ΠΑΟΚ-τζούλια 2-0, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
2
1%
Μάτος
1
1%
Βαρέλα
2
1%
Μαλεζάς
12
7%
Κρέσπο
6
3%
Τσίμιροτ
20
11%
Σάκχοφ
55
31%
Ουάρντα
25
14%
Τζάλμα
1
1%
Ενρίκε
5
3%
Πρίγιοβιτς
44
25%
Μυστακίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λέοβατς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάτσε
2
1%

Σύνολο ψήφων: 175

Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: ΠΑΟΚ-τζούλια 2-0, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ουφ ευτυχώς δεν διάλυσε την ομάδα ο ιβιτς τουλάχιστον μέχρι τώρα :) :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Δευ 06 Μαρ 2017, 10:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχουμε την ταση σαν λαος ειτε να υπερεκτιμουμε προσωπα και καταστασεις, ειτε να τις υποτιμουμε, για να μην βγαλω τον εαυτο μου απεξω.Απο το χτεσινο παιχνιδι, αν πρεπει να κρατησουμε κατι ειναι την αντιδραση που βγαλαμε στο πρωτο ημιχρονο και την νοοτροπια με την οποια μπηκαμε στο δευτερο και αυτα συγκρατημενα.Ακομα περισσοτερο ατομικα, δεν χρειαζονται υπερβολες, παρα μονο ισως για τον Πριγιοβιτς που ειχε σταθερα καλη αποδοση ολο το 90λεπτο και καποια παιδια στην αμυνα και για αυτον ακριβως το λογο χαρηκα οταν ακουσα τον Ιβιτς να μιλαει για μετρια αποδοση.Χωρος ομως για αποθεωση υπαρχει, αλλα αυτος δεν αφορα καποιο προσωπο στον αγωνιστικο χωρο,ουτε και στην εξεδρα,παρα μονο για τον τυπο στην σουιτα,τον τυπο που ειναι ο βασικος λογος για τον οποιο πρεπει να ειμαστε μεχρι και δυσαρεστημενοι για την χτεσινη αποδοση.Δεν ξερω αν το καταλαβαν πολλοι, αλλα χτες για πρωτη φορα σε ημερες επαγγελματικου ποδοσφαιρου,η εντεκαδα του ΠΑΟΚ ηταν πιο ακριβη απο αυτη του γαυρου.Να το ξαναπω? Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ και θυμαμαι ακομα καποιους μπερδεμενους στην λειβαδια πριν 2 μηνες να φωναζουν για λαο παλικαρι και μαλακες προεδρους...Εγω θα πω απλα ευχαριστω!!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

nasos66 έγραψε:
2 ότι αν έτρωγες γκολ στο πρωτο,μπορει να μην επαιρνες ουτε το ,και μπορει μεχρι και να ησουνα με τη Τουμπα κλειστη για 3-4 αγωνιστηκες,

εικασίες που δεν έχουν κανένα νόημα

και 3 ότι υπαρχουνε θεματα διαχειρισης στην ομαδα,που ναι μεν μπορει να φτιαξουνε,αλλα για μενα υπαρχουνε.Και εξηγω,με τη Σαλκε η ομαδα κατεβηκε με συστημα που δεν το ειχε δουλεψει ολη τη χρονια
και εγινε ένα 0-3 μεσα στη Τουμπα.
λάθος. Βασικά κάθε φορά που η ομάδα κατέβηκε με αυτό το σύστημα το αποτέλεσμα ήταν επιτυχές

Με τη Ξανθη το 0-1 μπορουσε και 0-2,
Πότε έβαλε η Ξάνθη 2 γκολ (που να καίγεται κιόλας;). Μπορούσε ναι, γιατί ο ΠΑΟΚ πετούσε χαρταετό, αλλά αναφέρεις ως πρόβλημα κάτι που τελικά δεν έγινε

απο τη Σαλκε και μετα γενικα δεν παιζουμε καλη μπαλα ενώ υπαρχει ένα θεμα με παιχτες(βλεπε πχ Μπισεσβαρ,αλλαγη στο 20)αλλα και με παιχτες να παιζουνε σε άλλες από τις κανονικες τους θεσεις.Πχ λεει ο Ιβιτς ότι εβαλε τον Κρεσπο αριστερα για λογους τακτικης.Δηλ ο αριστερος μπακ που εχουμε δεν κανει?και κανει ο στοπερ?Και αυτό από ποτε εγινε?Τωρα ξαφνικα?
Δεν έγινε τώρα και δεν έγινε ξαφνικά. Είπε πως ήθελε να ελέγχει τα στημένα καλύτερα(τα ήλεγξε απόλυτα και στις δύο μεριές του γηπέδου) κι ο Λέοβατς ήταν ντεφορμέ.

πες για πιο λογο πρεπει στο δευτερο μισο της σεζον να παιζουνε παιχτες σε άλλες θεσεις από τις κανονικες τους?Πχ ο κακος,κατα πολους Καμπος να παιζει 2ρο φορ,η ψευτοδεκαρι.Δεν εχει Μυστα,Πελκα,Μπισεσβαρ και Ουαρντα για εκει?
Ο κακός κατά πολλούς άμπαλους, από κεντρική θέση κλέβει τη μπάλα απ το γαυρομπάκ και δίνει το έναυσμα για το ξύπνημα της ομάδας, κοντά στο 30. Βέβαια, γεγονός είναι ότι με το που έγινε η αλλαγή του Campos στο ''10'' και του Ουαρντά στα δεξιά, ο ΠΑΟΚ πήρε τα άκρα, πήρε το κέντρο, απελευθέρωσε τον Ενρίκε αλλά ο κόσμος είδε κακό τον Κάμπος χτες. Τι να πω.

Στο δεύτερο μισό της σεζόν ΔΕΝ παίζουνε παίχτες σε άλλες θέσεις εκτός κι αν υπάρχουν απουσίες. Οι παίχτες που έχει ο ΠΑΟΚ πίσω απ το φορ, έχουν το προσόν να μπορούν να εναλάσονται -με διαφορετικούς βαθμούς επιτυχίας είναι η αλήθεια- και στις τρεις θέσεις πίσω απ το φορ.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Αν δεν κάνω λάθος ο Κρέσπουρας Αγγλία έπαιζε κυρίως αριστερά... μπορεί να μη θυμάμαι καλά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

nasos66 έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:nasos66 » Κυρ Μαρ 05, 2017 9:24 pm
Ιβιτς εχεις μεγαλη τρικυμια στο κεφαλι σου.Βαλε το 10αρι σου,το αριστερο σου μπακ,και βγαλε το Μαλεζα κ τον Ουαρντα,και ασε την ομαδα να παιξει τη μπαλα της,πριν τη διαλυσεις.
Βλεπεις μπαλα.
Κοιτα τη βλεπω.1 Ότι δεν επαιξε η ομαδα καλα,2 ότι αν έτρωγες γκολ στο πρωτο,μπορει να μην επαιρνες ουτε το χ,και μπορει μεχρι και να ησουνα με τη Τουμπα κλειστη για 3-4 αγωνιστηκες,και 3 ότι υπαρχουνε θεματα διαχειρισης στην ομαδα,που ναι μεν μπορει να φτιαξουνε,αλλα για μενα υπαρχουνε.Και εξηγω,με τη Σαλκε η ομαδα κατεβηκε με συστημα που δεν το ειχε δουλεψει ολη τη χρονια και εγινε ένα 0-3 μεσα στη Τουμπα.Με τη Ξανθη το 0-1 μπορουσε και 0-2,απο τη Σαλκε και μετα γενικα δεν παιζουμε καλη μπαλα ενώ υπαρχει ένα θεμα με παιχτες(βλεπε πχ Μπισεσβαρ,αλλαγη στο 20)αλλα και με παιχτες να παιζουνε σε άλλες από τις κανονικες τους θεσεις.Πχ λεει ο Ιβιτς ότι εβαλε τον Κρεσπο αριστερα για λογους τακτικης.Δηλ ο αριστερος μπακ που εχουμε δεν κανει?και κανει ο στοπερ?Και αυτό από ποτε εγινε?Τωρα ξαφνικα?
Θα ητανε ευκολο να γραψω μπραβο και όλα καλα αλλα για μενα δεν είναι όλα καλα.Οταν βλεπω κατι που είναι κατά τη γνωμη μου καλο το γραφω,και το ιδιο κανω και κριτικη όταν πιστευω ότι κατι δε παει καλα.
Αν θελεις γραψε τη γνωμη σου και πες για πιο λογο πρεπει στο δευτερο μισο της σεζον να παιζουνε παιχτες σε άλλες θεσεις από τις κανονικες τους?Πχ ο κακος,κατα πολους Καμπος να παιζει 2ρο φορ,η ψευτοδεκαρι.Δεν εχει Μυστα,Πελκα,Μπισεσβαρ και Ουαρντα για εκει?
Κατσε ρε μεγαλε γιατι νομιζω οτι τα λες οπως θες.
Με το ιδιο συστημα επαιξες και εξω με τη Σαλκε και την πατησες.αρα δε θεωρω πως ηταν προβληματικο το συστημα.
Απο που θα γινοταν 0-2 με την Ξανθη μη εχοντας ουσιαστικη ευκαιρια η Ξανθη;;;

Επισης δες λιγο με τα 3 σεντερ μπακ χθες αν ειχες προβλημα στα στημενα.και χθες κερδισε παρα πολλα στημενα ο γαυροα.σιγουρα ο λεοβατς θα προσφερε παραπανω επιθετικα αλλα και η λυση κρεσπο ειχε λογικη.δε λεω οτι ειναι η ιδανικη αλλα εχει βαση.

Ειναι πολυ ευκολο να λες γιατι να παιζω με ψευτοδεκαρι και τα οσα λες.χθες επιθετικα κατεβασε οτι πιο καλο και πιο δυνατο σε τρεξιματα.ο μπισεσβαρ κοπηκε λογω λιγοτερων τρεξιματων,αρα σωστα μπηκε ο ουαρντα.

Με την αλλαγη καμπος-ουαρντα πηγαμε καλυτερα.
Η ομαδα σιγουρα δεν παιζει τοσο καλα αλλα επαιζε για πολλους μηνες στα κοκκινα και λογικο να κανει μια κοιλια.αυτο ομως που λειπει ειναι η ηρεμια στο μυαλο των παικτων.εκει ειναι το ολο προβλημα στα 3-4 τελευταια ματς.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το να προσπαθει καποιος να δικαιολογησει τα...αδικαιολογητα...μονο σε τοιχο βρισκει...

τεσπα, δεν ασχολούμαι σήμερα.

ομίχλη έξω, υγρασία, κρύο... ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ!!!

λίγο πιο νηφάλια τώρα στα...του ματς.

πρώτον, αγώνα, δεν είδα. Ήμουν υπο τη μορφή ενός άτυπου...μπαν απο άγιο, περαία, σοφλοδορα και λοιπούς έτσι έβλεπα τη μπαλα μονο στο κέντρο και όποτε πήγαινε για φάση γυρνούσα πλάτη και...χόρευα :)

άρα, θα πω για το...μετερίζι μου.

λοιπόν, αλάνια και αδέρφια στην 4, λίγα πραγματάκια.

Ξεκινάμε το ματς, ολα οκ τα πυρσα μας τη φωνούλα μας , μεσα στα μυαλα εχετε σκατα, γαμηστε τον φουστη τον ολυμπιλαγο, μια χαρα ολα. Κάποια στιγμή θυμηθήκαμε οτι παρατήσαν μηχανάκια και δεν κάνουν για οπαδισμό. Δεν το ξεχάσαμε για κανα 5λεπτο, στο οποίο το μεγαλύτερο κομμάτι της 4 σαφώς και δεν φώναζε. ΠΑΟΚ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΑΟΚ!

μετά το 30 λίγο που ανεβήκαμε στην κερκίδα ΩΩΩΩΩ τι θαύμα, ανέβηκε και η ομάδα. ΚΑι έτσι συνέχισε και στο β'. Ειδικά μετά το γκολ, η κερκίδα ξαναβρήκε τις παλιές, πρωτόγονες αρχές της. Σε όποιο γήπεδο και αν παμε τα σπαμε, βουντου βουντου, ο πιο καλός ο ΠΑΟΚτσής, το μεγαλύτερο μπουρδέλο, ΠΑΟΚ! ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕΟ!

και συνεχίζαμε ομορφα ωραία και κλασσικά ΠΑΟΚτσίδικα μέχρι το 75 που ξαναθυμηθήκαμε οτι οι γάβροι δεν κανουν για οπαδισμό και το γήπεδο μουγκαμάρα, πέρα απο τις στιγμές καζούρας που ήταν μια ακόμα όμορφη στιγμή χθες.

γενικά, όπως η ομάδα θέλουμε να παίζει όπως απο το 30 μέχρι το 70 του χθεσινού αγώνα ξερω γω, έτσι (λεω εγω τωρα) πρέπει να...παίζει και ο ΛΑΟΣ της. Δε λεω, οκ, να πουμε και το ..οπαδικό μας, αλλά.... όταν σε τέτοια ματς ΞΕΡΟΥΜΕ ότι ο λαός που θα έρθει καλύπτει το 10% των αγώνων μεσα στη χρονιά, καλό είναι και τα συνθήματα να είναι ανάλογα και κυρίως...γνωστά σε όλους, ώστε να μπορούν και αυτοί να συμμετέχουν.

αυτά τα...λίγα και είθε να ζήσουμε ακόμα μεγαλύτερες στιγμές στη 4αρα που θα αρπάξουν για το θεσμό του κυπέλλου...

α, ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ είπαμε; :D

υγ: στην πλειονότητα των περιπτώσεων το αγωνιστικό μου σχόλιο το..καλύπτει ο ίδιος ο Ίβιτς με τις δηλώσεις του μετά τους αγώνες, όπως και χθές. Άρα...

υγ2: ΠΑΟΚ Γ@ΜΑ ΤΗ ΤΕΝΕΡΙΦΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΟΥ ΑΡΚΙΝΤΙ.
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Navi για σενα απανταω για να μη μπερδεβομαστε

Να υποθεσω ότι εισαι ευχαριστημένος με την αποδωση της ομαδας από τη Σαλκε και εδώ δηλαδή.
Και ότι όλα καλα με το 0-3 από τη Σαλκε.Και ευχαριστημένος με την ητα από τη Ξανθη.Και χτες στο πρωτο ειδικα ημιχρονο τον είχαμε τον Ολυμπιακο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nasos66 την Δευ 06 Μαρ 2017, 10:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ρε παιδια, απο τη μυγα ξύγγι μερικοί. αμαν πια αμαν πια αμαν. γιναμε ολοι προπονητες και σχολιαστες και ακαδημαϊκοι του ποδοσφαίρου ξερω γω. θα ξυπνήστε τον Τούρκο μέσα μου. 8-) :D

υγ: ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ Σ@ΒΒΑ.

υγ2: τωρα να το πω;, θα το πω. πολυ γελιο έριξα διαβάζωντας τα ποστ που γραφόντουσαν κατα τη διάρκεια του αγώνα χθες... ήταν μια εύθυμη...καληνύχτα. :mrgreen:

υγ3: Ουαρντα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ μου εσύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

sourmenetes έγραψε:
nasos66 έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:nasos66 » Κυρ Μαρ 05, 2017 9:24 pm
Ιβιτς εχεις μεγαλη τρικυμια στο κεφαλι σου.Βαλε το 10αρι σου,το αριστερο σου μπακ,και βγαλε το Μαλεζα κ τον Ουαρντα,και ασε την ομαδα να παιξει τη μπαλα της,πριν τη διαλυσεις.
Βλεπεις μπαλα.
Κοιτα τη βλεπω.1 Ότι δεν επαιξε η ομαδα καλα,2 ότι αν έτρωγες γκολ στο πρωτο,μπορει να μην επαιρνες ουτε το χ,και μπορει μεχρι και να ησουνα με τη Τουμπα κλειστη για 3-4 αγωνιστηκες,και 3 ότι υπαρχουνε θεματα διαχειρισης στην ομαδα,που ναι μεν μπορει να φτιαξουνε,αλλα για μενα υπαρχουνε.Και εξηγω,με τη Σαλκε η ομαδα κατεβηκε με συστημα που δεν το ειχε δουλεψει ολη τη χρονια και εγινε ένα 0-3 μεσα στη Τουμπα.Με τη Ξανθη το 0-1 μπορουσε και 0-2,απο τη Σαλκε και μετα γενικα δεν παιζουμε καλη μπαλα ενώ υπαρχει ένα θεμα με παιχτες(βλεπε πχ Μπισεσβαρ,αλλαγη στο 20)αλλα και με παιχτες να παιζουνε σε άλλες από τις κανονικες τους θεσεις.Πχ λεει ο Ιβιτς ότι εβαλε τον Κρεσπο αριστερα για λογους τακτικης.Δηλ ο αριστερος μπακ που εχουμε δεν κανει?και κανει ο στοπερ?Και αυτό από ποτε εγινε?Τωρα ξαφνικα?
Θα ητανε ευκολο να γραψω μπραβο και όλα καλα αλλα για μενα δεν είναι όλα καλα.Οταν βλεπω κατι που είναι κατά τη γνωμη μου καλο το γραφω,και το ιδιο κανω και κριτικη όταν πιστευω ότι κατι δε παει καλα.

Αν θελεις γραψε τη γνωμη σου και πες για πιο λογο πρεπει στο δευτερο μισο της σεζον να παιζουνε παιχτες σε άλλες θεσεις από τις κανονικες τους?Πχ ο κακος,κατα πολους Καμπος να παιζει 2ρο φορ,η ψευτοδεκαρι.Δεν εχει Μυστα,Πελκα,Μπισεσβαρ και Ουαρντα για εκει?
Κατσε ρε μεγαλε γιατι νομιζω οτι τα λες οπως θες.
Με το ιδιο συστημα επαιξες και εξω με τη Σαλκε και την πατησες.αρα δε θεωρω πως ηταν προβληματικο το συστημα.
Απο που θα γινοταν 0-2 με την Ξανθη μη εχοντας ουσιαστικη ευκαιρια η Ξανθη;;;

Επισης δες λιγο με τα 3 σεντερ μπακ χθες αν ειχες προβλημα στα στημενα.και χθες κερδισε παρα πολλα στημενα ο γαυροα.σιγουρα ο λεοβατς θα προσφερε παραπανω επιθετικα αλλα και η λυση κρεσπο ειχε λογικη.δε λεω οτι ειναι η ιδανικη αλλα εχει βαση.

Ειναι πολυ ευκολο να λες γιατι να παιζω με ψευτοδεκαρι και τα οσα λες.χθες επιθετικα κατεβασε οτι πιο καλο και πιο δυνατο σε τρεξιματα.ο μπισεσβαρ κοπηκε λογω λιγοτερων τρεξιματων,αρα σωστα μπηκε ο ουαρντα.

Με την αλλαγη καμπος-ουαρντα πηγαμε καλυτερα.
Η ομαδα σιγουρα δεν παιζει τοσο καλα αλλα επαιζε για πολλους μηνες στα κοκκινα και λογικο να κανει μια κοιλια.αυτο ομως που λειπει ειναι η ηρεμια στο μυαλο των παικτων.εκει ειναι το ολο προβλημα στα 3-4 τελευταια ματς.
Ρε sourme εσυ τα βλέπεις όλα καλα?Δηλ εχτες στο πρωτο δεν ελεγες αμαν μην κατσει καμια στραβη?Δε βλέπεις την ομαδα να θελει αλλα να μη μπορει το τελευταιο διάστημα?Το ότι εσυ το λες πρόβλημα στο μυαλο των παιχτων,εγω δεν μπορω να το λεω πρόβλημα καπου αλλου?πχ στο μυαλο του προπονητη?η καπου αλλου?Δεν πρεπει να κανουνε κριτικη και να εκφράζουμε τους προβληματισμους μας για την ομαδα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nasos66 την Δευ 06 Μαρ 2017, 11:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μπορούμε αρκεί να έχουν μία λογική συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Τώρα να κάνω ανάλυση για χθες? Μπα βαριέμαι... Σιγα που το αξίζουν κιόλας!

Απλά....Θρυνε θυμήσου εδώ είναι ΒΟΡΡΑΣ

Υγ. Οποίος δεν μας άκουσε χθες στο ράδιο με τον Ρομαν έχασε

Υγ2. Πε-πε-πεναλντι!!!!! Ακόμα γελάω :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Sick Bastard έγραψε:Μπορούμε αρκεί να έχουν μία λογική συνέχεια.
+91
και συνεπεια.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Κριτική είναι το άσε ιβιτς να παίξει η ομάδα την μπάλα της πριν την διαλύσεις; :) :) να με επιτρέψεις να είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη και ναι ειμασταν κακοί στο πρώτο 30 λεπτό.... Αλλά μετά βγάλαμε γούστα.... Ο βλανταν θα δει γιατί ειμασταν κακοί.... Εγώ βγάζω γούστα με την επιβλητική νίκη που με την σουταρα του ουαρντα μπορούσε να είναι θρίαμβος
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Να πω κι εγώ τη μαλακία μου.
Γενικά έχω την τάση στα ανεπιτυχή αποτελέσματα να ψάχνω τα καλά και στα επιτυχή να προσγειώνομαι.
Χθες δεν έμεινα ικανοποιημένος, πέραν του αποτελέσματος. Τραγική είσοδος στον αγώνα, να πάμε για λαμπάδα.
Και μετά το 2-0, να πω την αμαρτία μου δε μου φάνηκε και τόσο ¨σαν έξυπνη διαχείριση του σκορ¨. Ειπώθηκε και απο άλλους συμφορουμίτες.
Τα λέμε τώρα που η ομάδα κέρδισε κανονάκι και χρόνο. Δεν ξέρω αν είναι θέμα νοοτροπίας ή προσωπικοτήτων. Το είπε σωστά κι ο Sick Bastard, πως επιβάλλεται η εκάστοτε ενδεκάδα που κατεβάζει ο κόουτς να δαγκώνει λαρύγγια σε κάθε αγώνα.
Μαγικές στιγμές σαν την ισοφάριση της γριάς ή το 3-1 σε 3-4 με Ατρόμητο, πρέπει να τιμωρούνται και με πρόστιμα. Αναφέρω παιχνίδια που δε στράβωσαν απο την αρχή πχ.
Σιφυλλιάζομαι όταν σκέφτομαι πως με αυτά τα 5 πονταλάκια και το 6ποντο στο τηγάνι αν είμαστε πιο σοβαροί, τώρα θα είμαστε καβάλα στο άλογο.

ΥΓ: Μεγάλη δουλειά που από σβηστή νίκη με γάβρο ασχολούμαστε με το πως θα παίζαμε καλύτερα και όχι για ψυχές του ΠΑΟΚ κλπ.. ;)

ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

eorptol1 έγραψε:Κριτική είναι το άσε ιβιτς να παίξει η ομάδα την μπάλα της πριν την διαλύσεις; :) :) να με επιτρέψεις να είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη και ναι ειμασταν κακοί στο πρώτο 30 λεπτό.... Αλλά μετά βγάλαμε γούστα.... Ο βλανταν θα δει γιατί ειμασταν κακοί.... Εγώ βγάζω γούστα με την επιβλητική νίκη που με την σουταρα του ουαρντα μπορούσε να είναι θρίαμβος
Και εγω γουστάρω που βγαζεις γουστα και εσυ και ολοι μας.Το ποστ το εγραψα όμως στο ημιχρονο του αγωνα που τα γουστα από το χαος και όλα οσα μπορουσαν να συμβουν ητανε πολύ κοντα.Και τα προηγουμενα αποτελέσματα και η αποδωση της ομαδας αφηνε πολλα περιθωρια για στραβη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”