Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. ,03/03-19:00 ΕΡΤ
Re: Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. ,03/03-19:00 ΕΡΤ
Πάντως αυτή η 11άδα αντί για Καντουρί έχει τον Λημνιό. Μαζί με τον Ζαμπά στα άκρα μπορεί να τρέξουν πολύ τους πλάγιους του βάζελου και να ανοίξουν χώρους εκεί που θα κινείται το σχετικά αργό τρίγωνο Μαου Σακχοφ και Μπίσε. Δηλαδή σήμερα μπορεί να δούμε πολύ καλύτερη δουλειά από αυτούς τους 3. Αρκέι να κυκλοφορήσουν σωστά τη μπάλα και να παίξουν κάθετα με την τριπλέτα Ακπόμ, Ζαμπά, Λημνιού.
- john4serres
Πάλι Μαουριτσιο Σακχοφ.... Τι σκατα βλέπει ο Λουτσεσκου οτι προσφέρουν αυτοί οι δυο μαζί
Ηρθε ο αλλος απο την Πορτο για να ειναι αντικαταστατης του Σακχοφ 

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-
Ο Μαουρισιο θα κάνει ματσαρα σήμερα.
Ο σακχοφ θα γίνει αλλαγή κατά το 70.
Κατα τα άλλα όμως σκορ 1-2 βλεπω η 1-3.
Ο σακχοφ θα γίνει αλλαγή κατά το 70.
Κατα τα άλλα όμως σκορ 1-2 βλεπω η 1-3.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpantou την Κυρ 03 Μαρ 2019, 18:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ομοιογένεια μήπως;Tupac έγραψε:Πάλι Μαουριτσιο Σακχοφ.... Τι σκατα βλέπει ο Λουτσεσκου οτι προσφέρουν αυτοί οι δυο μαζί
- V-olakiotis
Και με Σάχοβ τους πηδαμε!
Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Η επιλογή αυτής της 11αδας για μένα δείχνει ότι ο Λουτσεσκου υπολογίζει πολύ τα τρεξίματα των παικτών του βαζελου.
Ο Σακχοφ μπορεί να μην είναι γρήγορος αλλά είναι σκύλος. Αντίστοιχα ο Λημνιος μπορεί να μην προσφέρει επιθετικά αλλά θα την τρέξει όλη την πλευρά.
Δεν ξέρω αν είναι σωστή αυτή η προσέγγιση από πλευράς Λουτσεσκου, θα φανεί.
Το πρόβλημα πάντως που έχω εντοπίσει εγώ, με όσα μπορώ να καταλάβω, είναι ότι όταν καταφέρνουν να μας μπλοκάρουν τον άξονα δεν απλώνουμε το παιχνίδι στις πλαγιες γραμμές με αποτέλεσμα να χάνουμε έλεγχο της κυκλοφορίας.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Σακχοφ μπορεί να μην είναι γρήγορος αλλά είναι σκύλος. Αντίστοιχα ο Λημνιος μπορεί να μην προσφέρει επιθετικά αλλά θα την τρέξει όλη την πλευρά.
Δεν ξέρω αν είναι σωστή αυτή η προσέγγιση από πλευράς Λουτσεσκου, θα φανεί.
Το πρόβλημα πάντως που έχω εντοπίσει εγώ, με όσα μπορώ να καταλάβω, είναι ότι όταν καταφέρνουν να μας μπλοκάρουν τον άξονα δεν απλώνουμε το παιχνίδι στις πλαγιες γραμμές με αποτέλεσμα να χάνουμε έλεγχο της κυκλοφορίας.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στρατηγική κατάλληλη για νηπιαγωγείο
ΠΑΟΚΑΡΑ γερά, ένα τρίποντο ακόμα

ΠΑΟΚΑΡΑ γερά, ένα τρίποντο ακόμα
όλους μας...είναι δυνατόν ο Ολιβέιρα να είναι στον πάγκο; Θα μας τρελάνει ο Λουτσεσκου ...john4serres έγραψε:Με ανησυχεί ιδιαίτερα το Σακχοφ - Μαουρίσιο
To μονο καλο της τριαδας Μπισε-Μαου-Σακχοφ ειναι οτι δεν ειναι τετραδα ΚΑΙ με Καντουρι......
Ωχ με λημνιο ..καλός χρυσός αλλά πονοματος και ακίνδυνος
Πραγματικα απιστευτο. Καπως ετσι πειθεις τον παιχταρα να μεινει.Rorschach έγραψε:Ηρθε ο αλλος απο την Πορτο για να ειναι αντικαταστατης του Σακχοφ