Α.Ε.Π. Ηρακλης-Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP-Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Α.Ε.Π. Ηρακλης-Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP-Σχόλια & Παρελειπόμενα
tzela στην Ελλάδα είμαστε, αν είχε κάνει δήλωση ότι από εδώ και πέρα πάμε για πρωτάθλημα, ε θα έπεφταν όλοι επάνω να τον φάνε, μίλησε ρεαλιστικά, τι άλλο να κάνει; αφού η πρωτιά στη λιγδα δεν εξαρτάται μόνο από την δικιά του ομάδα
Παιζουμε για την νικη σε καθε ματς και στο τελος κανουμε την σουμα. Τοσες κλισε φρασεις υπαρχουν
Τεσπα και απο το σημερινο μπορει να βγει κςρδος αφου ακομη και ετσι μειωσαμε απροσμενα ενα βαθμο.
Τεσπα και απο το σημερινο μπορει να βγει κςρδος αφου ακομη και ετσι μειωσαμε απροσμενα ενα βαθμο.
- kataramenos5
Αυτο που το βλεπεις απ το 50' οτι δε θα κερδισεις σημερα παροτι εισαι μπροστα δε το αντεχω αλλο.
-
pilotos έγραψε:Αν είχες κερδίσει δε θα ερχόταν διπλό, τί δεν καταλαβαίνεις;panpangr77 έγραψε:O νιονιος παίρνει την νικη και εγω κάθομαι με το χ στο χέρι . Εχω τα νεύρα μου ....
SM-G935F
Πεστα ρε αδελφε...
Ρε εσεις μεγαλα παιδια ειστε.....μηντρωτε τον παπα....
Ποιος Πανιωνιος και ποιο διπλο τωρα....
Το παραρτημα. .του γαυρου ειναι ...και σιγα τους προσκυνημενους...
Για ψαξτε λιγο τις αποδωσεις....
...,μεχρι και ο χοντρος εκανε δηλωσεις στηριξεις στην ομαδα .....,για να ηρεμησουν και να κοιμηθουν ησυχα το βραδυ τα αγανακτησμενα προβατα.....και ολα καλα...

Γελανε και τα τσιμεντα.....
Παντως τα 2 μεγαλα λαθη, της μη αποκτησης φορ το καλοκαιρι και αμυντικου χαφ τον Γεναρη μπορει και να μας στοιχισαν το πρωταθλημα,τουλαχιστον αμιγως ποδοσφαιρικα,ξεχνωντας το οποιο παρασκηνιο.Ευχομαι του χρονου να εχουμε αναλογη ευκαιρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 27 Φεβ 2017, 00:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτα που γραφετε ειναι η αιτια που εχουμε να παρουμε πρωταθλημα απο το 85.Η νοοτροπια μας.Η ομαδα εχει περασει την νοοτροπια και στον οπαδο.Συνεχεια φταινε οι αλλοι.Στο παραρτημα οπως λες αδελφε,εσυ δινεις παιχτες ομως.Σκυλιασαν τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ σημερα που παιζουν στον Πανιωνιο οπως και οι αλλοι παιχτες και μπραβο τους.Ο γαυρος δεν εχασε γιατι τους εδωσε τον αγωνα,απλα ειναι κακη σαν ομαδα.Μην βλεπετε συνεχεια φαντασματα.ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:pilotos έγραψε:Αν είχες κερδίσει δε θα ερχόταν διπλό, τί δεν καταλαβαίνεις;panpangr77 έγραψε:O νιονιος παίρνει την νικη και εγω κάθομαι με το χ στο χέρι . Εχω τα νεύρα μου ....
SM-G935F
Πεστα ρε αδελφε...
Ρε εσεις μεγαλα παιδια ειστε.....μηντρωτε τον παπα....
Ποιος Πανιωνιος και ποιο διπλο τωρα....
Το παραρτημα. .του γαυρου ειναι ...και σιγα τους προσκυνημενους...
Για ψαξτε λιγο τις αποδωσεις....
...,μεχρι και ο χοντρος εκανε δηλωσεις στηριξεις στην ομαδα .....,για να ηρεμησουν και να κοιμηθουν ησυχα το βραδυ τα αγανακτησμενα προβατα.....και ολα καλα...![]()
![]()
Γελανε και τα τσιμεντα.....
- shikabala81
Καλησπερα στο φορουμ. Η αποψη μου για το σημερινο αγωνα ειναι οτι φανηκαν καποια πραγματα σε μενα που δεν τα ειχα δει.
1ον: η συμπεριφορα του μπισεσβαρ την ωρα της αλλαγης και γενικοτερα η εκφραση του προσωπου του την ωρα που δινει το χερι στον πελκα μου εδειξε οτι δεν ιδρωσε καθολου το αυτι του απο τα οσα του ελεγε ο ιβιτς.αντιθετως χαζογελουσε με τη τσιχλιτσα του και ολα καλα.αυτο μου εδειξε οτι δεν υπαρχει ουτε παθος για το αποτελεσμα ουτε κινητρο για τη νικη απο το συγκεκριμενο.
2ον: ο χαρισης δειχνει παθος καθε φορα που παιζει αλλα σε μενα εδειξε οτι δεν εχει την ικανοτητα να παιζει στον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε. Το λεω γιατι εμενα μου εδειξε οτι δεν εχει ταχυτητα σκεψης κανει λαθος κοντρολ, πασες πισω ολη την ωρα γενικα τσαπατσουλιες.
3ον: ο γλυκος εκανε το πρωτο του σοβαρο λαθος για φετος και επεσαν ολοι να τον φανε.στηριξτε λιγο το βασικο κιπερ γιατι ο μπρικιτς ειναι πολυ χειροτερος.για του χρονου βλεπουμε αλλα φετος στηριξη.
1ον: η συμπεριφορα του μπισεσβαρ την ωρα της αλλαγης και γενικοτερα η εκφραση του προσωπου του την ωρα που δινει το χερι στον πελκα μου εδειξε οτι δεν ιδρωσε καθολου το αυτι του απο τα οσα του ελεγε ο ιβιτς.αντιθετως χαζογελουσε με τη τσιχλιτσα του και ολα καλα.αυτο μου εδειξε οτι δεν υπαρχει ουτε παθος για το αποτελεσμα ουτε κινητρο για τη νικη απο το συγκεκριμενο.
2ον: ο χαρισης δειχνει παθος καθε φορα που παιζει αλλα σε μενα εδειξε οτι δεν εχει την ικανοτητα να παιζει στον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε. Το λεω γιατι εμενα μου εδειξε οτι δεν εχει ταχυτητα σκεψης κανει λαθος κοντρολ, πασες πισω ολη την ωρα γενικα τσαπατσουλιες.
3ον: ο γλυκος εκανε το πρωτο του σοβαρο λαθος για φετος και επεσαν ολοι να τον φανε.στηριξτε λιγο το βασικο κιπερ γιατι ο μπρικιτς ειναι πολυ χειροτερος.για του χρονου βλεπουμε αλλα φετος στηριξη.
Του φαντάσματα που λες είναι εδώ και 20 χρόνια δυστυχώς.... Εκτός αν ακολουθείς το μότο του Σάββα φτιάξτε ομάδες και αφήστε παρασκήνιο παραρτήματα κλπ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κερδίσεις επιβάλλεται να κερδίσεις
Ευχαριστώ τον αδερφό dimbar για τις εντυπώσεις από μέσα.
Πράγματι χρειάζονται.
Και όντως, λες ¨να πα στο διάλο¨ αν ένα ματς στραβώσει από την αρχή. Αλλά έλα μου ντε που εδώ και μπροστά βγήκες (όπως με Ατρόμαχτο πχ) και πάλι μείναμε να λέμε τι φταίει..
Ααα και μια άλλη φάση στο 2ο που πατίκωσε γριά τον Ουάρντα. Για κάτι τέτοια εμείς τρώγαμε πέναλτυ (με Άγιαξ πχ)
Πράγματι χρειάζονται.
Και όντως, λες ¨να πα στο διάλο¨ αν ένα ματς στραβώσει από την αρχή. Αλλά έλα μου ντε που εδώ και μπροστά βγήκες (όπως με Ατρόμαχτο πχ) και πάλι μείναμε να λέμε τι φταίει..
Ααα και μια άλλη φάση στο 2ο που πατίκωσε γριά τον Ουάρντα. Για κάτι τέτοια εμείς τρώγαμε πέναλτυ (με Άγιαξ πχ)
-
- Mr Ξερόλας 2019
[quote="GoMaRoS"]οτι να΄ναι η ομαδα;;;; οταν παιζεις καθε 3-4 ημερες, απεναντι σε μια ομαδα ξεκουραστη που παιζει ξυλο, και δεν εχει παρει ουτε μια κιτρινη, σου βγαζει τον ξεκουραστο επιθετικο σου τραυματια στο μισαωρο, μετα απο καποια στιγμη λογικο ειναι να βγει και η κουραση, και να μην παιζει καλα η ομαδα με καθαρο μυαλο. Και πως να παιξεις ποδοσφαιρο, οταν δεν μπορεις να βαλεις τα ποδια σου, γιατι ξερεις οτι θα τα χασεις, και δεν θα παρεις ουτε φαουλ. Το πηγε η γρια εκει που ηθελε το παιχνιδι, αφου το κορακι βοηθησε, στο αναρχο ποδοσφαιρο, και εκλεψε την ισοπαλια.
- Παλαιολόγος
shikabala81 έγραψε:Καλησπερα στο φορουμ. Η αποψη μου για το σημερινο αγωνα ειναι οτι φανηκαν καποια πραγματα σε μενα που δεν τα ειχα δει.
για να ειμαστε ειλικρινεις ο γλυκος δεν αγγιζε μπαλα τοσες αγωνιστικες που παιζαμε κυριαρχικα
οχι οτι δεν εκανε καλες εμφανισεις
Καλημέρα μερικές θετικές σκέψεις από εμένα. Πρώτον σήμερα φάνηκε κάτ'εμε η ελλειψη Κάνιας και Σάκχοφ. Ο πρώτος μαρκάρει παντού και ηρεμεί το παιχνίδι και ο δεύτερος γεμίζει το κέντρο και βοηθάει στην άμυνα στα στημμένα συν του ότι κυκλοφορεί την μπάλα χωρίς περιτές ενπεργειες και λάθη. Δεύτερον ο Ίβιτς έκανε ένα λάθος. Έπρεπε να τους βάλει να παίξουν δυνατά με πάθος όπως μέσα στο σκατοχώραφο του πας γιάννινα. Τρίτον χάσαμε δύο ακόμα χαζούς βαθμούς. Τέταρτον τα κοράκια δίνουν πάλι ασυλία στους αντιπάλους, αυτό είναι θέμα διοίκησης γιατί τα ταγάρια της γριάς τραυμάτισαν ένα περιουσιακό στοιχείο που με τα λεφτα που ξοδέψαμε θα αγοράζαμε δύο παε γριας.... Πάμε τπωρα στα θετικά. Ο πουστόγαυρος πεχασε. Και εάν είμαστε σοβαροί ομαδικοί κάτι που θα μας δώσει το εύκολο γκόλ γιατί σήμερα τουλάχιστον δύο φορές ο ουάρντα δεν έδωσε στον Πρίγιοβιτς που ήταν μόνος για να καθαρίσει το μάτς τότε στις επόμενες τρείς αγωνιστικές θα είμαστε από δύο έως πέντε πόντους πίσω από το γκέι... Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει και κάτσουν και τα αποτελέσματα με ατρόμητο και βάζελο θετικά για εμάς τότε στους μείον δύο θα μετρήσουμε κουκιά... Ποιος κάνει για πρωταθλητισμό.....
- painkiller4
Δεν είδα το παιχνίδι επομένως τι άποψη να έχω από 4-5 λεπτά των στιγμιοτύπων. Αυτό όμως που ήδη έχει σχολιαστεί από αρκετούς είναι η κάκιστη νοοτροπία που υπάρχει και μοιάζει να ναι κατάλοιπο πλέον πολλών χρόνων σ αυτή την ομάδα. Δεν μπορεί να φύγει άμεσα αυτό χρειάζεται χρόνο και επιμονή και κυρίως επιτυχίες. Το διάστημα που είχαμε κάνει το σερί νικών ήμουν πολύ χαρούμενος γι αυτό το λόγο ειδικά και σε φίλους και γνωστούς έλεγα αυτό ακριβώς που γράφω τώρα ότι η ομάδα πρέπει να μάθει να κερδιζει συνέχεια ακόμα και με τυχόν κακή εμφάνιση, να ναι αλλεργική σε κάθε άλλο διαφορετικό αποτέλεσμα να μπολιαστει στο dna ότι ΠΑΟΚ είσαι και θα επιβληθείς οπωσδήποτε είτε παίζουμε με την Καλλιθέα είτε με τη Ντόρτμουντ ξέρω γω.Αλλά για να γίνει στο 100% χρειάζονται λίγα ακόμα κομμάτια στο παζλ ώστε η ομάδα να ναι έτοιμη για πρωταθλητισμο.Ούτε ανάθεμα ούτε διθυραμβικά σχόλια χρησιμεύουν όταν είσαι στο χτίσιμο ενός τέτοιου εγχειρηματος είμαι βέβαιος ότι είμαστε σε σωστή κατεύθυνση που θα φέρουν σύντομα τις επιτυχίες στην ΠΑΟΚΑΡΑ! Εμείς από την πλευρά μας ας δείξουμε εμπιστοσύνη σ αυτούς τους ανθρώπους που ηγούνται σήμερα αυτής της προσπάθειας και θα επιμείνω ξανά ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας . 

Στον 3ον πως λέτε ότι το βουνό είναι χειρότερο, δεν μπορώ να το καταλάβω...shikabala81 έγραψε:Καλησπερα στο φορουμ. Η αποψη μου για το σημερινο αγωνα ειναι οτι φανηκαν καποια πραγματα σε μενα που δεν τα ειχα δει.
Εμείς τους θάβουμε όλους στο πρώτο λάθος
SM-G935F