Πολλή αβάντα ρε καρντάση μου che4...Εννιά στις δέκα φορές όμως ο "Νικόλας" μας ήταν δεύτερος κι είχαμε κι εμείς πένθος, αλλά τι να κάνεις, προσωπικές συμπάθειες είναι αυτές...che4 έγραψε:Ρε εορτ εδω εχουμε εμεις αποψη για μεταγραφικα αγωνιστικα κτλ να μην εχει ο βεζυρτζης και βεβαια θα εχει αποψη για να φοβουνται μερικοι και να τρεμουν καποια γατακια αν γυρισουν χωρις το τριποντο απο ματς
Ρωτα καναν παλιο να σου πει τι γινοταν απ το βεζυρτζη οταν εχανε ο ΠΑΟΚ το 92 στο μπασκετ ας πουμε και πως τον ετρεμαν και τον σεβοταν οι παιχτες
Απλα ως σαλονικιος δεν ειχε το πακετο να φτασει τον ΠΑΟΚ εκει που πρεπει
Αν ειχε τα λεφτα του ιβαν ο ΠΑΟΚ θα ηταν πρωτος στη μπαλα και στο μπασκετακι
Για να καταλαβεις οταν ο ΠΑΟΚ εχασε τον τελικο ευρωπαικου η τον ημιτελικο φαιναλφορ επεφτε πενθος
Τωρα χανουμε απ τους φαρους και λεμε δε γμει
Ο τυπος ειναι γουινερ δε δεχεται να ειναο δευτερος και αν δεν υπηρχε ο ιβαν δε θα το εκανε
Το κανει γιατι ξερει πτι μπορει πλεον να παει τον ΠΑΟΚ εκει που πρεπει
Ααα και για να μην ξεχάσω...Τότε για να στείλει τους σκώληκες (που πρέπει να τους έτρεμε όπως ο διάολος το λιβάνι και μάλλον έβλεπε τα φαντάσματα του Γκάλη και του Γιαννάκη στον ύπνο του ξυπνώντας λουσμένος στον ιδρώτα) εκεί στην απαξίωση που λες (διαλέγοντας τους π@ουστόγαυρους αντί τους σκώληκες σαν αντίπαλο μας στον τελικό του ενός και μοναδικού πρωταθλήματος που κατάφερε να πάρει στα 20 χρόνια με τον Π.Α.Ο.Κ. μας) κάνοντας εμάς υπερήφανους, δηλαδή "πρώτους στο χωριό" από "δεύτερους στην πόλη", μιας κι εκείνος ο μοναδικός τελικός πρωταθλήματος που πήραμε με τους π@υστόγαυρους ήταν αυτός που "άνοιξε την όρεξη" των χαμουτζήδων (με την συμμετοχή τους τότε ως δεύτεροι στο Κύπελλο Πρωταθλητριών που ήταν μία πολύ τονωτική οικονομικά ένεση γι αυτούς τότε) και το άθλημα μπάσκετ από την επόμενη κιόλας χρονιά πέρασε στα χέρια τους ξανά (μετά από περίπου 15 χρόνια που η Θεσσαλονίκη κρατούσε τα σκήπτρα του με την πρώτη και την δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος)...
Κι από τότε, πάνω από 20 χρόνια τώρα..."νίκη δεν νιώσαμε ποτέ σε αγώνες τιμημένους"...Δεν επανήλθε ποτέ ένας τίτλος Πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη, είτε από τον "αυτοκράτορα" της φάπας, είτε από τον τεράστιο (κάποτε μπασκετικό) Π.Α.Ο.Κ. μας...Ένα Κύπελλο του '99 έχει κερδίσει ο Π.Α.Ο.Κ. αλλά και η πόλη μας από τότε φίλε μου che4...Τίποτε άλλο!!! Καμένη γη δηλαδή!!!
Για την οικονομική διαχείριση του δε, απλά λέω να σιωπήσω γιατί είναι πολύ βαριά αυτά που έχω να πω...
Αυτά για να τα λέμε (σχεδόν) όλα, αλλά όσα λέμε να είναι παστρικά κι αντρίκια καρντάση μου che4, μιας και είπες να ρωτήσει ο Πτολεμαίος κανέναν παλιό να του πει, και για να τα μαθαίνουν κι οι νεότεροι που δεν ξέρουν, όπως και τι θα πει "κυρ Νίκος ο έμπειρος, ο αγαπημένος μεγάλος Π.Α.Ο.Κ.άρχης των κ@λοάρδ"...
Άντε καληνύχτα...