Για ποιους λόγους ο κόσμος (όλων) δεν πάει γήπεδο (μπάλα);

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
flash4
Bet Guru 2020

Re: Για ποιους λόγους ο κόσμος (όλων) δεν πάει γήπεδο (μπάλα

Δημοσίευση από flash4 »

Κι εγώ έχω την ίδια απορία. Εισιτήρια δε βγαίνουν στις θύρες 4 και 7 απ'ότι έχω παρατηρήσει. Είναι όλες οι θέσεις διαρκείας; Μου είναι δύσκολο να το πιστέψω. Δηλαδή στην 7 χθες και στην 4 στα περισσότερα παιχνίδια δεν έρχονται ούτε τα μισά διαρκείας; Ούτε αυτό μπορώ να το πιστέψω. Γιατί λοιπόν δε βγαίνουν εισιτήρια σε αυτές τις θύρες; Κι αν βγαίνουν πώς εξαφανίζονται σε μισή ώρα πριν το πάρει πρέφα ο απλός κόσμος; Η εικόνα είναι αποκαρδιωτική. Ακόμα και σολντ άουτ να γίνει θεωρητικά το γήπεδο μπορεί να έχει 3-4000 κενές θέσεις.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Συμφωνώ για την ώρα και τα χρήματα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Συμφωνώ και γω.
Αυτο το 22:00 είναι ταλαιπωρία.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

sourmenetes έγραψε:Από τη μια φορά δεν αποδεικνύεται κάτι. Ένα ασφαλές δείγμα θα ήταν σε 3-4 ματς.

Τοτε και σίγουρα θα έχουμε ένα σαφές δείγμα
Σε σχεση με τον προηγουμενο ευρωπαικο με την στεαουα σιγουρα αποδεικνυεται..
Τοτε ελαχιστα ειχαν πουληθει σε 5-6 με 40 ευρω. Τωρα τελειωσαν σε 2 ωρες.
Ακομα και οικονομικα να το δεις παλι καλυτερα ειναι γιατι πουληθηκαν παραπανω απο 4πλασια..

Για να μην μιλησω για το περαν του απλου οικονομικου, το οφελος να εχεις γεματη την κερκιδα για το αγωνιστικο, της χορηγιες, το πρεστιζ κτλ..

Καλη η αποψη οτι ο ΠΑΟΚ πλεον εχει πολυ μεγαλο μπατζετ για να εχει 10 ευρω εισητηριο, αλλα δεν μπορει να εχει ουτε 40.

Στα ευρωπαικα της γιουναιτεντ η κεντρικοτατη κερκιδα εχει 52 λιρες δηλαδη 60 ευρω.
Σε χωρα με τριπλασιο μισθο, τελειως αλλες εγκαταστασεις, και τεραστιο μπατζετ.
Αναλογικα δηλαδη τα 10 ευρω σε εμας ειναι πολυ λογικα. Και αντε πες 10 ειναι φτηνα, θεωρω οτι πανω απο 20 ευρω δεν πρεπει να μπαινει στην 5-6.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Για τις τιμές στη 5-6 εννοείται
Για τα εισιτήρια στη 4 νομίζω υπάρχει θέμα επειδή θεωρείται και θύρα συνδέσμων. Χωρίς να είμαι σίγουρος τι ισχύει και τι για άλλες ομάδες σε άλλα γήπεδα. Και τί θύρα συνδέσμων αφού νομικά δεν υπάρχουν...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Για την ώρα που λέτε το 20:00 με 20:30 είναι ιδανικό. Ούτε πολύ αργά ούτε νωρίς για την περιφέρεια.

8 παρά όπως χθες τρέχουμε να προλάβουμε τη σέντρα
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

giapas έγραψε:Συμφωνώ για την ώρα και τα χρήματα.
Ναι
Συμφωνώ
Άκουσα από πολλούς πιτσιρικάδες στο γήπεδο ότι ψήθηκαν λόγω του δεκάρικου

Όλα παίζουν ρόλο
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Ενας βασικός λόγος πλέον είναι αυτά τα γουολετ και τα...μολετ και το κακό τους τον καιρό. Στο τσακ ήμουν προχθες να τα παρατήσω. μισή μερα με αυτά ασχολήθηκα. Ποσοι μπορούν ή θέλουν νομίζετε να μπουν σε τέτοιο τριπάκι; Ηταν πολύ πιο απλά τα πράγματα όταν πήγαινες στο γήπεδο κανα τρίωρο πριν, έπαιρνες το εισητήριό σου απ'τα εκδοτήρια, χτυπούσες δυο βρώμικα και δυο μαλαματίνες
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ε τώρα το παίρνεις μέρες πριν, χωρίς να βγεις από το σπίτι! Πας γήπεδο δύο ώρες πριν, χτυπάς ένα βρώμικο και μία Μαλάμω (υγεία πάνω από όλα) και μπαίνεις κυριλέ στο γήπεδο! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Ναι ναι!Ας Μην επέμενε ο γιος μου προχθές και δεν θα πήγαινα... εν τω μεταξύ , πρώτη του φορά στο γήπεδο, ευρωπαική πεντάρα ξηγήθηκε!! χαλάλι τα έξοδα και τα χιλιόμετρα και τα γουόλετ!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Να τον παίρνεις μαζί σου πιο συχνά! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ε τώρα το παίρνεις μέρες πριν, χωρίς να βγεις από το σπίτι! Πας γήπεδο δύο ώρες πριν, χτυπάς ένα βρώμικο και μία Μαλάμω (υγεία πάνω από όλα) και μπαίνεις κυριλέ στο γήπεδο! :mrgreen:
Το θεμα ειναι οτι για να μπεις πρεπει υποχρεωτικα να χεις smartphone και να πληρωνεις και δεδομενα.
Κατα τ αλλα ισα δικαιωματα και πιτσες μπλε που λεγε κι ενα συνταγμα.

Χωρικε 3-4 βδομαδες εφαγα για μπορεσει να μπει με το διαρκειας του ο μικρος(εχασε και καποια ματς ενω ειχαμε πληρωσει).Εφοριες,ΚΕΠ ,email σε wallet support,στη ν ΠΑΕ .
Γμησε
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

εκτός από το τελευταίο ματς που μουλάρωσε η εφαρμογή (έκανα μέχρι και επανεκκίνηση το κινητό) σε όλα τα υπόλοιπα έχω μπει με κλειστά τα δεδομένα (λειτουργία πτήσης).
Κυκλοφορεί δε και το ράδιο αρβύλα, ότι με κλειστά δεδομένα μπαίνεις πιο γρήγορα.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

fossa έγραψε:Για τις τιμές στη 5-6 εννοείται
Για τα εισιτήρια στη 4 νομίζω υπάρχει θέμα επειδή θεωρείται και θύρα συνδέσμων. Χωρίς να είμαι σίγουρος τι ισχύει και τι για άλλες ομάδες σε άλλα γήπεδα. Και τί θύρα συνδέσμων αφού νομικά δεν υπάρχουν...
Στην 3 του αρη, που μαλιστα υπαρχουν και επισημα σαν συνδεσμος, βγαινουν εισητηρια κανονικα
Οποτε ειναι παραμυθια αυτα που λενε
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Στα τελευταία παιχνίδια, είδα ότι όταν είναι πολύ φτηνά τα εισιτήρια (γύρω στα 10 ευρώ), τότε ο κόσμος πηγαίνει σε πολύ μεγαλύτερους αριθμούς στο γήπεδο, ακόμα και αν το παιχνίδι είναι στις 10 η ώρα το βράδυ και χειμώνας

Αυτή είναι η διαπίστωση
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”