Π.Α.Ο.Κ. - Πλατανιάς, 1-0, mvp, Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πλατανιάς, 1-0, mvp, Σχόλια & παραλειπόμενα
Καλά ο οτσαλαν που νόμιζε ότι θα πήγαινε μετά τον ΠΑΟΚ στην μπαρτσελονα ;
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
- painkiller4
Αυτος βγαζει ολο το του το κομπλεξ για το σουταρισμα απ το Ζαγορ που καταντα σε βαθμο αηδιας, τα ιδια κανει παντα σε μεταξυ μας παιχνιδια
- DarkBishop
Υπάρχουν 2 σημεία:
1) πήρες ένα πάρα πολύ τραβηγμένο πέναλτυ επειδή ο τζαβέλλας βρίσκει τον αμυντικό, δεν είναι δύσκολο να δείτε τις τροχιές των δύο παικτών
2) το πένταλτυ δεν το πήρες για να ευνοηθείς εσύ
Τώρα δε νομίζω κανείς από εδώ μέσα να λέει ότι είμαστε παράγκα προφανώς. Αλλά επιτρέψτε μου να τονίσω αυτό: το να προσπαθώ να διατηρήσω τις ηθικές μου αξίες σε ένα πρωκτάθλημα και μια κοινωνία που δεν υπάρχει κανένας σεβασμός και κερδίζει αυτός που έκλεψε πιο πολύ και αυτός που λάδωσε πιο πολύ με εξυψώνει πιστεύω σαν άνθρωπο. Όταν ο παοκτσής δε θέλει να δώσει υποψία αμφιβολίας για τη νίκη του πρέπει να τον συγχαίρεις επειδή είναι ντρόμπρος. Έτσι με έμαθαν οι γονείς μου, έτσι με έμαθε ο ΠΑΟΚ και έτσι πρέπει να είναι όλοι της οικογένειάς μας.
Άλλος είναι που έχει 9 πέναλτυ σε 15 αγώνες.
Despe λείπεις
1) πήρες ένα πάρα πολύ τραβηγμένο πέναλτυ επειδή ο τζαβέλλας βρίσκει τον αμυντικό, δεν είναι δύσκολο να δείτε τις τροχιές των δύο παικτών
2) το πένταλτυ δεν το πήρες για να ευνοηθείς εσύ
Τώρα δε νομίζω κανείς από εδώ μέσα να λέει ότι είμαστε παράγκα προφανώς. Αλλά επιτρέψτε μου να τονίσω αυτό: το να προσπαθώ να διατηρήσω τις ηθικές μου αξίες σε ένα πρωκτάθλημα και μια κοινωνία που δεν υπάρχει κανένας σεβασμός και κερδίζει αυτός που έκλεψε πιο πολύ και αυτός που λάδωσε πιο πολύ με εξυψώνει πιστεύω σαν άνθρωπο. Όταν ο παοκτσής δε θέλει να δώσει υποψία αμφιβολίας για τη νίκη του πρέπει να τον συγχαίρεις επειδή είναι ντρόμπρος. Έτσι με έμαθαν οι γονείς μου, έτσι με έμαθε ο ΠΑΟΚ και έτσι πρέπει να είναι όλοι της οικογένειάς μας.
Άλλος είναι που έχει 9 πέναλτυ σε 15 αγώνες.
Despe λείπεις
Καθυστερήσεις για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα απέναντι στον Πλατανιά μες στην Τούμπα, το είδαμε και αυτό
- GiorgosAtha
Σωστός ο Asimos... Σωστός ο kastrakis... Σωστός ο nikolasf...
Σε αυτούς που δεν μας αφήνουν να χαμογελάσουμε -σε μια δύσκολη περίοδο- έστω για τους 3 βαθμούς που πήρε η καψούρα μας κι ας μη τους αξίζαμε!
Μας έχετε κάνει να ντρεπόμαστε που τολμάμε να στηρίζουμε και να κάνουμε υπομονή στην ελπίδα ότι θα αλλάξει κάτι επιτέλους!

Μας έχετε κάνει να ντρεπόμαστε που τολμάμε να στηρίζουμε και να κάνουμε υπομονή στην ελπίδα ότι θα αλλάξει κάτι επιτέλους!
Και να γίνουν όλα αυτά... κάτι θα βρούμε να "κριτικάρουμε"... έχει ποτιστεί πλέον στο αίμα μας!eorptol έγραψε:Εμείς πρέπει να ρίχνουμε 5 να μην κάνουμε καθυστέρησεις να μην έχουμε αμφισβητουμενες φάσεις υπέρ μας και να ξεχνάμε τα διατητικα λάθη σε βάρος μας και να κράζουμε τους παίκτες μας από το πρώτο λεπτό για τα τατουάζ γιατί πανυγηριζουμε τα γκολ λες και κερδίσαμε την μπαρτσελονα κλπ.κλπ...
@darkbishop
δεν νομίζω να έχει καμία σχέση με τις ηθικές αξίες.
να είναι κάτι που ξεκάθαρα φαίνεται ότι δεν είναι να πω ναι, δεν ειναι. αλλά να είναι και επειδή είναι στα μάτια μου "αμφισβητούμενο" να λεω δεν είναι, δεν με κάνει ηθικά δίκαιο ή τπτ παρόμοιο.
άλλο τώρα πως θα το πάρουν αυτό τα μμε και θα το πλασάρουν και με τι σκοπό.
δεν νομίζω να έχει καμία σχέση με τις ηθικές αξίες.
να είναι κάτι που ξεκάθαρα φαίνεται ότι δεν είναι να πω ναι, δεν ειναι. αλλά να είναι και επειδή είναι στα μάτια μου "αμφισβητούμενο" να λεω δεν είναι, δεν με κάνει ηθικά δίκαιο ή τπτ παρόμοιο.
άλλο τώρα πως θα το πάρουν αυτό τα μμε και θα το πλασάρουν και με τι σκοπό.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ από το Λίνκ είδα πέναλτι. Ο φίλος ο geol από την 6 είδε ανατροπή. Αντίθετα ο Ντίνος από την 7 φαντάζομαι είδε θέατρο από το Τζαβέλα. Τελικά γιατί πρέπει να μαλώνουμε όταν η ίδια φάση ειναι αμφισβητούμενη και ο διαιτητής την κατακύρωσε ως παράβαση; Όσο κακός και αν είναι όσο λάθος και να έκανε το έδωσε.Και με αυτό κερδίσαμε. Τόσο πολύ δε μαλωσαμε για το γκολ του Μπερμπατοφ την προηγούμενη εβδομάδα που χάσαμε δύο βαθμούς γιατί το κάνουμε τώρα; Ή ομάδα θέλει τη στήριξή μας τώρα στην καμπή και στις δυσκολίες στους τραυματισμούς και τις ατυχίες όχι μόνο στις νίκες επί της Ντόρτμουντ και του ΠΟΚ.
εγώ προσωπικά δεν "τα έχω¨ με κάποιον που θα μου πει ότι ήταν πεναλτι ή οχι.
αλλά με κάτι μέλη που βαλθήκαν να βγάζουν κόκκινες κάρτες και σηκώσαν σημαία αντίδρασης και ηθικής επειδή το έβαλε ο Κλάους και δεν το έστειλε άουτ ξερω γω.
δλδ τόσα χρόνια κερατάς, να είμαι και δαρμένος;
ε όχι.
αλλά με κάτι μέλη που βαλθήκαν να βγάζουν κόκκινες κάρτες και σηκώσαν σημαία αντίδρασης και ηθικής επειδή το έβαλε ο Κλάους και δεν το έστειλε άουτ ξερω γω.
δλδ τόσα χρόνια κερατάς, να είμαι και δαρμένος;
ε όχι.
- hasio_john
Ηρεμήστε μερικοί και μην προτρέχει το ... δάχτυλό σας να γράφει ότι να ναι!
ΆΛΛΟ η κριτική κλάψας και ΆΛΛΟ η φυσιολογική κριτική που γίνεται στα πλαίσια ενός φόρουμ!
Την κολοκυθιά θα παίξουμε??? Θα κράζετε αυτούς που ... κράζουν????
ΌΛΗ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ (μιλάω την καλοπροαίρετη), ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΩΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ που βλέπουμε!!!! Αν μερικοί είστε ευχαριστημένοι από το κλοτσοσκούφι που παίζουμε, τότε πάω πάσο!
Άλλο είναι να παίζεις μπαλάρα, να έχεις χάσει τα άχαστα, να παίζεις με ομαδάρα ---->> και να κάνεις καθυστερήσεις!
Και άλλο είναι να παίζεις ΑΝΤΙ-ποδόσφαιρο, να μην μπορείς να δώσεις μια πάσα της προκοπής, να μην μπορείς να κάνεις ένα σύστημα δουλεμένο ----->>> και να κάνεις καθυστερήσεις από πάνω!
Γι' αυτό και έπεσε γιούχα στο τέλος από τον κόσμο! Για την ΓΕΝΙΚΗ εικόνα της ομάδας και ΌΧΙ για το σημερινό μόνο.
ΆΛΛΟ η κριτική κλάψας και ΆΛΛΟ η φυσιολογική κριτική που γίνεται στα πλαίσια ενός φόρουμ!
Την κολοκυθιά θα παίξουμε??? Θα κράζετε αυτούς που ... κράζουν????

ΌΛΗ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ (μιλάω την καλοπροαίρετη), ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΩΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ που βλέπουμε!!!! Αν μερικοί είστε ευχαριστημένοι από το κλοτσοσκούφι που παίζουμε, τότε πάω πάσο!
Άλλο είναι να παίζεις μπαλάρα, να έχεις χάσει τα άχαστα, να παίζεις με ομαδάρα ---->> και να κάνεις καθυστερήσεις!
Και άλλο είναι να παίζεις ΑΝΤΙ-ποδόσφαιρο, να μην μπορείς να δώσεις μια πάσα της προκοπής, να μην μπορείς να κάνεις ένα σύστημα δουλεμένο ----->>> και να κάνεις καθυστερήσεις από πάνω!

Γι' αυτό και έπεσε γιούχα στο τέλος από τον κόσμο! Για την ΓΕΝΙΚΗ εικόνα της ομάδας και ΌΧΙ για το σημερινό μόνο.
- Trilofiotis
Τοσο ασχολία με το αν ήταν πέναλτι ή όχι (που ήταν) ουτε οι αλλόθρησκοι.
- GiorgosAtha
Χασιο... Εννοείται πως κριτική πρέπει να υπάρχει. Σε βοηθάει να γίνεις καλύτερος!
Αυτό όμως που γίνεται... Μόνο κριτική δεν είναι! Και ας το βαφτίζουν έτσι...
Δυστυχώς στο γήπεδο, (στην 5) ορισμένοι άρχισαν να φωνάζουν ρίχτο έξω όταν άκουσαν από όσους είχαν ραδιοφονάκι ότι δεν ήταν. Εγώ ξέρω ότι με το που έγινε η φάση ακούστηκε το γνωστό εεε (ακούγεται και στο βίντεο). Δεν ξέρω γιατί δεν κρατάμε αυτή τη φυσιολογική αντίδρασή μας ως οπαδοί και ξεζουμίζουμε το κουνούπι, αφού έχουμε καταπιεί καραβάνια καμήλες.
Εκτός από αυτό το μεμονωμένο περιστατικό το οποίο δεν έκρινε το παιχνίδι* μου άρεσε πολύ (όπως και στον κόουτς) η κυνική εμφάνιση της ομάδας. Γίνεται ένας δίμετρος να έχει ύψος ενάμιση μέτρο; Ε, με τον ίδιο τρόπο δεν γίνεται να κάνεις πρωταθλητισμό αν δεν παίρνεις το 3ποντο με ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΡΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ.
*από το 60 και μετά το γήπεδο είχε αρχίσει να γέρνει. Το γκολ είτε έτσι, είτε αλλιώς θα ερχόταν. Δε θα απολογούμε εγώ που ο Πλατανιάς δε με σκότωσε στο άχρωμο πρώτο ημίχρονο.
Εκτός από αυτό το μεμονωμένο περιστατικό το οποίο δεν έκρινε το παιχνίδι* μου άρεσε πολύ (όπως και στον κόουτς) η κυνική εμφάνιση της ομάδας. Γίνεται ένας δίμετρος να έχει ύψος ενάμιση μέτρο; Ε, με τον ίδιο τρόπο δεν γίνεται να κάνεις πρωταθλητισμό αν δεν παίρνεις το 3ποντο με ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΡΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ.
*από το 60 και μετά το γήπεδο είχε αρχίσει να γέρνει. Το γκολ είτε έτσι, είτε αλλιώς θα ερχόταν. Δε θα απολογούμε εγώ που ο Πλατανιάς δε με σκότωσε στο άχρωμο πρώτο ημίχρονο.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
+ όσα θες αδερφέ!!gpap έγραψε:Συνήθως μετά από κάθε αγώνα, κάνω μια κριτική στους παίχτες βάση του τι είδα στην διάρκεια που αγωνίστηκαν.
Σήμερα όμως δεν είδα τίποτα, και θεωρώ πως πρέπει να μιλήσουμε για κάποια πιο σοβαρά θέματα.
Νοοτροπία ομάδος, διοίκησης, κόσμου.
Που χωλαίνει η ομάδα λοιπόν. Γιατί παίχτες όπως ο Μπερμπάτοφ, δείχνουν να έχουν ξενερώσει; Γιατί παίχτες όπως ο Κλάους, δείχνουν εκτός φόρμας; Γιατί ο Λέοβατς δεν ανεβαίνει πάνω από το κέντρο;
Ο ΠΑΟΚ ανέκαθεν ήταν ομάδα άμεσα συνδεδεμένη με τον κόσμο της. Αυτή η σχέση ήταν ο κύριος αρωγός που παίχτες από όλο τον πλανήτη, παίζοντας στον ΠΑΟΚ, έδειχνα πως αγαπούν και σκίζονται για αυτή την ομάδα. Παίχτες που ήρθαν για λίγο, έδωσαν όλο τους τον εαυτό (ασχέτως αν ήταν αρκετό) για αυτή την ομάδα, κυρίως επειδή υπήρχε ένα όραμα, ένα όραμα που λειτουργούσε σαν κόλλα, σαν κονίαμα στη σχέση ομάδος και κόσμου.
Όλοι συντελούσαν για αυτή την κόλλα. Η Διοίκηση που είχε στελέχη οπαδοί του ΠΑΟΚ. Η Τεχνική ομάδα που διέθετε μέσα στα αποδυτήρια παοκτζήδες, που ενέπνεαν τους παίχτες, έλληνες ή μη, για το τι είναι ο ΠΑΟΚ. Και πρωτίστως, είχε παίχτες που κατανοούσαν τι εστί ΠΑΟΚ και αγαπούσαν να παίζουν για αυτή την ομάδα, για το όραμα που πρώτα η Διοίκηση, μετά ο κόσμος και τέλος αυτοί οι ίδιοι είχαν.
Σήμερα τι βλέπουμε;
Δεν υπάρχει κάποιος στην ομάδα, στα αποδυτήρια να πει στους παίχτες ποιος είναι ο ΠΑΟΚ και τι αντιπροσωπεύει. Να τους εξηγήσει πως ο ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του, αυτός ο κόσμος που τη μια να δονεί την Θεσσαλονίκη με το ‘’ΠΑΟΚ ολέ’’ και την άλλη να μπουκάρει να διακόψει έναν αγώνα. Να τους εξηγήσει πως το όραμα του ΠΑΟΚ δεν είναι αποκλειστικά και μόνο ο πρωταθλητισμός (οι τίτλοι δηλαδή) αλλά πρωτίστως η υπερηφάνεια. Η Υπερηφάνεια που έρχεται μέσα από παίχτες σκυλιά που ματώνουν την φανέλα και δεν μένουν στο ‘’με έκοψε με οφσάιτ’’ ή ‘’δεν μου έδωσε την μπάλα όταν έπρεπε’’.
Η Υπερηφάνεια που έρχεται όταν η Διοίκηση σκυλιάζει να εμφυσήσει τα οράματα σε κόσμο και παίχτες, ανεξαρτήτου ονόματος ή αριθμού φιλάθλων στο γήπεδο.
Η υπερηφάνεια που έρχεται στον οπαδό του ΠΑΟΚ όταν βλέπει να βιώνει το όραμα, ασχέτως το πόσο μακριά από τους στόχους μας είμαστε.
Ο ΠΑΟΚ φέτος στερείται από όραμα.
Για αυτό και το γήπεδο είναι άδεια. Αυτός είναι ο αριθμός προσέλευσης του κόσμου του ΠΑΟΚ, όταν δεν υπάρχει όραμα.
Και έτσι μπορεί να παίξει η ομάδα του ΠΑΟΚ, όταν είναι ξεκομμένη από τον κόσμο της. Ξεκομμένη από το κοινό όραμα.
Ο Μπερμπάτοφ δεν έχει ξενερώσει επειδή δεν σκοράρει. Ούτε επειδή δεν του δίνει την σωστή μπαλιά ο Πέλκας ή ο Ροντρίγκεζ.
Ο μπερμπάτοφ έχει ξενερώσει διότι δεν βλέπει να υπάρχει, ούτε όμως να ξεκινάει να χτίζεται ένα όραμα. Ένα όραμα που έχει εμπνεύσει παίχτες όπως ο Κοντρέρας, ο Γκαρσία, ο Κονσεϊσάο και ο Βιερίνια.
Ο βούλγαρος δεν το βλέπει να υπάρχει και ξενερώνει.
Βλέπει τον Λέοβατς να καταλαμβάνει τη θέση του full back αλλά να μην ανεβαίνει πάνω από το κέντρο.
Βλέπει τον Κλάους να παίζει επιθετικός, αλλά να κινείται πιο πίσω από Μακ ή Πέλκα.
Βλέπει τους παίχτες της ομάδος να μην κάνουν καμία κίνηση, να παίζουν στατικά, να μην κοιτάζουν γήπεδο.
Σήμερα, το ‘’ΟΥ’’ δεν ήταν για τον αγώνα με τον Πλατανιά. Ούτε για την νοχελικότητα της ομάδος. Ούτε βεβαίως για την απόδοση των παιχτών.
Το ‘’ΟΥ’’ σήμερα, πήγαινε στην Διοίκηση που δεν έχει έναν Έλληνα μέσα της, από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ, να πιάσει έναν-έναν εκεί μέσα και να τους εξηγήσει τι σημαίνει ΠΑΟΚ, τι σημαίνει Τούμπα, τι σημαίνει Όραμα του κόσμου.
Κλείνοντας να πω πως η φάση του πέναλντι έγινε μπροστά μου. Ήμουν ο μόνος στην 7 που φώναζα στον Κλάους ‘’βγάλε το έξω’’ και όλοι με στραβοκοίταξαν και με γιουχάισαν.
Ο κόσμος, μη έχοντας όραμα, καταντάει τέτοιος.
Ήμουν στην 7,είδα τη βουτιά,βλέπω τον μισθοφόρο και ανιωτο απο ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει που 'ξεγέλασε' τον τσάτσο του χοντρού χωρις να έχει χαμπάρι οτι το εδωσε για να μας εκθέσει και βλέποντας τον αρχηγο να παιρνει την μπαλα 'ελπίζω',αυτός που μεγάλωσε και νιώθει απο ΠΑΟΚ να την πεταξει έξω προασπίζοντας έτσι το ιδανικο της δικαιοσυνης που 90χρόνια τώρα ο συλλογος αυτός πρεσβευει και υπερασπιζεται.
Φοβουμενος οτι το ενστικτο της επιβιωσης ισως τον οδηγησει να τσιμπησει το τυρακι και να το βαλει φωναζω 'πετα την έξω!',ενω θεωρουσα αυτονόητο οτι ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ αυτό θα έκανε.
Κι όμως,ο 'αρχηγος' εκμεταλλευεται το 'δώρο' του βρωμιάρη και πανηγυριζει,χωρις να εχει το μυαλο και τις αρχες να σκεφτει πόσα πάρα πολλα και ανεκτιμητα έχασε μπροστα στο προσκαιρο 'κερδος' των 3βαθμων.
Μαζι του και η υπολοιπη κουστωδια των αναξιων να κερδισουν δικαια ολα τα λιμα της κατηγοριας.Απο αυτους όμως πως να έχεις την απαιτηση να μην γαβροφέρνουν όταν το κανει ο ίδιος σου ο 'αρχηγος'...
Μαζεψα τα ανιψια μου και φυγαμε για τη μπουτικ 20' πριν ληξει η παρωδια,εξηγώντας τους το γιατι.
Ξενέρωμα και αηδία που παρα πολλοι εκει μέσα δε γνωριζουν που βρισκονται και τι πρεσβευει ο ΠΑΟΚ...
- hasio_john
Αδερφέ, καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες!GiorgosAtha έγραψε:Χασιο... Εννοείται πως κριτική πρέπει να υπάρχει. Σε βοηθάει να γίνεις καλύτερος!
Απλά προσπάθησε να ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ στα κακοπροαίρετα τρολ-σχόλια!
(Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα αυτοί που το κάνουν σαν χόμπι και μπορεί να μην βλέπουν καν τους αγώνες!

Με τον Μπέρμπα τι γίνεται ρε παιδιά? Όσο πάει και φαίνεται χειρότερος. Πρώτη φορά τον είδα σήμερα να κάνει μια τραγικά λάθος πάσα...
Υγ. Φίλε Φαρμακοποιέ, είναι λίγο άκομψο να λες "μισθοφόρο" έναν παίχτη της ομάδας μας που ειδικά φέτος την έχει βοηθήσει πολύ!
Φιλικά...