Chelsea-ΠΑΟΚ 4-0,MVP- Σχόλια & Παραλειπόμενεα
- obanebane
- Been thanked: 1 time
Re: Chelsea-ΠΑΟΚ 4-0,MVP- Σχόλια & Παραλειπόμενεα
Κουράστηκα να σας διαβάζω νέοι μου.
Τα λέμε κάποια στιγμή, πάω για αποτοξίνωση.
Τα λέμε κάποια στιγμή, πάω για αποτοξίνωση.
To ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 10 δεν είναι δικαιολογία. Γιατί έφτασε να παίζει με 10 λόγω νοοτροπίας.
Με το που βλέπαμε παίκτη με μπλε φανέλα να έρχεται να πιέσει επικρατούσε πανικός. Έφευγε η μπάλα από τα πόδια λες και είναι χειροβομβίδα που θα εκραγεί.
Από κει ξεκινάς.
Δεν νομίζω να είχε κανείς την απαίτηση να κερδίσουμε.
Προσωπικά ούτε το σκορ κοιτάζω.
Βλέπω μια εμφάνιση στο σύνολό της και όταν το να περάσεις ορθολογικά το κέντρο μοιάζει άθλος, τότε εκεί λες καληνύχτα σας.
Ίδιο ακριβώς παιχνίδι κάναμε και στην Τούμπα. Και γι' αυτόν τον λόγο περισσότερο νομίζω προβληματική είναι η νοοτροπία παρά οι όποιες επιλογές στην εντεκάδα.
Και ο Ερυθρός Αστέρας, (που τον θεωρώ χειρότερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ), πριν κάνα μήνα πήδηξε τους βασικούς της Λίβερπουλ (που την θεωρώ αντάξια ή και καλύτερη ομάδα από την Τσέλσι), γιατί μπήκε με θράσος και άγνοια κινδύνου αλλά και άψογα προετοιμασμένη.
Ποδόσφαιρο είναι. Κατά πάσα πιθανότητα δεν μπορείς να κερδίσεις ομάδα σαν αυτή αλλά τουλάχιστον δείξε πιο αξιοπρεπές πρόσωπο.
Με το που βλέπαμε παίκτη με μπλε φανέλα να έρχεται να πιέσει επικρατούσε πανικός. Έφευγε η μπάλα από τα πόδια λες και είναι χειροβομβίδα που θα εκραγεί.
Από κει ξεκινάς.
Δεν νομίζω να είχε κανείς την απαίτηση να κερδίσουμε.
Προσωπικά ούτε το σκορ κοιτάζω.
Βλέπω μια εμφάνιση στο σύνολό της και όταν το να περάσεις ορθολογικά το κέντρο μοιάζει άθλος, τότε εκεί λες καληνύχτα σας.
Ίδιο ακριβώς παιχνίδι κάναμε και στην Τούμπα. Και γι' αυτόν τον λόγο περισσότερο νομίζω προβληματική είναι η νοοτροπία παρά οι όποιες επιλογές στην εντεκάδα.
Και ο Ερυθρός Αστέρας, (που τον θεωρώ χειρότερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ), πριν κάνα μήνα πήδηξε τους βασικούς της Λίβερπουλ (που την θεωρώ αντάξια ή και καλύτερη ομάδα από την Τσέλσι), γιατί μπήκε με θράσος και άγνοια κινδύνου αλλά και άψογα προετοιμασμένη.
Ποδόσφαιρο είναι. Κατά πάσα πιθανότητα δεν μπορείς να κερδίσεις ομάδα σαν αυτή αλλά τουλάχιστον δείξε πιο αξιοπρεπές πρόσωπο.
- Equalizer
- Site Admin
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 17 times
Χαχα να σαι καλα δασκαλε
ΥΓ. Μπάνε μη τρελαίνεσαι ρε συ, και οι διαφωνίες λογικές είναι δεν υπάρχει καμια υστερία ούτε ζήτησε κανείς διάλυση της ομάδας.
ΥΓ. Μπάνε μη τρελαίνεσαι ρε συ, και οι διαφωνίες λογικές είναι δεν υπάρχει καμια υστερία ούτε ζήτησε κανείς διάλυση της ομάδας.
-
Ως προς τη νοοτροπία θα συμφωνήσω. Παίξαμε και με αλλες ομάδες φετος οπως η ΤΣΣΚΑ και είχαμε θράσος ...Κατι έπεσε... Δεν ξέρω τι... Να θυμηθούμε και τα παιχνίδια με Ντορτμουντ και Φιορεντίνα που ήταν πολύ πρόσφατα και πήραμε αποτέλεσμα... Σιγουρα ειναι καλύτερη η Τσέλσι αλλά δεν δάγκωναν στο παιχνίδι οι δικοί μας. Το ίδιο και με Βίντι γιαυτό και χάσαμε... Η μόνη σκέψη που μυ έρχεται ειναι οτι την ψιλοέχουν γραμμένη την Ευρώπη . Σκύλιαζαν να μπούν Ch.L. και το Europa το έχουν στην άκρη...
- Sick Bastard
Mīngus έγραψε:Δεν νομίζω να είχε κανείς την απαίτηση να κερδίσουμε.
Why da fuck not?
Αν θέλουμε (εννοώ το σύλλογο) να πάρουμε το πρωτάθλημα, όντως, απαίτηση δεν χρειάζεται.
Αν θέλουμε (εννοώ το σύλλογο), να γίνουμε πρωταθλητές η απαίτηση όχι μόνο είναι απαραίτητη,είναι αναγκαία.
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
- Equalizer
- Site Admin
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 17 times
Αν σκυλιαζουμε να μπούμε τσ.λ. αλλά σνομπαρουμε το Γιουρόπα, είναι απολύτως βέβαιο ότι μόλις βγούμε τσ. λ. θα ισχυριζόμαστε πως σνομπαρουμε το πρωτάθλημα και αυτό θα οδηγήσει σε αποτυχίες.
Η αλήθεια είναι πως δεν σνομπαρουμε κάτι. Απλά γνωρίζουμε την ανεπάρκεια μας να ανταπεξέλθουμε σε περισσότερες διοργανώσεις, ειδικά όταν κάποιες από αυτές έχουν πραγματικά γυμνασμενες και οργανωμένες ομάδες.
Και επιπλέον όταν θα έρθει το τσ. λ. είναι επίσης βέβαιο ότι θα αρχίσουν κάποιοι να κοιτάνε τον εαυτό τους ώστε να φαίνονται .
Για όλα αυτά τσιριζω ότι τώρα πρέπει να είμαστε αυστηροί και τώρα πρέπει να δούμε την αλήθεια κατάματα, οχι άλλες αναβολές και βολικές δικαιολογίες.
Να δομηθεί σωστά το ρόστερ και να έχουμε ξακαθαρο πλάνο τι παίζουμε . Αστειοτητες ότι ο ΠΑΟΚ δεν ξέρει να παίζει ταμπούρι δε μπορώ να διανοηθω ότι τις λέμε σοβαρά.
Ας προσπαθήσει πρώτα ο ΠΑΟΚ να αμυνθεί σοβαρά σε κανένα αγώνα και μετά θα δούμε αν ξέρει και το ταμπούρι.
Με ενδεκαδα- αργοκαρουτες και την άμυνα στο κεντρο συμπερασματα για το τι μπορεί να παίξει ο ΠΑΟΚ, δε βγαίνουν.
Η αλήθεια είναι πως δεν σνομπαρουμε κάτι. Απλά γνωρίζουμε την ανεπάρκεια μας να ανταπεξέλθουμε σε περισσότερες διοργανώσεις, ειδικά όταν κάποιες από αυτές έχουν πραγματικά γυμνασμενες και οργανωμένες ομάδες.
Και επιπλέον όταν θα έρθει το τσ. λ. είναι επίσης βέβαιο ότι θα αρχίσουν κάποιοι να κοιτάνε τον εαυτό τους ώστε να φαίνονται .
Για όλα αυτά τσιριζω ότι τώρα πρέπει να είμαστε αυστηροί και τώρα πρέπει να δούμε την αλήθεια κατάματα, οχι άλλες αναβολές και βολικές δικαιολογίες.
Να δομηθεί σωστά το ρόστερ και να έχουμε ξακαθαρο πλάνο τι παίζουμε . Αστειοτητες ότι ο ΠΑΟΚ δεν ξέρει να παίζει ταμπούρι δε μπορώ να διανοηθω ότι τις λέμε σοβαρά.
Ας προσπαθήσει πρώτα ο ΠΑΟΚ να αμυνθεί σοβαρά σε κανένα αγώνα και μετά θα δούμε αν ξέρει και το ταμπούρι.
Με ενδεκαδα- αργοκαρουτες και την άμυνα στο κεντρο συμπερασματα για το τι μπορεί να παίξει ο ΠΑΟΚ, δε βγαίνουν.
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
rainmaker έγραψε:Η απάντηση που έδωσαν οι περισσότεροι αρδ και που με μια κάποια ευχαρίστηση επικυρώνεται από την ομάδα, είναι πως είχαμε το νου μας στο πρωτάθλημα.
Αυτό το πράγμα είναι έγκλημα κατά της ομάδας και πρέπει να σταματήσει.
Να δουν τα λάθη στο ρόστερ πρέπει
Να δει τα λάθη του ο Ραζβαν πρέπει
Να σταματήσουμε να βρίσκουμε δικαιολογίες σα μαθητής που δε διάβασε πρέπει
Η αύξηση του μπάτζετ δεν εγγυάται πραγματική βελτίωση της ομάδας και αν καταφεύγουμε σε τέτοιες δικαιολογίες βόμβα στα θεμέλια βάζουμε.
+1
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
αδικη κριτικη. αδικοι τιτλοι περι ασεβειας, αδικο μπουλινγκ στον οργανισμο Π.Α.Ο.Κ
αναφερομαι στα εδω(τα οικογενειακα μας, γιατι μονο ετσι το βλεπω εγω το φορουμ)
αναφερομαι κ στα περιξ σαιτ, αρδ, φιλαδες κ σε οποιον αλλο εχει βημα κ μπορει να εκφραστει δημοσια.
εγω περισσοτερο ντροπη νιωθω για ολα τα παραπανω που γραφω κ οχι για την ομαδα που υποστηριζω απο την κοιλια της μανας μου.
ναι ηταν μια κακη βραδια οποσδηποτε χωραει κριτικη αλλα σε νορμαλ πλαισια, οπως γραφτηκε στα πρωτα σχολια, ετσι θα τα χωναμε στα παιδια μας αν ειχαν μια αποτυχια στις πανελλινιες, δεν ειναι ρομαντικη αποψη, ειναι αληθινη.
αυτα τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο
Υ.Γτο ποστ μου δεν πηγαινει σε κανεναν προσωπικα, την γενικη εικονα σχολιαζω, ειναι η αποψη μου η οποια μπορει να ειναι κ λαθος!!!
ολοι μας εχουμε κακη μερα σχολιασμου οπως κακη ηταν και η ομαδα χθες, φανταστητε ολο αυτο το μπινελικι να το τρωγαμε εμεις!!!!
αναφερομαι στα εδω(τα οικογενειακα μας, γιατι μονο ετσι το βλεπω εγω το φορουμ)
αναφερομαι κ στα περιξ σαιτ, αρδ, φιλαδες κ σε οποιον αλλο εχει βημα κ μπορει να εκφραστει δημοσια.
εγω περισσοτερο ντροπη νιωθω για ολα τα παραπανω που γραφω κ οχι για την ομαδα που υποστηριζω απο την κοιλια της μανας μου.
ναι ηταν μια κακη βραδια οποσδηποτε χωραει κριτικη αλλα σε νορμαλ πλαισια, οπως γραφτηκε στα πρωτα σχολια, ετσι θα τα χωναμε στα παιδια μας αν ειχαν μια αποτυχια στις πανελλινιες, δεν ειναι ρομαντικη αποψη, ειναι αληθινη.
αυτα τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο

Υ.Γτο ποστ μου δεν πηγαινει σε κανεναν προσωπικα, την γενικη εικονα σχολιαζω, ειναι η αποψη μου η οποια μπορει να ειναι κ λαθος!!!
ολοι μας εχουμε κακη μερα σχολιασμου οπως κακη ηταν και η ομαδα χθες, φανταστητε ολο αυτο το μπινελικι να το τρωγαμε εμεις!!!!
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΦΥΓΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.....
Πρακτικά δεν χωρά ουσιώδης κριτική σε αγώνα που η ομάδα αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα για 83'.
Δεν αντέχεται όμως η ισοπέδωση. Όπως έχει ειπωθεί ξανά, η ευρύτερη νοοτροπία του φετινού ΠΑΟΚ είναι "Πρωτάθλημα πάσει θυσία και ο,τι κάτσει Ευρώπη". Τουτέστιν, σίγουρα οι παίκτες ήθελαν χτες να προβληθούν, σίγουρα ο Λου ήθελε να γράψει η ιστορία ένα ακόμη ΠΑΟΚτσήδικο διπλό στην Αγγλία με το όνομά του από δίπλα, αλλά στην πράξη...μια ήττα εντός προγράμματος ήταν. ΟΚ, το 4-0 είναι βαρύ, αλλά η ήττα με 1-2 γκολ ήταν το αναμενόμενο αποτέλεσμα ακόμα κι αν παίζαμε πλήρεις.
Δεν είναι κακό να ξέρεις μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητές σου. Ίσα ίσα, όταν μάθεις πόσο σε παίρνει να κοντράρεις κάποιες ομάδες, τότε θα ξέρεις και τι κριτική να ασκήσεις. Δηλαδή τι να πεις πχ στο κέντρο μας; "Μάθετε να τρέχετε πιο γρήγορα"; "Μάθετε να έχετε πιο άμεσα αντανακλαστικά"; ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ οι τωρινοί μας παίκτες υστερούν από τους τωρινούς παίκτες της Τσέλσι. Σε ουσιαστικές πτυχές: φυσική κατάσταση, εμπειρίες, ικανότητες, κτλ.
Και όντας το (θεωρητικά) 2ο φαβορί του ομίλου, χρέος μας ήταν να πάρουμε 6 βαθμούς από τον 4ο, 3-4 από τον 3ο και να προσπαθήσουμε για Χ ή θαύμα με τον 1ο. Πιο απλά, περισσότερο με ενδιαφέρει να προσεγγίσει η ομάδα σχολαστικά τις ήττες με Βίντι, παρά με Τσέλσι. Εκεί είναι που ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ υπήρχε περιθώριο βελτίωσης και διόρθωσης παθογενειών.
ΥΓ Για να μην παρεξηγηθώ ως μίζερος ή κοντόφθαλμος, αν θέλουμε κάποτε να είμαστε στα τοπ20 κλαμπ της Ευρώπης η ομάδα πρέπει να σκέφτεται ότι μπορεί να κερδίζει ομάδες τύπου Τσέλσι. Και η διοίκηση οφείλει να θέτει αντίστοιχους στόχους. Εγώ μιλάω ως οπαδός για το τι βλέπω σήμερα.
Δεν αντέχεται όμως η ισοπέδωση. Όπως έχει ειπωθεί ξανά, η ευρύτερη νοοτροπία του φετινού ΠΑΟΚ είναι "Πρωτάθλημα πάσει θυσία και ο,τι κάτσει Ευρώπη". Τουτέστιν, σίγουρα οι παίκτες ήθελαν χτες να προβληθούν, σίγουρα ο Λου ήθελε να γράψει η ιστορία ένα ακόμη ΠΑΟΚτσήδικο διπλό στην Αγγλία με το όνομά του από δίπλα, αλλά στην πράξη...μια ήττα εντός προγράμματος ήταν. ΟΚ, το 4-0 είναι βαρύ, αλλά η ήττα με 1-2 γκολ ήταν το αναμενόμενο αποτέλεσμα ακόμα κι αν παίζαμε πλήρεις.
Δεν είναι κακό να ξέρεις μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητές σου. Ίσα ίσα, όταν μάθεις πόσο σε παίρνει να κοντράρεις κάποιες ομάδες, τότε θα ξέρεις και τι κριτική να ασκήσεις. Δηλαδή τι να πεις πχ στο κέντρο μας; "Μάθετε να τρέχετε πιο γρήγορα"; "Μάθετε να έχετε πιο άμεσα αντανακλαστικά"; ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ οι τωρινοί μας παίκτες υστερούν από τους τωρινούς παίκτες της Τσέλσι. Σε ουσιαστικές πτυχές: φυσική κατάσταση, εμπειρίες, ικανότητες, κτλ.
Και όντας το (θεωρητικά) 2ο φαβορί του ομίλου, χρέος μας ήταν να πάρουμε 6 βαθμούς από τον 4ο, 3-4 από τον 3ο και να προσπαθήσουμε για Χ ή θαύμα με τον 1ο. Πιο απλά, περισσότερο με ενδιαφέρει να προσεγγίσει η ομάδα σχολαστικά τις ήττες με Βίντι, παρά με Τσέλσι. Εκεί είναι που ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ υπήρχε περιθώριο βελτίωσης και διόρθωσης παθογενειών.
ΥΓ Για να μην παρεξηγηθώ ως μίζερος ή κοντόφθαλμος, αν θέλουμε κάποτε να είμαστε στα τοπ20 κλαμπ της Ευρώπης η ομάδα πρέπει να σκέφτεται ότι μπορεί να κερδίζει ομάδες τύπου Τσέλσι. Και η διοίκηση οφείλει να θέτει αντίστοιχους στόχους. Εγώ μιλάω ως οπαδός για το τι βλέπω σήμερα.
Κι ο ΠΑΟΚ να μην υπήρχε, πάλι ΠΑΟΚ θα ήμασταν.
ΠΑΟΚ - Πόντος - Προσφυγιά
ΠΑΟΚ - Πόντος - Προσφυγιά
και στην Τούμπα και χθες ο ΠΑΟΚ θύμισε εθνική ελλάδος usa '94 με αλκέτα παναγούλια να παρακαλάει για ένα σουτ.
Άντε, και του χρόνου ουεφάκι ρε.
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
Η λογική του πολλαπλάσιου budget των Άγγλων δικαιολογεί την ήττα, αλλά όχι τον τρόπο που επιτεύχθηκε. Θυμίζω ότι η μικρούλα Βίντι (ναι, αυτή την οποία η Μπάτε την κέρδισε δύο φορές) έχασε 1-0 με γκολ μόλις στο 70΄ στο ίδιο γήπεδο.
Δεν περίμενε κανείς να κερδίσουμε μέσα στο Stamford Bidge, περίμενε όμως μια αξιοπρεπή εμφάνιση, που δεν ήρθε ποτέ. Περίμενε ότι τον Ζιρού τουλάχιστον θα τον είχαμε από κοντά όπως έχουν οι ομάδες της SL τον δικό μας Prijovic. Αντ' αυτού είδαμε έναν φορ, που να είναι μόνος σε πολλές φάσεις και να μην μπορεί να τον ακολουθήσει κανείς, με αποκορύφωμα το 1-0, όπου από τον άξονα μετακινείται στα δεξιά, χωρίς κανείς να τον ακολουθεί και πάλι μόνος και αμαρκάριστος να σκοράρει.
Δεν είναι δικαιολογία οι δέκα παίκτες. Είμασταν ΟΛΟΙ πίσω από τη σέντρα και παίζαμε να κρατήσουμε το μηδέν. Η ομάδα όμως δεν είχε καλό στήσιμο. Ενώ όταν παίζαμε με τη Βίντι φαινόταν αδύνατο οι επιθετικοί μας να περάσουν από το διπλό τοίχος των αμυνόμενων Ούγγρων, χθες οι Άγγλοι επιθετικοί έκαναν πάρτυ έξω και μέσα στην περιοχή μας.
Δεν περίμενε κανείς να κερδίσουμε μέσα στο Stamford Bidge, περίμενε όμως μια αξιοπρεπή εμφάνιση, που δεν ήρθε ποτέ. Περίμενε ότι τον Ζιρού τουλάχιστον θα τον είχαμε από κοντά όπως έχουν οι ομάδες της SL τον δικό μας Prijovic. Αντ' αυτού είδαμε έναν φορ, που να είναι μόνος σε πολλές φάσεις και να μην μπορεί να τον ακολουθήσει κανείς, με αποκορύφωμα το 1-0, όπου από τον άξονα μετακινείται στα δεξιά, χωρίς κανείς να τον ακολουθεί και πάλι μόνος και αμαρκάριστος να σκοράρει.
Δεν είναι δικαιολογία οι δέκα παίκτες. Είμασταν ΟΛΟΙ πίσω από τη σέντρα και παίζαμε να κρατήσουμε το μηδέν. Η ομάδα όμως δεν είχε καλό στήσιμο. Ενώ όταν παίζαμε με τη Βίντι φαινόταν αδύνατο οι επιθετικοί μας να περάσουν από το διπλό τοίχος των αμυνόμενων Ούγγρων, χθες οι Άγγλοι επιθετικοί έκαναν πάρτυ έξω και μέσα στην περιοχή μας.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Θα συμφωνήσω μέχρι κεραίας. Μπράβο στα παιδιά που ήταν στο γήπεδο.
Το παιχνίδι έληξε στο 6. Μεγάλα λάθη (όπως το χθεσινό ή του Πασχαλάκη με Μπενφίκα) ακόμα και να είναι στιγμιαία, πληρώνονται σε σε τέτοιο επίπεδο.
To σχήμα που σκέφτηκε ο κόουτς δεν πρόλαβε καν να δοκιμαστεί και άντε να τον κατηγορήσω πως δεν έωγαλε αμέσως τον Πρίγιο.
Ένα μάθημα έχω πάρει και που πρέπει να ουλέψει η ομάδα και το είχα αναφέρει (και άλλα αδέρφια άλλωστε)
tolis01 έγραψε:Γενικό σχόλιο που το βάζω στο τόπικ του προπονητή γιατί και αυτός πρέπει να το προσέξει.
Η ομάδα δε μπορεί να ¨διαχειριστεί¨ εύκολα το αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι.
Ενώ μπορεί και το έχει δείξει να παίξει στα κόκκινα και να πατήσει τον αντίπαλο, όταν θέλει να ρίξει ρυθμό (θεμιτό) και να διαχειριστεί σκορ είτε δεν ξέρει να το κάνει είτε δε μπορεί.
Γιατί άλλο το να δίνω τη μπάλα στον αντίπαλο και να μην ξέρει τι να την κάνει και άλλο να τον αφήνω να έρχεται στην περιοχή μας κατά βούληση.
Τι θέλω να πω. πχ με Σάντος κοιμόσουν μεν στο παιχνίδι, αλλά κι ο αντίπαλος δεν σου έκανε καν φάση.
Σε αντίθεση πχ με το χθεσινό παιχνίδι με εργοτέλη, που μόνο βαρετό δεν ήταν. Μια χαρά έφτιαχναν τελικές κι ευκαιρίες οι αντίπαλοι στο 2ο ημίχρονο. Στο 1ο μια χαρά είχαμε γκολ και 4-5 καλές ευκαιρίες/τελικές και μετά παραδόθηκε εντελώς το παιχνίδι.
Δεν είναι προφανώς δυνατόν να παίζεις κάθε παιχνίδι στα κόκκινα και σε πολλά θα χρειαστεί να ρίξεις στροφές, ΑΛΛΑ αυτό δε σημαίνει πως ξαφνικά θα πρέπει η μπάλα να πηγαίνει στο χώρο ευθύνης των αμυντικών σε dt.
Από ό,τι είδα μόλις σχολιάστηκε και στο τόπικ του παιχνιδιού με εργοτέληAthens έγραψε:nikolasf έγραψε:Έχω καιρό να σχολιάσω αλλά είμαι πολύ προβληματισμενος, τελευταία η ομάδα, παίκτες και προπονητής, δείχνουν έναν ξεκάθαρο ωχαδερφισμο, σαν να επιλέγουν όχι μόνο παιχνίδια, αλλά και χρονικές στιγμές εντός παιχνιδιού.
Χαρακτηριστικά εχθές, μέχρι το γκολ του αφάνα, η ομάδα πίεσε και φυσιολογικά σκόραρε. Αμέσως μετά χαλάρωσε και επειδή ο ρτελης άργησε να το πάρει χαμπάρι και λόγο ψυχολογίας μικρότερης ομάδας δεν το πληρώσαμε.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρτελης φυσιολογικά πίεσε την παιδική χαρά που είχε απέναντι του και σκόραρε. Αμέσως η ομάδα μεταμορφωθηκε, προηγήθηκε ξανά και ξανά καθησε. Λογική της ησσονος προσπάθειας, Γιατί;; ;;
Φυσικά η αλλαγές έπαιξαν ρόλο φυσικά Βερμπλουμ και Μαου δεν έχουν παίξει μαζί, φυσικά έχει σκάσει ο Ματος που έπαιζε με τη γλώσσα στο χορτάρι, αλλά εδώ μιλάμε για αλλαγή νοοτροπίας της ομάδας.
ΠΟΥ είναι εκείνη η ομάδα που σκυλιαζε μέχρι το 90' ανεξαρτήτου σκορ;;;
Και ΠΟΥ είναι εκείνος ο Λουτσέσκου που δεν καθόταν στον πάγκο σαν να είχε νέφτι στον κωλο μέχρι να σφυριχτει η λήξη;;;
Αλήθεια Που και Γιατί;;;;![]()
μεγαλες αληθειες ειπες...
στο β ημιχρονο με ατρομητο μεχρι να μπει το γκολ του ουγκραι ειμασταν αστα να πανε μετα πισε ασφυκτικα αλλα ο χρονος ηταν λιγος
To είδαμε και με Παναιτωλικό την Κυριακή.
Φαντάζομαι έγια κατανοητός και θεωρώ πρέπει οπωσδήποτε να δουλευτεί και αν συζητηθεί.
Λοιπὴ δ' ἐστὶ τῆς Εὐρώπης ἥ τε Μακεδονία καὶ τῆς Θρᾴκης τὰ συνεχῆ [ τα]ύτῃ μέχρι Βυζαντίου καὶ ἡ Ἑλλὰς καὶ αἱ προσεχεῖς νῆσοι.Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία· ... Εἶτα μετ' ὀλίγα μέμνηται Κυψέλων καὶ τοῦ Ἕβρου ποταμοῦ.Καταγράφει δὲ καί τι σχῆμα παραλληλόγραμμον,ἐν ᾧ ἡ σύμπασα Μακεδονία ἐστίν.
Baldur έγραψε:
ΣΩΣΤΟΣ
Λοιπὴ δ' ἐστὶ τῆς Εὐρώπης ἥ τε Μακεδονία καὶ τῆς Θρᾴκης τὰ συνεχῆ [ τα]ύτῃ μέχρι Βυζαντίου καὶ ἡ Ἑλλὰς καὶ αἱ προσεχεῖς νῆσοι.Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία· ... Εἶτα μετ' ὀλίγα μέμνηται Κυψέλων καὶ τοῦ Ἕβρου ποταμοῦ.Καταγράφει δὲ καί τι σχῆμα παραλληλόγραμμον,ἐν ᾧ ἡ σύμπασα Μακεδονία ἐστίν.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ
δεν ειρωνευομαι, ειλικρινα.
εαν οχι το καλυτερο, σιγουρα ενα απο τα καλυτερα σχολια για την χθεσινη βραδια,
πανω απολα γραμμενο με ηρεμια.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΦΥΓΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.....