Ακριβώς αυτόskalon έγραψε:Μιντιούρης στο SDNA: Μεγάλα λάθη στο Πλατανιάς-ΠΑΟ και ΑΕΚ-Παναιτωλικός
Δεν έπρεπε λέει να αποβληθεί ο Αλμέιδα, έπρεπε να αποβληθεί παίκτης του Πλατανιά, και άλλα τέτοια..
Για το δικό μας τον αγώνα, λέει ότι ίσως να σπρώχνεται από πίσω ο Πρίγιοβιτς, αλλά δεν φαίνεται καθαρά και δεν μπορεί να εκφράσει σίγουρη άποψη![]()
![]()
![]()
Η φάση του Ενρίκε,... απλά δεν υπάρχει!
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!!
ΥΓ: Πως γίνεται στους δικούς μας αγώνες, τις δικές μας φάσεις να μην τις γράφει ποτέ η κάμερα?
Σε κάθε αμφισβητούμενη αντιπάλου, υπάρχουν 5-6 λήψεις από διαφορετικές..,. στις δικές μας καμμία!
ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Η ΠΑΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΗΣ NOVA?????????????????????????????
Λεβαδειακός - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Josey Wales
Re: Λεβαδειακός - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Τις φασεις δν τις ειδα αλλα ο μιντιουρης παντως ειναι όαση σε ο,τι γινεται εκει κατω..
Ειπε για τις σφαγες περσι στα πλειοφ με κουλα, βαζελο. Στο μετρο του δυνατου.
Τωρα αν τον δεσαν και αυτον, θα δουμε.
simba έγραψε:Τις φασεις δν τις ειδα αλλα ο μιντιουρης παντως ειναι όαση σε ο,τι γινεται εκει κατω..
δε μας κανεις ενα γκιφακι σε αργη κινηση να δουμε τι εγινε?
Αν αξιζει τον κοπο στειλ' το και στην ΠΑΕ μπας και ο υπευθυνος επικοινωνιας

βγαλει καμμια ανακοινωση.
- The_Stalker
@ aspromaura ioannina, Ζαντος, pgetsos
H 11αδα βγήκε από παρακολούθησ προπόνησης. Θυμόμουν ότι το είχα δει και αλλού, τελικά ήταν εδώ (από sport24):
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1308 ... loutseskou
H 11αδα βγήκε από παρακολούθησ προπόνησης. Θυμόμουν ότι το είχα δει και αλλού, τελικά ήταν εδώ (από sport24):
The_Stalker έγραψε:@ aspromaura ioannina, Ζαντος, pgetsos
Αυτο που αναφερεις μεχρι την σιγουρια που βγαζει το inpaok απεχει παρασάγγας
ΥΓ εκτος και δεν ειναι αληθεια οσα ειπε ο ασπρομαυρος Γιαννιωτης
- kataramenos5
Ελλαδα η χωρα που οι μπαλες ξεφουσκωνουν μονες τους.Οι ελεγμενες υποτιθεται μπαλες.Ποια ομαδα συμφερει αυτο?Την καλυτερη ποιοτικα η το χωριο?Στο επομενο να δειτε θα κανει διακοπες η ΔΕΗ,η θ ανοιξουν τα μπεκ μονα τους.
Η αποβολή προπονητών περιλαμβάνει το εναν πισω απο τον παγκο κ τον αλλο σε αλλο κτίριο
Απο βδομαδα που θαμαι στο πισι, θαχει τζιφακια (μη σου πω θα βγαζω εγω τις ανακοινωσεις)prist64 έγραψε: δε μας κανεις ενα γκιφακι σε αργη κινηση να δουμε τι εγινε?
Αν αξιζει τον κοπο στειλ' το και στην ΠΑΕ μπας και ο υπευθυνος επικοινωνιας![]()
βγαλει καμμια ανακοινωση.

Ας γράψω κι εγώ...
Από την ώρα που ήμαστε στο δρόμο γαμήθηκε η φάση γιατί μάθαμε για το χαμό του αδερφού. Στο ενός λεπτού σιγή (δεν ξέρω αν ήταν για τη Βαρκελώνη, εγώ για το παιδί νόμισα, όπως νομίζω και οι περισσότεροι γύρω μου) ακούω τον άλλον παραδίπλα να φωνάζει να παίξει καλά ο Μάνταλος. Ευτυχώς του έβαλαν γρήγορα χέρι οι διπλανοί του.
Στα του αγώνα τί να πεις. Δεν έχω την απαίτηση να κερδίζω όλα τα παιχνίδια. Έχω όμως την απαίτηση, οι παίκτες που θα παίζουν να τα δίνουν όλα και να μην φαίνονται αδιάφοροι.
Τώρα, το γιατί πρέπει να έρθει ο Καντουρί και ο Αντελίνο για να κερδίσω τη Λειβαδιά, δεν ξέρω. Ας το λύσει άλλος.
ΥΓ. Ελπίζω ο αδερφός που τον βοηθήσαμε να αλλάξει λάστιχο να γύρισε μια χαρά σπίτι του.
Από την ώρα που ήμαστε στο δρόμο γαμήθηκε η φάση γιατί μάθαμε για το χαμό του αδερφού. Στο ενός λεπτού σιγή (δεν ξέρω αν ήταν για τη Βαρκελώνη, εγώ για το παιδί νόμισα, όπως νομίζω και οι περισσότεροι γύρω μου) ακούω τον άλλον παραδίπλα να φωνάζει να παίξει καλά ο Μάνταλος. Ευτυχώς του έβαλαν γρήγορα χέρι οι διπλανοί του.
Στα του αγώνα τί να πεις. Δεν έχω την απαίτηση να κερδίζω όλα τα παιχνίδια. Έχω όμως την απαίτηση, οι παίκτες που θα παίζουν να τα δίνουν όλα και να μην φαίνονται αδιάφοροι.
Τώρα, το γιατί πρέπει να έρθει ο Καντουρί και ο Αντελίνο για να κερδίσω τη Λειβαδιά, δεν ξέρω. Ας το λύσει άλλος.
ΥΓ. Ελπίζω ο αδερφός που τον βοηθήσαμε να αλλάξει λάστιχο να γύρισε μια χαρά σπίτι του.
- aspromaura ioannina
ο ασπρομαυρος Γιαννιωτης ειναι εγγυηση αγαπητε αδερφε δεν ψευδεται ποτε!prist64 έγραψε:The_Stalker έγραψε:@ aspromaura ioannina, Ζαντος, pgetsos
Αυτο που αναφερεις μεχρι την σιγουρια που βγαζει το inpaok απεχει παρασάγγας
ΥΓ εκτος και δεν ειναι αληθεια οσα ειπε ο ασπρομαυρος Γιαννιωτης

enu
Ενδεκάδα με εκπλήξεις
19. Αυγούστου 2017 23:55 Μάνος Τσαλγατίδης
464
SHARES
Με αλλαγές στην ενδεκάδα προσανατολίζεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ ο Ράζβαν Λουτσέσκου, στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για την 1η αγωνιστική της Super League.
ΝΑΙ ΡΕ, ΠΑΟΚ ! Εισιτήρια Διαρκείας 2017-2018
Ο Ρουμάνος τεχνικός στις δοκιμές του εφάρμοσε το σύστημα 4-2-3-1, έχοντας τον Ροντρίγκο Ρέι κάτω από τα δοκαρία, με τους Χοσέ Κρέσπο, Στέλιο Μαλεζά, Φερνάντο Βαρέλα και Μαρίν Λέοβατς να είναι η τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά.
Το δίδυμο των αμυντικών χαφ θα είναι ο Γκόικο Τσίμιροτ και ο Εργκούς Κάτσε, με τον Ρόμπερτ Μακ σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στα δεξιά της μεσοεπιθετικής γραμμής υπάρχει σκέψη να τοποθετηθεί ο Πέντρο Ενρίκε, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις ωστόσο στην τελευταία προπόνηση και ενδέχεται να αγωνιστεί ο Τζάλμα Κάμπος.
Στα αριστερά τα αγωνιστεί ο Δημήτρης Λημνιός, με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να αποτελεί την αιχμή του δόρατος για τον Δικέφαλο.
- NIKOS_PAOK04
Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε καλά και μας φταίνε όλα αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν κατάλαβα και δεν ξέρω εάν είμαι ο μόνος.
Ο Λουτσέσκου έκανε 2-3 πειράματα και από ότι κατάλαβα δεν περίμενε τόσο δυνατο λεβαδειακο
Ο Λέοβατς νομίζω πως πρέπει να μείνει έξω 1-2 αγωνιστικές
Ο Μακ δεν είναι 10αρι
Ο Κωνσταντινίδης είναι δεξί μπακ(και θεωρειτικά το ξέρει ο κοουτς)
Το σημαντικότερο είναι ότι γαυροκουλοβαζελοι κλαίνε εν χωρο για το κυνηγη που τρώνε από την διατησία και αρχίζω και πιστευω πως φέτος θα γελάσουμε πολύ.Οι σφαγές στην αεκ και τον παο θα είναι εβδομαδιαιες γιατί από ομαδες δεν και θα χάσουν πολλούς βαθμούς όσο για τον γαυρο αυτός θα κλαίει χάσει - κερδίσει έχει μπρμπα Σαββα Βασικό
Ο Λουτσέσκου έκανε 2-3 πειράματα και από ότι κατάλαβα δεν περίμενε τόσο δυνατο λεβαδειακο
Ο Λέοβατς νομίζω πως πρέπει να μείνει έξω 1-2 αγωνιστικές
Ο Μακ δεν είναι 10αρι
Ο Κωνσταντινίδης είναι δεξί μπακ(και θεωρειτικά το ξέρει ο κοουτς)
Το σημαντικότερο είναι ότι γαυροκουλοβαζελοι κλαίνε εν χωρο για το κυνηγη που τρώνε από την διατησία και αρχίζω και πιστευω πως φέτος θα γελάσουμε πολύ.Οι σφαγές στην αεκ και τον παο θα είναι εβδομαδιαιες γιατί από ομαδες δεν και θα χάσουν πολλούς βαθμούς όσο για τον γαυρο αυτός θα κλαίει χάσει - κερδίσει έχει μπρμπα Σαββα Βασικό
2ο εκτος εδρας φετος και παλι κακο ματς. Ελπιζω τη πεμπτη να μην εχουμε αυτα τα χαλια. Σα να κανουν αγγαρια μερικοι.
Καποιος σφυριξε στον κοουτς οτι ο Κρεσπο παιζει και δεξια και αριστερα και εξτρεμ και ο Μακ μπορει να γυρναει μεχρι πισω για να βοηθαει το παιχνιδι του κεντρου. Τωρα που το ειδε με τα ματια του θελω να δω τι θα κανει για το θεμα
Καποιος σφυριξε στον κοουτς οτι ο Κρεσπο παιζει και δεξια και αριστερα και εξτρεμ και ο Μακ μπορει να γυρναει μεχρι πισω για να βοηθαει το παιχνιδι του κεντρου. Τωρα που το ειδε με τα ματια του θελω να δω τι θα κανει για το θεμα
- ΑποστόληςΑ
Στα play-off πράγματι τα είπε όλα.simba έγραψε:Τις φασεις δν τις ειδα αλλα ο μιντιουρης παντως ειναι όαση σε ο,τι γινεται εκει κατω..
- john4serres
- Sick Bastard
λολ, σφαγές παντού απ την 1η αγωνιστική, απ το 1ο λεπτόsimba έγραψε:Τις φασεις δν τις ειδα αλλα ο μιντιουρης παντως ειναι όαση σε ο,τι γινεται εκει κατω..
το αίμα τρέχει ποτάμι