Μια απλή αναζήτηση για τις γκάφες του Ρομπέρτο θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς. Αμέτρητες γκάφες και αστεία γκολ!!! Και έδωσαν 5 μύρια αυτοί ,έτσι;VAGGT έγραψε:curtis έγραψε:Βασικα ειναι ο καλυτερος τερματοφυλακας που εχει ερθει στην χωρα μας.χαχαχαχαχα εχω κ αλλους αλλα δεν στους λεω.....γελανε κ τα τσιμεντα της τουμπας
Εχεις αποψη για καποιον καλυτερο;Και οταν λες ο τρομπερτο σου τι υποννοεις;
Εδω δεν μιλαμε για ΠΑΟΚ ή γκευ.Μιλαμε για προσωπο και για την θεση του στο χορταρι.
Μαθε να ξεχωριζεις τι λεμε και τι γραφουμε αν και απο τα γραφομενα σου δεν σε κανω πανω απο 17-18 οποτε οι δυνατοτητες συζητησης μαζι σου μαλλον ειναι αδυνατες.Απο λογια χορτασαμε.Επιχειρηματα δεν βλεπουμε
Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund 1-1,MVP - Σχολια & Παραλειπομενα
- Black&White
Re: Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund 1-1,MVP - Σχολια & Παραλειπο
Διαφωνω καθετα.Το θεμα μας βεβαια δεν ειναι ο Ρομπερτο.Το θεμα ειναι οτι χασαμε μια ιστορικη νικη λογω της ανυπαρξιας του Ολσεν.Ατολμος εντελως εκτος γραμμης.Για τις εξοδους δεν το συζητω και φυσικα ολα αυτα ειναι βουτυρο στο ψωμι των ΑΡΔ για να επαναφερουν το αλλο πουλι τον Γλυκο που ειναι και "δικο" τους παιδι.
Να παρακαλαμε να βλεπουμε την αμυντικη τριαδα σε ολα τα ματς οπως σημερα.
Να παρακαλαμε να βλεπουμε την αμυντικη τριαδα σε ολα τα ματς οπως σημερα.
Αυτά δεν γίνονται..... Δεν μπορεί να ασχολούμαστε με τα μαλακισμένα συνέχεια....Επιτέλους οι σύνδεσμοι πρέπει να αναλάβουν της ευθύνες τούς και δεν τα ρίχνουμε σε αυτούς αλλά μέσα στην κερκίδα πρέπει και επιβάλλεται να έχουν τον απόλυτο έλεγχο.... Αυτό που συνέβη σήμερα και μετά από τόσα που έχει τραβήξει αυτή η ομάδα είναι... ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ. ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΖΜΟΣ ΤΗΣ. Δεν είναι δυνατόν να σουλατσάρει το μαλακισμένο με το κράνος και να μην βρίσκετε ένας να του δώσει δύο χαστούκια να συνέλθει.. ΕΛΕΟΣ.
Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- dimitrissss
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές. Τέτοια μεγάλα ματς τα παίρνεις και όταν έχεις έναν κέρβερο κάτω από τα δοκάρια. Και ο ΠΑΟΚ τέτοιον δεν διαθέτει.VAGGT έγραψε:Το θεμα ειναι οτι χασαμε μια ιστορικη νικη λογω της ανυπαρξιας του Ολσεν.
Το ανυπαρκτος είναι εντελώς λάθος λέξη πιστεύω.dimitrissss έγραψε:Συμφωνώ σε γενικές γραμμές. Τέτοια μεγάλα ματς τα παίρνεις και όταν έχεις έναν κέρβερο κάτω από τα δοκάρια. Και ο ΠΑΟΚ τέτοιον δεν διαθέτει.VAGGT έγραψε:Το θεμα ειναι οτι χασαμε μια ιστορικη νικη λογω της ανυπαρξιας του Ολσεν.
Ούτε καν φταίει ο Όλσεν. Άπλα ορισμένοι θέλετε να φταίει. Για τις αποκρούσεις δεν είδα να γράφετε τίποτα. Κι εκεί ανυπαρξία να φανταστώ ε ?
Εγώ ξέρω ότι γκέλα Ρομπέρτο χθες,ήρωας λένε σήμερα.υποψία και αν υπάρχει και αυτή γκελας για ολσεν και πέφτουν/με να τον φάμε...VAGGT έγραψε:curtis έγραψε:Βασικα ειναι ο καλυτερος τερματοφυλακας που εχει ερθει στην χωρα μας.χαχαχαχαχα εχω κ αλλους αλλα δεν στους λεω.....γελανε κ τα τσιμεντα της τουμπας
Εχεις αποψη για καποιον καλυτερο;Και οταν λες ο τρομπερτο σου τι υποννοεις;
Εδω δεν μιλαμε για ΠΑΟΚ ή γκευ.Μιλαμε για προσωπο και για την θεση του στο χορταρι.
Μαθε να ξεχωριζεις τι λεμε και τι γραφουμε αν και απο τα γραφομενα σου δεν σε κανω πανω απο 17-18 οποτε οι δυνατοτητες συζητησης μαζι σου μαλλον ειναι αδυνατες.Απο λογια χορτασαμε.Επιχειρηματα δεν βλεπουμε
Πάνω κάτω ίδιες αποκρουσεις έκαναν στην τελική!!!
- Black&White
ρε αντε ρε ιβαν να ουμε ξερω γω ρομπερτο να ουμε φερτον στην του....αστο δεν κολαει.....
- dimitrissss
Για όσους είχαμε κάτσει μέσα και βλέπαμε αποσβολωμένοι το θέαμα στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, ήταν σαν να βλέπαμε εικόνες απ' το κοντινό μέλλον. Ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά δεν υπήρχε για την επόμενη πενταετία.Tolaros έγραψε:Το θέαμα για όσους κάτσαμε μέσα ήταν αποκαρδιωτικό.
Αν ορισμένοι θέλουν να μας γυρίσουν 20 χρόνια πίσω, να τους πούμε καλύτερα να αλλάξουν ομάδα, πόλη, χώρα. Είμαστε πλέον εχθροί. Είτε η ομάδα τιμωρηθεί με αγώνα ή αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, είτε μόνο με χρηματικό πρόστιμο, αυτό το καραγκιοζιλίκι πρέπει βρεθεί τρόπος να τελειώσει.
Άπαξ διά παντός.
Ολος τυχαιος το ιδιο πορτακι ανοιξε...
Ολος τυχαιος απ τον ιδιο συνδεσμο ηταν...
Ολοι ξερουν και κανενας δεν μιλαει...ομερτα...
Ιβαν τελειωσε τους γιατι την Κυριακη θα μας τελειωσουν αυτοι...
Ολος τυχαιος απ τον ιδιο συνδεσμο ηταν...
Ολοι ξερουν και κανενας δεν μιλαει...ομερτα...
Ιβαν τελειωσε τους γιατι την Κυριακη θα μας τελειωσουν αυτοι...
εισαι πολυ λαθος σε αυτο που γραφεις φιλε να ξερεις 

οοοοοοοοοουυυυυυφφφφφφφφφ....θα σκάσω πραγματικά....
έχω τόσα συναισθήματα και πράγματα μέσα στο κεφάλι μου που πραγματικά δεν ξέρω τι να πρωτογράψω...
καταρχήν μπράβο στην ομαδάρα μας. Κατάθεση ψυχής παρόλο τις ατέλειες και τα λάθη μας. Η ομάδα σε ένα πράγμα δεν υστέρησε και αυτό είναι σίγουρα το πάθος της και η αγωνιστικότητα της. Από μία κωλοστιγμή τρως γκολ (από τον Όλσεν που σε όλο το παιχνίδι ήταν από τους κουφαίους) και τσάμπα η ισοπαλία ειδικά εκείνη την στιγμή που τρως το γκολ και νομίζεις ότι ελέγχεις το παιχνίδι....
Δεν πειράζει συνεχίζουμε. Αυτός ο βαθμός ίσως να είναι και χρυσάφι, συνεπώς προχωράμε.
Γι'αυτό όμως που σκάω και δεν το αντέχει με τίποτα ο οργανισμός μου είναι γι'αυτά τα 100 αρχιτσογλάνια που μόνο ΠΑΟΚ δεν είναι. Ντροπή τους, και οποιαδήποτε ποινή από τον ίδιο τον κόσμο του ΠΑΟΚ και κυρίως από τους συνδέσμους δεν είναι η πλήρης ΑΠΟΒΟΛΗ τους από το γήπεδο θα είμαστε 100% συνένοχοι και εμείς. Μιλάμε για κόσμο στημένο και τουλάχιστον με ΙQ κότας. Αλλά τέρμα οι δικαιολογίες. Αν ως πέταλο αυτούς δεν τους αποβάλουμε, κανένας Μαρινάκης δεν θα φταίει και καμία Αθήνα ή αστυνομία κοκ....(δικαιολογίες υπάρχουν άπειρες και μονίμως πάντα μία βολική βρίσκουμε...).
Αυτά τα μιάσματα που μπήκαν μέσα σήμερα δεν είναι ΠΑΟΚ. ΤΕΛΟΣ. Τέρμα η ασυλία, τέρμα όλα. Αν θέλουμε ας στρουθοκαμηλίζουμε, και ας λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας για Γεροντίδη ή για σκουλήκια ή για ΠΟΚ ή για οτιδήποτε άλλο.
Είμαι τόσο ξενερωμένος από αυτά τα 100 ανθρωποειδή που μία όμορφη ΠΑΟΚτσηδικη βραδιά να θέλω να την ξεχάσω και σήμερα κιόλας. Ντροπή τους, όπως και ντροπή σε όλους που έμμεσα θα τους δικαιλογήσουν αντί να τους στείλουν στο διάολο.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.
έχω τόσα συναισθήματα και πράγματα μέσα στο κεφάλι μου που πραγματικά δεν ξέρω τι να πρωτογράψω...
καταρχήν μπράβο στην ομαδάρα μας. Κατάθεση ψυχής παρόλο τις ατέλειες και τα λάθη μας. Η ομάδα σε ένα πράγμα δεν υστέρησε και αυτό είναι σίγουρα το πάθος της και η αγωνιστικότητα της. Από μία κωλοστιγμή τρως γκολ (από τον Όλσεν που σε όλο το παιχνίδι ήταν από τους κουφαίους) και τσάμπα η ισοπαλία ειδικά εκείνη την στιγμή που τρως το γκολ και νομίζεις ότι ελέγχεις το παιχνίδι....
Δεν πειράζει συνεχίζουμε. Αυτός ο βαθμός ίσως να είναι και χρυσάφι, συνεπώς προχωράμε.
Γι'αυτό όμως που σκάω και δεν το αντέχει με τίποτα ο οργανισμός μου είναι γι'αυτά τα 100 αρχιτσογλάνια που μόνο ΠΑΟΚ δεν είναι. Ντροπή τους, και οποιαδήποτε ποινή από τον ίδιο τον κόσμο του ΠΑΟΚ και κυρίως από τους συνδέσμους δεν είναι η πλήρης ΑΠΟΒΟΛΗ τους από το γήπεδο θα είμαστε 100% συνένοχοι και εμείς. Μιλάμε για κόσμο στημένο και τουλάχιστον με ΙQ κότας. Αλλά τέρμα οι δικαιολογίες. Αν ως πέταλο αυτούς δεν τους αποβάλουμε, κανένας Μαρινάκης δεν θα φταίει και καμία Αθήνα ή αστυνομία κοκ....(δικαιολογίες υπάρχουν άπειρες και μονίμως πάντα μία βολική βρίσκουμε...).
Αυτά τα μιάσματα που μπήκαν μέσα σήμερα δεν είναι ΠΑΟΚ. ΤΕΛΟΣ. Τέρμα η ασυλία, τέρμα όλα. Αν θέλουμε ας στρουθοκαμηλίζουμε, και ας λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας για Γεροντίδη ή για σκουλήκια ή για ΠΟΚ ή για οτιδήποτε άλλο.
Είμαι τόσο ξενερωμένος από αυτά τα 100 ανθρωποειδή που μία όμορφη ΠΑΟΚτσηδικη βραδιά να θέλω να την ξεχάσω και σήμερα κιόλας. Ντροπή τους, όπως και ντροπή σε όλους που έμμεσα θα τους δικαιλογήσουν αντί να τους στείλουν στο διάολο.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.