9. Karol Swiderski
- thanos-xanthi
Re: 9. Karol Swiderski
μπραβο ρε παιχταρα
ωραιο κρατημα μπαλας και ψυχραιμια
δε δειχνει αγουρο παιδακι
ωραιο κρατημα μπαλας και ψυχραιμια
δε δειχνει αγουρο παιδακι
- Επισκέπτης
Είμαι σχεδόν δέκα χρόνια εδώ μέσα και δεν έχω δηλώσει ποτέ μα ποτέ πουλέν. Μπορώ;;;
Ναι μωρε βελος!!! Θα αφησει εποχη αυτος. Ετσι ειναι οι παιχταραδες. Ουτε προσαρμογες, ουτε κλαψομουνιες ουτε τιποτα. Μπαινουν μεσα και τον απλωνουν στον αντιπαλο.
Παθος αρχιδατο, μπραβο ρε παιχταρα
Παθος αρχιδατο, μπραβο ρε παιχταρα
Κάποιος είπε μεσοβδόμαδα νίκη στο τέλος με γκολ Αθανασιάδη (δεν ξέρω τι εννούσε). Ε να λοιπόν που έγινε, μπορεί να το έβαλε ο Σβιντέρσκι αλλά το έβαλε α-λα Αθανασιάδης, το καλύτερο επιθετικό προτέρημα τού Κλάους ήταν η τοποθέτηση, στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή.
Συγχαρητήρια παλικάρι μου, άντε να ανέβει η αυτοπεποίθησή σου τώρα που άνοιξες λογαριασμό μη σταματάς!
ΥΓ - Ακπόμ το πέναλτι ήταν χάλια χτυπημένο, τέτοια χτυπάς όταν έχεις πάρει ψηλά τον αμανέ και νομίζεις οτι παίζεις με αντιπάλους επιπέδου αλάνας. Μπορεί να του βγει σε καλό το σημερινό, καλή καλή η αυτοπεποίθηση αλλά χρειάζεται και μια προσγείωση που και που ειδικά στους νέους.
Συγχαρητήρια παλικάρι μου, άντε να ανέβει η αυτοπεποίθησή σου τώρα που άνοιξες λογαριασμό μη σταματάς!
ΥΓ - Ακπόμ το πέναλτι ήταν χάλια χτυπημένο, τέτοια χτυπάς όταν έχεις πάρει ψηλά τον αμανέ και νομίζεις οτι παίζεις με αντιπάλους επιπέδου αλάνας. Μπορεί να του βγει σε καλό το σημερινό, καλή καλή η αυτοπεποίθηση αλλά χρειάζεται και μια προσγείωση που και που ειδικά στους νέους.
- sourmenetes
- Moderator
Ειναι αλλου αυτο το παληκαρι.
Τετοιο υψος, να χεις τετοια τεχνικη και να ελισσεσαι ετσι, δειχνεις πολλα πραγματα.
Τετοιο υψος, να χεις τετοια τεχνικη και να ελισσεσαι ετσι, δειχνεις πολλα πραγματα.
Swiderski,Akpom,Zampa πρεπει καποια στιγμη να γινει η επιθετικη τριαδα μας.3 επιθετικοι που μπορουν να κινηθουν σε ολους του χωρους και με τον Μπισεσβαρ στο 10 να δω ξανα να στηνουν λεωφορειο...
- Mauricio-8-
- navigator11
Καλή αρχή έκανε το αλάνι. Θα απολαύσουμε όμορφα πράγματα και από αυτόν. Ήταν που θα τον βλέπαμε να παίζει βαριά 2-3 αγωνιστικές πριν το τέλος και αν ...