Odi έγραψε:Καλά τώρα είμαστε σοβαροί; Μόνο εγώ είδα οτι το ματς το χάσαμε από μια στραβοκλωτσιά και ο αντίπαλος δεν έκανε τίποτα απολύτως; Δεν απειληθήκαμε ποτέ, χάσαμε από καθαρή ατυχία.
Έχεις έναν γαύρο που μεσομαυντικά παραπαίει, είναι κουρασμένος γιατί παίζει Ευρώπη ενώ εμείς όχι και μας φοβ'αταιι πολύ, όπως φάνηκε και στους έξαλλους πανηγυρισμούς του.
Έχεις έναν ΠΑΟΚ που πρέπει απλά να μπει δυνατά να ρίξει 1-2 γκολάκια στον γαύρο, όπως έκαναν τόσες και τόσες ομάδες φέτος και ΤΕΛΟΣ.
Αντ' αυτού εγώ είδα μια Ξάνθη με ασπρόμαυρες φανέλες που κάθησε πίσω να μην φάει γκολ, στο πρώτο, που έφαγε ένα γελοίο γκολ στο δεύτερο και που πρέπει να χαίρεται που πάλεψε μέχρι το 96.
Ναι, αν ήμουν Ξάνθη θα έλεγα "καλά πήγαμε". Δεν είμαι όμως. Υποτίθεται ότι πάω να πάρω το πρωτάθλημα και σε 4 εκτός έδρας αγώνες έχω πετύχει 1 γκολ.
Ποιος άλλος θα έχανε χθες στο Καραϊσκάκη;
Ο Πανιώνιος; Μόνο αν ήθελε να βοηθήσει τον γαύρο. Τις εκτός έδρας νίκες που έχει πετύχει ο Πανιώνιος εμείς τις βλέπουμε με τα κυάλια.
Η ΑΕΚ; Θα έπαιρνε άνετα ισοπαλία, γιατί είναι πιο ομάδα από εμάς.
Ο Ατρόμητος; Κέρδισε.
Με τέτοιες εμφανίσεις είναι 110% σίγουρο ότι θα χάσουμε στο ΟΑΚΑ.
Αντί να δούμε τα επιθετικά μας χάλια μας φταίει ο διαιτητής που δεν απέβαλε τον Ανσαριφάρντ. Γίναμε ήδη γαύροι που επιζητούμε να παίζουμε με παίκτη παραπάνω για να πάρουμε κάποιο αποτέλεσμα. Όπως και στη Ριζούπολη που παίξαμε με παίτη παραπάνω από το πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία.
ΑΙΣΧΟΣ και πάλι ΑΙΣΧΟΣ!
Παίζουμε σαν Ξάνθη. Αν εξαιρέσω τον Matos οι υπόλοιποι κατεβαίνουν απλά γιατί είναι αναγκασμένοι να παίξουν προκειμένου να συνεχίσουν να παίρνουν τον μισθό τους. Φεύγαμε στην αντεπίθεση και δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑ σπριντ από τα εξτρέμ μας. Γυροφέρναμε έξω από την περιοχή και δεν μπορούσαμε να κάνουμε το 1-2 και να μπούμε με αξιώσεις μέσα σ' αυτήν που είχε δύο αργά στόπερ.
Δείτε την ΑΕΚ που έχει χειρότερο ρόστερ από εμάς πόσο πάθος βγάζει. Εμείς δεν το βγάζουμε. Ακόμη και οι γαύροι είχαν περισσότερο πάθος.
Μέσα στο Καραϊσκάκη έχουν σκοράρει ΟΛΕΣ οι ομάδες:
1. Η ΑΕΛ (έχασε 4-1)
2. O Αστέρας Τρίπολης (1-1 στο πρωτάθλημα, έχασε 2-1 στο κύπελλο)
3. Ο Ατρόμητος (κέρδισε 0-1)
4. Η Παρτιζαν (2-2)
5. Η Ριέκα (2-1)
6. Η Sporting (2-3)
ΠΑΟΚ: Η πρώτη ομάδα που δεν σκοράρει στο Καραϊσκάκη.