Γιώργος Κούδας, Σύμβουλος Διοίκησης
Re: Γιώργος Κούδας, Σύμβουλος Διοίκησης
Για κανέναν, κανένας, δεν έχει το ακαταλόγιστο.
Τα τελευταία πολλά χρόνια υπάρχει ο επαγγελματισμός - είναι μια κάποια δικαιολογία.
Παλιότερα υπήρχε η αναγνώριση - ειδικά για όλους όσοι δεν είχαν άλλες επιτυχίες στην ζωή τους - μεγάλη υπόθεση. Βέβαια ακόμη και τότε υπήρχε σε ένα μικρότερο βαθμό το οικονομικό κίνητρο.
Ακόμη παλιότερα δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα από αυτά. Υπήρχε σκέτο μεράκι.
Λέμε και ξαναλέμε ότι ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι μια Ποδοσφαιρική Ομάδα, αλλά τρόπος ζωής. Άραγε, καταλαβαίνουμε στην ουσία τι σημαίνει αυτό ? Πόσο δύσκολο είναι για κάποιον - με οποιαδήποτε σχέση ιδιοτέλειας με τον Π.Α.Ο.Κ. - να εφαρμόσει αυτόν τον τρόπο ζωής ?
Μάλλον όχι, λέω εγώ. Δεν υπάρχουν παλιοί, νέοι, σημαίες, λάβαρα, Θεσσαλονικείς ή όχι, γνωρίζοντες ή όχι, κοντινοί ή μακρινοί και αν υπάρχουν είναι παντελώς αδιάφορο. Υπάρχουν μόνο όσοι πανηγύρισαν - δια ζώσης ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο - την φιέστα του double, εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο. Χωρίς να περιμένουν καμιά ανταμοιβή ή αναγνώριση. ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ !!! ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ !!!
Τα τελευταία πολλά χρόνια υπάρχει ο επαγγελματισμός - είναι μια κάποια δικαιολογία.
Παλιότερα υπήρχε η αναγνώριση - ειδικά για όλους όσοι δεν είχαν άλλες επιτυχίες στην ζωή τους - μεγάλη υπόθεση. Βέβαια ακόμη και τότε υπήρχε σε ένα μικρότερο βαθμό το οικονομικό κίνητρο.
Ακόμη παλιότερα δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα από αυτά. Υπήρχε σκέτο μεράκι.
Λέμε και ξαναλέμε ότι ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι μια Ποδοσφαιρική Ομάδα, αλλά τρόπος ζωής. Άραγε, καταλαβαίνουμε στην ουσία τι σημαίνει αυτό ? Πόσο δύσκολο είναι για κάποιον - με οποιαδήποτε σχέση ιδιοτέλειας με τον Π.Α.Ο.Κ. - να εφαρμόσει αυτόν τον τρόπο ζωής ?
Μάλλον όχι, λέω εγώ. Δεν υπάρχουν παλιοί, νέοι, σημαίες, λάβαρα, Θεσσαλονικείς ή όχι, γνωρίζοντες ή όχι, κοντινοί ή μακρινοί και αν υπάρχουν είναι παντελώς αδιάφορο. Υπάρχουν μόνο όσοι πανηγύρισαν - δια ζώσης ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο - την φιέστα του double, εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο. Χωρίς να περιμένουν καμιά ανταμοιβή ή αναγνώριση. ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ !!! ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ !!!
- bersekeros
Εννοείται εμετός.jibbie έγραψε:πω, τωρα ειδα το εξωφυλλο. εμετος.
Επίσης να πω ότι στην χρονιά του αήττητου νταμπλ, είχε βγει ο Θεοδωρίδης στο Μύρτσο και είχε πει ότι ο ΠΑΟΚ πήρε δίκαια το πρωτάθλημα και βγήκαν οι γνωστοί γάβροι του youtube και τον περάσανε γενεές δεκατέσσερις.
Τι να μην ξαναμιλήσει σε κανένα ραδιόφωνο και σε εχθρούς της ομάδας τους είχαν πει, τι ότι έχει ψώνιο για προβολή στο γυαλί είχαν πει, τι ότι ξεφτιλίζεται είχαν πει, τι ότι έχει άνοια και ότι δεν πάει καλά είχαν πει, τι να πάει να ξεκουραστεί, τι ότι κάνει κακό στην ομάδα τους είχαν πει, τι ότι λέει κ*λοτρυπιδίστικα πράγματα είχαν πει, τι κάτσε στην άκρη και τελείωσες και λες π@παριές είχαν πει .....
Αλλά ΝΑΙ ξέρω εμείς είμαστε large και πρέπει να ανεχόμαστε τέτοιες ντροπές όπως τη σημερινή........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Κυρ 25 Απρ 2021, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλα ντροπη δεν ειναο για τον ΠΑΟΚ
ντροπη ειναι για τον ιδιο.
Γενικα αυτοι οι συλλογοι παλαιμαχων δεν πρεπει να υπαρχουν. αν η ομαδα θελει να αξιοποιησει καποιον θα τον πληρωσει και θα τον αξιοποιησει
Τζαμπα προσκλησεις και παπαριτσες.επςοξαν ανταμειφθηκαν.τους ευχαριστουμε
ντροπη ειναι για τον ιδιο.
Γενικα αυτοι οι συλλογοι παλαιμαχων δεν πρεπει να υπαρχουν. αν η ομαδα θελει να αξιοποιησει καποιον θα τον πληρωσει και θα τον αξιοποιησει
Τζαμπα προσκλησεις και παπαριτσες.επςοξαν ανταμειφθηκαν.τους ευχαριστουμε
-
Ν Τ Ρ Ο Π Η
ΑΣΕΒΕΙΑ
"εχει το ακαταλόγιστο" τι άλλο ακόμα θα διαβάσουμε!!!!!!!!!!!
ΑΣΕΒΕΙΑ
"εχει το ακαταλόγιστο" τι άλλο ακόμα θα διαβάσουμε!!!!!!!!!!!
Γιατί ενίστασαι,το διάβασες το πρωτοσέλιδο;
Μήπως θέλεις ένα λινκ;
Δε το κάνω, να το βρεις μόνος σου,δε λερώνω το φόρουμ.
Μήπως θέλεις ένα λινκ;
Δε το κάνω, να το βρεις μόνος σου,δε λερώνω το φόρουμ.
Κατάντια...
Πρωτοσέλιδο "κόκκινου πρωταθλητή" κανονική ξευτιλα για αυτόν που τον αποκαλούσαμε Μεγαλέξανδρο του ελληνικού ποδοσφαίρου...
Δικαιώνεται εκ των υστέρων ο Δ.Μπουζας για το άρθρο λίβελο που είχε γράψει τότε εναντίον του Κούδα με αφορμή την επικείμενη επιστροφή του από τη διετία στο βοθρολιμανο..
Κεραυνός εν αιθρία...
Σε πέντε χρόνια γιορτάζουμε έναν αιώνα...
Γιώργο Κούδα θα είσαι παρών ή μήπως γιορτάζεις...το 2025;
Πρωτοσέλιδο "κόκκινου πρωταθλητή" κανονική ξευτιλα για αυτόν που τον αποκαλούσαμε Μεγαλέξανδρο του ελληνικού ποδοσφαίρου...
Δικαιώνεται εκ των υστέρων ο Δ.Μπουζας για το άρθρο λίβελο που είχε γράψει τότε εναντίον του Κούδα με αφορμή την επικείμενη επιστροφή του από τη διετία στο βοθρολιμανο..
Κεραυνός εν αιθρία...
Σε πέντε χρόνια γιορτάζουμε έναν αιώνα...
Γιώργο Κούδα θα είσαι παρών ή μήπως γιορτάζεις...το 2025;
Επειδή είμαι ένας από τους παλιούς και με πρόσωπα κοντά στον κύκλο του Κούδα εκείνη την εποχή, όταν τολμήσαμε εγώ και κάποιος άλλος εδώ μέσα σε αντίστοιχη συζήτηση να αμφισβητήσουμε το αφήγημα της επιστροφής και να αναφερθούμε σε κάποιες λεπτομέρειες της, ακούσαμε από όλους σας τα εξ αμάξης με επικεφαλής τον ΚΩΣΤΑΣ54 τότε.obanebane έγραψε:Τι ξέρεις από πρώτο χέρι;
Εδώ μέσα ο κύριος Κουδας,από εσάς τους παλιούς, έχει το ακαταλόγιστο, ενώ συνεχίζει να κάνει και να λέει,μη πω τι καλύτερα.
Τον Μπανε τον έβγαλαν κλέφτη, τον Βιερινια φιλαργυρο και δεν συμμαζεύεται.
Κάπου,στοπ ,δε μπορούν να συνεχίζονται αυτά.
Καταλαβαίνω,ότι για τους τότε ΠΑΟΚτσηδες ήταν κάτι πάρα πολύ μεγάλο,ο μόνος λόγος που το δικαιολογώ ειναι η ποδοσφαιρική του αξία,τίποτα άλλο.
Αυτό και τίποτε άλλο.
ΥΓ 'Οποιος έχει υπομονή μπορεί να ψάξει την τότε συζήτηση.
σε σεβομαι απεριοριστα οπως φαινετε και απο το παραπανω σχολιο μου ,αλλα κυριε κουδα υι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΕΝΤΥΠΟ .....ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ,ΚΑΝΑΝΕ ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ,ΕΔΩΣΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ......ντροπη κυριε Κουδα ......eorptol1 έγραψε:χρονια πολλα και καλα Γιωργο .....τουλαχιστον ειναι πολυ σοβαροτερτρος απο κατι αμαλιες που επειδη δεν εχουν μεροκαματο βγαινουν και λενε ενα σωρο ανοησιες στους κατω για τον ΠΑΟΚ ......ειδικα ο Ασλανιδης ηταν παντα σεφτελος που λενε οι ποντιοι και ας ηταν πολυ καλος παικτης........χρονια πολλα και καλα και παλι Γιωργο.....
dimbar έγραψε:Επειδή είμαι ένας από τους παλιούς και με πρόσωπα κοντά στον κύκλο του Κούδα εκείνη την εποχή, όταν τολμήσαμε εγώ και κάποιος άλλος εδώ μέσα σε αντίστοιχη συζήτηση να αμφισβητήσουμε το αφήγημα της επιστροφής και να αναφερθούμε σε κάποιες λεπτομέρειες της, ακούσαμε από όλους σας τα εξ αμάξης με επικεφαλής τον ΚΩΣΤΑΣ54 τότε.obanebane έγραψε:Τι ξέρεις από πρώτο χέρι;
Εδώ μέσα ο κύριος Κουδας,από εσάς τους παλιούς, έχει το ακαταλόγιστο, ενώ συνεχίζει να κάνει και να λέει,μη πω τι καλύτερα.
Τον Μπανε τον έβγαλαν κλέφτη, τον Βιερινια φιλαργυρο και δεν συμμαζεύεται.
Κάπου,στοπ ,δε μπορούν να συνεχίζονται αυτά.
Καταλαβαίνω,ότι για τους τότε ΠΑΟΚτσηδες ήταν κάτι πάρα πολύ μεγάλο,ο μόνος λόγος που το δικαιολογώ ειναι η ποδοσφαιρική του αξία,τίποτα άλλο.
Αυτό και τίποτε άλλο.
ΥΓ 'Οποιος έχει υπομονή μπορεί να ψάξει την τότε συζήτηση.
Από όλους μας;
obanebane έγραψε:DimitrisS έγραψε:Kαλα γενικα παιδια το να θεοποιηουμε ανθρωπους, να τους κανουμε ειδωλα στα ματια και τα μυαλα μας, να τους κανουμε αγαλματα απλα επειδη μπορουσαν να κλωτσανε καλα μια μπαλα ειναι αρρωστο.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει αξια ο λογος του χ Κουδα και του ψ Αποστολιδη.
Δεν μιλαω για ολους φυσικα, υπαρχουν εξαιρεσεις.
Το ξέρω ότι είναι παραδείγματα τα ονόματα που αναφέρεις αλλά μιας και το εφερε η κουβεντα θα σου πω οτι ο Αποστολιδης είναι άλλο επίπεδο ανθρώπου,ποτέ δεν θα έκανε τον καραγκιόζη με αγκαλιτσες και φιλακια με πολιτικαντηδες.
Οσο για τον Κουδα,κάποτε γράφατε ότι έφταιγε ο πατερας του,τώρα ποιος φταίει;
Σχόλιο μου στις 17/9/2018
Τα μαράζι του που δεν μπόρεσε να αγωνιστεί με την κόκκινη φανέλα έβγαλε.
Κρίμα πάντως, για τον ίδιο και όσους μεγάλωσαν μαζί του ,θαυμάζοντας το ταλέντο του και όχι για τον ΠΑΟΚ.
Τσάμπα ασχολούμαστε,δεν το αξίζει.
Πάμε παρακάτω.
Κρίμα πάντως, για τον ίδιο και όσους μεγάλωσαν μαζί του ,θαυμάζοντας το ταλέντο του και όχι για τον ΠΑΟΚ.
Τσάμπα ασχολούμαστε,δεν το αξίζει.
Πάμε παρακάτω.
- bersekeros
Είναι δυνατόν ρε φούστη μου;Μερικά όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα.
Είναι δυνατόν.....;;;;
σιγα το ονειροbersekeros έγραψε:Είναι δυνατόν ρε φούστη μου;Μερικά όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα.
Είναι δυνατόν.....;;;;

Δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα είχε να δώσει αυτή την συνέντευξη.
- Amsterdamer_87