Εισιτήρια διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2018-19
- Petros1988
Re: Εισιτήρια διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2018-19
Μέχρι αύριο βλέπω να περνάμε τα 16.000 διάρκειας! Για μένα στα 21.000 κόφτη είναι λίγα έτσι και αλλιώς στα ματς Σουπερλιγκ και κυπέλλου δεν έχει φιλοξενούμενους οπότε βάλτε ένα κόφτη στις 25.000 να πάρει ο κόσμος εισιτήρια.
- Petros1988
Φιλαράκι paok19 να σαι εκεί 9.00 ώρα το πρωί για να σαι καλυμμένος γιατί αύριο θα γίνεται χαμός απτό πρωί.
έλα δεν ήταν τόσο κακή.ΑποστόληςΑ έγραψε:Φρόντισε να έχεις να επιδείξεις τουλάχιστον ένα εξοχικό σε Κυκλαδίτικο νησί.

- ΑποστόληςΑ
Ελπίζω κάποτε ο ΠΑΟΚ να έχει μόνο διάρκειας και να πηγαίνει από γενιά σε γενιά.......
SM-G965F
SM-G965F
Κανονικά πριν τον αγώνα, απο το ειδικό εκδοτήριο.paoki19 έγραψε:Παιδιά επειδή θα κατέβω Θεσσαλονίκη την Τρίτη για τον αγώνα και έχοντας κλείσει ιντερνετικα το διάρκειας μου, πόση ώρα μ.ο. πρέπει να περιμένω για να το παραλαβω; Να ξέρω πόσες ώρες νωρίτερα να ερθω...
Μια ώρα πριν, αναμονή ελάχιστη έως καθόλου.
Ταυτότητα απαραίτητη, αριθμος ηλεκτρονικής κράτησης βοηθάει πολύ.
Αυτοί που θα πάρουν διαρκείας αύριο, μπορούν να μπουν με Βασιλεία;
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Από απλή περιέργεια πώς γίνεται τις θέσεις που δείχνει καπαρωμένες για Βασιλεία στο σύστημα να τις έχει ελεύθερες για αγορά διαρκείας;
Και γω την ίδια απορρία έχω.
Το συζητούσα με έναν φίλο.
Θα υπάρχουν διπλοθεσίτες;
Υπάρχουν δεσμευμένες θέσεις για διαρκείας που θα δοθούν τελευταία στιγμή ως εισιτήρια;
Μπορεί να πάρουν διαρκείας που θα ισχύουν από το επόμενο παιχνίδι;
Το συζητούσα με έναν φίλο.

Θα υπάρχουν διπλοθεσίτες;
Υπάρχουν δεσμευμένες θέσεις για διαρκείας που θα δοθούν τελευταία στιγμή ως εισιτήρια;
Μπορεί να πάρουν διαρκείας που θα ισχύουν από το επόμενο παιχνίδι;

Μάλλον το δεύτερο που λες. Θα αφήσουν αύριο αυτές τις θέσεις λίγο πριν τον αγώνα. Γι αυτό και δεν ανακοινώνουν σολντ άουτ μάλλον. Γιατί στο σύστημα βγάζει σχεδόν μηδενικές θέσεις για αύριο.
Μάλλον έχουν δεσμεύσει θέσεις αποκλειστικά για διαρκειας.Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση.Banksy έγραψε:Από απλή περιέργεια πώς γίνεται τις θέσεις που δείχνει καπαρωμένες για Βασιλεία στο σύστημα να τις έχει ελεύθερες για αγορά διαρκείας;
Εγώ που είδα ticketmaster για τη 4 δεν έβρισκα κενές(ενώ έδειχνε ότι έχουν απομείνει λίγες κενές θέσεις).
Αν έχουν εισιτήρια οι ΣΦ μπορεί να είναι κρατημένα εκεί.
Σε ντέρμπι βγαίνει sold-out ενώ υπάρχουν σε συνδέσμους, ρωτήστε εκεί.
Σε ντέρμπι βγαίνει sold-out ενώ υπάρχουν σε συνδέσμους, ρωτήστε εκεί.
Ευχαριστώ πολύ!!!dimbar έγραψε:Κανονικά πριν τον αγώνα, απο το ειδικό εκδοτήριο.paoki19 έγραψε:Παιδιά επειδή θα κατέβω Θεσσαλονίκη την Τρίτη για τον αγώνα και έχοντας κλείσει ιντερνετικα το διάρκειας μου, πόση ώρα μ.ο. πρέπει να περιμένω για να το παραλαβω; Να ξέρω πόσες ώρες νωρίτερα να ερθω...
Μια ώρα πριν, αναμονή ελάχιστη έως καθόλου.
Ταυτότητα απαραίτητη, αριθμος ηλεκτρονικής κράτησης βοηθάει πολύ.