Α.Ο. Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ. 02/12 17:15 NS1
Re: Α.Ο. Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ. 02/12 17:15 NS1
Sn0fel4 μπράβο για το βίντεο. Γλυκιά ανάμνηση γεμάτη Παραδείγματα, πολύτιμος οδηγός για σήμερα.
- potamda
- Bet Guru 2023
Στη σημερινή "λίμνη" των Πηγαδίων δε βρίσκω πιο ιδανικό παίκτη από τον Λημνιό...
Είναι απίστευτο πάντως με τους τόσους παικταράδες που πήραμε το καλοκαίρι, να καταλήγουμε στους "Έλληνες", που απαξιώσαμε, να τραβήξουν μπροστά την ομάδα. Ίσως αυτό κάτι να λέει.
Είναι απίστευτο πάντως με τους τόσους παικταράδες που πήραμε το καλοκαίρι, να καταλήγουμε στους "Έλληνες", που απαξιώσαμε, να τραβήξουν μπροστά την ομάδα. Ίσως αυτό κάτι να λέει.
ενω αν επαιζε ο μακ με τζαλμα ειχε κλειδωσει το διπλο... το ματς ειναι ροντεο... θα ειναι εκπληξη μια νικη μας... αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια... ας εχουμε πιστη...
- Sick Bastard
Ποιός τους απαξίωσε;potamda έγραψε:Στη σημερινή "λίμνη" των Πηγαδίων δε βρίσκω πιο ιδανικό παίκτη από τον Λημνιό...![]()
Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο.
Με Πασχαλακη, Πελκα Λημνιο Κουλουρη βασικους ανετη νικη με +2 γκολ τουλαχιστον...
Ama δεν κανει ο Λουτσεσκου διπλο στην Ξανθη που την ξερει μεσα εξω δυσκολο να κανει διπλο αλλου.
Ε καλα και η ξανθη δεν εχει μεσηδες και νευμαρηδες. Μην υποτιμαμε του παιχτες μας εκ των προτερων. Ας το κανουμε μετα το ματς...που θα κερδισουμε και θα διαβαζουμε για τη νεα γενια ελληνων που θα πλαισιωσει την εθνικη για χρονια κλπ
Εντάξει διαλύθηκε η ομάδα;Καταστραφήκαμε; Δεν μοορούμε να κερδίσουμε την υπερομάδα Ξάνθη;
Όταν οι ίδιοι οι οπαδοί είναι τόσο ηττοπαθείς, τι να περιμένεις από την ομάδα.. Και μετά μιλάμε για νοοτροπία. Ρε στο Μπερναμπέου να έπαιζα ΠΑΟΚ είμαι. Θα τα δώσω όλα για το διπλό με ότι διαθέτω,
Κατά τις 12:30 ξεκινάω για Ξανθη..Χωρίς εμένα στην κερκίδα, διπλό δεν βλέπουμε.
Όταν οι ίδιοι οι οπαδοί είναι τόσο ηττοπαθείς, τι να περιμένεις από την ομάδα.. Και μετά μιλάμε για νοοτροπία. Ρε στο Μπερναμπέου να έπαιζα ΠΑΟΚ είμαι. Θα τα δώσω όλα για το διπλό με ότι διαθέτω,
Κατά τις 12:30 ξεκινάω για Ξανθη..Χωρίς εμένα στην κερκίδα, διπλό δεν βλέπουμε.
- john4serres
Η ανάλυση της Ξάνθης (by Snoufel)
ΒΡΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΕΕΕ !!!
Πιθανή ενδεκάδα Μέσος όρος 29,5 έτη
Zivkovic
Μπαξεβανίδης-Λισγάρας-Φλίσκας-Casado
Mejia-De Lucas-Lucero
Roce-Jendrisek-Ορφανίδης
ΒΡΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΕΕΕ !!!
Με μια μικρη βολτα στα τοπικ των Ελληνων φαινεται ξεκαθαρα η απαξιωσηSick Bastard έγραψε:Ποιός τους απαξίωσε;potamda έγραψε:Στη σημερινή "λίμνη" των Πηγαδίων δε βρίσκω πιο ιδανικό παίκτη από τον Λημνιό...![]()
Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο.
- PAOK_Antarctica
- Petros1988
Ρε παιδιά θέλουμε να ρθούμε στο μάτς ο καιρός θα φτιάξει καθόλου?