ΠΑΟΚ-ΕΟ, 3-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-ΕΟ, 3-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Καντουρί ΜΒΠ αν και δεν υστέρησε κανείς. 3 κλάσεις πάνω ο ΠΑΟΚ. Πήρε σβάρνα τον γάβρο και τον τσαλαπάτησε σαν σκουπιδάκι. Απίστευτη καύλα
BlackMagicPAOK έγραψε:Κατά την αποχώρηση του βαγγέλα φίλαθλος του φώναξε:
“Πρόεδρε, τι κάνει ο Μποτία; Κλαίει ακόμη;”![]()

-
Ξεσκίστηκαν σήμερα ολοι οι δικοί μας. Δεν υπηρχε ένας που δεν έπαιξε καλά. Με το μαχαίρι στα δόντια ήταν ολοι! Ακόμη και ο Μπίσεσβαρ επεσε για τακλιν και πηρε και κεφαλιές! Ο Κρέσπο και ο Βαρέλα κατάπιναν συνεχώς, ο Σακχωφ ορμούσε με λύσσα και τα ζαρκάδια μας μπροστά έφευγαν φωτιά στις αντεπιθέσεις !
-
βλέπω το γκολ το Βιερίνια ξανά κ ξανά κι έχω ένα έντονο γαργάλημα χαμηλά που άμα το αμολήσω πιστεύω να ψιχαλίσει μέχρι χάμω στο τουρκολίμανο 

Χαλαρή νίκη. Ο γαύρος δεν υπήρχε στο γήπεδο. Ανούσια κατοχή και παντελώς ακίνδυνος. Μας έκανε πολύ καλό όλη αυτή η ιστορία με την ομάδα που παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα. Καβάλησαν καλάμι και τους μπήκε στον κωλο τελικά. Κατέβηκαν λες κ θα έπαιζαν με τη Λάρισα.
Ακπομ όπως πάντα καλός αλλά σήμερα μου άρεσε πολύ κ ο καντουρι που δεν έχω πει ποτέ καλό λόγο για αυτόν. Είμασταν πολύ καλοί αμυντικά και βγαίναμε στην επίθεση με μια ευκολία που σε κάνει να αναρωτιεσαι πως φάγαν μόνο τρία.
Πάμε για το αήττητο τώρα και για το κύπελλο. Το νταμπλ επιβάλλεται.
Ακπομ όπως πάντα καλός αλλά σήμερα μου άρεσε πολύ κ ο καντουρι που δεν έχω πει ποτέ καλό λόγο για αυτόν. Είμασταν πολύ καλοί αμυντικά και βγαίναμε στην επίθεση με μια ευκολία που σε κάνει να αναρωτιεσαι πως φάγαν μόνο τρία.
Πάμε για το αήττητο τώρα και για το κύπελλο. Το νταμπλ επιβάλλεται.
αληθεια ειναιtrouman έγραψε:Ρε παιδιά αλήθεια είναι;;; πείτε ρε είναι αλήθεια;
Θέλω να φωνάξω, δεν το χάρηκα, ήρθε ο γαύρος πεθερός μου, δεν ήθελα κανέναν, έφυγε στο ημίχρονο, είμαστε για 4 είπε, κάνατε ομάδα. Και σαν να έβλεπα ένα ψέμα..ρεεεεεεε είναι αλήθειαααααα;;;;;
βλέπω πολλές ξινισμένες φάτσες, άνοιξα τα κανάλια, τελευταία φορά, αλλά το γουστάρω τώρα πολύ...καριόληδεςς όλοι...
ΠΟΥΤΣ@@@@@@@@@@@@@

Σαλόνικα, Σαλόνικα,
με τον Θερμαϊκό σου,
που έχεις για καμάρι σου, Σαλόνικα,
τον Π.Α.Ο.Κ., τον Θεό σου............

Θρήνε του βοθρολίμανου
μόλις σε δω καυλώνω,
σάρισα γίνεται η ψωλή μου, γκέουλα
και τότε στην καρφώνω................

Δαφνοτσιμπουκωμένε μου
έμαθα πώς το κάνεις,
όχι από κει που κατουράς, gay-έφηβε,
αλλά από κει που κλάνεις!!!!!!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 10 Φεβ 2019, 23:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το μεγαλυτερο κατορθωμα του ΠΑΟΚ ειναι οτι αλλαζουμε τους ανθρωπους.
Οι αντιδρασεις Βαρελα,Κρεσπο,Ζαμπα,αρχηγου δεν υπαρχουν σε απλες ομαδες.
Οι αντιδρασεις Βαρελα,Κρεσπο,Ζαμπα,αρχηγου δεν υπαρχουν σε απλες ομαδες.
Λοιπόν, κερδίσαμε τον γαύρο 3-1 και πάμε για πρωτάθλημα.
Επιτέλους το λέω.
Επιτέλους το λέω.
-
Μπράβο στην ομάδα, μας χαρίζει μεγαλες στιγμές. Σε λίγες εβδομάδες θα κλειδώσει και μαθηματικά ο τίτλος και ησυχα κι ωραια θα προετοιμαστούμε για τον επόμενο στόχο που ειναι η εισοδος στους ομίλους του ΤΣ.Λ. Μπραβο και παλι μπραβο ( οι μεγαλύτεροι ούτε στον ύπνο μας δε φανταζόμασταν τέτοια σκηνικά).
Ειδα nova στιμυτοτυπα τωρα ξανα και ακουσα περιγραφη πραγματικα ντροπη. Ετοιμος να κλαψει ηταν με το ζορι ελεγε γκολ. Μιλαμε γιατι ειμαστε στην Nova. Στο δευτερο γκολ σταματαει να μιλαει προσπαθει με πολυ προσπαθεια να πει εστω γκολ χαχαχα ποσος πονος.
- Παλαιολόγος
αυτος ο σισσε εχει κανει ποσα αντιαθλητικα χτυπηματα σε ποσα ματς
και δεν εχει δει κοκκινη ποτε στην ελλαδα!φοβερο
φοβερα εξυπνο ματς καναμε,παθιασμενο
δυσκολα ξεχωριζει mvp,αφου ηταν η ομαδικη λειτουργια της ομαδας και η τακτικη που παιρνουν το mvp,κακα τα ψεμματα
ο μοναδικος ισως που δεν διακριθηκε απο την ομαδα ειναι ο γιαννουλης!
διαφωνω με οσους λενε ολα τελειωσανε.δεκα ματς ακομα,το ενα τριτο του ελληνικου πρωταθληματος ειναι.ξαναλεω του πρωταθληματος superleague
μπραβο και παλι
εντωμεταξυ σημερα γροθια εφαγε παιχτης μας no problem
και ο αλλος ο δανος με τα ¨"ψεμματα" εβγαλε παιχτη μας και εσωσε την ΑΕΚ απο τριμπαλο
και δεν εχει δει κοκκινη ποτε στην ελλαδα!φοβερο
φοβερα εξυπνο ματς καναμε,παθιασμενο
δυσκολα ξεχωριζει mvp,αφου ηταν η ομαδικη λειτουργια της ομαδας και η τακτικη που παιρνουν το mvp,κακα τα ψεμματα
ο μοναδικος ισως που δεν διακριθηκε απο την ομαδα ειναι ο γιαννουλης!
διαφωνω με οσους λενε ολα τελειωσανε.δεκα ματς ακομα,το ενα τριτο του ελληνικου πρωταθληματος ειναι.ξαναλεω του πρωταθληματος superleague
μπραβο και παλι
εντωμεταξυ σημερα γροθια εφαγε παιχτης μας no problem
και ο αλλος ο δανος με τα ¨"ψεμματα" εβγαλε παιχτη μας και εσωσε την ΑΕΚ απο τριμπαλο
-
Αξεπεραστος ...Ματος....φανταστικος....αψογος!!!!τα παντα ολα...!¡!!
Παλαιολογε, οι πρωτοι που χαρηκαν σημερα ηταν το Αννοβερο, που γλιτωσαν τα 25 εκατομμυρια για το ορθιο ξυλο.
Τι παπατζα εχουμε ακουσει απο την ομαδα της προπαγανδας?
Τι παπατζα εχουμε ακουσει απο την ομαδα της προπαγανδας?
- paok re niamou
στο 80κατι εχουμε χασει για το κυπελλο απο τον βαζελο με 2-0. Ολοι μιλουσανε για με ενα ποδι στην προκριση του βαζελου και παρομοιες πιπες με ολα αυτα που ζησαμε τις τελευταιες μερες με την γαβριελα.
Τοτε ειχαμε μαζευτει 5 ωρες πριν το παιχνιδι και πιστευοντας στην προκριση βγαζαμε απο ψυχης το συνθημα ανοιξτε την πυλη γαμιεταο το τρυφιλλι. Τελικα γαμηθηκε το τριφιλλι με 4-0 οπως γαμηθηκε και το βοθροσωματειο σημερα.
ΠΑΟΚ δεν γιναμε τοτε για τους τιτλους, αλλα τα σημερινα ΠΑΟΚτσακια θα γινονται και για τους τιτλους
ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ........
Τοτε ειχαμε μαζευτει 5 ωρες πριν το παιχνιδι και πιστευοντας στην προκριση βγαζαμε απο ψυχης το συνθημα ανοιξτε την πυλη γαμιεταο το τρυφιλλι. Τελικα γαμηθηκε το τριφιλλι με 4-0 οπως γαμηθηκε και το βοθροσωματειο σημερα.
ΠΑΟΚ δεν γιναμε τοτε για τους τιτλους, αλλα τα σημερινα ΠΑΟΚτσακια θα γινονται και για τους τιτλους
ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ........