Ajax - Π.Α.Ο.Κ. ,26/7, 21.45 (OTEsport 1)
Re: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. ,26/7, 21.45
El ghazi και Casierra είναι οι δύο παίχτες τους που θέλουν τεράστια προσοχή, ο Milik είναι άγνωστο αν θα παίξει στο πρώτο παιχνίδι, ο Gudelj είχε πάρει κόκκινη στο τελευταίο περσινό ευρωπαϊκό τους παιχνίδι με την Μόλντε, και το κέντρο τους έχει ένα θέμα. Ένας σοβαρός ΠΑΟΚ φεύγει με θετικό αποτέλεσμα
Γενικα μην ξεχνάμε πως εχουν άλλες ταχύτητας ανάπτυξης κλπ
Το ματς ειναι φοβερά δύσκολο , μακαρι να χουμε ηρεμία κ τυχη
Το ματς ειναι φοβερά δύσκολο , μακαρι να χουμε ηρεμία κ τυχη
Επειδή ο αγιαξ παίζει γρήγορα κάθετα και πιέζουν πολύ ψηλά, τα 2 χαφ στο 6-8 θα πρέπει να κάνουν εξαιρετική δουλειά ανασταλτικά και να βγάζουν ιδανικά την μπάλα απ την άμυνα με τη μία. Ιδανικά θα ήταν το κανιάς-τσίμιροτ και μπροστά τους σακχόφ και στο 60 αλλαγή κανιάς με μπίρσεβαρ και σακχόφ δίπλα σε τσίμι. Επίσης για αυτά τα μάτς θέλεις φοράκλα και είναι κρίμα να έχουμε την πιο πλήρη ομάδα με καλούς παίκτες επιπέδου ευροπα και να μην έχει ένα φορ η ομάδα!
Ο κλάους και ο κάθε παίκτης κουτιού είναι για 10 μάτς. εδώ θέλεις παίκτη να πιβοτάρει και να σπάσει μπάλες στα εξτρέμ.
Ο κλάους και ο κάθε παίκτης κουτιού είναι για 10 μάτς. εδώ θέλεις παίκτη να πιβοτάρει και να σπάσει μπάλες στα εξτρέμ.
Πάντως άμα τελικά δεν παίξει ο κλαους και με εκτός τον περειρα δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα , ο Κουλουρης δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη
- denyparxeisalio
Συμφωνώ αλλά επειδή θα φάμε τρομερή πίεση και παίζει για κάτι 5λέπτα - 10λέπτα να μας έχουν στα καρέ μας, προτιμώ την επιλογή του Τζιόλη λόγω εμπειρίας παρά του Χαρίση .sic-4 έγραψε:Και ο Τζιολης ομως εχει κανει χοντρα λαθη που μας εχουν στοιχισει.denyparxeisalio έγραψε:+ όσο θεςDemir έγραψε:ο τζιολης ΠΡΕΠΕΙ να ξεκινησει..για κανενα λογω δεν πας με τους λαθερ χαριση και τσιμιροτ που και περσι σε ολα τα ματς με πιεση χανανε την μπαλα στα καλα κα8ουμενα και τρωγαμε αντεπιθεσεις... τζιολης με τσιμι και σακχοφ στα χαφ... ελπιζουμε σε νεκρανασταση ροντριγκες και τζαλμα.. μπροστα σε ρολο κονου ο κλαους... εστω μια δυο κεφαλιες να παρει ..κανα δυο μανουρες... καμια αλλη απαιτηση απο τον αρχηγο ...
ΥΓ: Δεν ξερω αν το εχεις καιρο το avatar. Τωρα το παρατηρησα και εχω λιωσει...
Το άβαταρ το έχω καιρό και όταν το προτοείδα έκλαιγα από τα γέλια

- WestBlock4
Στην ολλανδια με κλαους η χωρις το ιδιο ειναι.. θυμησου το παιχνιδι με ντορτμουντ ετσι θα παιξουμε 0 στην αμυνα κ οτι βγει μπροστα οποτε ο καμπος κ ο γκαρι να ειναι καλα σε αντεπιθεσειςTupac έγραψε:Πάντως άμα τελικά δεν παίξει ο κλαους και με εκτός τον περειρα δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα , ο Κουλουρης δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη
Άλλο Dortmund allo αυτός ο Ajax. Και άλλο Tudor και άλλο ο Ivic. Δεν νομίζω να παίξουμε τόσο αμυντικάWestBlock4 έγραψε:Στην ολλανδια με κλαους η χωρις το ιδιο ειναι.. θυμησου το παιχνιδι με ντορτμουντ ετσι θα παιξουμε 0 στην αμυνα κ οτι βγει μπροστα οποτε ο καμπος κ ο γκαρι να ειναι καλα σε αντεπιθεσειςTupac έγραψε:Πάντως άμα τελικά δεν παίξει ο κλαους και με εκτός τον περειρα δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα , ο Κουλουρης δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη
- john4serres
- john4serres
εν το μεταξυ για τον Κάτσε , κανενας δεν ειπε τιποτα που ειναι εκτος λίστας
είναι και γηγενής της ακαδημίας

είναι και γηγενής της ακαδημίας
MANIAKOS έγραψε:Η αλκμααρ νοκιζω με τη β ομαδα μας ειχε κερδίσει εδω μεσα
2-2 με γκολ ποζογλου στις καθυστερήσεις
Α ναι Θενκς
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε θεμα ανάπτυξης παιχνιδιού χαζούς μπορει να μας κανουν κ με απουσίες
Μικρές αποστάσεις κ στη κοντρα
Δυστυχως δεν παίξαμε κανενα τετοιο φιλικο
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε θεμα ανάπτυξης παιχνιδιού χαζούς μπορει να μας κανουν κ με απουσίες
Μικρές αποστάσεις κ στη κοντρα
Δυστυχως δεν παίξαμε κανενα τετοιο φιλικο