ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
οχι. δεν λεει τίποτα. ίσως το μόνο που λέει είναι ότι όσο ο άνθρωπος μεγαλώνει τόσο πιο εγωιστής γίνεται.
- ace79grpaok
Δεκάρι ,δεξί Μπακ άμεσα ,αλλιώς ετοιμάσου παλι 16 Ιουλίου να παίζεις με τις λοκολοτιβες
Νταξει και ο Σορλεν πηρε την πρωτη και νομιζω την τελευταια της καριερας του σε μας, τι παει να πει αυτο. Ειναι γνωστο ποσο ευκολα κοκκινζουν σε ντερμπι δικους μας τα τελευταια ....εχμ... 200 χρονια.
Οταν θα μπορεσεις να στειλεις τον καθε γιαχο στο ψυγειο επειδη γουσταρεις τοτε ξαναμιλαμε.
Οταν θα μπορεσεις να στειλεις τον καθε γιαχο στο ψυγειο επειδη γουσταρεις τοτε ξαναμιλαμε.
μια χαρα τους έχουμε στα πλευ οφ δαύτους. θα μου το θυμηθείς, αρκεί να μην τα κανουμε παλι ολα πουτανα μονοι μας. ή καλύτερα, μονος του.ace79grpaok έγραψε:Δεκάρι ,δεξί Μπακ άμεσα ,αλλιώς ετοιμάσου παλι 16 Ιουλίου να παίζεις με τις λοκολοτιβες

-
-
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ήττα 100% Ευθύνη του Tudor. Κι όσο υπάρχει αυτός δεν αξίζει να σχολιάζω αγώνα. Πλέον είναι χειρότερος του Δώνη.
Δεν μας φοβουνται σαν ομαδα κανεις απο το ποκ,K_geo έγραψε:πες τους πατο απατο στο 90φευγα με 10 το σκατο στην καλτσα τους πηγε και με τους τρεις που λεγανε εκτος αγωνα.![]()
θα τα ξαναπουμε πες τους τελος.
Εδω ρε kgro η ξεφτιλα η μεγαλη ειναι,αν θυμασαι τον αγωνα με την ξανθη,με το που εβαλε το γκολ η ξανθη
ετρεξαν να παρουν την μπαλα απο τα δικτυα για να την πανε στο κεντρο μπας και προλαβουν να μας βαλουν κι αλλο.Που κανονικα επρεπε με τους πανηγυρισμους να ροκανισουν τον χρονο...
Εμενα προσωπικα με μειωσε αυτη η σκηνη σαν οπαδο του ΠΑΟΚ.
δηλαδη τωρα αυτο ειναι απαντηση?οτι οσο μεγαλωνει γινεται πιο εγωιστης?περσι μικρος ηταν?
με το συμπαθειο αρα εσυ πρεπει να εισαι 100 χρονων με τη λογικη σου..
επειδη λοιπον εσυ αποφασισες για λογους το λιγοτερο μη εμφανεις αν κρινουμε το προσωπο που παρουσιαζουμε,οτι πρεπει να στηριχτει ο τουντορ προσπαθεις να κανεις το ασπρο μαυρο..περα απο καθε λογικη..
στην ουσια τη παρτη σου στηριζεις μου φαινεται την αποψη σου..
η αποψη ειναι καλο να ειναι σταθερη αλλα οταν παραειναι δειχνει εγωισμο
η αποψη δε μπορει να υπαρχει αυθυπαρκτα απο τη πραγματικοτητα
και αυτη λεει μπερμπατοφ με το οτι εχει κανει (σαν ποδοσφαιριστης)
και τουντορ με αυτα που μας δειχνει..σε αγωνιστικο και συμπεριφορα προς παικτες
με το συμπαθειο αρα εσυ πρεπει να εισαι 100 χρονων με τη λογικη σου..
επειδη λοιπον εσυ αποφασισες για λογους το λιγοτερο μη εμφανεις αν κρινουμε το προσωπο που παρουσιαζουμε,οτι πρεπει να στηριχτει ο τουντορ προσπαθεις να κανεις το ασπρο μαυρο..περα απο καθε λογικη..
στην ουσια τη παρτη σου στηριζεις μου φαινεται την αποψη σου..
η αποψη ειναι καλο να ειναι σταθερη αλλα οταν παραειναι δειχνει εγωισμο
η αποψη δε μπορει να υπαρχει αυθυπαρκτα απο τη πραγματικοτητα
και αυτη λεει μπερμπατοφ με το οτι εχει κανει (σαν ποδοσφαιριστης)
και τουντορ με αυτα που μας δειχνει..σε αγωνιστικο και συμπεριφορα προς παικτες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Κυρ 24 Ιαν 2016, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ μας είναι μια μικρή κομπλεξική ομάδα.
Σε αυτό το γήπεδο πάντα μας έκαναν πλάκα και το σβέρκο μας αιωνίως κόκκινο.
Αφού κατάφερε και η αεκ που βολόδερνε στα χωριά να μας νικήσει με την πρώτη δεν υπάρχει καμιά ελπίδα.
Και κλασικά κάποιοι πάντα θα βλέπουν θετικά, τακτικές και ελπιδοφόρες εμφανίσεις και ιστορίες για αγρίους.
Δεν υπάρχει σωτηρία.
Είσαι με Ιβάν γεμάτος με άτομα καλοπληρωμένα σε κάθε θέση, και έρχεται η νεοφώτιστη αεκ του πλατέλα και της ανυπαρξίας και σε αφήνει 6 βάθμούς πίσω και σου κάνει πλάκα.
Λίγη υπομονή ακόμα αδέρφια, οι κούπες έρχονται.
Σε αυτό το γήπεδο πάντα μας έκαναν πλάκα και το σβέρκο μας αιωνίως κόκκινο.
Αφού κατάφερε και η αεκ που βολόδερνε στα χωριά να μας νικήσει με την πρώτη δεν υπάρχει καμιά ελπίδα.
Και κλασικά κάποιοι πάντα θα βλέπουν θετικά, τακτικές και ελπιδοφόρες εμφανίσεις και ιστορίες για αγρίους.
Δεν υπάρχει σωτηρία.
Είσαι με Ιβάν γεμάτος με άτομα καλοπληρωμένα σε κάθε θέση, και έρχεται η νεοφώτιστη αεκ του πλατέλα και της ανυπαρξίας και σε αφήνει 6 βάθμούς πίσω και σου κάνει πλάκα.
Λίγη υπομονή ακόμα αδέρφια, οι κούπες έρχονται.
Το μονο θετικο ειναι πως ο ΦΑ και το φαρασι του το καλοκαιρι θα ξεκαθαρισουν το τοπιο, αν υπαρχει ΦΑ βεβαια.
Το 2ο σκελος του ξεβρωμισματος ειναι απαραιτητο και αν θελει ο Ιβαναρος να δειχτετε ας παρει καμια μερσεντες με σβαροφσκι και οχι αλλους Μπερμπατοφ.
Το 2ο σκελος του ξεβρωμισματος ειναι απαραιτητο και αν θελει ο Ιβαναρος να δειχτετε ας παρει καμια μερσεντες με σβαροφσκι και οχι αλλους Μπερμπατοφ.
- Duke_Rolson
Ο γαύρος είναι ένα κλίκ μπροστά σου.. εσύ είσαι ένα κλικ πάνω από την αεκ... Αυτή τη στιγμή κράζουμε που έφτασε Φεβρουάριος και η ομάδα δεν έχει αγωνιστική ταυτότητα.. Ομάδα που μετά από 6 μήνες δεν παρουσιάζει καμιά βελτίωση από τον Αύγουστο.. Παίχτες που παίζουν για τους εαυτούς τους, και όχι για την ομάδα.. Κάναμε υπομονή, λέγαμε οκ με τα χωριά που δεν παρουσιάζαμε τίποτα, αλλά κατεβαίνεις στο ντέρμπι, χεσμένος, κάνεις φάση μία, από λάθος των αντιπάλων και περιμένεις να πούμε όλα καλά... ΟΧΙ... Δηλαδή είναι κατόρθωμα να παίρνεις Χ στον αστέρα εκτός, και να "παλέυεις" το ματς με τους νεοφώτιστους?Kostas_Peraia4 έγραψε:Και να κατεβαιναμε οπως κατεβηκαμε με τον γαυρο στην Τουμπα που στο μισαωρο μας ειχε ριξει 2 μπαλακια?Τι σημαινει χεσμενος?Εμενα δεν μου εδωσε τετοια εντυσωση η ομαδα.Κλειστηκε και πηγε να χτυπησει στην κοντρα,οπως εκανε και μεσα στην Γερμανια.Και μην βγει κανεις και πει να μην συγκρινω την κουλα με την Dortmund.Φυσικα και δεν το κανω αυτο,απλα πιστευω πως και εμεις δεν ειμαστε η Barcelona.Eιδα και τον γαυρο που το επαιξε υπεροπτης στο τηγανι με την Αρσεναλ.Πηγε να παιξει πρωτο ρολο και κατακτητικο ποδοσφαιρο και εφαγε 3μπαλο.Ενω αν κλεινοταν και επαιζε συντηριτικα το πιο πιθανο θα ηταν να ειναι στο 16 του Ch.L
Το πλάνο τριετίας είναι οκ.. το υλικό είναι μούφα..Επι Στέφενς έπαιζες μπαλάρα, ήσουν φόβητρο και υπήρχε μέλλον... Κάνε τριετίας με έναν σαν τον Στέφενς...
συμφωνώdesperando έγραψε:ολοι λενε γι αυτη την λουζερ νοοτροπια που εχει η ομαδα οταν περναει τα τεμπη
και ρωτω εγω
πως ειναι δυνατον να μην εχει λουζερ νοοτροπια η ομαδα οταν οι ιδιοι οι οπαδοι της ειναι πιο λουζερ και απο την ιδια την ομαδα?
οταν κατεβαινεις να παιξει ςμε αυτη την αεκ (με σουπερ σταρ τον αρβιδη) και παιζεις για ενα ολοκληρο ημιχρονο κατω απο την σεντρα,κανεις μολις μια τελικη και σε εχουν 60-40 κατοχη και βγαινειςκαι γραφεις για καταπληκτικη τακτικη,οτι η αεκ δεν εκανε φασεις (λες και εσυ ξεσκιστηκες στις φασεις) και οτι εισαι ευχαριστημενος απο αυτο που ειδες τοτε δεν υπαρχει σωτηρια
οταν θα φτιαξουμε την νοοτροπια μας τοτε ισως κανουμε και μεγαλη ομαδα,μεχρι τοτε θα ειμαστε στην φαπα απο ομαδες με το μισο μπατζετ απο το δικο μας
μικρος λαος μικρη ομαδα
Grouchopoulos έγραψε:Δεν υπάρχει ομάδα ΑΕΚ και αυτή που υπάρχει δεν έχει παίκτες. Με εξαίρεση τον Μάνταλο που είναι πιο σταθερός (αλλά και με σαφώς μικρότερο ταβάνι) από τον Πέλκα κανένας άλλος παίκτης τους δεν θα έβλεπε 11άδα στον ΠΑΟΚ. Κυριολεκτικά κανένας.
συμφωνω εγω τον μονο που θα ηθελα στην ομαδα μας θα ηταν ο πογιετ αλλα οταν τον προτεινε ο μεγαλος παμπλο αποφασισαμε να τον στειλουμε στην κ17
ο πογιετ σημερα κερδισε ενα ματς με χειροτερη ομαδα και την εκανε να φαινεται και καλυτερη
Τι να σχολιάσω ρε παιδιά; Αν το κοράκι έπαιζε 50-50 κι όχι τόσο ύπουλα θα φέρναμε Χ με μία Α.Ε.Κ. που θύμιζε χωριό... :ugeek:
Ένα αναρωτιέμαι όμως: Πιστεύετε ότι αυτό που είδαμε σήμερα και στην Ξάνθη αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητες όσων παικτών μας έπαιξαν;
Πολλά τα λάθη του Τούντορ στην όλη προσέγγιση του αγώνα και δεν τον βλέπω να "την βγάζει" άλλο, όσο κι αν θέλει να τον στηρίξει ο Φρανκ...
Μετά το σημερινό είμαι βέβαιος ότι θα γίνουμε "ρδελομπού"...
Υ.Γ. Για τα κοράκια θα κάνει κανένας τίποτα για να προστατέψει την ομάδα ή ξανά "σφάξε με αγά μου να αγιάσω";
Ένα αναρωτιέμαι όμως: Πιστεύετε ότι αυτό που είδαμε σήμερα και στην Ξάνθη αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητες όσων παικτών μας έπαιξαν;

Πολλά τα λάθη του Τούντορ στην όλη προσέγγιση του αγώνα και δεν τον βλέπω να "την βγάζει" άλλο, όσο κι αν θέλει να τον στηρίξει ο Φρανκ...

Μετά το σημερινό είμαι βέβαιος ότι θα γίνουμε "ρδελομπού"...

Υ.Γ. Για τα κοράκια θα κάνει κανένας τίποτα για να προστατέψει την ομάδα ή ξανά "σφάξε με αγά μου να αγιάσω";

- desperando
- Επικοινωνία:
οσο για τηνδιαιτησια που πολλοι λενε σημερα
μακαρι σε ολα μου τα παιχνιδια στην χαβουζα αν εχω τετοια διαιτησια
μακαρι σε ολα μου τα παιχνιδια στην χαβουζα αν εχω τετοια διαιτησια