Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Ξεραϊλα παλι,καλα που περασε και το νηπιο.
Παω για υπνο,εχω ραντεβου αυριο μ' ενα βαζελο(λαγο).

Παω για υπνο,εχω ραντεβου αυριο μ' ενα βαζελο(λαγο).

- kataramenos5
- kataramenos5
prist64 έγραψε: -Δεν πειραζει,ασε που δεν το εγκρινει κι ο καταραμενος5.
-Ποιος ειν' αυτος παλι?
-Ενας γνωστος που δεν ξερει να πινει τσιπουρο.![]()
-Ε φερτον να τον μαθουμε να πινει.
-Μπα εχει εκλεπτυσμενο ουρανισκο,μαλαγουζιες και ξινομαυρα ξερει μονο,
σαν τον Αλεξιο τον ξενιτεμενο ενα πραγμα.

Τεταρτη ηταν ρε ,νηστεια ,δε κανει να τρως αυγα.Τι σοι παπας εισαι εσυ?
Η φαση ειναι οτι κρασι τελευταια δεν κατεβαινει .Καποιος με καταραστηκε(ξανα?) .
Το χω ριξει στο τσιπουρο κι απ το μεσημεριανο ακομα δε συνηλθαμε καλα καλα.
Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια και καλή Κυριακή αργία να έχουμε!!!!
Μετά από ένα απολαυστικό και δίχως επαγγελματικά άγχη σήμερα σκέτο, αχτύπητο και παγωμένο στιγμιαίο καφέ, ξεκινάω σιγά σιγά (στις 11:30 ξεκινάμε) να πάω για την προπόνηση bowling των τεσσάρων μεταμοσχευμένων με νέα καρδιά παλικαριών, που έχω προσωπικά αναλάβει εδώ και ένα μήνα και οι οποίοι είναι ήδη σε πολύ καλό δρόμο!!!!
Στόχος όλων μας είναι να καταφέρουν να πετύχουν τα όρια που έχουν τεθεί σε προκριματικούς αγώνες τον Μάρτιο στην Αθήνα, ώστε να δικαιούνται να λάβουν μέρος στους παγκόσμιους αγώνες bowling "μεταμοσχευμένων σε καρδιά, πνεύμονα ή νεφρό" (ειδική κατηγορία που δεν ανήκει στους παραολυμπιακούς αθλητές) που θα γίνουν τον Μάιο στην Ισπανία!!!!
Η θέληση και η όρεξη που δείχνουν όλα αυτά τα "παιδιά" (ηλικιών ο ένας 28, οι δύο 35 κι ο τέταρτος 40 ετών) για εκπαίδευση και μάθηση και οι τόσο έντονες προσπάθειες τους είναι κάτι το εντελώς πρωτόγνωρο για μένα σε νέους αθλητές, γι αυτό τους δίνω ακόμα περισσότερη προσοχή, δείχνοντας το έμπρακτα και κάνοντας προπόνηση μαζί τους επί τρεις ώρες, ακόμα και Κυριακές, κάτι που δεν κάνω με άλλους νέους αθλητές του Ομίλου μας!!!!
Υ.Γ. Διπλό μέσα στην Βέροια Π.Α.Ο.Κ.λέ ολέ!!!! Διπλό μέσα στην Βέροια Π.Α.Ο.Κ.λέ ολέ!!!!

Μετά από ένα απολαυστικό και δίχως επαγγελματικά άγχη σήμερα σκέτο, αχτύπητο και παγωμένο στιγμιαίο καφέ, ξεκινάω σιγά σιγά (στις 11:30 ξεκινάμε) να πάω για την προπόνηση bowling των τεσσάρων μεταμοσχευμένων με νέα καρδιά παλικαριών, που έχω προσωπικά αναλάβει εδώ και ένα μήνα και οι οποίοι είναι ήδη σε πολύ καλό δρόμο!!!!
Στόχος όλων μας είναι να καταφέρουν να πετύχουν τα όρια που έχουν τεθεί σε προκριματικούς αγώνες τον Μάρτιο στην Αθήνα, ώστε να δικαιούνται να λάβουν μέρος στους παγκόσμιους αγώνες bowling "μεταμοσχευμένων σε καρδιά, πνεύμονα ή νεφρό" (ειδική κατηγορία που δεν ανήκει στους παραολυμπιακούς αθλητές) που θα γίνουν τον Μάιο στην Ισπανία!!!!
Η θέληση και η όρεξη που δείχνουν όλα αυτά τα "παιδιά" (ηλικιών ο ένας 28, οι δύο 35 κι ο τέταρτος 40 ετών) για εκπαίδευση και μάθηση και οι τόσο έντονες προσπάθειες τους είναι κάτι το εντελώς πρωτόγνωρο για μένα σε νέους αθλητές, γι αυτό τους δίνω ακόμα περισσότερη προσοχή, δείχνοντας το έμπρακτα και κάνοντας προπόνηση μαζί τους επί τρεις ώρες, ακόμα και Κυριακές, κάτι που δεν κάνω με άλλους νέους αθλητές του Ομίλου μας!!!!
Υ.Γ. Διπλό μέσα στην Βέροια Π.Α.Ο.Κ.λέ ολέ!!!! Διπλό μέσα στην Βέροια Π.Α.Ο.Κ.λέ ολέ!!!!

- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Μπράβο Γρήγορη! Ακόμα πιο μεγάλο μπράβο στους αθλητές σου. Καλημέρα σε όλους
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
kataramenos5 έγραψε:
Εφυγε επιτελους ο παπας?
![]()

Τεταρτες και Παρασκευες,νηστειες κ.λ.π. μλκιες ειναι για τους κοινους θνητους

εμεις οι κληρικοι εχουμε.........μεσον.

Και για οσους ανησυχουν,ο βαζελος(λαγος) με εστησε σημερα.
Θα τον πετυχω ομως και θα καταληξει στην γαστρα με κοκαρια.
Θα τον πετυχω ομως και θα καταληξει στην γαστρα με κοκαρια.
γρηγορη να μας κανεις ανταποκρισεις.πες τους οτι ακομα κ εγω που καλη κουβεντα απο το στομα μου δε βγαινει , στηριζω με τα 1000.
υγ.παπα τωρα καταλαβα το υπουλο παιχνιδι σου.μας βαζεις σε πειρασμους για να μας δοκιμασεις.
δε μου λες?το αγριογουρουνο, σνιτσελ γινεται?
υγ.παπα τωρα καταλαβα το υπουλο παιχνιδι σου.μας βαζεις σε πειρασμους για να μας δοκιμασεις.
δε μου λες?το αγριογουρουνο, σνιτσελ γινεται?
Γινεται.
Εγω ομως το προτιμω σε γαστρα που την βαζω στον ξυλοφουρνο που εχω στην αυλη
και το αφηνω μεσα,αφου καει και σφραγιστει,τουλαχιστον 10 ωρες.
Για την συγκεκριμενη περιπτωση ξεφευγω λιγακι,
το συνοδευω
με κοκκινο κρασι.
Εγω ομως το προτιμω σε γαστρα που την βαζω στον ξυλοφουρνο που εχω στην αυλη
και το αφηνω μεσα,αφου καει και σφραγιστει,τουλαχιστον 10 ωρες.
Για την συγκεκριμενη περιπτωση ξεφευγω λιγακι,
το συνοδευω