Π.Α.Ο.Κ-ΠΑΣ Γιάννενα 0-1, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Π.Α.Ο.Κ-ΠΑΣ Γιάννενα 0-1, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από K_geo »

και μια που μιλαμε για αυτονοητα, ΧΑΙΡΟΜΑΙ που πλεον θεωρούμε ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να κανει 25+ φασεις σε καθε γκολ και θεωρώ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ της φετινής ομάδας αυτό το πράγμα. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Δημοσίευση από ramolimendo »

Tolaros έγραψε:Πελκας Μυστακίδης Κλάους Κουλούρης παικτάκια της πλάκας., Κάμπος χασογκόλης.
Άλλες ομάδες θα είχαν ρίξει ντορτια σήμερα.
Άστο διαολο κυριακάτικα
Tupac έγραψε:Ο περειρα επρεπε να είχε μπεί από το ημίχρονο...
flash4 έγραψε:Πέρα από την ήττα στην ουσία δε χάσαμε πολλά σήμερα. Το βάρος πρέπει να δοθεί στο κύπελλο και στην Ευρώπη. Τα προβλήματα είναι γνωστά. Βρείτε παικταράδες στις θέσεις που πονάμε (όποιοι είναι υπεύθυνοι για το scouting) και αγοράστε τους (κύριε Σαββίδη).
Chuck Norris έγραψε:Ας παίζουμε τόσο καλά σε κάθε ήττα μας και εγώ δεν θα έχω κανένα παράπονο
αν κάνουμε τις 2-3 μεταγραφές στις θέσεις που ξέρουμε μια χαρά θα είμαστε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

K_geo έγραψε:ντιμγ4 το να ζητας τα ρεστα οταν τοσα χρονια μας τα κανεις τσουρεκια ειναι υπερανω ποταμων

και ευτυχως που μερικοι (που κραζεις) ΑΚΟΜΑ σε συμμεριζονται αλλιως αν ηταν στο χερι μου δεν θα εγραφες εδω μεχρι να παρουμε πρωταθλημα.
Kgeo το να τονιζω την ειρωνεια απο μοντ ειναι ρεστα ε?
Τις απειλες οχι σε μενα απο τη στιγμη που δεν παραβαινω καποιο κανονα. Οταν εγω εγραφα στο φορουμ εσυ δεν υπηρχες καν ουτε σαν νικνειμ εδω. Την απειλη σου αν θες στειλτν σε μειλ να την λυσουμε.
Ιδιοκτητης του σαιτ εισαι? Δεν εισαι οποτε δεν ειναι δικαιωμα σου να παρουσιαζεις την παρουσια μου ως χαρη εκ μερους σου. Εχεις ξαναδειξει τεραστια εμπαθεια και καταχρηση εξουσιας στο παρελθον.
Δε με εκπλησσεις αλλα ξαναλεω. Στειλε μηνυμα να λυσω οτι απορια εχεις αν θες και ασε τις απειλες μονιμου μπαν γιατι δεν παραβιασα κανενα κανονα του φορουμ.

Εντιτ. Μου εσβησες την λεξη βλακειες??? Ρε Kgeo πλακα μας κανεις? Επειδη ειπα στον σουρμε να μη συνεχισουμε γιατι ειναι βλακειες αυτες οι συζητησεις το εσβησες και απειλεις θα φυγω οριστικα??? ΡΕ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?? Δεχομαι ειρωνεια απο μοντ και μου την επιστρεφεις με απειλη??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Κυρ 08 Ιαν 2017, 17:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Καναμε καλο παιχνιδι σημερα αλλα οποιος εχει παιξει καταλαβαινει...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Dimg4 έγραψε:
K_geo έγραψε:ντιμγ4 το να ζητας τα ρεστα οταν τοσα χρονια μας τα κανεις τσουρεκια ειναι υπερανω ποταμων

και ευτυχως που μερικοι (που κραζεις) ΑΚΟΜΑ σε συμμεριζονται αλλιως αν ηταν στο χερι μου δεν θα εγραφες εδω μεχρι να παρουμε πρωταθλημα.
Kgeo το να τονιζω την ειρωνεια απο μοντ ειναι ρεστα ε?
Τις απειλες οχι σε μενα απο τη στιγμη που δεν παραβαινω καποιο κανονα. Οταν εγω εγραφα στο φορουμ εσυ δεν υπηρχες καν ουτε σαν νικνειμ εδω. Την απειλη σου αν θες στειλτν σε μειλ να την λυσουμε.
Ιδιοκτητης του σαιτ εισαι? Δεν εισαι οποτε δεν ειναι δικαιωμα σου να παρουσιαζεις την παρουσια μου ως χαρη εκ μερους σου. Εχεις ξαναδειξει τεραστια εμπαθεια και καταχρηση εξουσιας στο παρελθον.
Δε με εκπλησσεις αλλα ξαναλεω. Στειλε μηνυμα να λυσω οτι απορια εχεις αν θες και ασε τις απειλες μονιμου μπαν γιατι δεν παραβιασα κανενα κανονα του φορουμ.
τι μηνυμα να σε στειλω; δουλευόμαστε; πιο πολλές φορές και απο τις φάσεις μας ανα αγώνα τα έχουμε πει και συνεχίζεις να μας γράφεις στα παπαρια σου.λ ε ΕΛΕΟΣ πια ρε παλικάρι. με τον ξάδερφο σου τα ίδια, τώρα τα ίδια. ε φτάνει πια.

αυτα περι καταχρησης εξουσιας πες τα σε κανα τροχονόμο όταν θα σε γράψει. οχι εδω που έχουμε δείξει υπερ το δεον ανοχή σε πολλούς.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Μια ομαδα να χαιρεσαι να την βλεπεις,η οποια ομως μπορει να σου βγαλει την ψυχη.

Μια ομαδα που αυτην την στιγμη παιζει μια απο τις ωραιοτερες μπαλες στην Ευρωπη(και δεν ειναι υπερβολη)αδικει τον εαυτο της καταφοραα,αφου δεν μπορει να σκοραρει.

Ουτε πλακακια,ουτε τσιμεντα,ουτε τιποτα δεν θελει ξηλωμα παλι.2 παικτες θελει μπροστα για να απογειωθει.Τους φερνει?Εχει καλος.Δεν τους φερνει θα μαλωνουμε και θα σφαζομαστε εδω μεσα καθημερινα.

ΥΓ.Μπραβο ρε Βλανταν.Χιλια μπραβο.Εισαι ο κυριος υπευθυνος που γουσταρω μετα απο χρονια τοσο τον ΠΑΟΚ

ΥΓ2.Ιβαν ασε τουν ενδοιασμους και φερε τους 2 αυτους παικτες.Η ομαδα μπορει απο φετος κι ολας να παρει τιτλο και να κανει καλη πορεια στην Ευρωπη
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Για μένα υπάρχει ένα κέρδος από όλα αυτά : Σταματάμε να νομίζουμε ότι φταίει ο προπονητής.

Γιατί η ομάδα παίζει στρωτά, έχει καλές ιδέες, χαίρεσαι να βλέπεις και σχεδόν ποτέ δεν είναι αδιάφορη και βαριεστημενη (όπως πχ επί Στέφενς που ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ αναρωτιόμασταν γιατί είναι νωθροί).

Από εκεί και πέρα τα είπαμε. Θέλει ατομική ποιότητα όχι ευχολόγια και μπαλωματα
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Με τη λειβαδια είκοσι τόσες ευκαιρίες ένα γκολ και αυτό με το στανιο στο τέλος. Σήμερα είκοσι οκτώ με τις δεκαεφτά στο τέρμα οι πέντε με έξι τετετατετ είναι ανικανότητα.

Είμαστε η ομάδα με τις διακόσιες ευκαιρίες στο πρωτάθλημα, πρώτη θέση, παράγουμε ποδόσφαιρο, ελκυστικό πολλές φορές και όμως η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ μπροστά είναι τόσο εμφανής που βγάζει μάτι!
Είναι άδικο να χαλάει όλη η προσπάθεια των παικτών επειδή δεν έχουμε ένα βαρβάτο εκεί μπροστά
Johnsim

Δημοσίευση από Johnsim »

Πάρε αυτο το ρόστερ που εχουμε και βαλτο σε
- Ξάνθη
- Πανιώνιο
- Γιάννενα
- ατρόμητο
- Αστέρα

Και χτυπάει εύκολα κύπελλο και ίσως και πρωτάθλημα και χωρίς διαιτησία και σπρώξιμο ..

Το θεμα με αυτούς τους παίχτες δεν ειναι οτι ειναι κακοί ποιοτικά ( βλέπε μπάλα που παίζουν - ευκαιρίες )
Το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ λίγοι για την φανέλα αυτη ...
Σε μια ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ εκτός απο παίχτες ποιοτικούς θελεις παίχτες πρωταθλητισμού με παραστάσεις
Με 10 κιλα @@ που δεν θα φοβηθούν την κριτική (καλη /κακή )
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

K_geo έγραψε:και μια που μιλαμε για αυτονοητα, ΧΑΙΡΟΜΑΙ που πλεον θεωρούμε ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να κανει 25+ φασεις σε καθε γκολ και θεωρώ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ της φετινής ομάδας αυτό το πράγμα. :ugeek:
ουτε ο ρουβας τοση θετικη ενεργεια.υπαρχουν απατησεις κγεο.ειναι μεγαλη η ομαδα.δεν ειναι επιτευγμα οι πολλες ευκαιριες.παιζει να εχουμε 20+ ευκαιριες σε καθε παιχνιδι με μεσο ορο ενα γκολ.αυτο δεν ειναι επιτευγμα.ντροπη ειναι.αν δεν ειναι εσκεμμενο ειναι επικινδυνη ανικανοτητα τελειως αναντιστοιχη με το μεγεθος της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ron-swanson έγραψε:
sic-4 έγραψε:να οριστε.. τι να μας πει κι αυτος ο Πετρακης τωρα... τι να ξερει τωρα ο προπονητης..
αφου ο ron που ειδε τα highlights το λεει ξεκαθαρα: "παπαρια ο πασχαλακης"
Εχεις καποιο θεμα φιλε και ειρωνευεσαι;
ναι φιλε, εχω θεμα οταν ο αντιπαλος προπονητης βγαινει και λεει να ευχαριστουμε το θεο και τον τερματοφυλακα μας αλλα οπαδοι δικοι μας βασισμενοι στα highlights να λενε "ποιος τερματοφυλακας, εμεις ειμαστε αχρηστοι"
SunAce16

Δημοσίευση από SunAce16 »

Μάμε Τιάμ
Φερνάντο Βαρέλα
Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας
Ζέλικο Μπρκιτς
Χοσέ Άνχελ Κρέσπο
Ντιέγκο Μπίσεσβαρ
Τζαλμά Κάμπος
Εβγέν Σακχόφ
Λέο Μάτος

Οι παραπάνω, εκτός του Τιάμ είναι όλες μεταγραφές με την σύμφωνη γνώμη του Ίβιτς.
Είναι όλοι με τριετές συμβόλαιο.
Νομίζω πως τα πάει σχετικά καλά έως τώρα και είμαι σίγουρος πως αν τον αφήσουν θα τα πάει ακόμα καλύτερα!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μόνο ο Kgeo θεωρεί αυτονόητο να κάνουμε 28 τελικές στο μεταξύ. :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Κυρ 08 Ιαν 2017, 18:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οικογενειακες αναφορες κομμενες, πρωτον.
Δευτερον εσβησες τη λεξη βλακειες και απειλεις με μονιμο μπαν. Για πες μου αν δειχνει καταχρηση η οχι. Και ναι οταν μου τη λες σαν να μου κανεις χαρη οτι με αφηνεις εδω τοτε ειναι καταχρηση εξουσιας. Μονο εσυ απο τους μοντ μιλας ετσι. Προβληματισου το οτι τα μπλε δε σε κανουν ανωτερο απο μας.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Dimg4 έγραψε:Τις απειλες οχι σε μενα απο τη στιγμη που δεν παραβαινω καποιο κανονα. Οταν εγω εγραφα στο φορουμ εσυ δεν υπηρχες καν ουτε σαν νικνειμ εδω.
Ωραιο επιχειρημα....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”