Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ, 27/09, 20:30, NS1 & 1HD
- PAOK_Antarctica
-
Re: Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ, 27/09, 20:30, NS1 & 1HD
Τι αλλο θα διαβασουμε;
Μηπως ελεγχουμε την ΕΠΟ και την ΚΕΔ;
Μηπως και η Ουεφα ΠΑΟΚ ειναι;
Μηπως ελεγχουμε την ΕΠΟ και την ΚΕΔ;
Μηπως και η Ουεφα ΠΑΟΚ ειναι;
Καλα περιμένω ν ακουσω διαφορα για αυτο αλλα ο ΠΑΟΚ συνήθως αντιμετωπίζεται ως μεγαλη ομαδα οταν παιζει με μικρότερου βεληνεκούς ομαδες, οπως αλλωστε και οι βάζελοι και τωρα που ανέβηκαν και τα χανουμια. Ο γαύρος ειπαμε ειναι αλλη κατηγορία. Δε μιλαω για χοντρά λαθος σφυρίγματα που τα περισσοτερα για μενα ειναι λάθη των διαιτητών αλλα σε ολες τις μεγάλες ομαδες και του ΠΑΟΚ συμπεριλαμβανομένου σφυρίζουν πιο ευκολα υπέρ τους οι διαιτητές. Παντως σε καμια περιπτωση δε θεωρω συνολικά την ομαδα αδικημένη απο τη διαιτησία σε σχεση με το σύνολο των ομάδων παντα μη μου συγκρίνεται με γαυρο πχ.
Sent from my iPad using Tapatalk
Φίλε την παλεύεις,έχεις δει ματς του ΠΑΟΚ? Λειβαδιά Καλλονή Τρίπολη, τρία ματς σε ένα μήνα μας μόνο μας πήδηξαν πέρσι κ μου πήρε να τα σκεφτώ 1,5". Πες τώρα εσύ 3 ματς που να μας σφύριξαν ανάλογα υπέρ μας
επειδη φετος χτιζουμε νοοτροπια ας παιξουμε μπαλαρα και ας χασουμε...δεν με νοιαζει...βεβαια αν παιξουμε μπαλαρα και βαλουμε και τον διαιτητη στα διχτυα δεν θα με πειραζε καθολου..
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

μμμ..παρακολουθείς τον ΠΑΟΚ τα τελευταία δυο χρόνια...μάλιστα..και έχεις αβαταρ το πέταλο με το τριφύλι..ακόμα πιο..μάλιστα! και είμαστε και ευνοημένοι απ'τη διαιτησία.... και ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!aquila έγραψε:Τα τελευταια δυο χρονια παντως που παρακολουθώ τα παιχνιδια ο ΠΑΟΚ ειναι απο της ευνοημένες ομαδες διαιτητικά, μας αρεσει δε μας αρεσει. Οχι στα επίπεδα του γαύρου αλλα εχουμε παρει και παιχνιδια με βοήθεια της διαιτησίας.
Θυμάμαι πέρσι ένα πέναλτι που δεν ήταν, αλλά φαινόταν μόνο από ριπλει
Ίσως πρόπερσι. Ειλικρινά μεγάλο σφύριγμα άλλο δε θυμάμαι τα τελευταία 2 χρόνια
Τώρα, για μικρά σφυρίγματα, δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιον αγώνα ΥΠΈΡ ΜΑΣ.
Ίσως πρόπερσι. Ειλικρινά μεγάλο σφύριγμα άλλο δε θυμάμαι τα τελευταία 2 χρόνια
Τώρα, για μικρά σφυρίγματα, δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιον αγώνα ΥΠΈΡ ΜΑΣ.
- PAOK_Antarctica
Το πως γίνεται όμως ακόμα και με τις μικρότερες ομάδες να μας σφυρίζουν περισσότερα φάουλ είναι μυστήριο.
Για πες μας ρε φίλε που ευνοηθηκε ο ΠΑΟΚ, γιατί θα μας τρελάνεις.
Κι αφού βλέπεις δυο χρόνια, ίσως θυμάσαι καλύτερα από εμάς που βλέπουμε 35
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Κι αφού βλέπεις δυο χρόνια, ίσως θυμάσαι καλύτερα από εμάς που βλέπουμε 35
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Ευνοηθηκε ο ΠΑΟΚ...μαλιστα!!
βρε καλε μου ανθρωπε αν ο ΠΑΟΚ ειχε ευνοηθει θα ειχε πεσει το φορουμ..διοτι η ευννοια ειναι ξενο σωμα στην ιστορια αυτου του συλλογου...
για κατσε διαβασε λιγο για να μας μαθεις!!
βρε καλε μου ανθρωπε αν ο ΠΑΟΚ ειχε ευνοηθει θα ειχε πεσει το φορουμ..διοτι η ευννοια ειναι ξενο σωμα στην ιστορια αυτου του συλλογου...
για κατσε διαβασε λιγο για να μας μαθεις!!
- Josey Wales
Νομίζω ότι είναι διαφορετική περίπτωση διαιτητή ο Σιδηρόπουλος από τον σημερινό, μπορεί δηλαδή να κάνει κάποιο λάθος, αλλά σφυρίζει με τον ίδιο τρόπο τις ομάδες. Π.χ. την Τετάρτη είχε την φάση με τον Κάτσε, δεν είδε δεν σφύριξε και στο πρώτο ημίχρονο ήταν η φάση με τον Βίτορ, όπου πάλι δεν διέκρινε κάτι μεμπτό και δεν έδειξε τίποτα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ας μην βιαζόμαστε να τα βάλουμε με τους διαιτητές. Τα ίδια λέγαμε και για τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και η διαιτησία ήταν άψογη.
Ο Καλογερόπουλος πάλι έχει καταφέρει μέσα σε μία φάση να βγάλει τρεις διαφορετικές αποφάσεις για να βολέψει το αφεντικό του. Παρεμπιπτόντως, μετά τον ημιτελικό με τον γαύρο πρόπερσι, έγινε και διεθνής.
Τέλος πάντων, ας παίξουμε εμείς καλά και ας κάνει ο κάθε ένας ότι του κατέβει.
Νικόλα, το βραδάκι θα είμαι εκεί, σειρά μου για τις μπύρες.

Περα απο το ματς στην Τρίπολη που μπορει να εχεις δικιο τ αλλα δε τα θυμαμαι και θεωρω οτι αν ειχαμε οντως αδικηθεί θα μου ειχε μεινει. Αλλα το θεμα ειναι τι ακριβως θεωρείς αδικία, πέρσι κ πρόπερσι η ομαδα ηταν η πιο αργή στο πρωταθλημα και οι παικτες μας δεν έπιαναν ουτε χελώνα οποτε ειναι φυσιολογικό πχ να σου σφυρίζουν φάουλ αφου ο μονος τροπος να σταματήσουν αντίπαλο ηταν αυτος. Για να μη μιλησω για δημιουργικό κομματι. Σε καθε περιπτωση δε νομιζω οτι ειχε ανάγκη η ομαδα τη βοήθεια της διαιτησίας για να χαντακώθει τα κατάφερνε πολυ καλα κ μόνη της. Οταν παίζουμε με Βεροια η Γιάννενα η ΟΦΗ Παναιτωλικό η διαιτησία δλδ ευνοεί αυτους θελεις να μου πεις;
παιδια μην τρελαινεστε,εσεις οι διαιτητολαγνοι απλα τα υπερ μας σφυριγματα τα θεωρειτε φυσιολογικα και για τα ιδια σφυριγματα κατα ημων ξεσηκωνετε το συμπαν.μανι-μανι μπορω να θυμηθω 3-4 γκολ-(του μονιμως σε θεση)οφσαιντ του σαλπιγγιδη.και κατι χαζοπεναλτακια εχουμε παρει,παντα φυσικα με ξανθες,λεβαδειακους,εργοτεληδες κλπ.επειδη δε διεκδικω οπαδικες δαφνες και δε τα βλεπω ολα ασπρομαυρα, για μενα τα σκοπιμα διαιτητικα λαθη κατα του παοκ εχουν ελαχιστοποιηθει.αν ειναι γενικοτερα καλοι οι διαιτητες ειναι αλλο θεμα, εδω μιλαμε για σκοπιμοτητα και για τα λεγομενα 'κουκουτσια'.τωρα οποιος δε θελει να το καταλαβει μπορει να βαφτισει το αναποδο αραουτ ως στησιμο και φαση κλασματος του δευτερολεπτου ως δολοπλοκια.για μενα οσοι το κανουν αυτο βαυκαλιζονται.αλλου πρεπει να ψαξουν τις αιτιες των τοσων συνεχομενων αποτυχιων σε πρωτη φαση.πρωτα φτιαχνουμε το σπιτι μας και μετα κοιταμε παραεξω.και το σπιτι μας εχει 'φαει' πολυ κοσμο τα τελευταια χρονια.κοσμο που αξιζε, αλλα σε καποιους τους χαλουσε τη μανεστρα.
Χωρικός έγραψε:μμμ..παρακολουθείς τον ΠΑΟΚ τα τελευταία δυο χρόνια...μάλιστα..και έχεις αβαταρ το πέταλο με το τριφύλι..ακόμα πιο..μάλιστα! και είμαστε και ευνοημένοι απ'τη διαιτησία.... και ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!aquila έγραψε:Τα τελευταια δυο χρονια παντως που παρακολουθώ τα παιχνιδια ο ΠΑΟΚ ειναι απο της ευνοημένες ομαδες διαιτητικά, μας αρεσει δε μας αρεσει. Οχι στα επίπεδα του γαύρου αλλα εχουμε παρει και παιχνιδια με βοήθεια της διαιτησίας.
Τι απ ολα σε χαλαει;