5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Re: 43.Fernando Lopes dos Santos Varela
Ειμαστε κακοί οπαδοί εγω το πιστευω παντως
Σε μια σύγχυση στην εποχή σαββιδη
Σε μια σύγχυση στην εποχή σαββιδη
- navigator11
Εγώ πάλι πιστεύω πως όλων των ομάδων, των 4 δηλαδή, είναι. Υπάρχει έλλειψη ρεαλισμού και ουσιαστικής σοβαρότητας, όχι σοβαροφάνειας. Βάλτε τώρα και μερικές ... σταγονίτσες από σσαλλλλονικιώτη ραδιοκαφριλαμορφωσσα από τους πανάθλιους στο είδος, ειδικά για εμάς, έρχεται και απογειούται το ... γλυκάκι. Εν πάση περιπτώσει, το ποδόσφαιρο απευθύνεται στα πλήθη. Δε γίνεται να έχουμε παράλογες αξιώσεις. Εδώ πολλοί δε σέβονται εδώ και χρόνια (όχι απαραιτήτως επειδή το επιδιώκουν συνειδητά ούτε αναφέρομαι μόνο σε συνοπαδούς) πολύ ουσιαστικότερα και σημαντικότερα για τη δική τους ζωή και των οικογενειών τους πράγματα σε σχέση με τον ΠΑΟΚ ή την όποια άλλη ομάδα!! Σε κατοίκους του παραμυθότοπού μας αναφέρομαι.
- Chuck Norris
Είναι η πιο σημαντική μεταγραφή, πρέπει να βγει κέρβερος και να δέσει καλά με Τζαβέλλα μπας και φτιάξουμε ξανά άμυνα !desperando έγραψε:
αυτη ειναι οψη αμυντικου ρε γαμωτη μου
αυτο ειναι κορμη ρε φουστη μου
προβλεπω οτι αυτος ειναι ο παικτης που θα μας κανει να μην ξαναμιλησουμε για κοντρερας
Υ.Γ γιατί του δώσανε τα παλιά μπλουζακια προπονησης ; Δεν είχαν στο νούμερο του από τα καινούρια?
τανκ με τεχνική
νομίζω άνετα θα είναι το καλύτερο σεντερ μπακ του πρωταθλήματος
νομίζω άνετα θα είναι το καλύτερο σεντερ μπακ του πρωταθλήματος
- thanos-xanthi
Μπορεί και να μου φάνηκε λόγο όγκου αλλα ή ο Τζαβέλας δεν είναι πάνω από 1.80 ή ο Varela είναι πάνω από 1.83. Δε μου φάνηκε να έχουν το ίδιο ύψος πάντως. Πολύ νταμάρι.
- Δημητρης17
- desperando
- Επικοινωνία:
Μαζι με τιβ γιωργαρο θα κανουν κορυφαίο διδυμο
Παγκοσμια πρωτοτυπια το αμυντικο δίδυμο θα ειναι την ιδια μερα γεννημένο
Παρομοια σύμπτωση ισχυε και στους τζιολη μαντουρο με την μονη διαφορα οτι εκει ο ενας επαιζε και ο αλλος ηταν η αλλαγή του.
Στα του ματς ... Σαν να επαιζε μπαλα ο μπαμπας με τα πιτσιρικια του
Παγκοσμια πρωτοτυπια το αμυντικο δίδυμο θα ειναι την ιδια μερα γεννημένο
Παρομοια σύμπτωση ισχυε και στους τζιολη μαντουρο με την μονη διαφορα οτι εκει ο ενας επαιζε και ο αλλος ηταν η αλλαγή του.
Στα του ματς ... Σαν να επαιζε μπαλα ο μπαμπας με τα πιτσιρικια του
- back in black
αυτό ακριβώς σκεφτόμουνα και εγώ, λες και είναι 1,90 φαίνεταιchrisg4 έγραψε:Μπορεί και να μου φάνηκε λόγο όγκου αλλα ή ο Τζαβέλας δεν είναι πάνω από 1.80 ή ο Varela είναι πάνω από 1.83. Δε μου φάνηκε να έχουν το ίδιο ύψος πάντως. Πολύ νταμάρι.