Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..
Re: Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..
Και μια που μιλήσαμε για ΜΙΣΕΛ
http://pieriareport.gr/8448-2/
και ό,τι έχει απομείνει [youtube]8Nj_6nhUWXk[/youtube]
http://pieriareport.gr/8448-2/
και ό,τι έχει απομείνει [youtube]8Nj_6nhUWXk[/youtube]
- Sick Bastard
i see your Michel and l will raise you an Αλμύρα στην παλιά Εγνατία καμιά 20αρια χλμ έξω απ την Καβάλα.tolis01 έγραψε:[
Αλλά MICHEL δεν ήταν τίποτε. Με διαφορά το καλύτερο στη Β. Ελλάδα.
Ή καμιά 140 χλμ έξω απ τη Θεσ/νίκη
Μιλάω για τις εποχές 95-2000.
Don't know ALMYRA.
Παρακαλούνται παλέουρες που έχουν βρεθεί και στα 2 μέρη τη χρυσή εποχή 1995-2000 να προσφέρουν τα φώτα τους!

Παρακαλούνται παλέουρες που έχουν βρεθεί και στα 2 μέρη τη χρυσή εποχή 1995-2000 να προσφέρουν τα φώτα τους!
- Sick Bastard
Όντως, αυτό για τα ναρκωτικά το άκουσα κάποια στιγμή, αλλά δεν ήξερα ότι έκλεισε τότε για το συγκεκριμένο λόγο.
Πάντως δεν ήταν μόνον η μουσική (μπορούσες και να χορέψεις και να χαλαρώσεις), αλλά κυρίως το feeling που σου έβγαζε, η αύρα του μαγαζιού...
Πιθανότατα σήμερα να μην έλεγε μία, αλλά για την εποχή του ήταν εξωπραγματικό!!!
Πάντως δεν ήταν μόνον η μουσική (μπορούσες και να χορέψεις και να χαλαρώσεις), αλλά κυρίως το feeling που σου έβγαζε, η αύρα του μαγαζιού...
Πιθανότατα σήμερα να μην έλεγε μία, αλλά για την εποχή του ήταν εξωπραγματικό!!!
Γιατί να μην έλεγε και σήμερα πολλά; Ίσα-ίσα ήταν απλό μαγαζί αναφορικά με το στήσιμο. Ο συνδυασμός κόσμου-προσωπικού-τοποθεσίας και κυρίως η διάθεση με την οποία πήγαινες εκεί το έκαναν μοναδικό. Αν ήσουν υπερβολικά στημένος, ήσουν εκτός (σωστό για καλοκαιρινό μαγαζί).
Να αντιπαραβάλλω πχ με Καλλιθέα, Χαλκιδική. Το αγαπημένο μου ήταν το Bubbles που ήταν καραχύμα (ίσως και πέραν του δέοντος) σε αντίθεση πχ με κα΄τι βλακείες παραδίπλα Άκουα, Μάκουα με στήσιμο χειρότερο από χειμωνιάτικο μαγαζί σε μεγαλούπολη.
Ενιγουέι ξεφύγαμε από τα ..φαγητά και τα νηστικά αρκούδια

Να αντιπαραβάλλω πχ με Καλλιθέα, Χαλκιδική. Το αγαπημένο μου ήταν το Bubbles που ήταν καραχύμα (ίσως και πέραν του δέοντος) σε αντίθεση πχ με κα΄τι βλακείες παραδίπλα Άκουα, Μάκουα με στήσιμο χειρότερο από χειμωνιάτικο μαγαζί σε μεγαλούπολη.
Ενιγουέι ξεφύγαμε από τα ..φαγητά και τα νηστικά αρκούδια
- ΑποστόληςΑ
Και η Τήνος είναι φημισμένη για το καλό κρέας της, γιατί υπάρχουν πολλά ζωντανά στο νησί: Ειδικά κατσίκι και μοσχάρι.skalon έγραψε:Επειδή βλέπω πολλά σχόλια για κατσικάκι,... τα καλύτερα στη ζωή μου τα έχω φάει στη Σκύρο!
Κεν δεν το κατάλαβα, πώς, εάν πέσει το μαρούλι πάνω στο κομμάτι στόχο κοντοσουβλι το κλειδώνει; επειδή το έχεις βάλει πριν στο στόμα σου και σιχαίνονται ή επειδή κάθεται επάνω του και το κρύβει;;
- PAOK_Antarctica
ψυχολογια ειναι.ουτε επειδη μοιαζει χρησιμοποιημενο ουτε επειδη δε φαινεται.υποσυνειδητα θεωρειται λερωμενο.οπως αν πας να φας μια πατατα και σου πεφτει απο το πηρουνι και δεν παιζει να τη φαει κανενας αλλος.γενικος κανονας με εξαιρεσεις ειναι.παντα παιζουν και οι εμπειροι.
να πιάσουμε και νησιά, αν και λόγω μωρών έχω σχετικα΄καιρό να κάω σε κάποια από αυτά, οπότε η πληροφορία ελέγχεται.
Αλόννησος
Στο Πατητήρι, όπως αράζουν τα καράβια το 1ο αριστερά μπροστά όπως ανεβαίνει ο δρόμος. Πολύ καλή κουζίνα (ψάρια, μαγειρευτά κρέατα και σαλάτες) και το κυριότερο έχει ο παίχτης δικό του πεντανόστιμο λάδι
Στη Βότση, η ψαροταβέρνα τέρμα κάτω,
Στη Χώρα έχει πολλά καλά, ειδικά κρέατα. Θα βάλω όμως και για καφέ/γλυκό τη Loggia με εξαίρετη θέα, άπαιχτα σπιτικά γλυκά, που βάζει και πιο αργά και ζωντανή τζαζ.
Στενή Βάλα δεν βάζω, εκεί έσπασα μια φορά το δόντι
Μύκονος
Στην παραλία Αγίας Άννας (δίπλα στην Παράγκα), είναι η οικογενειακή ψαροταβέρνα ΝΙΚΟΣ. Πολύ καλή εξυπηρέτηση, καλή ποιότητα και το κυριότερο τιμές νορμάλ και δε βλέπεις σελέμπριτις.
Και πέρσυ και πρόπερσυ μια χαρά φάγαμε αντροπαρέα.
Σαντορίνη
Να πω την αμαρτία μου, έχω πάνω από 10 χρόνια να πάω, ΑΛΛΑ ωραία είχα φάει θαλασσινά στο Αμμούδι της Οίας ΚΑΙ κρέατα στο Μεγαλοχώρι. Είχε και πανηγύρι και πίναμε και χορεύαμε, ούτε καν μας περνούσε μετά από το μυαλό να συνεχίσουμε με κλάμπιν κλπ.
Αλόννησος
Στο Πατητήρι, όπως αράζουν τα καράβια το 1ο αριστερά μπροστά όπως ανεβαίνει ο δρόμος. Πολύ καλή κουζίνα (ψάρια, μαγειρευτά κρέατα και σαλάτες) και το κυριότερο έχει ο παίχτης δικό του πεντανόστιμο λάδι
Στη Βότση, η ψαροταβέρνα τέρμα κάτω,
Στη Χώρα έχει πολλά καλά, ειδικά κρέατα. Θα βάλω όμως και για καφέ/γλυκό τη Loggia με εξαίρετη θέα, άπαιχτα σπιτικά γλυκά, που βάζει και πιο αργά και ζωντανή τζαζ.
Στενή Βάλα δεν βάζω, εκεί έσπασα μια φορά το δόντι
Μύκονος
Στην παραλία Αγίας Άννας (δίπλα στην Παράγκα), είναι η οικογενειακή ψαροταβέρνα ΝΙΚΟΣ. Πολύ καλή εξυπηρέτηση, καλή ποιότητα και το κυριότερο τιμές νορμάλ και δε βλέπεις σελέμπριτις.
Και πέρσυ και πρόπερσυ μια χαρά φάγαμε αντροπαρέα.
Σαντορίνη
Να πω την αμαρτία μου, έχω πάνω από 10 χρόνια να πάω, ΑΛΛΑ ωραία είχα φάει θαλασσινά στο Αμμούδι της Οίας ΚΑΙ κρέατα στο Μεγαλοχώρι. Είχε και πανηγύρι και πίναμε και χορεύαμε, ούτε καν μας περνούσε μετά από το μυαλό να συνεχίσουμε με κλάμπιν κλπ.
Πρότασή μου, μιας και είμαστε σε περίοδο διακοπών, βγάλτε ρε μάγκες μία φώτο τι τρώτε και που για να βοηθήσετε το τόπικ. Εκτός αν είστε με τη γκόμενα εκεί και δε θέλετε να μάθει η γυναίκα σας τι κάνετε...