ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 3/2-19:30,NS1HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 3/2-19:30,NS1HD

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Ο ΠΑΟΚ όποια ενδεκάδα και να ξεκινήσει από αυτές που μας έχει συνηθίσει ο Λουτσέσκου έχει το ΠΑΝΩ χέρι σε μονομαχία με τους χάρτινους γιατί απλά είναι ποιοτικότερο ρόστερ και ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ με ομοιογένεια !!!
Σε ένα ντέρμπι εκτός έδρας παίζουν όμως πολλά πράγματα ρόλο και συνήθως τα ματς κρίνονται στην λεπτομέρεια ή μένουν στην ισοπαλία.
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
με την διαφορά ότι με την ήττα δεν χανόμαστε και μάλιστα θα διόρθωνε και το στατιστικό παράδοξο του αήττητου σε 19 αγωνιστικές(γιαυτό άλλωστε είναι και ρεκόρ) ενώ αυτοί εάν χάσουν ΧΑΝΟΝΤΑΙ και παλεύουν για την τρίτη θέση με ατρόμητο μην ξεχνάτε έχουν και γαύρο εκτός.
Εγώ απλά θέλω να δω έναν ΠΑΟΚ όπως στα τελευταία ματς ορεξάτο με τρεξίματα και αρκετό συνδιαστικό ποδόσφαιρο όταν το επιτρέπουν οι κενοί χώροι Αν το δω δεν φοβάμαι τίποτα.
Το ματς είναι ένα κλασσικό 1 Χ 2 με το 2 να δίνει και άρωμα πρωταθλητή.

ΥΓ Από το 2λεπτο βινταέκι μου φάνηκε ότι αυτός ο μούσιας ο πορτογαλέζος με την κοτσίδα μπορεί να κάνει τον Λουτσέσκου να ξεχάσει τα Μπάλανς και τα Μεντάλιτι και να τον δούμε βασικό και με νέα ΑΕΧ 2014
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δεν υπαρχει λογος να δωσουμε ελπιδες στον γκει, οποτε δεν υπαρχει ηττα σε αυτο το ματς. Με -5 θα γυρισουν τον κοσμο αναποδα για να μας κανουν οτι πουστια υπαρχει οπως παντα και στην τουμπα θα ερθουν για να ξαναφυγουν
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Παλαιολόγος έγραψε:ωραιο ειναι και το ζαμπα,λημνιος ,σβιντερσκι,πελκας ,μισιτς,μαουριτσιο Plus η γνωστη τετραδα

αλλα οκ εχει ρισκο,προωρο δειχνει

μια φορα πολυ πιο γρηγορο σχημα σκεψου ουζουνιδη στον παγκο,αν δει τοση ταχυτητα μπροστα
Και στα στημμενα θα πηδας εσυ κι εγω να παρουμε κεφαλια
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Κι εγώ πιστεύω ότι εφόσον δεν έχουμε τον Βερνμπλουμ στα χαφ, αλλά ούτε τα τρεξίματα με ένταση του Κανιας. Θα ξεκινήσει ο Πελκας στο "10". Με αλλαγή στο β τον Μπισεσβαρ. Το δίλημμα είναι Ζαμπα η Λημνιος. Ο Καντουρι στη μία πλευρά για να συγκλίνει κ άξονα!
maceio

Δημοσίευση από maceio »

χεσμενοι θα μπουν μη τυχον και φαν γκολ ,ο ουζουνιδης θα παιξει πολυ κλειστα πισω να μην μας δωσει χωρους και θα πιεζει στην αρχη ψηλα για να αιφνιδιασει.Μακαρι να παιξει με Αλεφ που ειναι αργος και μετριος και με 352 γιατι εχουμε αναπτυξη απο τα ακρα οποτε αμφιβαλω κιολας αν θα το παιξει γιατι θα τους σκισουμε !
Πασχα
Ματος βαρ κρε βιερι
μαου σαχωβ
λημνιος μπισε καντουρι
ακπομ

δεν θα βαλει στην αρχικη νεο παικτη και πιστευω θα βαλει και μπισε και καντουρι για καλη κυκλοφορια και κατοχη μπαλας ,που πιστευω θα την εχουμε εμεις και για να αντιρροπησει και την αδυναμια του σαχωβ σε αυτο.
Σαν αλλαγη μην δουμε κανα ολιβειρα στο β και μας φυγουν τα μυαλα !!!!!!!!!! :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maceio την Σάβ 02 Φεβ 2019, 09:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Εγώ νομίζω ότι ο Ουζουνίδης θα παίξει με την ίδια νοοτροπία που έπαιξε εδώ με τον ημιτελικό με τον βάζελο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ψυχη θελει αυτο το ματς. Αν μπουμε οπως μπαινουμε συνηθως φετος στα πρωτα ημιχρονα, η κουλα αν μπει ψυχωμενα θα μας βαλει γκολ
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Εμεις το θελουμε ποιο πολυ και εμεις θα το παρουμε ,η κουλα οτι και να κανει δεν θα μας σταματησει
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παλι θε χασουμε μ κάτω τε χέρια ίσως κ συντριβή με πάνω από ένα γκολ
maceio

Δημοσίευση από maceio »

τωρα που ειδα το βιντεο της προπονησης ολοενα και πιστευω περισσοτερο οτι μπορει να βαλει ολιβειρα ...ειναι τρελλη παικτουρα ! μπραβο ρε κονσεισαο που τσακωθηκατε και μας τον εστειλες δωρο !
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 3/2-19:30,NS1HD

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Όπως και να χει,

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΛΕΜΕΕΕΕ
trouman

Δημοσίευση από trouman »

-Θα κερδίσετε αύριο ρε? Ο ψαράς σε πελάτη.
-Εεε θα δούμε...μαζεμένος ο πελάτης λέει.
-Τι θα δούμε, σίγουρα πες μου...
-Δύσκολα δύσκολα αύριο...

Πριν 5 λεπτά, Παλαιό Φάληρο...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Να συμπληρώσω απλως

Σκίστε τη χαρτοσακούλα! Να μη πάρουν ανάσα οι χάρτινες Κ.....ριολες! Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης! Δεν ξεχνώ! Ξέσκισμα από όλες τις τρύπες!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Η αλήθεια Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”