βρίζουν τον καθρέφτη είναι.....
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

εισαι ενας πουθενας φιλε μου γκικα για να λες εσυ στο ΚΟΡΔΕΛΙΟ το που γραφεται η ιστορια
αμα δεν εισουνα πουθενας και γνωστης δεν θα το ελεγες ;)

που κραζει το ΚΟΡΔΕΛΙΟ αυτους που γραφουνε στο ιντερνετ? πες μου ρε να το δω και εγω,ρε τι αλλο θα δουμε
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Είναι δυνατό σε ένα γήπεδο πίτα στις κάμερες όπου διεξήχθησαν αξιόποινες πράξεις μπροστά στα μάτια μπάτσων να μην έχει γίνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ? ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΡΕ?

Και 2 παληκαράκια με αμφιβόλου εγκυρότητας μαρτυρίες να την βγάζουν στην στενή για μισό χρόνο και βάλε?
Και μένα με πνίγει το άδικο για αυτές τις 2 ψυχές. Το έχω σαράκι και με τρώει. Είναι μεγάλο κακό μάγκες αυτό που συμβαίνει με τα 2 παιδιά. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ. είναι κρίμα. 2 ζωές καταστρέφονται στα αζήτητα και δεν κουνιέται φύλλο. Πρέπει να κουνηθούμε να τα βγάλουμε τα παιδιά. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.
Καλός ο ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο, μα πρώτα απ'όλα ο Ανθρωπος και η Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ 2 ΟΠΑΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΕ!
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

emeissaspsirizoume4 έγραψε:εισαι ενας πουθενας φιλε μου γκικα για να λες εσυ στο ΚΟΡΔΕΛΙΟ το που γραφεται η ιστορια
αμα δεν εισουνα πουθενας και γνωστης δεν θα το ελεγες ;)

που κραζει το ΚΟΡΔΕΛΙΟ αυτους που γραφουνε στο ιντερνετ? πες μου ρε να το δω και εγω,ρε τι αλλο θα δουμε

+100
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Γκικα, σόρρυ κιόλας!! :redcard: :redcard:
novitok έγραψε:
Εικόνα

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

gika πριν μιλήσεις βούτα την γλώσσα στο μυαλό,δεν είναι κακό...και ακόμα είναι κακό πράγμα ένα θέμα που δεν το ξέρουμε να μιλάμε και να αναλύουμε για το πως το τι και το γιατί ενώ δεν έχουμε ιδέα!

φιλικά στα λέω...ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ!!!
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

δεν ξερω γτ γινετε ολο αυτο τωρα λες και ειναι ευθυνη του ζαγορ αν θ βγουν τ αδερφια μας η οχι(παντως η μεγαλυτερη ευθυνη ειναι ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ)......σωστο θ ηταν απο τους συνδεσμους αυτους που υπεγραψαν την ανακοινωση να κανουν αποχη και απο πιθανη συμμετοχη μας στον τελικο κυπελλου δηλ. να μην παρουν τ εισητηρια που τους αναλογουν!!!τοτε για μενα θα ηταν σωστοι....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ:

Οπαδοί του πληκτρολογίου:
Κάθονται στον καναπέ τους αντί να πηγαίνουν στο γήπεδο.
Κρίνουν ότι κινείται (από ομάδα μέχρι συνδέσμους) χωρίς να τους ρωτάει κανείς.
Λένε δημόσια τη γνώμη τους χωρίς να νοιάζονται για τις συνέπειες στην ομάδα.
Σπάνε τα νεύρα σε όλους τους υπόλλοιπους με αυτά που λένε.
Λένε τις απόψεις τους με πληκτρολόγια...

Συνδεσμίτες (όχι όλοι φυσικά):
Κάθονται στον καναπέ τους, γιατί απέχουν, αντί να πηγαίνουν στο γήπεδο.
Κρίνουν ότι κινείται (από ομάδα μέχρι συνδέσμους) χωρίς να τους ρωτάει κανείς.
Λένε δημόσια τη γνώμη τους χωρίς να νοιάζονται για τις συνέπειες στην ομάδα.
Σπάνε τα νεύρα σε όλους τους υπόλλοιπους με αυτά που λένε.
Λένε της απόψης τους με ανακοινώσεις

ΔΙΑΦΟΡΕΣ:

Οπαδοί του πληκτρολογίου:
Υπερηφανεύονται για κατορθώματα που έχουν διαβάσει στον νετ και δεν έχουν ζήσει ποτέ.
Πηγαίνουν στο γήπεδο στα ντέρμπυ που είναι μαστ.
Βγάζουν και κανα βιντεάκι να το δείχνουν στην παρέα.
Φυσικά παίρνουν και την γκόμενα να της δείξουν πόσο γαμάτοι είναι.

Συνδεσμίτες:
Έχουν κάνει φοβερά πράγματα -αναμφισβήτητα- που έκαναν τον ΠΑΟΚ μας αυτό που είναι σήμερα.
Ακολουθούν -ακουλουθούσαν αφού τώρα.. απέχουν- την ομάδα παντού.
Στο γήπεδο φωνάζουν παραπάνω και προσφέρουν παραπάνω γιατί δεν έχουν το μυαλό στα βιντεάκια.
Δεν χρειάζεται να κάνουν καμία επείδηξη σε κανέναν για το πόσο ΠΑΟΚ είναι.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι σε καμια περίπτωση δεν εξισώνω τους μ@λ@κες οπαδούς του πληκτρολογίου, με τους συνδεσμίτες οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Αφ' ενός γιατί οι πρώτοι υπερηφανεύονται πως προσφέρουν ενώ δεν κάνουν τίποτα, ενώ οι άλλοι προσφέρουν γιατί έτσι μάθαμε από παιδιά και αφ' ετέρου γιατί οι αγώνες που κάναν οι σύνδεσμοι τα προηγούμενα χρονια είναι το λιγότερα αξιοσημείωτοι.

Από εκεί και πέρα όμως τα παραπάνω κοινά σημεία με έχουν κάνει να χαλιέμαι όταν ακούω τη λέξη "συνδεσμος". Αν σε εσάς αρέσουν όλα αυτά και νιώθετε γαμάτοι συνεχίστε έτσι. Θα καταλήξετε οπαδοί του πληκτρολογίου που παίζουν φάπες που και που στα στενά με αλλόθρησκους -υπερασπιζόμενοι ΠΑΟΚ :lol: - και έχουν λαμπρη ιστορία.
Αλλά φυσικά δεν δέχεστε την κριτική γιατί είστε γαμάτοι. Και δεν χρειαζόμαστε βελτίωση.

Μου θυμίζει πολύ το σκηνικό στην Ελλάδα. Υπερηφανευόμαστε για το 21 και την αρχαιότητα αλλά σε επίπεδο είμαστε να μαλώνουμε με σκοπιανούς και πακιστανούς, και να ψηφίζουμε τον Γιωρίκα και τον Κωστίκα... Αλλά εμείς είμαστε Έλληνες. Γαμάμε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θεσσαλονίκης”