Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-3, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-3, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Π καλος ο κοραξ παντως
Άφηνε το παιχνίδι κλπ
Άφηνε το παιχνίδι κλπ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ευτυχως προλαβαμε τη βροχη και βαλαμε 2 γκολ στο πρωτο και δεν μας προλαβε εκεινη,αλλιως δεν εμπαινε γκολ.
- painkiller4
Αυτη ειναι αναλυση αγωνα ρεεεPAOKhead έγραψε:Πολλές αναλύσεις βλέπω για ένα ματς που αν στο β' ημίχρονο έμπαινε η ευκαιρία του Παναιτωλικού (από το streaming δεν κατάλαβα αν ήταν ή όχι οφσαιντ) το άνετο διπλό θα γινόταν θρίλερ, καταστροφή σε περίπτωση ισοφάρισης ή εξευτελισμός σε περίπτωση ανατροπής. Αν δεν σφύριζε ο Σιδηρόπουλος σήμερα δε, το 2-0 απλά δεν θα είχε γίνει (πόσο αλλάζει το άθλημα όταν παίζεται με βάση τους κανόνες του...).
Σε αυτά τα κλάσματα του δευτερολέπτου που μεσολάβησαν μέχρι να βγει η μπάλα αουτ φοβήθηκα ότι θα ξαναδώ το ίδιο χιλιοπαιγμένο φετινό έργο. Απ΄την ζωή στον θάνατο ειν' ένα μονοπάτι. Από τον κ#λο στο μ%^νι δυο δάχτυλα και κάτι που λέει κι ο θυμόσοφος λαός...
Βλανταν ψυχάρα βάλε τα δυνατά σου να πηγαίνει η μπάλα δοκάρι και μέσα στα επόμενα 10 ματς. Δε με νοιάζει πως θα το κάνεις κι ούτε θα σε κακολογήσω αν δεν τα καταφέρεις. Φέρε νίκες μπας και σταθούμε στα πόδια μας γιατί ψυχορραγούμε...Σήμερα πήραμε βαθειά ανάσα.
Αιντε ΠΑΟΚτσακι μου

Και συνεχιζω
Εμενα το πουλακι μου δεν ειναι οτι κι οτι
μα οντε το πιανουν οι μικιες βγανει φαρινα γιωτη
Να τον προσέχεις τον καιρό γιατί θα φέρει γρίππες
και η μόνη σου αντιβίωση είναι να παίρνεις πίπες
Δώρο σου στέλνω φίλε μου τώρα που φεύγει ο χρόνος
πέντε ψωλές αράπικες να σε γαμούν συγχρόνως!
Για μαντινάδα κίνησα, να γράψω άλλη μία,
μα το μυαλό μου εκόλλησε, και βγήκε μαλακία!
- kataramenos5
Η αληθεια ειναι παντως οτι ξεκινησα για να τρολαρω λιγο τον Τσε απαντωντας στο πρωτο ποστ (και στο τοπικ του Βλαντο).Γιατι παιχνιδι χωρις μιρλα δε γινεται στον ΠΑΟΚ.Μετα το να εφερε τ αλλο κι αρχισαμε τα χαριτωμενα.Συμπαθα με μικρε επαναστατη.
-
Μια πόληηηη, μια ομάδααααpainkiller4 έγραψε: Αυτη ειναι αναλυση αγωνα ρεεε![]()
Και συνεχιζω
Εμενα το πουλακι μου δεν ειναι οτι κι οτι
μα οντε το πιανουν οι μικιες βγανει φαρινα γιωτη
Να τον προσέχεις τον καιρό γιατί θα φέρει γρίππες
και η μόνη σου αντιβίωση είναι να παίρνεις πίπες
Δώρο σου στέλνω φίλε μου τώρα που φεύγει ο χρόνος
πέντε ψωλές αράπικες να σε γαμούν συγχρόνως!
Για μαντινάδα κίνησα, να γράψω άλλη μία,
μα το μυαλό μου εκόλλησε, και βγήκε μαλακία!
και να πα να γ@μηθει η μαντινάδαααα

Δε θα σχολίαζα καθόλου γιατί είμαι χολωμένος αλλά με αναγκάζεις να σου βγάλω το καπέλο. Μακάρι κάποιος να μου έλεγε ότι τα μισά nicks εδώ μέσα είναι δωδεκάχρονα , θα αισθανόμουν πολύ λιγότερη απογοήτευση.kataramenos5 έγραψε:Ποιον κοροιδευεις ρε Χασιο.Το τι θελουμε για τη παρτη μας αυτο μετραει.Αλλος εκραζε Στεφενς για να ρθει ο Αγγελος,αλλος εκραζε Αγγελο ενω ηταν +5 για να φερει Σαντος,αλλος εκραζε Τουντορ επειδη εδιωξε το Σαλπι.Ποιος ΠΑΟΚ και τριχες κατσαρες.ΠΑΟΚ με την ενοια που το λεγαμε καποτε δεν υπαρχει πλεον.hasio_john έγραψε:Αδερφέ Κατ, ΜΟΝΟ ο ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο..., κανένα εγώ, κανένα εσύ, κανένα τι και πως!
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ! Προπονητές θα έρθουν και θα φύγουν, παίχτες θα έρθουν και θα φύγουν, πρόεδροι θα έρθουν και θα φύγουν! Στο τέλος όμως θα μείνει ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΕΙΣ!
Ας αφήσουμε τα εγώ στην άκρη.
Ο ΠΑΟΚ ηταν αυτος που ηταν ,γιατι απο πισω ειχε ενα τεραστιο σε αναστημα ΛΑΟ, που το μονο που σκεπτοταν ηταν πως θα σπρωξει την ομαδα στη νικη και οχι για να δικαιωθει στα φορουμ και τα ραδια. Δικαιωθηκαν λεει σημερα καποιοι.Ε, πεντε χρονια τωρα καποιοι δικαιωνονται καθε Μαρτη.Μονο ο ΠΑΟΚ δε δικαιωνεται ποτε.Αυτο ειναι το θεμα να δικαιωθειτε η να δικαιωθει καποτε αυτη η ομαδα?
Πλεον αηδιασαν ολοι.ΠΑΟΚακι τον καταντησαμε.
Ο καθενας με τις βλακειες του. Ο ενας δε χαρηκε για τη νικη επειδη εφυγε ο τουντορ, ο αλλος βλεπει φαντασματα για σαλπι μονο κ μονο για να "την πει" καπου και γενικα ξεχαστηκε το οτι ο Βλανταν εκανε τα αυτονοητα που δεν εκανε ο ΑΜΠΑΛΟΣ 8 μηνες.
Ενω καποιοι δικαιωνονται με το να κραζουν συνοπαδους και να εχουν φαντασματα στο μυαλο. Λυπαμαι που ΚΑΠΟΙΟΙ σε μερα νικης πετανε τις μαλακιες τουςkataramenos5 έγραψε:Ποιον κοροιδευεις ρε Χασιο.Το τι θελουμε για τη παρτη μας αυτο μετραει.Αλλος εκραζε Στεφενς για να ρθει ο Αγγελος,αλλος εκραζε Αγγελο ενω ηταν +5 για να φερει Σαντος,αλλος εκραζε Τουντορ επειδη εδιωξε το Σαλπι.Ποιος ΠΑΟΚ και τριχες κατσαρες.ΠΑΟΚ με την ενοια που το λεγαμε καποτε δεν υπαρχει πλεον.hasio_john έγραψε:Αδερφέ Κατ, ΜΟΝΟ ο ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο..., κανένα εγώ, κανένα εσύ, κανένα τι και πως!
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ! Προπονητές θα έρθουν και θα φύγουν, παίχτες θα έρθουν και θα φύγουν, πρόεδροι θα έρθουν και θα φύγουν! Στο τέλος όμως θα μείνει ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΕΙΣ!
Ο ΠΑΟΚ ηταν αυτος που ηταν ,γιατι απο πισω ειχε ενα τεραστιο σε αναστημα ΛΑΟ, που το μονο που σκεπτοταν ηταν πως θα σπρωξει την ομαδα στη νικη και οχι για να δικαιωθει στα φορουμ και τα ραδια. Δικαιωθηκαν λεει σημερα καποιοι.Ε, πεντε χρονια τωρα καποιοι δικαιωνονται καθε Μαρτη.Μονο ο ΠΑΟΚ δε δικαιωνεται ποτε.Αυτο ειναι το θεμα να δικαιωθειτε η να δικαιωθει καποτε αυτη η ομαδα?
Απόλαυση είσαι.Dimg4 έγραψε:Ο καθενας με τις βλακειες του. Ο ενας δε χαρηκε για τη νικη επειδη εφυγε ο τουντορ, ο αλλος βλεπει φαντασματα για σαλπι μονο κ μονο για να "την πει" καπου και γενικα ξεχαστηκε το οτι ο Βλανταν εκανε τα αυτονοητα που δεν εκανε ο ΑΜΠΑΛΟΣ 8 μηνες.
Δεν είδα να έγραψε κανείς οτι ο Ίβιτς είναι προπονηταράς,ούτε οτι έχει το μαγικό ραβδί.
Τα πράγματα είναι απλά.Παίζαμε ένα πράγμα/κάτι σαν ποδόσφαιρο με τραγικές εμφανίσεις και τραγικά αποτελέσματα,με παίκτες που δεν ήξεραν τι κάνουν μέσα στο γήπεδο σε μια διάταξη που δεν μας ταιριάζει εκτός αν είναι παιχνίδι ειδικών συνθηκών.Βλέπαμε εντεκάδες να αλλάζουν σαν τα πουκάμισα,παίκτες που από εκεί που ήταν παροπλισμένοι,πήραν ματς Τετάρτη/Κυριακή και έναν προπονητή να του φταίνε τα πάντα.
Αυτό που έγραψαν οι περισσότεροι,μαζί κ εγώ,είναι οτι είδαμε απλά όμορφα πράγματα προσαρμοσμένα πάνω στους παίκτες μας.Πίεση με Χαρίση/Κάτσε,μπαλιές προς τον φορ, αληλλοκαλύψεις. Δεν γίναμε Μπαρτσελόνα,κάναμε απλά τα βασικά και δεν παρουσιάσαμε τον περιοδεύοντα θίασο που ο Παναιτωλικός περίμενε.
Και όχι η διαφορά δεν είναι το "δοκάρι κ έξω του Κλάους" στην Κομοτηνή.Η διαφορά είναι στην εικόνα της ομάδας.Την προηγούμενη εβδομάδα αν έμπαινε του Κλάους το σουτ πάλι θα κράζαμε για την απόδοση,σήμερα αν δεν έμπαινε τίποτα,θα λέγαμε μπράβο για την εμφάνιση.
Επίσης το οτι κάποιος γράφει οτι η νίκη ήρθε λόγω της απόλυσης του Τούντορ δεν σημαίνει πως χάρηκε,επειδή την είπε στους άλλους.
Δεν νομίζω άλλωστε να υπάρχουν πολλές ομάδες στον κόσμο που μετά από μία νίκη σε έντεκα ματς συνεχίζουν με τον ίδιο προπονητή.Τουλάχιστον όχι ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστούν.
Τελικά μάλλον υπάρχει και 4-3-3 χωρίς τα εξτρέμ σου να είναι καν κανονικά εξτρέμ.Φαντάσου να ήταν ο Μακ και Ροντρίγκεζ.
Τα πράγματα είναι απλά.Παίζαμε ένα πράγμα/κάτι σαν ποδόσφαιρο με τραγικές εμφανίσεις και τραγικά αποτελέσματα,με παίκτες που δεν ήξεραν τι κάνουν μέσα στο γήπεδο σε μια διάταξη που δεν μας ταιριάζει εκτός αν είναι παιχνίδι ειδικών συνθηκών.Βλέπαμε εντεκάδες να αλλάζουν σαν τα πουκάμισα,παίκτες που από εκεί που ήταν παροπλισμένοι,πήραν ματς Τετάρτη/Κυριακή και έναν προπονητή να του φταίνε τα πάντα.
Αυτό που έγραψαν οι περισσότεροι,μαζί κ εγώ,είναι οτι είδαμε απλά όμορφα πράγματα προσαρμοσμένα πάνω στους παίκτες μας.Πίεση με Χαρίση/Κάτσε,μπαλιές προς τον φορ, αληλλοκαλύψεις. Δεν γίναμε Μπαρτσελόνα,κάναμε απλά τα βασικά και δεν παρουσιάσαμε τον περιοδεύοντα θίασο που ο Παναιτωλικός περίμενε.
Και όχι η διαφορά δεν είναι το "δοκάρι κ έξω του Κλάους" στην Κομοτηνή.Η διαφορά είναι στην εικόνα της ομάδας.Την προηγούμενη εβδομάδα αν έμπαινε του Κλάους το σουτ πάλι θα κράζαμε για την απόδοση,σήμερα αν δεν έμπαινε τίποτα,θα λέγαμε μπράβο για την εμφάνιση.
Επίσης το οτι κάποιος γράφει οτι η νίκη ήρθε λόγω της απόλυσης του Τούντορ δεν σημαίνει πως χάρηκε,επειδή την είπε στους άλλους.
Δεν νομίζω άλλωστε να υπάρχουν πολλές ομάδες στον κόσμο που μετά από μία νίκη σε έντεκα ματς συνεχίζουν με τον ίδιο προπονητή.Τουλάχιστον όχι ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστούν.
Τελικά μάλλον υπάρχει και 4-3-3 χωρίς τα εξτρέμ σου να είναι καν κανονικά εξτρέμ.Φαντάσου να ήταν ο Μακ και Ροντρίγκεζ.
Επισηςgiapas έγραψε:Απόλαυση είσαι.Dimg4 έγραψε:Ο καθενας με τις βλακειες του. Ο ενας δε χαρηκε για τη νικη επειδη εφυγε ο τουντορ, ο αλλος βλεπει φαντασματα για σαλπι μονο κ μονο για να "την πει" καπου και γενικα ξεχαστηκε το οτι ο Βλανταν εκανε τα αυτονοητα που δεν εκανε ο ΑΜΠΑΛΟΣ 8 μηνες.
- Παλαιολόγος
τα πολλα λογια ειναι φτωχεια
44 ματς 17 νικες τουντορ,πρακτικα ηταν δεν ηταν στον παγκο σε αυτα τα 44 ματς δεν νομιζω να επηρεαζοταν αυτη η στατιστικη
1 ματς μια νικη ο ιβιτς
δεν μπορει να κριθει ακομα ο ιβιτς
ομως ηδη εχει αλλαξει πολλα ,στο σημερινο παιχνιδι π.χ ειδαμε διαφορετικο ΠΑΟΚ απο αυτον του τουντορ
το τι θα καταφερει μελλει να φανει
ουτε θριαμβολογιες,ουτε πεσιμισμος
44 ματς 17 νικες τουντορ,πρακτικα ηταν δεν ηταν στον παγκο σε αυτα τα 44 ματς δεν νομιζω να επηρεαζοταν αυτη η στατιστικη
1 ματς μια νικη ο ιβιτς
δεν μπορει να κριθει ακομα ο ιβιτς
ομως ηδη εχει αλλαξει πολλα ,στο σημερινο παιχνιδι π.χ ειδαμε διαφορετικο ΠΑΟΚ απο αυτον του τουντορ
το τι θα καταφερει μελλει να φανει
ουτε θριαμβολογιες,ουτε πεσιμισμος
Δεν είδα το παιχνίδι - το αποτέλεσμα είναι μεγάλη ανακούφιση.
Χαίρομαι ιδιαιτερα για τα δυο γκολ του Klaus και την καλή εμφάνιση του Leovac. Και ελπίζω η ομάδα να βρει τα πατήματα της - ώστε να πιάσουμε τους στόχους μας και να μην καούνε Ίβιτς και παίκτες.
Η ομάδα θέλει στήριξη. Και ένα πλαίσιο ομαλής λειτουργίας που θα επιτρέπει στο καθένα - είτε είναι παίκτης είτε προπονητής - να έχει απόδοση που να ανταποκρίνεται στις δυνατότητες του
Να μπει μπει επιτέλους ένα τέλος στη θλιβερή αυτή αυτοακύρωση της οποιας φιλόδοξης προσπαθειας που κρατάει τόσα χρονια.
Χαίρομαι ιδιαιτερα για τα δυο γκολ του Klaus και την καλή εμφάνιση του Leovac. Και ελπίζω η ομάδα να βρει τα πατήματα της - ώστε να πιάσουμε τους στόχους μας και να μην καούνε Ίβιτς και παίκτες.
Η ομάδα θέλει στήριξη. Και ένα πλαίσιο ομαλής λειτουργίας που θα επιτρέπει στο καθένα - είτε είναι παίκτης είτε προπονητής - να έχει απόδοση που να ανταποκρίνεται στις δυνατότητες του
Να μπει μπει επιτέλους ένα τέλος στη θλιβερή αυτή αυτοακύρωση της οποιας φιλόδοξης προσπαθειας που κρατάει τόσα χρονια.
Την μέρα της νίκης κάποιων καημός είναι να την πουν σε άλλους σαν σασταλεγακηδες αυτό είναι το πρόβλημαDimg4 έγραψε:Ενω καποιοι δικαιωνονται με το να κραζουν συνοπαδους και να εχουν φαντασματα στο μυαλο. Λυπαμαι που ΚΑΠΟΙΟΙ σε μερα νικης πετανε τις μαλακιες τουςkataramenos5 έγραψε:Ποιον κοροιδευεις ρε Χασιο.Το τι θελουμε για τη παρτη μας αυτο μετραει.Αλλος εκραζε Στεφενς για να ρθει ο Αγγελος,αλλος εκραζε Αγγελο ενω ηταν +5 για να φερει Σαντος,αλλος εκραζε Τουντορ επειδη εδιωξε το Σαλπι.Ποιος ΠΑΟΚ και τριχες κατσαρες.ΠΑΟΚ με την ενοια που το λεγαμε καποτε δεν υπαρχει πλεον.hasio_john έγραψε:Αδερφέ Κατ, ΜΟΝΟ ο ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο..., κανένα εγώ, κανένα εσύ, κανένα τι και πως!
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk