21. Diego Biseswar
- ΑποστόληςΑ
Re: 21. Diego Biseswar
προτιμω lampiri news παρα αθλητικη δημοσιογραφια πλεον. Εχουν πιασει πατο απατο
Υγεία να έχει το παλικάρι. Πολύ καλή κίνηση η συγκεκριμένη χωρίς κανένα ρίσκο αγωνιστικά. Μόνο υγεία τίποτε άλλο.
- ΑποστόληςΑ
- Dimitris_L4
Αντε ρε χοντρε τι θα γινει.....εχεις γινει πουλεν πολλων κ σε περιμένουμε να σ δουμε...αντε αντε...
- john4serres
φανταζομαι απλα σε τι κατασταση μας ηρθες ντιεγκο μου για να κανεις γυρους ακομα στο γηπεδο μονος σου...ελπιζω να σε επαναφερουν σε υψηλα επιπεδα φυσικης καταστασης οπως ησουν στη φεγενορντ και με την εκρηξη που σε συνοδευε...αν το κανουν αυτο χαλαλι ο χρονος που χρειαζεσαι...
και εσυ με τη σειρα σου ελπιζω να τα δωσεις ολα και να φερθεις και πιο επαγγελματικα και σε εξωαγωνιστικα ζητηματα στη νεα σου ομαδα...
και εσυ με τη σειρα σου ελπιζω να τα δωσεις ολα και να φερθεις και πιο επαγγελματικα και σε εξωαγωνιστικα ζητηματα στη νεα σου ομαδα...
- kataramenos5
ποια ειναι αυτη καταραμενε μου??
πλακα πλακα τον φανταζεσαι αυτον στους αγωνες στην τουμπα να μυριζει τις καντινες περιξ του γηπεδου??ισα που το σκαει στα κρυφα για ενα γρηγορο στο χερι
πλακα πλακα τον φανταζεσαι αυτον στους αγωνες στην τουμπα να μυριζει τις καντινες περιξ του γηπεδου??ισα που το σκαει στα κρυφα για ενα γρηγορο στο χερι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τρί 12 Ιούλ 2016, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλά τι περιμένατε?? ο παικτης απο Μάιο εχει να κάνει προπόνηση...
Αυτό το γύρω γύρω μου θυμίζει άλλο χοντροκωλι....
Αυτό το γύρω γύρω μου θυμίζει άλλο χοντροκωλι....
- kataramenos5
Sera4 έγραψε:ποια ειναι αυτη καταραμενε μου??
πλακα πλακα τον φανταζεσαι αυτον στους αγωνες στην τουμπα να μοιριζει τις καντινες περιξ του γηπεδου??ισα που το σκαει στα κρυφα για ενα γρηγορο στο χερι
Καλα δε ξερεις τη γοργονα που σταματαει τα πλοια και ρωτα τους ναυτικους?
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 8#p1139057
- ΑποστόληςΑ