Και εγώ και ΠΑΟΚ ΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕace79grpaok έγραψε:Εγώ την πέμπτη θα ειμαι εκεί.
Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
Και εγώ και ΠΑΟΚ ΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕace79grpaok έγραψε:Εγώ την πέμπτη θα ειμαι εκεί.
Mīngus έγραψε:Αυτοί που τα λένε και κυρίως αυτοί που τα επιδιώκουν είναι τουλάχιστον ύποπτοι.Athens έγραψε:πολλοι λενε οτι η επομενη βδομαδα πεμπτη - κυριακη θα κρινει πολλα και πολλους στο φετινο ΠΑΟΚ....
και ισως δεν προλαβουμε να γκρινιαξουμε στο φορουμ αλλα να παρει αποφασεις ο Ιβαν
και εγωace79grpaok έγραψε:Εγώ την πέμπτη θα ειμαι εκεί.
Μπραβο,αυτο ακριβως εννοουσα οταν ο odi επεσε να με φαει.sourmenetes έγραψε:η μπαλα στη φαση του τριτου γκολ ειναι κοντα ενα δευτερολεπτο στον αερα και αυτος κοιταει.ρε τυπα εχεις πλεονεκτημα,σπρωξε τους επιθετικους.τι περιμενεις;;εσυ εισαι ο αρχοντας στη μικρη περιοχη.
++++panpangr77 έγραψε:Μερικοι δεν καταλαβαινουν τιποτα ,η χολη χολή, βγαίνει ο Αρνεσεν τον Σεπτεμβριο και λέει πως ειχε μιλησει με παικτες απο την Ισπανια και δεν θελανε να έρθουν λόγω capital control,και οτι θα γίνει οτι πρέπει να γίνει. Βγαινει ο Ιβαν λεει οτι η ομάδα χτιζεται ,οτι πρωτη φορά η ομαδα ειναι καθαρη ,έχει απελευθερωθει απο πολλά, εχει κάνει τόσα μεχρι τώρα , και η χολη χολη.
Εγω θα γκρινιάξω αν δεν εχουμε πάρει ενα δεκάρι και ενα στοπερ αξίας και αυτους αν δεν υπάρχει η δυνατοτητα να παρθουν τον Δεκεμβριο τουλάχιστον να εχουν κλειστει για το καλοκαιρι.
Η απάντηση είναι μια ,Sold out σε όλους τους εντος αγώνες . Αν η ομάδα δεν αλλάξει, τοτε γκρινιάστε μάγκες.
Θα είμαι στο Φενέρ - Άγιαξ...eorptol έγραψε:και εγωace79grpaok έγραψε:Εγώ την πέμπτη θα ειμαι εκεί.
panpangr77 έγραψε:Μερικοι δεν καταλαβαινουν τιποτα ,η χολη χολή, βγαίνει ο Αρνεσεν τον Σεπτεμβριο και λέει πως ειχε μιλησει με παικτες απο την Ισπανια και δεν θελανε να έρθουν λόγω capital control,και οτι θα γίνει οτι πρέπει να γίνει. Βγαινει ο Ιβαν λεει οτι η ομάδα χτιζεται ,οτι πρωτη φορά η ομαδα ειναι καθαρη ,έχει απελευθερωθει απο πολλά, εχει κάνει τόσα μεχρι τώρα , και η χολη χολη.
Εγω θα γκρινιάξω αν δεν εχουμε πάρει ενα δεκάρι και ενα στοπερ αξίας και αυτους αν δεν υπάρχει η δυνατοτητα να παρθουν τον Δεκεμβριο τουλάχιστον να εχουν κλειστει για το καλοκαιρι.
Η απάντηση είναι μια ,Sold out σε όλους τους εντος αγώνες . Αν η ομάδα δεν αλλάξει, τοτε γκρινιάστε μάγκες.