Α.Ε.Π. Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP Α.Ε.Π.Η. - Π.Α.Ο.Κ.

Olsen
14
12%
Τζαβέλλας
28
24%
Costa
1
1%
Vitor
2
2%
Leovac
3
3%
Τζιόλης
5
4%
Sabo
5
4%
Rodrigues
10
8%
Πέλκας
4
3%
Mak
1
1%
Berbatov
20
17%
Αθανασιάδης
2
2%
Kace
19
16%
Golasa
4
3%

Σύνολο ψήφων: 118

Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Re: Α.Ε.Π. Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμεν

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

ace79grpaok έγραψε:Εγώ την πέμπτη θα ειμαι εκεί.
Και εγώ και ΠΑΟΚ ΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ

Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Mīngus έγραψε:
Athens έγραψε:πολλοι λενε οτι η επομενη βδομαδα πεμπτη - κυριακη θα κρινει πολλα και πολλους στο φετινο ΠΑΟΚ....
και ισως δεν προλαβουμε να γκρινιαξουμε στο φορουμ αλλα να παρει αποφασεις ο Ιβαν
Αυτοί που τα λένε και κυρίως αυτοί που τα επιδιώκουν είναι τουλάχιστον ύποπτοι.
black death

Δημοσίευση από black death »

Δεν ξέρω αν έγραψε κανείς και για τις δύο κόκκινες που έπρεπε να έχει η γριά στο πρώτο. Μία στην καρατιά του Βέλλιου και μια που πάει ένα μπακ τους με τάπες στο καλάμι. Ας τα λέμε κι αυτά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

σουρμε, πως δεν εσμπρωξε. εσμπρωξε. απλά και ο κουκουλάκης έσμπρωξε, για ακόμα μια φορά. :twisted:
Άβαταρ μέλους
korfas

Δημοσίευση από korfas »

Δηλαδή η αίσθηση που πάει να καλλιεργηθεί ξανά γύρω από την ομάδα είναι ότι όλα είναι μαύρα κι άραχνα.Ο Άρνεσεν τρώει τα λεφτά του φουκαρά του Σαββίδη, οτι ο Μπερμπάτοφ είναι ο Σαλπιγγίδης μεταμφιεσμένος κλπ,κλπ.Ωραία το πάμε παλικάρια...Μπορούμε να τα γκρεμίσουμε όλα από την επόμενη Κυριακή που θα γίνει η στραβή με βάζελο.Εξάλλου εμείς θέλουμε να έχει ο ΠΑΟΚ προβλήματα για να επιβεβαιώνουμε τον ξερολισμό μας.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

και εγω
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

sourmenetes έγραψε:η μπαλα στη φαση του τριτου γκολ ειναι κοντα ενα δευτερολεπτο στον αερα και αυτος κοιταει.ρε τυπα εχεις πλεονεκτημα,σπρωξε τους επιθετικους.τι περιμενεις;;εσυ εισαι ο αρχοντας στη μικρη περιοχη.
Μπραβο,αυτο ακριβως εννοουσα οταν ο odi επεσε να με φαει.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ρε Sourme δες την φάση.Και σπρώχνει και την γροθιά απλώνει.Δεν είναι o Hulk να απωθήσει 5 άτομα.Πλάκα κάνουμε;

Κάθε επαφή μέσα στην μικρή περιοχή είναι φάουλ.Τέλος.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

panpangr77 έγραψε:Μερικοι δεν καταλαβαινουν τιποτα ,η χολη χολή, βγαίνει ο Αρνεσεν τον Σεπτεμβριο και λέει πως ειχε μιλησει με παικτες απο την Ισπανια και δεν θελανε να έρθουν λόγω capital control,και οτι θα γίνει οτι πρέπει να γίνει. Βγαινει ο Ιβαν λεει οτι η ομάδα χτιζεται ,οτι πρωτη φορά η ομαδα ειναι καθαρη ,έχει απελευθερωθει απο πολλά, εχει κάνει τόσα μεχρι τώρα , και η χολη χολη.

Εγω θα γκρινιάξω αν δεν εχουμε πάρει ενα δεκάρι και ενα στοπερ αξίας και αυτους αν δεν υπάρχει η δυνατοτητα να παρθουν τον Δεκεμβριο τουλάχιστον να εχουν κλειστει για το καλοκαιρι.

Η απάντηση είναι μια ,Sold out σε όλους τους εντος αγώνες . Αν η ομάδα δεν αλλάξει, τοτε γκρινιάστε μάγκες.
++++
Άβαταρ μέλους
korfas

Δημοσίευση από korfas »

Ήταν ξεκάθαρο το φάουλ στον Όλσεν, δε θα έπρεπε κανονικά ούτε να το συζητάμε.Αλλά έτσι είναι λέγε-λέγε κάτι θα μείνει.Όταν ακούγεται συνέχεια ότι ο Όλσεν κάνει γκέλες ακόμα και όταν δεν κάνει πάλι αυτός φταίει.Το γνωστό παραμύθι με τον βοσκό από την ανάποδη.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας ξεκινάει από την άμυνα. Όταν μας πιεζουν 7 στις δέκα χάνεται η κατοχή. Στα στημένα η λειτουργία της είναι κωμική. Σήμερα φάγαμε 2 γκολ από αντιδράσεις κωμωδία. Όλης της άμυνας. Δεν θέλω να μπω στο τρυπακι ποιος φταίει. ΌΛΟΙ είναι απαραδεκτοι. Ακόμα και ο Τζαβελλας τα έγραψα και στο τοπικ του. Από τη μέση και μπροστά πέρα από το κλασικό πρόβλημα στο έξι, υπάρχει και πρόβλημα στα οκτώ. Ο Σαμπο πρέπει να φάει πολλά καρβελια ακόμα για να ανταπεξελθει. Εκεί υπάρχει η κρυφή ελπίδα για Τσιμιροτ και Αντώνης μήπως και ανταπεξελθουν καλύτερα. Στα άκρα είμαστε πολύ καλά. Στις θέσεις πίσω από τους επιθετικους υπάρχει πρόβλημα και δυστυχώς δεν υπάρχει και λύση. Θα το κάψουμε το παιδάκι τον Πελκα και είναι κρίμα. Μπροστά είμαστε καλά.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

eorptol έγραψε:
και εγω
Θα είμαι στο Φενέρ - Άγιαξ...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Από τότε που βγήκαν οι συνδρομητικές , κάθε τόσο κάθομαι τα βράδια και βλέπω ματσάκια απ' όλο τον κόσμο!
ΌΛΕΣ μα ΌΛΕΣ οι παρόμοιες φάσεις σαν του Όλσεν έχουν δοθεί φάουλ..
(Απλά για να πω και γω την κακία μου, τώρα που το είδα πάρα πολλές φορές! Ο Όλσεν κάνει σαν χαμένος, σαν παιδάκι που φοβάται, σα να έχει πιει 10 ρακόμελα και κοιτάζει ψηλά ψάχνοντας την μπάλα. Black out κάτι ρε παιδί μου) ΉΤΑΝ ΦΑΟΥΛ ολοκάθαρο, αλλά θα μπορούσε και ο δικός μας να διεκδικούσε κάτι καλύτερο!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Μια ερώτηση. Τα σπρέι οι διαιτητές τα χρησιμοποιούν όποτε θέλουν; Στο γκολ του Τζαβέλλα δεν βάζει σπρέι και παίρνει το τείχος τα μετράκια του και απλά κάνει συστάσεις. Στο επόμενο στημένο της γριάς χρησιμοποιεί κανονικά το σπρέι; Αυτό τώρα είναι νέα καινοτομία της ελληνικής διαιτησίας;
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

panpangr77 έγραψε:Μερικοι δεν καταλαβαινουν τιποτα ,η χολη χολή, βγαίνει ο Αρνεσεν τον Σεπτεμβριο και λέει πως ειχε μιλησει με παικτες απο την Ισπανια και δεν θελανε να έρθουν λόγω capital control,και οτι θα γίνει οτι πρέπει να γίνει. Βγαινει ο Ιβαν λεει οτι η ομάδα χτιζεται ,οτι πρωτη φορά η ομαδα ειναι καθαρη ,έχει απελευθερωθει απο πολλά, εχει κάνει τόσα μεχρι τώρα , και η χολη χολη.

Εγω θα γκρινιάξω αν δεν εχουμε πάρει ενα δεκάρι και ενα στοπερ αξίας και αυτους αν δεν υπάρχει η δυνατοτητα να παρθουν τον Δεκεμβριο τουλάχιστον να εχουν κλειστει για το καλοκαιρι.

Η απάντηση είναι μια ,Sold out σε όλους τους εντος αγώνες . Αν η ομάδα δεν αλλάξει, τοτε γκρινιάστε μάγκες.

Για σέντερ φορ, φαντάζομαι...γιατί για στόπερ δεν ακούστηκε κανείς πέρα από τον Ραίκοβιτς. Αναλωθήκαμε σε 4-5 ονόματα σέντερ φορ από τους οποίους δεν ήρθε κανένας και τελικά ήρθε ο Μπερμπάτωφ - με πρωτοβουλία Ιβάν - την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.
Τέτοιες κινήσεις δεν δείχνουν πλάνο ομάδας που χτίζεται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”