Qabala - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Qabala - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
ακόμα χειρότερο θα ήταν το να πάρει βαθμούς η κρασνονταρ στη γερμανία. 

το τελειο θα ηταν να νικουσαμε αλλα ειναι πολυ νωρις για οτιδηποτε!
οπως είδα το γήπεδο χθες και κυρίως τη δίψα και το πάθος των "νέων" στο θεσμό αζέρων, δεν νομίζω ότι ούτε η κράσνονταρ, ούτε και η ντόρτμουντ δεν θα περάσουν εύκολα εκεί. μην πω ότι μπορεί να κερδίσει και κάποιον αγώνα η καμπάλα.
αλλά φυσικά, αυτό, μόνο ο χρόνος θα το δείξει...
αλλά φυσικά, αυτό, μόνο ο χρόνος θα το δείξει...
- Περιπτερος
Να καταλάβουμε τι προκαλούμε σε ένα παιδί χρήζοντάς τον ηγέτη της ομάδας με μισή καλή εμφάνιση και να το κόψουμε.
Ο Berbatov διδάσκει στους συμπαίκτες του ποδόσφαιρο. Μην τον απογοητεύσουμε μόνο, γιατί κάτι ώρες που κάποιοι δεν μπορούσαν να δώσουν την μπάλα στα 3 μέτρα, τον είδα να κουνάει το κεφάλι. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, όχι να μοιράζει αυτός το παιχνίδι μόνος του.
Αρκετοί από τους νέους θέλουν πολλή δουλειά και ατομικά και για να δέσουν με την ομάδα.
Η άμυνα είχε καλή λειτουργία. Βέβαια στα ψηλά πάλι προβλημάτισε.
Για τον Πέλκα έγραψα ... αν επαναλάβει τέτοιους ατομισμούς ... .
Θεωρώ ότι πρέπει να δουλευτεί και να δοκιμαστεί δίδυμο Μπερμπάτοφ - Κλάους.
Αυτοί που βγήκαν και μιλούσαν περί τελειωμένου Περέιρα κλπ, που είναι ?
Οσο έπαιξε ήταν από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου. Αν είχαμε αυτόν στην θέση του επιθετικού χαφ θα το είχαμε πάρει το παιχνίδι.
Ο Berbatov διδάσκει στους συμπαίκτες του ποδόσφαιρο. Μην τον απογοητεύσουμε μόνο, γιατί κάτι ώρες που κάποιοι δεν μπορούσαν να δώσουν την μπάλα στα 3 μέτρα, τον είδα να κουνάει το κεφάλι. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, όχι να μοιράζει αυτός το παιχνίδι μόνος του.
Αρκετοί από τους νέους θέλουν πολλή δουλειά και ατομικά και για να δέσουν με την ομάδα.
Η άμυνα είχε καλή λειτουργία. Βέβαια στα ψηλά πάλι προβλημάτισε.
Για τον Πέλκα έγραψα ... αν επαναλάβει τέτοιους ατομισμούς ... .
Θεωρώ ότι πρέπει να δουλευτεί και να δοκιμαστεί δίδυμο Μπερμπάτοφ - Κλάους.
Αυτοί που βγήκαν και μιλούσαν περί τελειωμένου Περέιρα κλπ, που είναι ?
Οσο έπαιξε ήταν από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου. Αν είχαμε αυτόν στην θέση του επιθετικού χαφ θα το είχαμε πάρει το παιχνίδι.
Εγω δεν ειδα καποιον να γραφει για τελειωμενο περειρα,οι περισσοτεροι γραψαμε για την συμπεριφορα του που ηταν κακιστη και αντιεπαγγελματικη.
Τωρα αν εσυ θελεις στην ομαδα τους απειθαρχους,πως να το κανουμε εισαι η εξαιρεση.
Τωρα αν εσυ θελεις στην ομαδα τους απειθαρχους,πως να το κανουμε εισαι η εξαιρεση.
αυτο που εγινε με τον Περειρα ηταν απαραιτητο να γινει ακομα και αν δεν μας αρεσει που χανουμε εναν καλο παιχτη!εγω τα περυσινα καραγκιοζιλικια που ο καθενας εκανε οτι του γουσταρει δεν θελω να τα ξαναδω
Η στηριξη που λεγαμε?
ΡΕ ΣΕΙΣ ολοκαινουρια ομαδα εχουμε, περιμενετε να ριχνουμε τριμπαλα οπου παμε? Φετος θα εχουμε πολλα σκαμπανεβασματα. Μην μπαινετε στο τριπακι να θαβετε παικτες και πανω απο ολα μην τρωτε την λασπη που θελουν να μας ριξουν.
Ασπιδα στην ομαδαρα μας και πιστη στο πλανο. Αυτη ειναι η μονη επιλογη
ΡΕ ΣΕΙΣ ολοκαινουρια ομαδα εχουμε, περιμενετε να ριχνουμε τριμπαλα οπου παμε? Φετος θα εχουμε πολλα σκαμπανεβασματα. Μην μπαινετε στο τριπακι να θαβετε παικτες και πανω απο ολα μην τρωτε την λασπη που θελουν να μας ριξουν.
Ασπιδα στην ομαδαρα μας και πιστη στο πλανο. Αυτη ειναι η μονη επιλογη
Trilofioti ο τυπος δεν ειναι ΠΑΟΚ αποδεδειγμενα και εχω φαει μπαν εξαιτιας του. Τωρα γιατι ακομα τον αφηνουν εδω μεσα τοσο καιρο να σπερνει πονηρα διχονοια ειναι αγνωστο.Trilofiotis έγραψε:Αν εσύ εισαι ΠΑΟΚ, εγώ ειμαι ο Αστροναύτης (sic). (ναι ο γνωστός)Armagedonas έγραψε:Η αιτία που βλέπουμε μία από τα ίδια έχει όνομα και λέγεται ΦΡΑΝΚ ΑΡΝΕΣΕΝ.Δεν έχω καταλάβει τί ακριβώς σχεδιασμό έκανε ο άνθρωπος.Χρειαζόμασταν διάσημο τεχνικό διευθυντή για να φέρει τον Ροντρίγκεζ τον Μαλεζά και τον Σάμπο?
Τα ξαναείπαμε.
Μέτριοι παίκτες,σε λάθος θέσεις και πολλά κενά που δεν καλύφθηκαν κυρίως στα ΧΑΦ που είναι και η αχίλλειος πτέρνα.
Δηλαδή όταν δεν θα παίζει ο Πέλκας,τί ακριβώς θα βλέπουμε δημιουργικά???Πονόματο?
ΥΓ Αν σκεφθούμε ότι οι εκτός 18άδας του γάβρου,σε μας θα ήταν βασικότατοι(Τζανδάρης,Γιαννώτας) και ότι ο γάβρος έχει εκτός Ευρώπης παίκτες όπως ο Φουστέρ και ο Ντουρμάζ,τότε καταλαβαίνουμε ποια θα είναι και φέτος η διαφορά των 2 ομάδων.
Αρμαγεδωνα πηρατε Κοκε ρε συ, αρα καλη ψυχολογια πρεπει να εχεις
- Black&White
Re: Απ: Qabala - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
eorptol έγραψε:Τώρα μην με τσιγκλας ρε φίλε άνθρωπος που δεν ξέρει που πέφτει η 4α δεν είναι ΠΑΟΚ ο καθένας εδώ έχει την ιστορία του μέσα από τα σχόλια του....αλήθεια θα έλεγες με ευκολία σκουλήκια τα σκουληκια ?ε κάποιοι δυσκολευονται πολύ να το πουν.....Athens έγραψε:η ομαδα σιγουρα δεν θα ειναι ιδια με περσι αλλα εχει φοβερες αδυναμιες και ελλειψεις σε θεσεις συγκεκριμενες...οι δε παικτες που εφερε ο Αρνεσεν δεν ειναι ολοι και γαμω!! καποιοι θα πιασουν και καποιοι θα τραβαμε τα μαλλια μας..Trilofiotis έγραψε:Τα ματια μου πιστεύω φιλε. Αν βλέπει αυτη την ομάδα κάποιος ως "μια απο τα ίδια" ειναι ή τυφλος ή αλλόθρησκος.
δεν πρεπει ουτε να ενθουσιαζομαστε αλλα ουτε και να απογοητευτουμε...
υπομονη θελει αλλα αυτο δε σημαινει οτι αν κανουμε κριτικη ειμαστε αλλοθρησκοι...
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο εορδαικάρας αποκάλυψε το ΠΑΟΚόμετρό του! Πες σκουλήκι ρε αρμαγεδώνα. Για πες...
- Black&White
Σοβαρευτείτε ρε σεις. Μην κάνετε σαν παιδιά δημοτικού. Άποψη εκφράζει ο άνθρωπος. Αν δε λες in Frank we trust, το σύγχρονο πίστευε και μη ερεύνα δηλαδή, είσαι μάγισσα και πρέπει να σε κάψουμε;Dimg4 έγραψε:Trilofioti ο τυπος δεν ειναι ΠΑΟΚ αποδεδειγμενα και εχω φαει μπαν εξαιτιας του. Τωρα γιατι ακομα τον αφηνουν εδω μεσα τοσο καιρο να σπερνει πονηρα διχονοια ειναι αγνωστο.Trilofiotis έγραψε:Αν εσύ εισαι ΠΑΟΚ, εγώ ειμαι ο Αστροναύτης (sic). (ναι ο γνωστός)Armagedonas έγραψε:Η αιτία που βλέπουμε μία από τα ίδια έχει όνομα και λέγεται ΦΡΑΝΚ ΑΡΝΕΣΕΝ.Δεν έχω καταλάβει τί ακριβώς σχεδιασμό έκανε ο άνθρωπος.Χρειαζόμασταν διάσημο τεχνικό διευθυντή για να φέρει τον Ροντρίγκεζ τον Μαλεζά και τον Σάμπο?
Τα ξαναείπαμε.
Μέτριοι παίκτες,σε λάθος θέσεις και πολλά κενά που δεν καλύφθηκαν κυρίως στα ΧΑΦ που είναι και η αχίλλειος πτέρνα.
Δηλαδή όταν δεν θα παίζει ο Πέλκας,τί ακριβώς θα βλέπουμε δημιουργικά???Πονόματο?
ΥΓ Αν σκεφθούμε ότι οι εκτός 18άδας του γάβρου,σε μας θα ήταν βασικότατοι(Τζανδάρης,Γιαννώτας) και ότι ο γάβρος έχει εκτός Ευρώπης παίκτες όπως ο Φουστέρ και ο Ντουρμάζ,τότε καταλαβαίνουμε ποια θα είναι και φέτος η διαφορά των 2 ομάδων.
Αρμαγεδωνα πηρατε Κοκε ρε συ, αρα καλη ψυχολογια πρεπει να εχεις
Ήμαρτον...
εμενα μου αρκει η τελευταια παραγραφος του σχετικα με γαυρο.ΔΕΝ ειναι δυνατον να γραφει τετοια πραγματα ενω βλεπουμε εδω και χρονια τι γινεται!ΔΕΝ μπορω να πιστεψω με τιποτα οτι ΠΑΟΚτσης θα το εγραφε
Black n white αναμενομενο να τον υποστηριξεις.
- Περιπτερος
Δεν διώχνεις έναν παίκτη επειδή άργησε να έλθει από την Αργεντινή κάτι ώρες ... λέγοντας μάλιστα ότι έτσι ειδοποιήθηκε, ούτε επειδή δεν φόρεσε επικαλαμίδες. Πολύ περισσότερο δεν τον χαρακτηρίζεις απείθαρχο, οπαδέ !!!
Ούτε ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά μεταξύ παικτών (και ξέρετε τι εννοώ).
Αλλωστε, ο παίκτης αυτός κατέθεσε και ψυχή μέσα στο γήπεδο και προσπαθούσε και μάρκαρε και συνέχεια τον θυμάμαι να ιδρώνει την φανέλα.
Απλά ήθελαν να τον στείλουν, θεωρώντας ότι δεν τους κάνει και ότι είναι αργός κλπ.
Τελικά όμως και ανάγκη για επιθετικό μέσο είχαμε και για "κοντό" 2ο σέντερ-φορ και δεν πήραμε.
Αν ήμουν Τούντορ και μετά την χειραψία, θα τον ζητούσα τον χειμώνα να επιστρέψει.
Ούτε ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά μεταξύ παικτών (και ξέρετε τι εννοώ).
Αλλωστε, ο παίκτης αυτός κατέθεσε και ψυχή μέσα στο γήπεδο και προσπαθούσε και μάρκαρε και συνέχεια τον θυμάμαι να ιδρώνει την φανέλα.
Απλά ήθελαν να τον στείλουν, θεωρώντας ότι δεν τους κάνει και ότι είναι αργός κλπ.
Τελικά όμως και ανάγκη για επιθετικό μέσο είχαμε και για "κοντό" 2ο σέντερ-φορ και δεν πήραμε.
Αν ήμουν Τούντορ και μετά την χειραψία, θα τον ζητούσα τον χειμώνα να επιστρέψει.
αφιερωμένοο τζο ο νάγκμπε έγραψε:Θα συμφωνήσω με όσους υποστηρίζουν οτι η ομάδα δεν ήταν κάκιστη. Ήταν μια μέτρια εμφάνιση με θετικά στοιχεία στην άμυνα, με προβλήματα στο κέντρο αλλά πάντως με κατοχή, με προβλήματα μεσοεπιθετικά λόγω γηπέδου και σφιχτής διάταξης των αζέρων, με παίκτες που δεν τράβηξαν. ΟΛΑ αναμενόμενα σε ένα βαθμό και εντός ποδοσφαιρικής λογικής. Το αξιοσημείωτο για μένα είμαστε εμείς. Η αντίληψή μας περί υπομονής είναι αστεία και σίγουρα ΕΚΤΟΣ ποδοσφαιρικής λογικής. Ίσως να ναι τα νιάτα κάποιων που βραζει το αίμα τους, ίσως το ότι δεν έχουν ζήσει τον αθλητισμό από μέσα για να ξέρουν τί σημαίνει χτίζω κάτι τόσο περίπλοκο όπως μια νέα ομάδα - οργανισμό, εντός και εκτός γηπέδου. Υπομονή δεν είναι οι δύο βδομάδες, ούτε οι δύο μήνες, ούτε καν το εξάμηνο ωστε να παίζουμε μπαλάρα. Ίσως ακόμα να ειναι ο ιντερνες που άλλαξε τους οπαδούς μια και για πάντα. Έχω κάνει βόλτες και σε οπαδικά φόρουμ του εξωτερικού πχ Λίβερπουλ και συζητάνε την αλλαγή στον κόσμο κι εκεί. Δεκάδες οι μάνατζερ, 100 άδες οι προπονητές, χιλιάδες οι "άκου εμένα που ξέρω" στυλ. Λιγότεροι οι οπαδοί με σχέση αγάπης για την ομάδα, με ενθουσιασμό και πάθος για το επόμενο ματσάκι, για κάτι που χτίζεται. Κλείνω το κοινωνιολογικό οφ τόπικ για να πω οτι έχω πίστη και χαρά για αυτό που χτίζεται φέτος στον ΠΑΟΚ μας, όσο αντικειμενικός μπορώ να είμαι, θεωρώ οτι είναι το πιο πολλά υποσχόμενο, γνήσια ποδοσφαιρικό και υγιές πρότζεκτ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και θα το στηρίξω ως εκεί που δεν πάει. Τα είμαστε μέτριοι, μέτρια ομάδα, παλτό ο ένας, χάλια ο άλλος με εξοργίζουν και ποδοσφαιρικά και οπαδικά, αλλά δε θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν. Πίστη και στήριξη στην ομάδα λοιπόν για όσους γουστάρουν και το κατανοούν.
[youtube]W3JsuWz4xWc[/youtube]
και γράφε συχνότερα παρακαλώ. Τα ίδια και τα ίδια δεν έχει σημασία. Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως.
συμφωνω! γραφε πιο συχνα γιατι καποιοι θα μας κανουν να ξεχασουμε τι θα πει λογικηABOLEYTOI έγραψε:αφιερωμένοο τζο ο νάγκμπε έγραψε:Θα συμφωνήσω με όσους υποστηρίζουν οτι η ομάδα δεν ήταν κάκιστη. Ήταν μια μέτρια εμφάνιση με θετικά στοιχεία στην άμυνα, με προβλήματα στο κέντρο αλλά πάντως με κατοχή, με προβλήματα μεσοεπιθετικά λόγω γηπέδου και σφιχτής διάταξης των αζέρων, με παίκτες που δεν τράβηξαν. ΟΛΑ αναμενόμενα σε ένα βαθμό και εντός ποδοσφαιρικής λογικής. Το αξιοσημείωτο για μένα είμαστε εμείς. Η αντίληψή μας περί υπομονής είναι αστεία και σίγουρα ΕΚΤΟΣ ποδοσφαιρικής λογικής. Ίσως να ναι τα νιάτα κάποιων που βραζει το αίμα τους, ίσως το ότι δεν έχουν ζήσει τον αθλητισμό από μέσα για να ξέρουν τί σημαίνει χτίζω κάτι τόσο περίπλοκο όπως μια νέα ομάδα - οργανισμό, εντός και εκτός γηπέδου. Υπομονή δεν είναι οι δύο βδομάδες, ούτε οι δύο μήνες, ούτε καν το εξάμηνο ωστε να παίζουμε μπαλάρα. Ίσως ακόμα να ειναι ο ιντερνες που άλλαξε τους οπαδούς μια και για πάντα. Έχω κάνει βόλτες και σε οπαδικά φόρουμ του εξωτερικού πχ Λίβερπουλ και συζητάνε την αλλαγή στον κόσμο κι εκεί. Δεκάδες οι μάνατζερ, 100 άδες οι προπονητές, χιλιάδες οι "άκου εμένα που ξέρω" στυλ. Λιγότεροι οι οπαδοί με σχέση αγάπης για την ομάδα, με ενθουσιασμό και πάθος για το επόμενο ματσάκι, για κάτι που χτίζεται. Κλείνω το κοινωνιολογικό οφ τόπικ για να πω οτι έχω πίστη και χαρά για αυτό που χτίζεται φέτος στον ΠΑΟΚ μας, όσο αντικειμενικός μπορώ να είμαι, θεωρώ οτι είναι το πιο πολλά υποσχόμενο, γνήσια ποδοσφαιρικό και υγιές πρότζεκτ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και θα το στηρίξω ως εκεί που δεν πάει. Τα είμαστε μέτριοι, μέτρια ομάδα, παλτό ο ένας, χάλια ο άλλος με εξοργίζουν και ποδοσφαιρικά και οπαδικά, αλλά δε θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν. Πίστη και στήριξη στην ομάδα λοιπόν για όσους γουστάρουν και το κατανοούν.
[youtube]W3JsuWz4xWc[/youtube]
και γράφε συχνότερα παρακαλώ. Τα ίδια και τα ίδια δεν έχει σημασία. Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως.